Talot vaahtolohkoista, joissa on ullakko: rakenneominaisuudet ja 80 toimivinta ja käytännöllisintä vaihtoehtoa

Yksityistalo klassiseen tyyliin, rakennettu vaahtolohkoista

Yksityistalo klassiseen tyyliin, rakennettu vaahtolohkoista

Nykyaikaiset taloprojektit, joissa on ullakko vaahtolohkoista, ovat yksinkertaisia, mutta tämä ei tarkoita ollenkaan sitä, että tuloksena on ruma rakenne. Päinvastoin: ullakolla varustetut vaahtolohkotalot näyttävät tyylikkäiltä ja kauniilta. Talo, jonka ullakolla ullakko sijaitsee, on ensisijaisesti toiminnallinen rakenne, koska tällaisten rakennuskustannusten aikana optimoidaan käyttökelpoista tilaa.

Siksi monet perheet pitävät tällaisesta rakentamisesta. Tämän tyyppisiä taloja rakennetaan myös kesämökeille. Tämä on tämän päivän kannattavin rakennusvaihtoehto.

Tilava maalaistalo, jossa on avoin parvi

Tilava maalaistalo, jossa on avoin parvi

Lumivalkoinen julkisivu näyttää erittäin tyylikkäältä

Lumivalkoinen julkisivu näyttää erittäin tyylikkäältä

Harmaa väri lisää ulkonäköön kurinalaisuuden tunteen

Harmaa väri lisää ulkonäköön kurinalaisuuden tunteen

Talon etuja ullakolla varustetuista vaahtolohkoista

Monet maanomistajat, jotka ovat päättäneet rakentaa oman talonsa, ihmettelevät: miksi ullakkoa tarvitaan, mitä lisähyötyjä se tuo? Vastaus tähän voi olla hänen arvokkuutensa, nimittäin:

 • ullakko on kevyt versio toisesta kerroksesta. Hyvin usein se on rakennettu kolmannelle tai kerrosten välille;

 • kyky hyödyntää käytettävissä olevaa tilaa mahdollisimman tehokkaasti. Ullakko ei ole aina välttämätön, mutta monille lisäasunnot ovat todellinen löytö;
 • taloudellisesti kannattava vaihtoehto toisen kerroksen rakentamiseen;
 • talon rakentamiseen myönnetyn maan optimaalisin käyttö.

Panoraamahuone toisessa kerroksessa, josta on kaunis näköala puutarhaan

Panoraamahuone toisessa kerroksessa, josta on kaunis näköala puutarhaan

Päätös rakentaa ullakolla varustettu vaahtomuovitalo vaikuttaa rooliin vapaan tilan säilyttämisessä. Sama rakenne vaahtolohkoista mahdollistaa rakennuksen rakentamisen erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Siksi ullakolla varustetut talot rakennetaan pääsääntöisesti pienille alueille, joilla on tarpeen saada mahdollisimman suuri käyttökelpoinen rakennusalue..

Vaahtolohkojen käyttö ullakolla varustettujen talojen rakentamisessa

Vaahtolohko on nykyään yksi halutuimmista rakennusmateriaaleista, jota käytetään talojen rakentamiseen. Materiaali sai tällaisen suosion sen teknisten ominaisuuksien vuoksi. Vaahtolohkon avulla voit:

 • vähentää rakennuksen rakentamiseen tarvittavaa aikaa. Vaahtolohkolla on suuret mitat, minkä vuoksi asennus on erittäin nopeaa;

 • korkealaatuinen muuraus. Kuten tiedät, lämpö poistuu materiaalin välisten saumojen kautta, ja koska niitä on huomattavasti vähemmän kuin tiilimuurauksessa, laatu on parempi;
 • erinomaiset energiansäästöominaisuudet. Vaahtolohkosta tehdyt seinät eivät tarvitse lisäeristystä, ne voidaan uudistaa välittömästi, koska vaahtolohko ei johda lämpöä hyvin. Tällaisessa talossa on aina mukava lämpötila talvella ja raikas viileys kesällä;
 • ympäristöystävällinen. Vaahtolohkot eivät päästä haitallisia aineita, ja siksi ne soveltuvat mihin tahansa rakenteeseen. Ne on valmistettu määräysten mukaisesti ja niillä on laatusertifikaatit;
 • tulenkestävä, hajoaminen. Vaahtolohkoa pidetään yksinkertaisimpana ja toimivimpana rakennusmateriaalina. Sieni ja home eivät kehity siinä, hyönteiset eivät lisäänty;

