Kuinka valita modernit huonekalut ja kunnostaa sisustus? 230+ Kuvat ratkaisuista tyylin ruumiillistumiseen (olohuoneen, makuuhuoneen, keittiön, eteisen suunnittelu)

Kuinka valita modernit huonekalut ja uudistaa sisustus-

Huonekalut luovat tyyliä jokaiseen huoneeseen. Tuleva suunnittelu riippuu tästä valinnasta, oikeasta sijoittelusta. Huomaamattomat värit ja modernien huonekalujen lakoninen sisustus luovat kodikkaan sisustuksen pieniin huoneistoihin. Kuinka valita tällaiset huonekalut ja olla erehtymättä?

Nykyaikaisten huonekalujen ominaisuudet

Sisällä runsaasti säilytystilaa kaapit, hyllyt ja lipastot järjestävät säilytyksen pienissä huoneistoissa. Sileä paneelit, pieni määrä koriste -elementtejä ja taipumus upottaa huonekalut luovat tilavia, lakonisia malleja.

Vaatekaapit, on suosittu olohuoneiden ja makuuhuoneiden sisustamiseen uusissa rakennuksissa peilit tai lastulevyä. Sisällä tällaiset huonekalut on varustettu ulosvedettävillä koreilla, kannattimilla, valaistuksella, ja ulospäin kaappi näyttää hillityltä ja tyylikkäältä..

Mukavat huonekalut yhdessä värimaailmassa

Mukavat huonekalut yhdessä värimaailmassa

Säilytysrakenteet – telineet, lipastot, hyllyt, – on parempi ostaa sisäänrakennetuilla ovilla. Tämä luo siistimmän sisätilan ja säästää aikaa päivittäiseen puhdistukseen..

Modulaariset mallit, jotka ovat suosittuja sisätilojen näyttelytiloissa, voidaan valita pieniin tiloihin. Liukuva taulukot, taitto sohvat tai vaihdettavat tuolit voivat majoittaa suuren joukon vieraita, ja taitettuna ne vievät vähintään tilaa. Modulaarisen kokonaisuuden ostaminen on järkevä ratkaisu yksiöitä. Esimerkiksi, olohuone jossa on vuodesohva ja ulosvedettävä pöytä, joka muuttuu helposti makuuhuone tai toimistoon.

Modulaarinen muotoilu pieneen olohuoneeseen

Modulaarinen muotoilu pieneen olohuoneeseen

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka voit järjestää huonekalut huoneeseen oikein ja kauniisti? 150+ valokuva -asettelua maksimaaliseen suorituskykyyn ja mukavuuteen

Sen asennuksen ominaisuudet

Sisäänrakennetut yksiköt ja yksittäiset huonekalut säästävät tilaa huoneistoissa ja ovat tilavampia kuin vapaasti seisovat vaatekaapit, hyllyt ja keittiöt. Studiohuoneistojen omistajat usein kaavoitus olohuone tällaisilla ratkaisuilla.

Esimerkiksi sisäänrakennettu kirjahylly jakaa huoneen työalueeksi ja makuuhuoneeksi. Tällaiset ratkaisut vähentävät tilojen viimeistelykustannuksia, ne voidaan “sovittaa” tarkasti huoneen mittoihin järkevästi käyttämällä vapaata tilaa.

Erotamme työskentelyalueen ja makuuhuoneen

Erotamme työskentelyalueen ja makuuhuoneen

Monet rakentajat kiinnittävät pöytiä ja hyllyjä seiniin, mikä vähentää päivittäisen puhdistuksen aikaa: emännän ei tarvitse ohittaa tukia. Visuaalisesti tämä rakenteiden asennusmenetelmä luo kevyemmän sisustuksen, jota ei ylikuormiteta sisustuksella. Massiiviset kohteet valitaan enimmäiskorkeuteen koko tallennustilan hyödyntämiseksi.

