DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit

Tee-se-itse-aamiaispöytä sängyssä

Niille, jotka rakastavat viettää aikaa aamulla sängyssä, mikään ei helpota elämää kuin kannettava aamiaispöytä. Aamiaispöydät sängyssä ovat olleet noin vuosisatoja sitten ja ovat edelleen hyödyllisiä tänään. Nyt aamiaispöytiä voidaan käyttää myös television kaukosäätimenä ja kannettavan tietokoneen majoittamiseen. Useimmiten niitä käytetään mukavaan aamiaiseen tai herkän teen juomiseen sängyssä. Aamiaispöytiä on eri muotoja, kokoja, ominaisuuksia ja värejä. Löydä mukava taulukko, joka sopii kaikkiin parametreihin, lue alla.

Miten valita?

Ennen kuin etsit aamiaisalustaa, sinun tulee esittää muutama kysymys. Mihin aiot käyttää aamiaisalustaa? Vai kuka sitä käyttää? Näiden vastausten tunteminen auttaa sinua selvittämään, mitä etsiä..

Taulukoita on erilaisia:

Aamiaispöydät sängyssä

Aamiaispöydät sängyssä

 • taitettavat aamiaisalustat;
 • jaloilla;
 • ilman jalkoja;
 • kannettava;
 • tarjotin kupinpitimellä;
 • paikka hiirelle ja kannettavan kannen nostokansi;
 • leveys ja korkeus säädettävissä;
 • tarjottimet kahvoilla;
 • ja jopa aamiaisalustat, joissa on irrotettava tarjotin.

Alustat vaihtelevat myös tyyliltään ja materiaaliltaan. Suosituin:

 • bambu;
 • puinen;
 • metalli;
 • yhdistettynä.

Useimmiten niitä käytetään mukavaan aamiaiseen tai herkkään teetä sängyssä.

Useimmiten niitä käytetään mukavaan aamiaiseen tai herkkään teetä sängyssä.

Tyylejä arvostetaan:

 • moderni;
 • perinteinen;
 • aasialainen.

Se ei ole kaikki: sinulla on mahdollisuus valita, minkä tyyppisen viimeistelyn haluat aamiaistarjottimelle. Tietenkin seuraavien värien puuleikkaus näyttää kauneimmalta:

 • luonnollinen;
 • expresso;
 • Ruskea;
 • kirsikka;
 • Punainen puu;
 • Mänty;
 • Pähkinä.

Tämä on hämmästyttävä keksintö

Tämä on hämmästyttävä keksintö

Tämä ei tietenkään ole vain minun makuuni, vaan myös yleiset tilastot eri mallien myynnistä ja suosiosta, joita voit seurata itseäsi seuraamalla näitä markkinoita. Joku voi kiistää tämän väitteen, ja sinulle ei ole vähemmän kauniita malleja muista materiaaleista..

Pöytälajikkeita

Käydään läpi suosituimmat mallit selvittääksemme tärkeät ominaisuudet..

Monikäyttöiset lokerot

Jos haluat syödä aamiaista yksin sänky ja tarvitset monikäyttöisen yksikön, joka toimii pöytä Valitse kannettavaan tai piknikpöytään bambupöytä, koska se on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista ja sillä on esteettinen ulkonäkö. Bambu -puutuotteet ovat erittäin kevyitä. Valitse riittävän suuri lokero kannettavalle tietokoneelle ja hiirimatolle.

Monet markkinoilla olevat mallit on varustettu myös nostovaihtoehdolla. työtasot, esimerkiksi katsomaan elokuvaa tabletilla.

Valitse bambu -sivupöytä, koska se on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista

Valitse bambu -sivupöytä, koska se on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista

NeuvojaKiinnitä huomiota myös lokeron kantokahvoihin ennen ostamista, koska kuljetus on vaikeaa ilman niitä..

Ergonomisimmat kahvat on veistetty – ne näyttävät tyylikkäiltä eivätkä häiritse vedenkeittimen tai ruoan liikettä. Parempi, jos jalat voidaan taittaa nopeasti tehokkaaseen kuljetukseen, käyttöön ja varastointiin.

Kiinnitä huomiota myös pohjaan, joka tulee kosketuksiin ruoan kanssa – sen pinnan on oltava kuumuutta kestävä..