Kaunis maalaistalo vaahtolohkoista, rakennettu englantilaiseen tyyliin

Kaunis maalaistalo vaahtolohkoista, rakennettu englantilaiseen tyyliin

 • älä ole vuorovaikutuksessa kosteuden kanssa, älä reagoi lämpötilan muutoksiin. Vaahtolohko ei muuta ominaisuuksia talvella eikä kesällä. Hän ei pelkää pakkasta, lunta, aurinkoa, sadetta;
 • luotettava ja kestävä. Teknisten ominaisuuksiensa vuoksi vaahtolohko kestää hyvin pitkään ilman, että se muuttaa ulkonäköään ja säilyttää kaikki ominaisuudet. Tällainen talo ilahduttaa useampaa kuin yhtä sukupolvea;
 • kustannussäästöjä. Vaahtobetonin levityksessä käytetään pienempää määrää laastia, mikä mahdollistaa merkittävät säästöt rakennuskustannuksissa. Myös itse rakennusmateriaali tarvitsee paljon vähemmän, ja tällä kaikella on tärkeä rooli rakennustöiden kustannuksissa..

Vaahtolohkotalot näyttävät kauniilta. Ne ovat luotettavia ja kestäviä.

Tekniset ominaisuudet talon rakentamiseksi vaahtolohko -ullakolla

Vaahtolohkoista tehdyn ullakkorakenteen rakentamisen aikana on joitain “salaisuuksia”, joiden noudattaminen varmistaa työn suorittamisen tehokkaasti ja luotettavasti. Ja nämä salaisuudet ovat katon oikeassa asennuksessa.

Ensinnäkin kehyksen järjestely. Katon rakentamiseen on käytettävä vain korkealaatuista kuivaa puuta. Tämä auttaa rakentamaan vahvan rungon, joka kestää muodonmuutoksia..

Toiseksi, oikea eristys ja eristys. Nykyään monet rakentajat suosivat mineraalivilla- tai basalttieristystä. Nämä materiaalit ovat osoittautuneet hyvin rakentamisessa..

Yksi suosituimmista eristemateriaaleista on mineraalivilla.

Yksi suosituimmista eristemateriaaleista on mineraalivilla.

Basalttieriste soveltuu myös katoille

Basalttieriste soveltuu myös katoille

Kolmanneksi, kattovaipan valinta. Yleensä vaneri on edullinen. Se on helppo asentaa ja sillä on erinomainen suorituskyky..

Neljänneksi, kattavuuden valinta. Rakennusmarkkinat ovat täynnä materiaaleja, joita voidaan käyttää talon kattamiseen. Niistä kysytty vaihtoehto on metallikatto..

Mutta kattorakentamisen tärkein kohta on ammattitaito. Pitkäaikainen käytäntö osoittaa, että lähes kaikki virheet voidaan korjata rakentamisessa, mutta väärin asennettu katto voi tuoda paljon ongelmia. Tämä on yksi talon tärkeimmistä osista..

Katon asennus

Kattoa pystyttäessäsi sinun on ensin suoritettava tarkat laskelmat ja vasta sitten jatkettava materiaalin hankintaa ja työtä. Ensimmäisen askeleen jälkeen he siirtyvät vaipan rakentamiseen, vanerin vahvistamiseen, eristemateriaaliin, vedeneristysmateriaaleihin.

Visualisointi ullakkokerroksen asennusvaiheista

Visualisointi ullakkokerroksen asennusvaiheista

Viimeinen prosessi on kattomateriaalin asennus. Tämä prosessi ei ole helppo. Se vaatii taitoja ja tietoa. Siksi katon asennus, kuten itse asiassa kaikki rakentaminen, on annettava oikeiden ammattilaisten tehtäväksi, jotka suorittavat kaikki työt nopeasti ja tehokkaasti. Ammattitaitoisella lähestymistavalla työhön ullakosta tulee todellinen talon sisustus ja kodin jäsenten suosikki paikka..

