Moderni metalliovi oven taloon. Suunnittelun valinnasta viimeistelyyn + 175 KUVAA

Moderni metalliovi oven taloon

Asunnon sisäänkäynnin on oltava suojattu ulkotilalta ja sen on oltava kunnollinen. Sisäänkäyntirakenteen ulkonäkö ja muotoilu antavat käsityksen siitä, kuka asuu tässä talossa. Ulkopuolinen näkymä liittyy läheisesti sen rakennelaitteen erityispiirteisiin, mikä määrittää sen luotettavuuden, joka takaa kotelon turvallisuuden, sinun turvallisuutesi. Tässä artikkelissa tarkastellaan, kuinka talon metalliovi on järjestetty ja sen suunnitteluvaihtoehdot käyttämällä käsittelyä tai verhousta eri materiaaleilla.

Vaihtoehdot sisäänkäynnin metallioven laitteelle

Hänen on oltava suoja

Oven on oltava suoja

Materiaalin lujuuden vuoksi teräsrakenne on paras vaihtoehto luotettavalle suojaukselle. Luotettavuuden lujuusindikaattoreiden osalta teräsrakenteet ylittävät puutuotteet. Siksi talon sisäänkäynnille on viisaampaa asentaa juuri tällaiset kankaat. Tämä on erityisen tärkeää asuinrakennukselle, jonka sisäänkäynti sijaitsee suoraan kadulla..

Teräsrakenne on paras vaihtoehto luotettavalle suojalle

Teräsrakenne on paras vaihtoehto luotettavalle suojalle

Monien teräsovien mallien joukossa on asteikko, joka erottaa ne suojauksen, maksimaalisen käyttöiän ja esteettisen ulkonäön suhteen. Ennen teräsrakenteen ostamista sinun on itse päätettävä, mikä ominaisuus on kodin ominaisuuksien kannalta tärkein..

Valintakriteerit

Syöttölujuus riippuu teräslevyn paksuudesta, sen sisärakenteesta.

Ulkosisäänkäynnin tuotteissa on parempi suosia teräslevyjä, joiden paksuus on vähintään 1,5 – 2 mm. Jos huone vaatii korkeatasoista suojaa, on tehokkaan lukitusjärjestelmän lisäksi valittava vahvemmat teräslevyt, joiden paksuus on 3 mm.

On parempi antaa etusija teräslevyille, joiden paksuus on vähintään 1,5 - 2 mm

On parempi antaa etusija teräslevyille, joiden paksuus on vähintään 1,5 – 2 mm

Laite sisältää kehyksen (laatikon), jossa on kangas. Luotettava on runko, joka on valmistettu monoliittisesta profiiliputkesta, jossa on yksi hitsattu sauma. Tällaista kehyksen muotoa kutsutaan suljetuksi. Käytetään myös avoimen silmukan U-kehystä.

Ovilehti voi koostua yhdestä, kahdesta ja kolmesta, kahdesta ulkolevystä, joiden väliin päälevy on sijoitettu. Jos käytetään yhtä ulkoista teräslevyä, lastulevy on kiinnitetty sisäpuolelle, MDF tai muuta materiaalia. Kolmen arkin rakenne on kestävin ja luotettavin. Sisälevy lisää rakenteellista jäykkyyttä.

Suljettu kehys on luotettavin

Suljettu kehys on luotettavin

Katuoven laitteessa on oltava eristys jäätymisen estämiseksi. Käytä tätä asentamista mineraalivilla-, vaahdotettu polyuretaani- tai muun eristeen teräslevyjen väliin.

Tällaista eristystä pidetään sisäisenä ja on luotettava. Voit myös saavuttaa eristyksen käyttämällä ulkopuoli, sisustus, joka tarjoaa paitsi houkuttelevan ulkoasun ovilehdelle, mutta poistaa kondensaation ja jäätymisen.

Kaunis ja kirkas ulkonäkö herättää huomiota

Kaunis ja kirkas ulkonäkö herättää huomiota

Ulkoisen suunnittelun tyypit

Tutkittuamme kadun teräsovien rakenteen, joka vaikuttaa sen ulkonäköön ulkopuolelta, siirrytään harkitsemaan vaihtoehtoja sen ulkoiseen koristeluun..