Bambu -puutuotteet ovat erittäin kevyitä

Bambu -puutuotteet ovat erittäin kevyitä

Aamiaispöytä sängyssä

Kun aiot käyttää lokeroa vain paistaaksesi sängyssä pidempään, harkitse kevyttä mallia, jolla ei ole ylimääräistä painoa ja tilavuutta. Oikea koko on noin lantion leveys (plus pari senttiä peitolle). Tämä koko on tarpeeksi kevyt liikkumaan, sitä voidaan käyttää yhdellä kädellä eikä varastaa tilaa. Mutta se on myös edelleen melko vakaa ja varmistaa, että aamukahvi ei pääty peitolle ja aamupannukakut eivät lennä arkille..

Sopiva koko - Lonkan leveydelle

Sopiva koko – Lonkan leveydelle

Kiinnitä kuitenkin huomiota suunnitteluelementteihin ja väriin sekä materiaaliin, josta tuotteen paino riippuu, ja pöydän kokonaisvaikutelmaan – olipa kyseessä sitten kodikas puu tai tyylikäs metalli..

Myös mallit ovat suosittuja, joiden pöytälevy koostuu korkean teknologian muovista ja jalat metallista. Täysin muoviset mallit ovat painonsa vuoksi epävakaita – kevyen muovin tulisi seistä vain täysin tasaisella pinnalla.

Siksi en ota niitä vakavasti huomioon täällä – loppujen lopuksi hankimme jotain rentoutuaksemme ja pelkäämättä tehdä huolimattomia liikkeitä?

Erinomainen vaihtoehto kahdelle

Erinomainen vaihtoehto kahdelle

Alustat ja pöydät sivuilla

Puskurit ovat loistava idea mille tahansa mallille.olla. Jos pidät kahdesta pöytämallista ja yhdessä niistä on puskurit, ota se paremmin. Kuljetettaessa paikasta keittiö vaikeat kulmat ja kynnykset odottavat meitä makuuhuoneessa, ja vaikka olet onnistuneesti toimittanut aamiaisen nukkumaan, on silti suuri mahdollisuus kaataa kuppi teetä tai jotain sellaista. Siksi ilokseni markkinoille alkoi ilmestyä niin paljon puskurivaihtoehtoja, ja ne ovat kaikki melko tyylikkäitä ja eri värejä..

Puskurit ovat loistava idea mihin tahansa malliin

Puskurit ovat loistava idea mihin tahansa malliin

Taitettavat pöydät

Taitettavat pöydät muuttuvat helposti lokeroiksi, joita voidaan käyttää lokeroina, taitettuna puoliksi ja kahvoista kantaen, tai ne voivat olla eri muotoisia. Ne ovat monipuolisia laitteita, joilla voit sijoittaa kannettavan tietokoneen, käyttää sitä työpöytänä, katsella televisiota tai käyttää sitä opetuspöytänä..

Taitettuna pöytä auttaa sinua työskentelemään seisten – esimerkiksi vastaanotossa. Kätevän rakenteensa ansiosta niitä on helppo kuljettaa ja käyttää paitsi kotona myös töissä. Pöytä sopii myös kaikille, jotka kokevat selkäkipuja istuessaan pitkään, koska sen avulla voit työskennellä makuulla. On malleja, joiden korkeutta ja leveyttä on helppo säätää.

Nämä mallit voidaan helposti muuttaa lokeroiksi

Nämä mallit voidaan helposti muuttaa lokeroiksi

Taitettavilla aamiaispöydillä on useita tarjottimia, jotka ovat helppokäyttöisiä.

Vuodevaatteet

Tarjottimet ovat yksi keittiötarvikkeista, joita käytämme melko usein jokapäiväisessä elämässämme. Harkitse siksi lokeron tekemistä monikäyttöiseksi.. Sitä voidaan käyttää aamiaisen tarjoamiseen sängyssä ja siitä yöpöytä “käden heilutuksella”.

