Sohva ottomaanilla sisätiloissa: ratkaisemme ongelman valinnalla. Viihtyisä sijoittelu suorille ja kulmavaihtoehdoille (100 + kuvaa)

Sohva ottomaanien kanssa sisätiloissa

Ottomaanilla varustettu sohva on varsin toimiva ja sillä on suuri kysyntä. Se ei ole vain käytännöllinen ja kätevä, vaan siitä tulee myös aksentti tilojen suunnittelussa. Valmistetaan erilaisia ​​huonekalumalleja, jotka eroavat toisistaan ​​värin, verhoilutyypin, lisävarusteiden ja yksityiskohtien, asettelutavan mukaan. Selvitä, millaisia ​​malleja ja ottomaanien käyttömahdollisuuksia on. Ja myös kuinka tarkasti sijoittaa se sisätiloihin tarkemmin artikkelissa.

Huonekalujen ominaisuudet

Ottomaanit ovat puffit, joissa on sohva. Ne ovat samaa tyyliä, väriä ja muotoilua, mutta on myös vastakkaisia ​​malleja. Sitä voidaan käyttää tavallisena pussina, joka sijoitetaan sohvan viereen erillisenä istumapaikkana. On malleja, joita voidaan käyttää jalustana, “mini” -pöytänä.

Käteviä vaihtoehtoja ottomaanien kanssa sisätiloissa

Käteviä vaihtoehtoja ottomaanien kanssa sisätiloissa

Tällaiset huonekalurakenteet voidaan sijoittaa paitsi asuintiloihin myös toimistoihin, ostoskeskuksen halliin, hotelliin..

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Sohvat olohuoneen sisustuksessa (200+ kuvaa): tärkeimmät valinnanvaraa kodikkuuden luomiseen

Erilaisia ​​malleja

Laaja valikoima sohvia ottomaanilla antaa ostajalle mahdollisuuden valita samanlaisia ​​huonekaluja sisustukseensa. On olemassa erilaisia ​​malleja väreistä malleihin.

Ottomaanien sohvia on todella valtava valikoima.

Ottomaanien sohvia on todella valtava valikoima.

Ottomaanien sohvan muodot:

 • pyöristää;
 • kulma;
 • suoraan.

Muoto on valittava siten, että se ei häiritse koko sisustusta.

Muoto on valittava siten, että se ei häiritse koko sisustusta.

Jos se on pyöreä tai kulmikas, pussi on valmistettu samasta muodosta, se kopioi muodonsa. Jos ottomaanit on irrotettavissa, voit sijoittaa sen sohvan viereen. Tämä pieni huonekalu on erikokoinen ostajan maun, sisustuksen ja huoneen koon mukaan. Jos ostat kulmasohvan, ottomaanit sopivat helposti nurkkaan, mutta yleensä se työnnetään taaksepäin vähintään 30 cm: n etäisyydeltä. Tämä vaihtoehto sopii helposti nurkkaan.

Tämä vaihtoehto sopii helposti nurkkaan.

Valmistusmateriaali on erilainen, esimerkiksi:

 • nahka;
 • tekstiili;
 • veluuri;
 • puuvilla;
 • jopa villaa.

Valitsemme materiaalin maun ja käytännöllisyyden mukaan

Valitsemme materiaalin maun ja käytännöllisyyden mukaan

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka valita vuodesohva, jossa on ortopedinen patja päivittäiseen käyttöön? 180+ valokuvaa

Modulaariset sohvat ottomaanilla

Modulaarinen sohva ei ole monoliittinen rakenne, se koostuu erillisistä osista, niin sanotusti, moduuleista, jotka voidaan yhdistää toisiinsa halutessaan missä tahansa koostumuksessa. Tällaiset huonekalut ovat käytännöllisiä, monitoimisia ja alkuperäisiä.. Modulaarinen järjestelmä sisältää erilaisia ​​sisustusesineitä, mukaan lukien ottomaanit, niitä voi olla jopa useita. Pussit voidaan sijoittaa erikseen ja ne ovat sohvan jatkoa. Joten sen alue kasvaa visuaalisesti ja toiminnallisuus mukaan lukien.