Rakenteen koristelu ulkopuolelta tulisi yhdistää talon julkisivun sisätiloihin ja sisälle – huoneen suunnittelutyyliin..

Sisäänkäyntirakenne - ei vain suoja, vaan myös sisustus

Sisäänkäyntirakenne – ei vain suoja, vaan myös sisustus

Nykyaikaiset sisäänkäyntirakenteiden mallit esitetään monissa malleissa valtavan määrän innovatiivisten viimeistelymateriaalien käytön ansiosta. Ne houkuttelevat hienostuneisuudellaan, eleganssillaan tai hillityllä yksinkertaisuudellaan. Ne voidaan sovittaa mihin tahansa tyyliin, joka sopii kotiisi.

Nykyaikaiset ulko -ovien mallit voidaan sovittaa mihin tahansa tyyliin

Nykyaikaiset ulko -ovien mallit voidaan sovittaa mihin tahansa tyyliin

Polymeerijauhemaalaus ja vasarapinnoite

Metallisten sisäänkäyntiovien pinta, joka on päällystetty polymeerijauheella sähköpurkauksella, korkeissa lämpötiloissa, kestää ulkoisia mekaanisia vaurioita, korroosiota, merkittäviä lämpötilan muutoksia ja ultraviolettivaloa.

Polymeeriruiskutus suojaa ja pidentää käyttöikää

Polymeeriruiskutus suojaa ja pidentää käyttöikää

Tällainen pinnoite ei ainoastaan ​​tee pinnasta kestävää, ei alttiita vaurioille, vaan myös antaa sille jaloa ulkonäköä. Erilaiset värisävyt ja menetelmät jauheen levittämiseksi kohokuvioituina kuvioina mahdollistavat ainutlaatuisen muotoilun luomisen kankaan pinnalle, josta tulee arvokas koriste.

Polymeeriruiskutus antaa ylellisen ilmeen

Polymeeriruiskutus antaa ylellisen ilmeen

Samankaltainen ulkonäkö voidaan saada vasaramaalilla. Tämä pinnoitusmenetelmä on halvempi eikä pinnoite ole yhtä kestävä kuin jauhesuihkutus. Mutta niiden ulkonäkö on identtinen.

Luonnonpuun viimeistely

Puinen verhoilu toimii lisäeristeenä ja antaa ulkoasun

Puinen verhoilu toimii lisäeristeenä ja antaa ulkoasun

Käytä metallisen ovilehden viimeistelyyn puiset paneelit, valmistettu pääasiassa massiivitammesta, mahonkista, männystä, pyökistä ja kirsikasta. Tällainen viimeistelypinnoite ei ole vain ylimääräinen lämmöneristys, vaan antaa ulkoasun, joka puhuu omistajien vauraudesta ja hyvinvoinnista..

Koristeluun he käyttävät pääasiassa tammen, mahonkin, männyn, pyökin ja kirsikan massiiveja.

Koristeluun he käyttävät pääasiassa tammen, mahonkin, männyn, pyökin ja kirsikan massiiveja.

Siksi näitä ovia kutsutaan usein eliittioviksi. Ennen arvokasta lajia oleva puu kuivuu pitkään tietyssä lämpötilassa. Sitten se käsitellään ja antaa pinnalle tietyn ilmeen, esimerkiksi säilyttäen luonnollisen rakenteen tai tehden pinnan sileäksi.

Massiivipuisia ovia kutsutaan eliiteiksi

Massiivipuisia ovia kutsutaan eliiteiksi

Se saa erilaisia ​​sävyjä päällystämällä suojalakalla. He käyttävät myös erilaisia ​​koriste -elementtejä koristeiden, geometristen muotojen, erilaisten taotusta metallista tehtyjen monogrammien, lasilevyjen, peilien muodossa. Puupinta saa lisää kiiltoa huonekalusuojien avulla.

Puu on varjostettu suojalakalla

Puu on varjostettu suojalakalla

Pintaverhous MDF -paneeleilla

MDF on hienopuulastuista valmistettu puristettu kuitulevy. Metallisen ovilehden viimeistely tällä materiaalilla suoritetaan pääasiassa sisäpuolelta asuintilaa vasten. Ulkopuoli MDF -levyllä on mahdollista, jos rakenne on suojattu visiirillä tai se sijaitsee talon kuistilla.