Monitoiminen vaihtoehto

Monitoiminen vaihtoehto

Siksi on suositeltavaa harkita moniajoa, kun ostat lokeroita. Lokerot, jotka voidaan muuntaa kannettaviksi pöytäiksi, on myös helppo kuljettaa ja puhdistaa, ja ne ovat nyt varsin kysyttyjä. Tai valitse reunuslaatikko, jotta juomat eivät läikky ja pienennä ruoan putoamisen riskiä epäonnistuneen kallistuksen jälkeen.

Tietokoneen sängynpöydät

Huolimatta siitä, että kannettavat tietokoneet ovat ohuempia ja kannettavampia joka päivä, niiden käyttäminen sängyssä on edelleen hankalaa. Hän lämpenee, painaa polviaan eikä anna hänen maata mukavasti. Lisäksi laitteen säilyttäminen sylissäsi voi rajoittaa ja vahingoittaa ilmavirtaa..

Kätevän kannettavan tietokoneen käyttöön

Kätevän kannettavan tietokoneen käyttöön

Toisaalta tietokoneella vietetty aika voi aiheuttaa epämukavan asennon aiheuttamia selkä- ja päänsärkyjä. Ei ole yllättävää, että ihmiset haluavat mieluummin mennä nukkumaan sohva tai tuolilla kannettavan tietokoneen sylissä.

Jos tilanteiden kuvaus on sinulle tuttu, on hyviä uutisia – tämä elämäntapa on nyt erittäin suosittu ja markkinat ovat tuottaneet uuden tuotteen tässä suhteessa: erityiset pöytäpöydät kannettavalle tietokoneelle. Nämä ovat samat pöydät kuin aamiainen, mutta enemmän toiminnallisuutta ja kalliimpia.

Sängynpöydän avulla voit ottaa mukavan asennon sängyssä asettamalla tietokoneen mukavaan katselukulmaan.

Voit ottaa mukavan asennon sängyssä

Voit ottaa mukavan asennon sängyssä

Nämä pöydät ovat edelleen hyviä aamiaiseksi sängyssä, mutta joissakin on sisäänrakennettu tuuletin kannettavan tietokoneen jäähdyttämiseksi, joten kaikkia niitä ei voi kaataa appelsiinimehulla..

Olipa tarkoitus mikä tahansa, pöytä toimii hyvin sinulle kompaktin koon, siirrettävyyden ja keveyden ansiosta.

Tietokonepöydät voivat sisältää seuraavia ominaisuuksia:

 • irrotettavien LED -lamppujen läsnäolo;
 • hengittävä tyyny, joka estää kämmenesi sumun, poistaa tietokoneen tuottaman lämmön;
 • hiiren sivutaso, joka voi olla oikealla puolella tai molemmilla puolilla;
 • lokero, jossa on erityinen paikka matkapuhelimen säilyttämistä varten.

Nämä pöydät sopivat myös aamiaiseksi sängyssä.

Nämä pöydät sopivat myös aamiaiseksi sängyssä.

Sitä voidaan käyttää melkein mihin tahansa. Lue kirjaa, syö välipala tai työskentele kannettavan tietokoneen parissa mukavasti sängyssäsi.

5 tekijää, jotka on otettava huomioon ennen ostamista

Tehdään yhteenveto alustavista tuloksista saadun tiedon systematisoimiseksi.

Vakaus

Tämä on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka sinun on otettava huomioon.. Siirrettäviä pöytiä käytetään monenlaisiin tuotteisiin – sekä kiinteisiin että nestemäisiin.

Kiinteille elintarvikkeille epävakaat sängyt eivät tee paljon haittaa, mutta roiskuneet juomat voivat pilata vuodevaatteet, mikä johtaa taloudellisiin tappioihin ja tuhoisaan tunnelmaan..

NeuvojaSängyn alustan vakauden varmistamiseksi sinun on tarkastettava jalat varmistaaksesi, että ne ovat riittävän vahvoja kestämään painoa ja ovat hyvin paikoillaan..

Malli alkuperäisillä kahvoilla

Malli alkuperäisillä kahvoilla

Materiaali

Vaikka useimmat vuodevaatteet ovat puuta, on olemassa myös metallisia ja muovisia vuodevaatteita. Metallialustat ovat vahvoja ja kestäviä, mutta metalli voi syövyttää, varsinkin jos se altistuu nesteille.

Muoviset kuormalavat ovat hankalia, mutta niissä on parempia malleja. Puulavat ovat kestäviä. Siksi voit valita lokeron sen mukaan, mihin aiot käyttää sitä..