Modulaariset osat voidaan sijoittaa joko erikseen tai olla sohvan jatke

Modulaariset osat voidaan sijoittaa joko erikseen tai olla sohvan jatke

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kerrossänky ja sohva alakerrassa – tyylikäs ja käytännöllinen (yli 90 kuvaa)

Sohvaharmonikka

Se näyttää muodoltaan tyylikkäältä ja näyttää hyvältä jopa pienen huoneen sisätiloissa. Se on kompakti ja samaan aikaan mahtuu 2 hengen vuode. Tuntuu siltä väliltä sänky ja kokoontaitettavalla sohvalla ei käytännössä ole eroa. Mutta samaan aikaan huoneessa pitäisi olla riittävästi tilaa sen laajentamiseksi tarvittaessa..

Kompakti ja kätevä, tarjoaa paljon tilaa

Kompakti ja kätevä, tarjoaa paljon tilaa

Ottomaanit sisältyvät usein tällaisiin huonekaluihin. Puffi, kuten muutkin mallit, voi toimia nojatuolina tai pöydällä. Harmonikan etuna on, että siihen voidaan rakentaa säilytyslaatikko. Lisäksi mukana tulee irrotettava kansi. Tarvittaessa voit viedä sen kuivapesuun tai pestä sen itse..

NeuvojaJotta tällainen sohva toimisi pitkään, on tarpeen valita malli, jolla on hyvä mekanismi, muuten päivittäinen purkaminen ja kokoaminen voi johtaa sen rikkoutumiseen..

Kiinnitä huomiota mekanismin laatuun

Kiinnitä huomiota mekanismin laatuun

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka laittaa pieni sohva keittiöön? 200+ (Kuva) Kodikas keittiön sisustus

Koristeelliset ratkaisut

Ottomaanit on sisustettu ja sisustettu samalla tavalla kuin päärakenne. Se on verhoiltu samaan kankaaseen, ainoa asia on, että sävy voi olla erilainen. Sisustuksen yksityiskohdat voivat olla pieniä tyynyt tai peite.

Laimennamme koriste -elementeillä

Laimennamme koriste -elementeillä

Useimmiten ne on sisustettu tyyliin minimalismia. Mutta on malleja, jotka muistuttavat turkkilaista sohvaa, pehmustettu pehmeällä matto, hapsut. Mutta tilauksesta voit valita minkä tahansa mallin ja komponentit.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Lastenhuoneen suunnittelu pehmeällä sohvalla: miten ja minne on parempi laittaa?

Majoitus sisätiloissa

Sohva, jossa on pussi, on eräänlainen rakentaja ja huoneen pääelementti. Huolimatta siitä, että sarjassa on 2 esinettä (joskus 3), yhdistelmiä on useita, joten voit leikkiä avaruudella, muuttaa huoneen sisustusta.

Sohvan sijoittaminen voi vaikuttaa koko sisustukseen

Sohvan sijoittaminen voi vaikuttaa koko sisustukseen

Voit sijoittaa tällaisen rakenteen mihin tahansa huoneeseen:

 • Olohuone. Tällaisen huonekalurakenteen ei pitäisi vain näyttää hienostuneelta täällä, vaan myös olla mukava. Valinta tehdään huoneen tyylin mukaan. Jos tämä parvi tai minimalismia, sitten valitaan kirkkaan sävyiset huonekalut, mahdollisesti geometrisella tai muulla kuviolla. Klassikoille voit valita huomaamattoman yksivärisen version.. Provence sopii hyvin kukkakoristeeseen.
 • Makuuhuone. Tähän huoneeseen on parempi valita muunnettava sohva, jossa on tukeva metallirunko. Huonekalujen verhoilun tulee olla käytännöllistä, mutta ei välttämättä yksiväristä. Sen tulisi olla yhteensopiva huoneen muiden huonekalujen ja tyylin kanssa..
 • Lapset. Huoneessa, jossa asuu yksi tai useampi lapsi, ei vain vahva huonekalut, mutta myös sellainen, josta lapsi pitää. Sen pitäisi olla kirkas, värikäs, kuviollinen, kuvioitu. Jos sohva toimii nukkumapaikkana, muutosjärjestelmän on oltava turvallinen. Verhoilun tulee kestää hyvin kulutusta, kosteutta.