Ulkonäkö MDF -levyllä on mahdollista, jos rakenne on suojattu

Ulkonäkö MDF -levyllä on mahdollista, jos rakenne on suojattu

MDF -paneelien molemmat puolet on valmistettu luonnonviilusta tai PVC -kalvosta, jossa on luonnollinen puukuvio.

MDF jäljittelee täydellisesti luonnonpuun viimeistelyä, ja se on hyvä vaihtoehto sen vaihtamiseen. Materiaalin eri värien avulla voit valita viimeistelyn mihin tahansa suunnittelutyyliin. Muiden verhouselementtien käyttö parantaa ulkonäköä merkittävästi.

Materiaalin eri värien avulla voit valita viimeistelyn mihin tahansa suunnittelutyyliin

Materiaalin eri värien avulla voit valita viimeistelyn mihin tahansa suunnittelutyyliin

Käytä väärennettyjen tavaroiden viimeistelyyn

Voit koristella täydellisesti metallitankojen taottuilla tuotteilla. Kiharat ja erilaiset koristeet, jotka on valmistettu vanhan käsin taonta -tekniikan mukaisesti, koristavat tehokkaasti ovilehteä täydentäen harmonisesti sisäänkäyntiryhmän kokonaisratkaisua, talon hautausta. Tämän viimeistelyn lisäetuna on suoja ovilehden murtautumiselta..

Lisäetuna - suoja murtovarkauksilta

Lisäetuna – suoja murtovarkauksilta

Usein taotut elementit asennetaan lasilevyihin. Tässä yhdistelmässä ne näyttävät erityisen vaikuttavilta. Pohjimmiltaan taotut korut valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan kehittämien luonnosten mukaan, joten ne ovat yksinomaisia.

Taotut korut valmistetaan yksilöllisesti ja ovat ainutlaatuisia

Taotut korut valmistetaan yksilöllisesti ja ovat ainutlaatuisia

Lasimaalaukset ja muut lasisetit

Metallinen ovilehti lasimaalaus näyttää erittäin vaikuttavalta. Huolimatta siitä, että se on valmistettu lasista, turvallisuus ei vaarannu. Lasimaalaukset eivät ole luotettavuudeltaan huonompia kuin raskaat panssaroidut tuotteet.

Tämä saavutetaan erityisellä iskunkestävällä lasilla. Lisäksi ovilehden syvennykseen asennetaan usein lasimaalaus. Tämä tekee siitä rikkomattoman. Lasimaalat soveltuvat asennettaviksi maalaistaloihin, mökeihin, kaikkiin yksityisiin rakennuksiin, joissa on aidattu talo.

Lasilevyt lisäävät keveyttä

Lasilevyt lisäävät keveyttä

Tällaiset lasimaalausryhmät muuttavat merkittävästi talon julkisivua ja tekevät siitä ainutlaatuisen, koska käytännössä ei ole yhtä muiden lasimaalausta. Lasimaalaus näyttää erityisen kirkkaalta, kun auringon säteet valaisevat sitä..

Eri värien täynnä olevien sävyjen vaikutus luo maagisen valon ja mukavuuden tunnelman eteiseen. Siksi nyt lasimaalauksilla on jälleen suuri kysyntä..

Lasimaalaukset tekevät talon julkisivusta ainutlaatuisen

Lasimaalaukset tekevät talon julkisivusta ainutlaatuisen

Ovilehden maalaus alkydilla ja autoemalilla

Voit muuttaa etuoven ulkonäköä maalaamalla emalilla ulkokäyttöön. He käyttävät yleensä alkydia tai autoemalia. Alkydi-emalit antavat oville kiiltoa, kestävät ilmakehän vaikutuksia ja kemiallisia vaikutuksia, koska koostumus sisältää korkealaatuisia alkydihartseja, jotka kuivuvat nopeasti ja säilyttävät värinsä pitkään.

Alkydi -emalit kestävät sään ja kemialliset vaikutukset

Alkydi -emalit kestävät sään ja kemialliset vaikutukset

Näiden maalien, joilla on valtava valikoima värejä, avulla voit luoda ainutlaatuisen ulkoasun oven pinnalle tekemällä työn itse. Esimerkiksi käyttämällä kultaa tai hopeaa akryylimaalia, voit saavuttaa upean viimeistelyn, joka miellyttää silmää..