Voit tehdä tällaisen mallin omin käsin.

Voit tehdä tällaisen mallin omin käsin.

Hinta

Raha on yksi niistä resursseista, joita on aina niukasti. Suurin osa ihmisistä päättää kuluttaa vähemmän saadakseen mahdollisimman kannattavia tuotteita..

Meidän on kuitenkin otettava huomioon pitkän aikavälin kustannukset ostettaessa, koska halvat asiat ovat lyhytaikaisia. Tavalla tai toisella sinun on ostettava taloudellisesti kätevä asia..

Voit valita tuotteen mihin tahansa lompakkoon

Voit valita tuotteen mihin tahansa lompakkoon

Design

Varmista, että ostamasi vuodelokero vastaa parhaiten tarpeitasi. Jotkut vuodelaatikot on suunniteltu ensisijaisesti aamiaiseksi, ja niissä on sisäänrakennetut taskut kuppien ja ruokailuvälineiden säilyttämistä varten. Jotkut niistä on myös suunniteltu säilyttämään mm.

 • aikakauslehdet;
 • kirjat;
 • kynät.

Varmista, että lokero on mahdollisimman hyödyllinen, kun otat huomioon nämä tekijät..

Epätavallinen tuotesuunnittelu

Epätavallinen tuotesuunnittelu

Kohde

Harkitse lokeron käyttöä. Kaikki ne on tarkoitettu käytettäväksi sängyssä. Harkitse kuitenkin sängyn tarjotin, joka on riittävän joustava käytettäväksi erilaisiin tarkoituksiin, jopa ruokapöytänä, joka näyttäisi hyvältä olohuoneessa..

Kuinka tehdä se itse?

Entä oman pöydän tekeminen? Tämä toiminta on paljon kannattavampaa kuin uuden ostaminen, ja itse tekemäsi pöydän käyttäminen on paljon miellyttävämpää. Sen tekeminen tuntuu pelottavalta tehtävältä, mutta se on paljon helpompaa kuin luulet. Maksimimukavuuden vuoksi etsi lähin puutyöpaja ja tee kaikki aihiot siihen – varmasti yksi niistä sijaitsee talon lähellä (tai ei kaukana lähimmistä markkinoista).

Voit tehdä sen itse

Voit tehdä sen itse

Tämä pöytä on valmistettu yhdestä levystä, jonka koko on 2,5 metriä ja leveys 20 cm mustaa pähkinäpuuta:

Luettelo materiaaleista:

 • 1 lauta 2,5 m 8×8 cm;
 • 4 europulttia 21 “(pitkä);
 • 4 liitintä 13 “(lyhyt);
 • 1,1 / 4 ”ruuvit taskuaukkoihin (jaloille);
 • puuliimaa.

Työkalu:

 • ruletti;
 • porata;
 • pöytäsaha;
 • palapeli;
 • suojalasit;
 • suojaavat kuulokkeet;
 • liima.

DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit

DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit

Vaihe 1

Yhdistetty 2 ylälevyä 1,1 / 4 ruuvilla ja poratut ¾ “taskureiät.

Vaihe 2

Leikkasin kahvojen mutkat sahalla. Porattiin ¾ “taskureiät esiliinoihin ja kiinnitettiin ne yläosaan 1-1 / 4” taskuruuvien ja puuliiman avulla.

Vaihe 3

Leikkasin määritetyn pituiset jalat pois ja pyöristin sitten päältä. Leikkasin niiden pohjan pois 15 asteen kulmassa. Porattiin yläreunaan reikä kiinnityspulteille seuraavassa vaiheessa. Porattiin ¾ “reikiä kantolaukkua varten ja kiinnitettiin ne jalkoihin 1-1 / 4” taskuruuvilla ja puuliimalla. Tehtiin poikkipalkki 2 tuumaa pohjasta.

Vaihe 4

Poratut reiät korkkien liittämistä varten. Kiinnittävät jalat kiinnitysruuveihin korkkeilla.

DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit

DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit

NeuvojaÄlä kiristä, jotta jalat taipuvat.