Talohankkeet, joissa on ullakko vaahtolohkoista: projektin valinta

Nykyään voit rakentaa talon, jolla on minkä tahansa muotoinen ja monimutkainen ullakko. Taloja varten on laaja valikoima projekteja ullakolla varustetuista vaahtolohkoista. Kaikki riippuu yksilöllisistä vaatimuksista ja tarpeista, mutta hanketta valittaessa sinun on ohjattava parametreja:

 • haluttu alue koko talosta. Jo suunnitteluvaiheessa on tarpeen määrittää nämä indikaattorit, suorittaa tarvittavat laskelmat alueella;

 • Elintila. Ullakko on suunniteltu lisäämään merkittävästi asuintilaa, koska sen avulla voit käyttää tilaa tehokkaammin;
 • vaadittu määrä huoneita. Tämä indikaattori riippuu yksilöllisistä toiveista, mutta monet laskevat sen talon asukkaiden määrän perusteella;
 • talon muoto. Nykyään vaahtolohkoista voidaan rakentaa minkä tahansa muotoisia naisia. Ennen kuin aloitat tulevan rakenteen hankkeen valitsemisen, sinun on päätettävä rakennuksen muodosta ja suunnittelusta..

Kaunis suunnitteluprojekti talosta, jossa on useita ullakkohuoneita

Kaunis suunnitteluprojekti talosta, jossa on useita ullakkohuoneita

Projektin valinta on aina vaikeaa, koska taloa rakennetaan monta vuotta, ja sen pitäisi miellyttää ja tyydyttää kaikki tarpeet. Hankkeita on kahdenlaisia: tyypillisiä ja yksilöllisiä. Ilmainen kotiprojekti on tyypillinen projekti. Suunnittelussa otetaan huomioon materiaalin ominaisuudet, sen tekniset ominaisuudet. Esimerkiksi vaahtolohkoista valmistetussa talossa voit rakentaa monoliittisia sisäseiniä tavallisten tiiliseinien sijaan. Tämä lähestymistapa säästää rahaa..

Kun rakennetaan taloja vakiomallien mukaan, monimutkaista verhousta ei suoriteta. Vaahtolohko ei tarvitse sitä, riittää vain maalata talo. Yksilöllisen suunnittelun tapauksessa yksinkertainen maalaus voidaan korvata kauniimmilla ja moderneilla pinnoitusmateriaaleilla. Yleensä tällaisiin tarkoituksiin käytetään sivuraiteita, vinyylilaattoja, koristekiviä..

Mutta tyypillisen projektin suurin haitta on sen rutiini. Tällainen talo ei ole yksilöllinen eikä kykene täyttämään kaikkia asukkaiden vaatimuksia. Siksi paras vaihtoehto on tilata yksilöllinen projekti 8×8 talosta, jossa on ullakko vaahtolohkoista. Tämä lähestymistapa täyttää täysin omistajan toiveet, mikä kuvastaa rakennuksen omistajan luonnetta ja kykyjä. Mutta yksittäinen projekti on kalliimpi: tämä on sen kielteinen puoli..

Yksilöprojektin luominen

Yksittäisen projektin luominen on uskottava todellisille ammattilaisille. Tällaiset projektit ovat tiimin luomia. Yksittäisen rakennuksen luomiseen osallistuvat sekä suunnittelijat että suunnittelijat ja rakennusinsinöörit. Tämän lähestymistavan avulla voit vähentää epätarkkuuksien tai virheiden esiintymisen minimiin. Jokainen parametri tarkistetaan monta kertaa. Lisäksi ammattiryhmä toimittaa aina valokuvia valmiista projekteista. Tiimilähestymistavalla on monia etuja yksittäisen projektin luomisessa:

 • tarkempi siirto todellisuudessa kaikkien asiakkaan toiveiden mukaan. Korkean tason asiantuntijat harkitsevat huolellisesti asiakkaan toiveita;

Vaahtolohkojen talo, jossa on avoin kesäterassi

Vaahtolohkojen talo, jossa on avoin kesäterassi

 • kyky luoda luotettava projekti. Kaikki tulevan rakentamisen parametrit ja tekniset vaatimukset otetaan huomioon;
 • pätevää apua talon suunnittelun ja muodon valinnassa. Käsityöläiset eivät ainoastaan ​​luo tarvittavaa projektia, vaan auttavat myös valitsemaan edullisemman rakennusvaihtoehdon. Tällainen talo sopii ihanteellisesti tontin maisemaan;
 • luoda asunto, joka täyttää kaikkien asukkaiden vaatimukset. Projektia luotaessa on syytä muistaa, että talon pitäisi olla mukava kaikille. Ammattilaiset luovat sellaisen projektin, jossa rakennettu talo on mukava kaikille.