Huonekalut valitaan usein korkeiksi

Huonekalut valitaan usein korkeiksi

Suuret varusteet ja kirkas taustavalo antavat omaperäisyyttä jopa edullisista materiaaleista. Esimerkiksi lastulevykirjahyllyyn asennetut LED -nauhat tai vintage -kahvat antavat yksinkertaiselle suunnittelulle tyylikkään ilmeen..

Sisäänrakennettu kalusteet tai LED -nauhat, jotka on asennettu ulkoisiin paneeleihin, oviin tai huonekalujalkoihin, luovat kodikkaan tunnelman ja korostavat yksittäisten esineiden kauneutta. Mukavuuden etusija kauneuteen, luonnonmateriaaleihin, sileisiin tekstuureihin ja karkeaseen muotoiluun sisältyvät suosittuihin sisustustyyleihin.

Luomme kodikkaan ilmapiirin

Luomme kodikkaan ilmapiirin

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka varustaa pieni eteinen asunnossa huonekaluilla? Kaunis moderni sisustus (205+ kuvaa)

Suosittuja tyylejä

Asuntojen tai maalaistalojen suunnittelussa yhdistyvät usein klassikoiden elementit., moderni, parvi, ja värivalikoimaa rajoittaa vain omistajien mielikuvitus. Sisustusmuoti tarjoaa suosittuja tyylejä, joita käytetään huonekalujen koristamiseen.

Ratkaisu kirjoille

Ratkaisu kirjoille

Jos haluat antaa asunnolle tietyn tyylin, riittää käyttää sen yksittäisiä elementtejä suunnittelussa: tuolit, lamput, verhot. Tämä ei “ylikuormita” huonetta; omistajien pyynnöstä tällaiset esineet voidaan helposti siirtää seuraavaan huoneeseen..

Korkeateknologia

Tämän tyylin sisätilat tunnistetaan metallirakenteista, värimaailma on yhdistelmä musta ja valkoiset värit, huonekalujen käytännöllisyys korostuu. Lasipöydät, joissa on metallijalat ja kapeat työtasot, matalat televisiotelineet paksussa kiiltävässä MDF – tyylielementtejä korkeateknologia.

Klassinen korkean teknologian vaihtoehto

Klassinen korkean teknologian vaihtoehto

Tämä ratkaisu näyttää sopivimmalta tilavissa huoneissa. Kiiltävien pintojen runsaus, liukuvat väliseinät, avoin viestintäsuunnittelu näyttävät rikkailta, joten sisustus on “pehmennettävä” tekstiileillä. Huipputekniset kalusteet soveltuvat:

 • Keittiöt, yhdistettynä olohuoneeseen – mahdollinen paikka kiiltävillä julkisivuilla varustetuille kuulokkeille tai kromisilla jaloilla varustetuille kuulokkeille, jotka ovat tyypillisiä korkean teknologian tyyliin.
 • Tilavat kylpyhuoneet voidaan varustaa lasikaapilla pesuallas, metalli- pyykkikorit, tavalliset ottomaanit, joissa on tiukat geometriset muodot.

Sopii yhdistettyyn keittiöön olohuoneen kanssa

Sopii yhdistettyyn keittiöön olohuoneen kanssa

Olohuone on tilava huone korkean teknologian sisustuksen muodostamiseksi. Sisäänrakennetut “seinät” ilman kirkkaita varusteita ja sisustusta, runsaasti valaistus- ja säilytysosia luovat kodikkuutta ilman ylikuormitusta huoneeseen.

Älä ylikuormita korkean teknologian tyyliin

Älä ylikuormita korkean teknologian tyyliin

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Tapettien ja huonekalujen yhdistelmä olohuoneen / makuuhuoneen / keittiön / lastentarhan sisustuksessa. Kuinka tärkeä valinta on?

Parvi

Yhdistelmä “siistit” tiiliseinät, avoimet apuohjelmat, vanhat hyllyt ja luonnollisesta puusta valmistetut arkut luovat parvi -tyylin synkkän maun.