Voit liittää kaksi ylälevyä liimalla ja litteillä välikappaleilla:

Varmistin, että kaikki pinnat olivat kohdakkain, sitten liimasin ja puristin palaset yhteen rinnakkaisella puristimella. Odotti täydellistä kuivumista.

Hioin jalat 180-, 220- ja 320-rakeisella hiekkapaperilla, sitten pyyhin jokaisen kerroksen pehmeällä kankaalla ja hiomasin 400-hiomapaperilla jokaisen kerroksen väliin. Peitetty pellavaöljyllä. Jalat taitetaan siististi alas, mikä säästää tilaa.

Toinen projekti

Pidin myös tästä projektista todella paljon ja halusin jakaa sen kanssanne. Tämä pieni pöytä sopii luovuuteen, peleihin, perheelokuviin tai teetä sängyssä.

DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit

Se taittuu siististi alas ja säilyy pois, kun sitä ei käytetä. Kahvaa voidaan käyttää ripustamiseen koukkuun ja kätevään säilytykseen. Kiinnitä musta teippi Ali Expressiin, jotta voit käyttää pöytälevyä liitutauluna.

Mitä tarvitset:

 • 3 metriä säleitä 1 × 2 cm;
 • vaneri yläosaan;
 • 4 euron pultit, 2 1/2 ”pitkät, aluslevyillä ja muttereilla;
 • saatat tarvita myös kahvaa tai koukkua pitämään jalat kiinni kuljetuksen aikana;
 • kynä (valinnainen).

DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit

Perusohjeet

 • Noudata kaikkia tarvittavia varotoimia toimiaksesi turvallisesti ja luotettavasti.
 • Työskentele tasaisella pinnalla, jossa ei ole vikoja tai roskia.
 • Käytä aina suoria levyjä.
 • Tarkista materiaali jokaisen vaiheen jälkeen.
 • Poraa aina reiät ennen ruuvien kiinnittämistä.
 • Käytä kynsiliimaa vahvempaan pitoon.
 • Pyyhi ylimääräinen liima maalattavissa malleissa, koska kuivunut liima ei tahraa.

Mitat:

 • Leikkaa puutavara.
 • Kerätyt jalat.
 • Porattiin reikä kummankin jalan yläosaan.
 • Jalat kiinnitetty runkoon.
 • Yläpisteessä jokainen jalka on kiinnitetty kehyksen yläreunan alle liikkumisen mahdollistamiseksi.

DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit

Yksityiskohtainen opas:

Merkitse pultinreikien sijainti 53 cm: n välein. Poraa pultinreiät.

Ota 1 × 2 runkolevyä ja luo muoto. Runko voidaan naulata ja liimata, ruuvata, kiinnittää taskuun – se on sinun valintasi. Vanerin yläosa auttaa pitämään rakenteen.

Luo sitten kaksi jalkasarjaa ja poraa vastaavat pultinreiät jalkojen yläosaan.

NeuvojaLeikkaa jalkojen alapuoli 15 asteen kulmassa, jotta pöytä olisi vakaampi.

Kiinnitä sitten jalat runkoon ruuveilla. Liimaa ja naulaa työtaso yläosaan.

DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit

Lisää kahva ja muokkaa haluamaasi:

 • tulosta haluamasi nimi millä tahansa OfficeWordin fontilla noin 225;
 • tulosta ja aseta pöydälle;
 • ympyröi kirjaimet kuulakärkikynällä voimakkaasti;
 • kynän paine luo jäljen puuhun ja antaa luonnoksia myöhempää maalausta varten;
 • maalaa tuloksena oleva jälki akryylillä;
 • kiinnitä maali lakalla tai muulla maalauskiinnikkeellä.

Käsittele tuote puulakalla ja anna kuivua. Levitä puulle tarvittaessa lisäpinnoitetta. Kun pellavaöljy on täysin kuivaa, hio tuote 120-reunaisella hiekkapaperilla puun viljan suuntaan. Poista kaikki hiomajäämät työpinnoilta. Pyyhi tuote puhtaalla kostealla liinalla. On aina suositeltavaa levittää testikerros piilotetulle alueelle tai romukappaleelle, jotta varmistetaan värin tasaisuus ja tarttuvuus.

DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit DIY -aamiaispöytä sängyssä: Käytännölliset mukavuusmallit