Olohuoneessa se näyttää hienostuneelta ja aksentilla

Olohuoneessa se näyttää hienostuneelta ja aksentilla

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka ompele sohvan ja nojatuolin päälliset omilla käsilläsi? 120+ (valokuva) ideaa kotiisi

Käytä koteloita

Ottomaania voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

 • Istuimet. Tämä on tärkein tapa käyttää puffia. Jos ostat sarjan, jossa on useita ottomaaneja, ne voivat korvata tuolit, nojatuolit. Etuna on, että ne säästävät huomattavasti tilaa.. Poufs pieni koko, selkää ja käsinojia ei ole, joten ne asetetaan tarvittaessa pöydän alle.
 • Yksiosainen sohva. Kun sijoitat sen lähelle pusseja, saat hyvän istuinalueen. Plussaa on, että se voidaan työntää mihin tahansa sohvan osaan ja milloin tahansa siirtää ja jopa lähettää toiseen huoneeseen. Jos pussin sijasta olisi nojatuoli, se olisi vaikeampaa tehdä..
 • Pohjallinen. Tämä on toinen hyvä tapa rentoutua raskaan päivän jälkeen. Tätä varten ottomaanit sijoitetaan sohvan lähelle. Ja ottomaanista tulee silti pieni pöytä asioille. Tällaisia ​​tarkoituksia varten on parempi valita neliö- tai suorakulmainen ottomaani..

Hyvä syy rentoutua raskaan työpäivän jälkeen

Hyvä syy rentoutua raskaan työpäivän jälkeen

 • Kahvipöytä. Tätä tyyppiä pidetään suosituimpana. Kaikki siksi, että se on mukava ja pienempi pöytä. Pussissa ei ole teräviä kulmia, mutta siinä on joustava, tiheä pehmuste, joka riittää pitämään kupin, lasin tai koko lokeron. Toinen plus on, että tällainen “pöytä” muuttuu helposti sohvaksi. On pölyjä, joita käytetään yksinomaan pöydänä..
 • Varastotila. Tällainen säilytystila ei ole uteliaille silmille näkyvissä. Mutta sen avulla voit vapauttaa tilaa. Joten pienet tyynyt, kirjat, sanomalehdet, lelut tai muut pienet asiat mahtuvat tänne. Ylhäältä se on verhoiltu kankaalla, keinonahalla. Kangasta käytetään tiheänä, joten käytössä on enemmän aikaa..

Näissä sohvissa on paljon säilytystilaa.

Näissä sohvissa on paljon säilytystilaa.

No, jos ottomaaniin mahtuu kaikki kolme toimintoa, tämä on paikka istua, tallentaa asioita ja pöytä.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Modernit suorat ja kapeat sohvat, joissa on vuodepaikat “A” – “Z” (175 + Kuvat keittiössä ja olohuoneessa)

Mallin valinta

Sohvan valitseminen pussilla alkaa määrittämällä, mihin tarkoitukseen nämä huonekalut palvelevat. Jos se on tarkoitettu vain rentoutumiseen istuimena, valitaan pehmeät mallit, joissa on korkea ottomaanien määrä.

Päätä ensin mihin tarkoitukseen tarvitset sitä

Päätä ensin mihin tarkoitukseen tarvitset sitä

Kulmasohva, jossa on suuri, leveä ottomaani, on mukavampi. Jos haluat keskittyä huoneen huonekaluihin, voit ostaa modulaarisen sohvan, sarjan, jossa on 2 ottomaania, tai vain epätavallisen muotoisia huonekaluja..

Kun valitset, sinun on kiinnitettävä huomiota materiaaliin, joka peittää sohvan ottomaanilla. Jos se toimii ruoan, juomien tai jalkatuen pöydänä, pussin kankaan tulee olla sellainen, että se voidaan puhdistaa itsenäisesti kotona milloin tahansa..

On tärkeää, että kangas on helppo puhdistaa.

On tärkeää, että kangas on helppo puhdistaa.