Viinipehmustetut nahkaiset nojatuolit, pehmustetut taskut, riippumatot, tyyliteltyjä säilytyslaatikoita ja arkkuja ovat avoimia kirjahyllyjä..

Loft -tyyliset nahkatuolit

Loft -tyyliset nahkatuolit

Kontrastivärien, lisävarusteiden ja tiiliseinät, loft -tyyliä käytetään huoneistoissa vain osittain luoden aksentteja. Koko tyyli sopii tilanteeseen:

 • Tilat eteinen tai eteinen, jossa tyylitelty rintakehä tulee kirkas lisävaruste ja paikka tarvikkeiden säilyttämiseen.
 • Olohuone tai tilava parveke – paikat matalalle luonnolliselle pöydälle puu tai avoimet hyllyt kirjoille.

Tyyli sopii hyvin suuriin huoneisiin

Tyyli sopii hyvin suuriin huoneisiin

Yksittäiset lisävarusteet, kuten loft-tyyliset lamput, näyttävät sopivilta keittiössä ja olohuoneessa. Samaan aikaan huoneen tyylin tulisi olla neutraali, on parempi valita vaaleita sävyjä.

Kalusteiden yhdistelmä parven estetiikassa neutraalilla viimeistelyllä luo rikkaan sisustuksen kontrastiväreillä..

Neutraali viimeistely huoneen sisätiloissa

Neutraali viimeistely huoneen sisätiloissa

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kylpyhuoneen suunnittelu pesualtaalla ja ilman: Huonekalujen valinta (165+ kuvaa). Mitä antaa etusijalle?

Skandinaavinen tyyli

Vaaleat sävyt, luonnonmateriaalit ja runsaasti säilytystilaa luovat huomaamattoman ja huomaamattoman Skandinaavinen tyyli. Neutraaleilla sävyillä sisustettuja huoneita voidaan täydentää kirkkailla väreillä. Metalliset baarituolit, pehmeät nojatuolit, matalat pöydät ja leveät lipastot, jotka on valmistettu massiivipuusta tai MDF -levystä, ovat tyypillisiä kalusteita skandinaaviseen sisustukseen.

Skandinaavinen tyyli on pehmeiden nojatuolien pakollinen läsnäolo

Skandinaavinen tyyli on pehmeiden nojatuolien pakollinen läsnäolo

Kodikas skandinaavinen tyyli näyttää sopivalta missä tahansa asunnossa, tekstiilit lisäävät kirkkaita aksentteja päiväpeitteet, valaisimet tai maalaukset.

Suurin valo, ilma ja tila

Suurin valo, ilma ja tila

Huomaamattomat kompaktit skandinaaviset kalusteet näyttävät hyvältä eri huoneissa:

 • Pieni keittiö näyttää tilavammalta, jos sisustat sen kevyellä sisäänrakennetulla luonnonpuusta.
 • Loft -tyyliin sisustettu makuuhuone luo rauhallisen ympäristön rentoutumiseen. Luonnonmateriaalit ja vaaleat sävyt takaavat mukavan yöunen.
 • Työtila, toimisto tai osa olohuonetta, joka on sisustettu tämän tyylin esineillä, näyttää neutraalilta ja tarjoaa mukavan työskentelyn.

Rauhallinen ympäristö rentoutumiseen

Rauhallinen ympäristö rentoutumiseen

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kylpyhuoneen huonekalut: Pesualtaiden valinnan erityispiirteet alaosaan – kuinka ei pidä erehtyä? (190+ kuvaa)

Provence

Valkaistua tammea, joka vaikuttaa ikääntymiseen, kukkakoristeita, runsaasti lattiavalaisimia ja väärennettyjä elementtejä ovat tyylin ominaispiirteitä provence. Runsaan “naisellisen” värimaailman ansiosta tätä tyyliä käytetään makuuhuoneiden tai budoirien sisustamiseen. Puiset nojatuolit, joissa on kukkapehmuste, valkaistusta tammesta valmistetut vaatekaapit sekä kukkakoristeiset takorautavuoteet sopivat makuuhuoneiden, olohuoneiden ja työalueiden sisustamiseen.