Valtava värivalikoima

Ovi valkoisella emalilla

Patinan avulla voit saavuttaa ikääntymisen vaikutus ovet, jotka muistuttavat vanhan linnan sisäänkäyntiä ja luovat salaperäisen ilmeen.

Viime aikoina maalaamiseen käytetään usein aerosolisia autojen emalimaaleja. Tällainen pinnoite on luotettava ja näyttää vankalta. Aerosolien avulla voit levittää erilaisia ​​kuvioita tehtyyn kaavaimeen. Ovipinnan nopea ja näyttävä muutos teki tämän työkalun suosituksi tässä sovelluksessa..

Usein käytetyt aerosoliset autojen emalimaalit

Usein käytetyt aerosoliset autojen emalimaalit

Sisäpinnan viimeistely

Sisäänkäynnin sisustuksen asuintilan puolelta tulisi vastata sen tyyliä eikä samalla olla ristiriidassa ulkoisen suunnittelun kanssa.

Sopivin pinnoite sisustukseen on:

Sisäänkäynnin sisustuksen asuintilan puolelta tulisi vastata sen tyyliä

Sisäänkäynnin sisustuksen asuintilan puolelta tulisi vastata sen tyyliä

  • muoviset vinyylilevyt;
  • keinotekoisesta ja luonnollisesta nahasta;
  • käyttämällä eri puutavaraa: luonnonpuulaudat, MDF, viilu ja muut.

Kun asennat sisäänkäyntiryhmää, sinun on päätettävä, millä tavalla se avautuu. Jos ulkona on tarpeeksi tilaa, on parempi suunnitella kankaan avaaminen ulospäin. Tämä vapauttaa käytävätilaa ja muodostaa esteen murtautumiselle..

On parasta ajoittaa oven avautuminen ulospäin

On parasta ajoittaa oven avautuminen ulospäin

Sisustukseen on yhtä monta vaihtoehtoa kuin ulkopuolelle. Mutta tässä sinun on lähestyttävä erittäin varovasti, koska oven tyyli ja väri eivät vastaa huoneen yleistä sisustustyyliä välittömästi. Jos esimerkiksi olohuoneessa ja eteisessä vallitsee pastellivaloisia värejä, on parempi sisustaa sisäänkäyntirakenne valkoisella tai käytävän sävyyn sopivalla värillä..

Oven tyylin ja värin välinen ero yleiseen sisustustyyliin kiinnittää välittömästi silmät

Oven tyylin ja värin välinen ero yleiseen sisustustyyliin kiinnittää välittömästi silmät

Jos käytävän sisustuksessa on erivärisiä esineitä, voit leikata ne sopivalla sävyllä. Valkoisen ovipinnan ja huoneen sisustusesineiden yhdistelmä kontrastiseinän taustalla näyttää erityisen ilmeikkäältä.

Kontrastit ovat tervetulleita

Kontrastit ovat tervetulleita

Sisäänkäynnin metalliovelle ei ole yksiselitteistä suunnitteluohjeita. Jokaisen on päätettävä itse, mikä tyyli sopii taloon. Se riippuu sen sisätiloista, talon sijainnista, sen etuovesta..

Alueelliset ilmasto -olosuhteet ja mahdollisuudet olisi myös otettava huomioon. Mutta jokaisen sisäänpääsyryhmän olemassa olevat perusedellytykset on otettava huomioon..

Jokaisen on päätettävä itse, mikä tyyli sopii taloon.

Jokaisen on päätettävä itse, mikä tyyli sopii taloon.

5 suosituinta etuoven väriä vuonna 2019

1Ultravioletti Mehukas aksentti

Mehukas aksentti

2 Syvä musta ja musta liekki Brutaali väri

Brutaali väri

3Dark Jade Syvä jalo väri

Syvä jalo väri

4Caliente Lihavoitu punainen

Lihavoitu punainen

5 Sitruuna tai keltainen Aurinkoinen sävy

Aurinkoinen sävy

VIDEO: Kauneimpien ovien valinta