Minimalisme i trend: en oversigt over elegante håndtagsløse køkkener og muligheder for deres mekanismer

Praktisk møbelløsning uden ekstra beslag

Kortfattet implementering uden ekstra tilbehør

Minimalisme i interiøret er stilen i et vanvittigt hurtigt tempo og livets rytme. Folk har travlt med at tilberede mad, modtage gæster og spise med alle familiemedlemmer. For bekvemmeligheden og komforten for ejerne af lejligheder og huse tilbydes ultramoderne tendenser – håndtagsløse køkkener. De præsenteres i en lang række designmuligheder, så de kan hjælpe med at løse ethvert stilproblem – funktionelt og æstetisk.

Moderne møbeldesign med slanke facader

Moderne møbeldesign med slanke facader

Indretning vil blive en metalindretning til åbning af skabe

Den indvendige dekoration vil være en metalindretning til åbning af skabe.

Visuel minimalistisk version af moderne møbler

Visuel minimalistisk version af moderne møbler

Strengt design af moderne møbelsæt

Strengt design af moderne møbelsæt

Fordele

 1. Muligheden for at rumme mere udstyr ved at spare plads.
 2. Ergonomisk design.
 3. Let at passe på møbler.
 4. En bred variation.
 5. Prisbillige tilbud.

13

Mekanismernes princip

På grund af den øgede efterspørgsel begyndte sådanne destinationer at blive tilbudt i en lang række modeller. Der er flere teknologier, hvorigennem de bruges dagligt..

TIP-ON (BLUM)

Denne mulighed for brug af et køkkensæt betragtes som det mest optimale med hensyn til pris og kvalitet. Dette er en slags mekanisk åbningssystem. For at bruge skal du bare trykke let – og strukturen åbner i en sådan vinkel, hvor du let kan åbne døren, så langt du har brug for. Hvis vi taler om teknikkens mangler, er det værd at forstå, at den er anvendelig til små køkkener, og under åbning-lukningen udsendes en ekstra lyd, som belaster øret.

15

LEGRABOX, ARCITECH

Det er et elegant skuffesystem med strenge designfunktioner og et højt funktionalitetsniveau. Der er flere variationer af kombinationer. Grundlæggende personificerer de den glatte bevægelse af styreelementerne i kombination med åbningen af ​​den elektromekaniske type. Dette er en slags innovation, der bidrager til nye standarder for ordninger og kvalitet, optimal på et bestemt område..

LEGRABOX mekanisme med automatisk lydløs kørsel

LEGRABOX mekanisme med automatisk lydløs kørsel

Sektionel LEGRABOX -mekanisme

Sektionel LEGRABOX -mekanisme

SERVO DRIVE

For at anvende teknologien kræves det kun af brugeren at trykke på den forreste del, da der vises en åben boks foran ham ved hjælp af et elektrisk drev. Det er ham, der vil skabe mere komfort og frihed og vil være en struktur, der er unik i forhold til bekvemmelighed. Dens eneste ulempe er dens høje pris, men det er pengene værd, hvilket gentagne gange er blevet bekræftet i praksis..

15

Brug af profilretninger PRO DÉCOR, GOLA OPES

Denne tendens sætter traditionelt et nyt perspektiv i moderne design. Disse elementer er indlejret i alle produktmuligheder, mens deres dimensioner er ligegyldige. Et specielt system gør også, at kassen kan lukke helt, og i de sidste centimeter sænkes den lidt. Dette gør betjeningen stille, og designet rører let sagen og lukker den tæt. Du kan også notere de overkommelige omkostninger ved sådanne variationer..

Fordelene ved glatte facader er klare linjer og praktisk i rengøring og brug

Fordelene ved glatte facader er klare linjer og praktisk i rengøring og brug

Visualisering af installationen af ​​mekanismen

Visualisering af installationen af ​​mekanismen

Håndter integration

Konceptuel retning er også effektiv og kan let bidrage til skabelsen af ​​et specielt moderne køkken eller kontorlokale. Håndtaget er fremstillet ved hjælp af en fræsemetode og fungerer som en del, idet det er i samme plan med det. Normalt fremstilles sådanne løsninger af specielle MDF -paneler, der er dækket med emalje i forskellige farver. Integrerede attributter kan anvendes på både skabets bundelementer og overdele.

Forbedret facadedesign erstatter hardware

Forbedret version af facaden, udskiftning af hardware

Designet af disse elementer er holistisk og virkelig lakonisk, hvilket fremgår af formens enkelhed og klarheden i linjernes geometri. Som et resultat bliver møbelstrukturen original, visuelt attraktiv og også let at rengøre..