Provencen naiselliset värit

Provencen naiselliset värit

Kirkkaat Provence-tyyliset huonekalut korostavat huoneita, jotka on sisustettu hillityillä väreillä.. Pyöreät sohvapöydät, pienet lipastot ja ritilät valmiina:

 • Tilavat makuuhuoneet vaaleilla väreillä, kun taas verhoilun kirkas kukkakoriste herättää vieraiden huomion.
 • Olohuoneet, mukaan lukien tilavat keittiövaihtoehdot. Tyylikkäät Provence-tyyliset pöydät ja nojatuolit lisäävät kodikkuutta huoneeseen ylikuormittamatta sitä.

Tyylikkäät pöydät ja tuolit

Tyylikkäät pöydät ja tuolit

Pienet kukkakoristeet ja vintage -puu näyttävät sopivimmilta maalaistaloissa, ja ne täydentävät myös suuria istuinalueita parvekkeilla ja lodgeilla. Paju nojatuolit verhoilulla, takorautaiset penkit, kompaktit lipastot sopivat suuren perheen arkeen.

Valikoima moderneja huonekaluja

Uudet huonekalut ovat nopea tapa monipuolistaa sisustusta ja sijoittaa tarvittavat säilytystilat kompaktimmin.

Pidämme kiinni yhdestä tyylistä

Pidämme kiinni yhdestä tyylistä

Kun lähdet ostoksille, on parempi ottaa pienet tapetit, verhot ja lattia mukanasi. Tämä nopeuttaa tulevien huonekalujen värivalintaa..

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Kuinka tehdä keittiö puusta omin käsin (210+ kuvaa): Huonekalujen valinta tyylikkääseen muotoiluun

Tekniset näkökohdat

On suositeltavaa tallentaa mittaustulokset ennen ostamista, jos tarvitset modulaarisen “dian” – on järkevää laatia piirustus. Jos tarvitset sarjan keittiöön tai olohuoneeseen, voit soittaa mittarille salonista, jotta osto taataan huoneen mitoille.

Tärkeintä on suunnitella huonekalujen järjestely oikein

Tärkeintä on suunnitella huonekalujen järjestely oikein

Vakiomittaiset huonekalut ostetaan hallista, epätyypilliset mitat tehdään parhaiten tilauksesta. Tässä tapauksessa materiaalit ja värit valitaan ostajan pyynnöstä. Tällaisia ​​tuotteita tilataan huoneisiin, jotka ovat epätyypillisiä kokoja tai ainutlaatuinen muotoilu, toiminnallinen sisältö.

Esimerkiksi ostaessaan keittiön sisäänrakennettuja sarjoja he valitsevat julkisivujen värin ja materiaalin, niiden koon sekä rakenteen sisäiset varusteet – laatikot, kannattimet, kiskot.

Monet ihmiset käyttävät räätälöityjen huonekalujen palveluita

Monet ihmiset käyttävät räätälöityjen huonekalujen palveluita

Helpoin tapa on tilata kaikki asunnon huonekalut yhdeltä valmistajalta. Tässä tapauksessa sävyt yhdistetään toisiinsa, valmistusaika lyhenee ja toimituskulut lyhenevät..

Kaunis päiväkoti miellyttävään ajanviettoon

Kaunis päiväkoti miellyttävään ajanviettoon

Kapeaprofiiliset kaupat tarjoavat enemmän sävyjä, malleja ja valmiita huonekalumalleja kuin yleiskaupat.. Esimerkiksi kun ostat sarjan keittiökalusteiden esittelytilasta, julkisivuvalikoima laajenee ja valmistusaika lyhenee..

