Røde køkkener: 70+ af de mest trendy og saftige løsninger til dem, der ikke er bange for at eksperimentere

Den perfekte kombination af rødt og hvidt i det indre af køkkenet

Den perfekte kombination af rødt og hvidt i det indre af køkkenet

Rød er blevet en yndet nuance blandt modedesignere. I dag vil ingen blive overrasket over en stue i røde toner eller et soveværelse dekoreret med en kirsebærfarve. Røde køkkener er en anden måde at gøre det indre af en lejlighed eller et hus lyst og mindeværdigt, og selve køkkenet er et sted for kraftig aktivitet og støjende fester..

Røde nuancer i køkkenet er velegnede til energiske mennesker

Røde nuancer i køkkenet er velegnede til energiske mennesker

Rødt i køkkenet skaber en indbydende atmosfære

Rødt i køkkenet skaber en indbydende atmosfære

Lyst og prangende rødt køkken - valget af modige og energiske mennesker

Lyst og prangende rødt køkken – valget af modige og energiske mennesker

Tilstedeværelsen af ​​røde nuancer i interiøret vil øge effektiviteten

Tilstedeværelsen af ​​røde nuancer i interiøret vil øge effektiviteten

Og det er køkkenrummet, der betragtes som den ideelle mulighed for at bruge alle røde nuancer, der fuldt ud passer til hele dybden af ​​denne farve..

Det finesser ved at bruge rødt til det indre af køkkenet

Det ideelle køkken er forskelligt for alle, og alle har deres egen farve på det ideelle køkken: nogen kan lide en rolig beige, og for nogen er en lys orange smukkere. Designere bemærker, at rødt skal vælges særligt omhyggeligt, da det opfattes af alle mennesker på forskellige måder, og hvis et sådant køkken inspirerer frygt eller aggression i en af ​​husstandene, så vil ingen få tilfredshed fra det opdaterede design..

Faktum! Alle nuancer af rødt stimulerer appetitten, så et sådant interiør bør ikke vælges af en familie, hvor nogen ofte sidder på kost.

Designet af et rødt køkken er en bred vifte af muligheder: du kan skabe enhver stemning og bruge enhver stil i det.

Accent rødt køleskab i hvidt og gråt køkken

Accent rødt køleskab i hvidt og gråt køkken

Den mest almindelige er to muligheder for at bruge rødt i køkkenets indre:

  • Rød i finish – dette er brugen af ​​alle nuancer af denne farve til gulvet, vægge eller forklæde i arbejdsområdet.

Det skal huskes, at hvis det bliver besluttet at gøre væggene røde, anbefales det kun at male en væg for at give plads til roligere farver..

  • Rød i møbler – disse er som regel de røde facader på køkkensættet: blank, mat, udskåret eller kombineret.

Mindre ofte kan du finde et rødt bord og stole: for eksempel vil barkstole af plast være en god tilføjelse til et minimalistisk interiør..

Mørkerøde matte møbler i det indre af et moderne køkken

Mørkerøde matte møbler i det indre af et moderne køkken

Røde stole og en farverig gangbro skaber et hyggeligt og sjovt miljø

Røde stole og en farverig gangbro skaber et hyggeligt og sjovt miljø

Designere bemærker den stærke indflydelse af rødt interiør på menneskers psyke og følelsesmæssige tilstand: for eksempel for rolige og langsomme natur kan et kirsebærkøkken blive et incitament og en motor, men en let ophidsende eller udtryksfuld person sådan et interiør kan forårsage overdreven aggression.

Røde køkkener: stilarter

For at indretningen af ​​et rødt køkken skal være harmonisk og tankevækkende, råder designere til at passe det ind i en bestemt stil.

Privat huskøkken med loft-interiør

Privat hus køkken med loft-stil interiør

Lyst køkken indrettet i eklektisk stil

Lyst køkken indrettet i eklektisk stil

For livlig og iøjnefaldende rød er ikke egnet til enhver stil, der er kun få muligheder:

  • Moderne stilarter (hi-tech eller minimalisme) er i stand til at gøre rødt til midten af ​​interiøret. Oftest bruges det til at dekorere facader på et headset eller i indretning for ikke at overbelaste rummet med en lys farve..

  • Kunstnerisk klassiker (barok eller rokoko) ser godt ud i mørke kirsebær eller burgunder nuancer. For en mere legende farve er den ofte modregnet med guld og suppleret med udsøgt stukstøbning på facaderne..

Et eksempel på rigdom og luksus - et klassisk køkken lavet af naturligt træ

Et eksempel på rigdom og luksus – et klassisk køkken lavet af naturligt træ

  • Art Deco eller Empire også godt til rødt køkkeninteriør, da denne nuance kan formidle rigdom af luksus og sofistikering af disse stilarter.

Alle røde nuancer er velegnede til brug i køkkeninteriører. Et væld af farver og variationer, fra hindbær til vin, bruges af moderne designere.

Selvfølgelig er alle farveindstillinger egnede til rummelige værelser, mens det i et lille køkken er bedre at bruge lyse farver eller begrænse dig til delvis brug af farve (for eksempel som en indretning eller en lys farveplet).

Farver – ledsagere til rødt i køkkenets interiør

Total rød i interiøret er et tabu. For meget af denne muntre farve kan give det modsatte indtryk – knusende og deprimerende.

Smuk kombination af gule og røde farver i det indre af køkkenet

Smuk kombination af gule og røde farver i det indre af køkkenet

Det er for at forhindre en sådan effekt i at dukke op, at designerne anbefaler at bruge rødt i kombination med en anden farve, som ikke kun vil fortynde den overdrevne aggressivitet af skarlagen, men også skabe en ideel duet med den..

  • Røde og hvide køkkener betragtes som en klassisk kombination, hvor vitaliteten af ​​skarlagen skal blive blød og fastholdt mod en snehvid baggrund. Traditionelt bruges denne mulighed: hvide vægge og et forklæde er baggrunden for et rødt headset..

Blanke lyse fliser og en blank facade er velegnede til et lille rum

Blanke lyse fliser og en blank facade er velegnede til et lille rum

Råd! Udskift den formelle hvide med en blød beige eller sandet til et afslappet, hjemligt interiør, der er med til at skabe uforstyrrede samtaler..

  • Rødt og gråt interiør betragtes som stilfuld, men alligevel rolig og hyggelig. Scarlet, kirsebær eller crimson – enhver rød nuance skaber let en harmonisk duet med stålsider af moderne teknologi, grå bordplader eller lakonisk skiferfarvet tapet.

  • Røde og sorte køkkener i interiøret er et eksempel på moderne stil. Spillet af nuancer og halvtoner af rødt og sort, som i de tidløse klassikere, skaber effekten af ​​raffinement og en vis prætentiøsitet.

For at et sådant interiør ikke ser for dystert og livløst ud, er det sædvanligt at fortynde det: husholdningsapparater i stål, hvide vægge, et sort og hvidt tavlegulv, perletekstiler eller fade – alt dette vil tilføre rummet dybde..

  • Kombinationen af ​​rød med træ – dette er en passende mulighed for folk, der leder efter en stigning i styrke og ro på samme tid, født af nærhed til naturen. Alle nuancer af træ – fra mørk wenge til lys birk – kan kombineres med en passende nuance af rødt for at opnå det perfekte interiør. Wenge til køkkenet er også vellykket med hensyn til lys og distribution..

En vellykket kombination af lyst træ med rødt

En vellykket kombination af lyst træ med rødt

En harmonisk kombination af stilarter og kontrastfarver i ét køkken

En harmonisk kombination af stilarter og kontrastfarver i ét køkken