Vaahtobetoniseinien kivi viimeistely

Vaahtobetoniseinien kivi viimeistely

Tilava kartano, jossa on ullakko ja autotalli

Tilava kartano, jossa on ullakko ja autotalli

Talon rakentaminen ullakolla vaahtolohkosta yksittäisen projektin mukaan on budjettivaihtoehto, koska sen luomisessa on mahdollista laskea tarkasti, kuinka paljon materiaalia tarvitaan rakentamiseen, ja vastaavasti suorittaa tarvittavat kustannuslaskelmat . Ammattilaisryhmä tekee kaiken parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi luodut taloprojektit täyttävät tarkasti rakennusmääräysten vaatimukset, vastaavat alueen ilmasto -indikaattoreita..

Talojen projektit, joissa ullakko on valmistettu vaahtolohkoista 6×8 m

Yleisin vaihtoehto maalaistalon rakentamiseen on rakentaa pieni rakennus, jossa on ullakko vaahtolohkoista. Nykyään on valtava määrä projekteja, jotka on suunniteltu yhdelle tai useammalle henkilölle. Tällaiset hankkeet sisältävät monia ominaisuuksia: asukkaiden yksilölliset tarpeet, asumistiheys. Jos esimerkiksi ryhmä ihmisiä asuu maalaistalossa, on tarpeen luoda useita olohuoneita.

On myös syytä harkita, ovatko ihmiset talossa kylmänä vuodenaikana, koska jos he asuvat rakennuksessa ympäri vuoden, on tarpeen ottaa huomioon kesämökin lämmitys. 6×8 m talon ullakolla voit lisätä huomattavasti tilaa ja käyttöaluetta, koska tällainen lattia voidaan järjestää oman harkintasi mukaan. 6×8 -taloprojektin avulla voit toteuttaa kaikki mukavan oleskelun tarpeet.

Ullakko ja terassi yhdistyvät kokonaisuutena leveästi avattavan väliseinän ansiosta

Ullakko ja terassi yhdistyvät kokonaisuutena leveästi avattavan väliseinän ansiosta

Talo, jossa on ullakko, on paras vaihtoehto tontin järkevään käyttöön

Tarve rakentaa ullakolla varustettu talo ilmenee, kun on kyse rakentamisesta pienelle tontille, jossa on säästettävä mahdollisimman paljon tilaa rakennukselle ja maksimoitava käyttöalue. Tällainen rakentaminen on melkein ainoa vaihtoehto tiheästi rakennetussa mökikylässä tai pienen tontin ollessa läsnä kesämökille. Mutta jopa suurelle tilalle ullakolla varustettu vaahtolohkotalo on hyväksyttävä vaihtoehto..

8×10 -taloprojekti on paras ratkaisu monille perheille. Mutta kannattaa muistaa, että ullakolla varustettu talo voi olla sekä pieni että suuri. Ullakolla varustettujen talojen rakentaminen on nykyään erittäin suosittua lasten parien keskuudessa, koska tällaisen yksilöllisen projektin ansiosta jokainen voi tarjota oman kulmansa.

Talon rakentaminen on aina ratkaiseva hetki, koska rakennusta rakennetaan pitkään. Sen pitäisi olla mukava ja kodikas, täyttää siinä asuvien ihmisten vaatimukset. Siksi hankkeen valintaan on suhtauduttava täysin vastuullisesti. Mutta jopa yksinkertaisten talojen hankkeet voivat täyttää kaikki vaatimukset..

Kun he ovat suosineet talon rakentamista ullakolla varustetuista vaahtolohkoista, säästetään paitsi tilaa ja rahaa myös aikaa. Tällaisen rakentamisen avulla voit rakentaa kauniin ja mukavan talon mahdollisimman lyhyessä ajassa, joka erottuu kestävyydestä, lujuudesta ja luotettavuudesta, ja yksittäisen projektin kehittäminen mahdollistaa kaikkien todellisten toiveiden toteutumisen..