Me ruumiillistamme kaiken tarvittavan

Me ruumiillistamme kaiken tarvittavan

Visuaaliset ominaisuudet

Uuden hankinnan värimaailma riippuu omistajien mausta, kun taas sävyn valinnassa on kaksi pääasiallista lähestymistapaa:

 • Ostamalla esineitä, jotka sopivat huoneen sisustukseen, luodaan yhtenäinen, visuaalisesti neutraali ympäristö rentoutumiseen. Tällainen sisustus voidaan helposti kirkastaa lisäämällä kontrastivärisiä tekstiilejä, valaisimia, koriste -elementtejä..
 • Kontrastiset huonekalut kirkkaassa sävyssä ovat huoneen aksentti, joka houkuttelee isäntien ja heidän vieraidensa huomion. Kirkas verhoilu, tarttuvat julkisivut voivat väsyä nopeasti, joten on parempi käyttää niitä säästeliäästi. Esimerkiksi, sohva turkoosi verhoilu näyttää hyvältä olohuoneessa beigellä tapetti, jos loput kohteet vastaavat toisiaan.

Kontrasti -aksentti punaisten nojatuolien muodossa

Kontrasti -aksentti punaisten nojatuolien muodossa

Tyyliteltyjä huonekaluja käytetään lisälaitteena täydentämään neutraalia värimaailmaa. Jos huoneiston huoneet on sisustettu samaan tyyliin, uudet esineet tulisi yhdistää siihen tai olla neutraaleja..

Ajattelemme pienintä yksityiskohtaa myöten

Ajattelemme pienintä yksityiskohtaa myöten

Eri tyylien yhdistelmä yhdessä huoneessa luo tarttuvan sisustuksen.  Harmonian ylläpitämiseksi sinun on otettava huomioon useita sääntöjä:

 • Värit sopivat hyvin yhteen, jos niillä on sama kylläisyys ja lämpötila.
 • On parempi täydentää kontrastivärisävyjä neutraaleilla, jotta sisustus näyttää “pehmeämmältä”.
 • Tyylitellut huonekalut on sijoitettu parhaiten huoneen keskelle, taustalla säilytysratkaisuja..

Tyyliteltyjä esineitä huoneen keskelle

Tyyliteltyjä esineitä huoneen keskelle

Online -ohjelmat huonemallinnukseen tai temaattiset resurssit valokuvilla auttavat sinua yhdistämään eri tyylejä sisältäviä sisustusesineitä, voit myös ottaa yhteyttä ammattisuunnittelijaan.

Se on mielenkiintoista sinulle: YLEISKATSAUS: Minkä väriset huonekalut sinun pitäisi valita keittiöösi? Nopeasti oppia uusia ideoita sisustukseen (280+ kuvaa)

Johtopäätös

Tyyliteltyjen huonekalujen ostaminen päivittää asunnon sisustuksen ilman pitkää ja kallista kunnostusta. Upotetut rakenteet, joissa on suuret säilytystilat, vaativat ammattimaisen asennuksen. Tyylikkäät modulaariset huonekalut, jotka voidaan ottaa eteisestä ja tehdä huoneen aksentiksi, auttavat päivittämään sisustuksen nopeasti..

Siirrytään pois stereotypioista

Siirrytään pois stereotypioista

Neutraalit värivaihtoehdot sopivat pienten asuntojen omistajille. Kirkkaat verhot ja päiväpeitteet, sisäänrakennettu valaistus tai kirkas verhoilu korostavat rauhallista sisustusta. Houkuttelevat tekstuurit ja runsaat värit näyttävät paremmilta tilavissa huoneissa.

Aksentti kirkkailla verhoilla

Aksentti kirkkailla verhoilla

Ennen kuin ostat huonekaluja, valitse niiden mitat, tyyli, materiaalit ja värit. Yksinkertaisia ​​sääntöjä värien yhdistämisestä ja kohtuullisesta sisustuksen käytöstä jokainen voi valita tai tilata modernit huonekalut makunsa ja lompakkonsa mukaan..

Emme ylikuormita sisätiloja tarpeettomilla asioilla

Emme ylikuormita sisätiloja tarpeettomilla asioilla

VIDEO: Huonekalut, jotka muuttavat sisustuksesi