On tarpeen määrittää mitat oikein. Tällainen huonekalurakenne vie paljon tilaa huoneessa, ja pussia voidaan siirtää avaruudessa. Siksi pienessä huoneessa ei ole paikkaa tällaiselle sohvalle..

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Sohvat ja nojatuolit olohuoneen sisustuksessa – Kuinka järjestää huonekalut mielenkiintoisella ja tyylikkäällä tavalla? 200+ Kuvat haulla Moderni Tyyli

Peite

Päiväpeitteen mukana tulee harvoin sohva, erityisesti tämä malli. Todennäköisesti se on tilattava. Joten voit valita oman materiaalin valmistukseen ja muihin yksityiskohtiin..

Peittojen, viittojen ja päiväpeitteiden ulkonäkö

Peittojen, viittojen ja päiväpeitteiden ulkonäkö

Päiväpeite tai viitta ei vain koristele huonekaluja, vaan myös suojaa niitä saastumiselta ja vaurioilta. Se on helpompi puhdistaa kuin sohva. Viitta on sisustus ja eräänlainen lisä sisustukseen..

Ompeluun voidaan käyttää seuraavia materiaaleja:

 • atlas;
 • sametti;
 • satiini;
 • veluuri;
 • kasmirmatto;
 • kuvakudos;
 • silkki;
 • fleece;
 • villa;
 • turkki (luonnollinen, keinotekoinen).

Käytämme ompelemiseen monenlaisia ​​materiaaleja

Käytämme ompelemiseen monenlaisia ​​materiaaleja

Kangaskuvio, väri ja rakenne valitaan huoneen tyylin ja sisustuksen mukaan. Jos sohva on epätavallisen muotoinen eikä sitä käytetä usein aiottuun tarkoitukseen, voit yksinkertaisesti heittää turkisviitan sen sisustukseksi. Seinävaipat näyttävät mielenkiintoisilta, ne ovat kestäviä ja kestäviä. Lisäksi ne on helppo puhdistaa liasta.. Esteettinen, käytännöllinen ja toimiva

Esteettinen, käytännöllinen ja toimiva

Osmanilla varustetun sohvan vakiomalleissa päällyste voidaan tehdä itse. Mutta jos huonekalut ovat epästandardin muotoisia, niiden räätälöinti on todennäköisesti tilattava. Tällaiset sohvat ja pussit, kaikki päiväpeitteet on kiinnitettävä, mutta niin, että ne eivät samanaikaisesti aiheuta haittaa rakennetta muutettaessa. He voivat käyttää kuminauhoja, nappeja, naruja, silmukoita ja metalliliittimiä. Napit ja joustavat nauhat voidaan ommella itse, loput on otettava yhteyttä asiantuntijoihin..

Sohva ottomaanilla sisätiloissa: ratkaisemme ongelman valinnalla. Viihtyisä sijoittelu suorille ja kulmavaihtoehdoille (100 + kuvaa) Sohva ottomaanilla sisätiloissa: ratkaisemme ongelman valinnalla. Viihtyisä sijoittelu suorille ja kulmavaihtoehdoille (100 + kuvaa) Sohva ottomaanilla sisätiloissa: ratkaisemme ongelman valinnalla. Viihtyisä sijoittelu suorille ja kulmavaihtoehdoille (100 + kuvaa)

Sohva ottomaanilla sisätiloissa: ratkaisemme ongelman valinnalla. Viihtyisä sijoittelu suorille ja kulmavaihtoehdoille (100 + kuvaa) Sohva ottomaanilla sisätiloissa: ratkaisemme ongelman valinnalla. Viihtyisä sijoittelu suorille ja kulmavaihtoehdoille (100 + kuvaa) Sohva ottomaanilla sisätiloissa: ratkaisemme ongelman valinnalla. Viihtyisä sijoittelu suorille ja kulmavaihtoehdoille (100 + kuvaa)

VIDEO: Kauneimmat vaihtoehdot sohville ottomaanien kanssa

päätelmät

Ottomaanien sohvat ovat monenlaisia. Kaupoissa on laaja valikoima klassisesta tyylistä epätavalliseen hi-tech. Tällaiset huonekalut on tarkoitettu laadukkaaseen lepoon, kun suuri yritys, perhe kokoontuu yhteiselle lomalle..