Praktiske og funktionelle elementer for at spare kræfter og fremhæve det nyskabende design

Praktiske og funktionelle elementer for at spare kræfter og fremhæve det nyskabende design

Stil funktioner

Populære retninger, der figurerer i design af køkkener, sætter ofte betingelser for producenterne med hensyn til udseende, design og andre egenskaber ved attributter. For folk, der ønsker at få interessante og originale løsninger, er der i øjeblikket et stort antal muligheder for at organisere møbler. Og hvert af elementerne er udstyret med sine egne særegenheder ved stil og teknologi. Det følgende vil undersøge grundlæggende alternativer til traditionelle penne..

En glat facade kan findes til en overkommelig pris

En glat facade kan findes til en overkommelig pris

Fræsning

Faktisk er denne metode en slags håndtag, der integreres. Den mest almindelige form anses for at være bogstavet L. Elementet er lavet gennem hele bredden, hvilket sikrer oprettelsen af ​​en enkelt sammensætning. Ofte gøres denne løsning på overflader, der er skabt af MDF, men der er også andre materialer. Sådanne elementer har en lang række fordele:

 • attraktivt udseende på grund af hele køkkenets integritet;
 • muligheden for at vælge en farve og dens kombination med headsets farve;
 • ved hjælp af et sådant håndtag kan brugen af ​​paneler undgås;
 • takket være produktet kan eventuelle tekniske elementer placeres i køkkenet.

15

Aluminium profil

Dette er en anden mulighed. Denne profil kan bruges i facade og rammedele. Det kan præsenteres i forskellige former, men traditionelt er det et alfabetisk element i det latinske alfabet. Fra et praktisk synspunkt bruges oftest L-formede, C-formede, T-formede typer. De kan tilbydes i en lang række farver og stilarter..

L-formet element på køkkenskabe til åbning

L-formet element på køkkenskabe til åbning

Smuk køkkenfacade, ikke belastet med ekstra tilbehør

Smuk køkkenfacade, ikke belastet med ekstra tilbehør

Profil i den forreste del

Anvendelsen af ​​denne løsning ligner formaling. Elementet har egenskaben integration og er udstyret med samme bredde. I dette tilfælde er det mere bekvemt og mere hensigtsmæssigt at overveje den S-formede profil. Det er ham, der er mest praktisk til åbning på grund af dens form. Det er også værd at tage højde for nogle af dets vigtigste fordele:

 • evnen til at rumme enhver form for indbygget udstyr uden begrænsninger
 • muligheden for at åbne skabe uden at den forreste del og blive snavset;
 • sandsynligheden for at forhindre brugen af ​​falske paneler, især til køkkener af hjørnetype
 • en lang række materialer, der kan bruges i forbindelse med profilen. De kan fremstilles af MDF eller spånplader, såvel som af plastmateriale, finér.

S-profil, der matcher de enkelte arbejdsområder

S-profil, der matcher de enkelte arbejdsområder

En harmonisk kombination af den kølige tone i møbelsættet med en metalfinish i skabets åbningsområde

En harmonisk kombination af den kølige tone i møbelsættet med en metalfinish i skabets åbningsområde

Manglende beslag giver dig mulighed for at bevæge dig mere frit rundt i køkkenet

Manglende beslag giver dig mulighed for at bevæge dig mere frit rundt i køkkenet

Anvendelse af en profil på en ramme

Traditionelt bruges en aluminiumsprofil til at kunne åbne. Processen udføres som ved fræsede facader. Imidlertid adskiller applikationen sig i visse funktioner, hvilket er vigtigt og skal huskes, når man udarbejder en passende designløsning i køkkenet. Denne løsning har en række karakteristiske fordele:

 • aluminiumsmateriale gør det muligt at rationalisere hjørnetype køkken og skabe placeret nær væggen;
 • facadematerialer præsenteres i en lang række. Faktisk kan du anvende spånplader, finer, glas, akryl;
 • køkkenets udseende bliver stilfuldt og holistisk.

Luksuriøs moderne udsmykning af boligens hovedområde

Luksuriøs moderne udsmykning af boligens hovedområde

Let tryk med din hånd (skulder, albue, knæ, hofte) åbner stille og roligt døren med cirka en tredjedel, så indholdet i kabinettet er tilgængeligt, selvom dine hænder er optaget på et tidspunkt

Let tryk med din hånd (skulder, albue, knæ, hofte) åbner stille og roligt døren med cirka en tredjedel: på denne måde er indholdet i skabet tilgængeligt, selvom dine hænder er optaget på et tidspunkt

Det skal forstås, at ingen løsning vil se perfekt ud uden en balance mellem dens bestanddele. En rationel tilgang til design af køkkenrummet med headset vil give mulighed for at spare ledig plads og lette brugen af ​​møbler.