Køkkendesign med adgang til altanen: de bedste planlægningsideer, isolering og valg af funktionelle møbler

Køkkenet med panoramavinduer og mørke møbler ser meget stilfuldt ud

Køkkenet med panoramavinduer og mørke møbler ser meget stilfuldt ud

Et køkken med balkon har utvivlsomt flere fordele, ikke kun takket være det vindende design, men også hvad angår funktionalitet. Vanen med at gemme unødvendige ting på loggierne har længe været fortid, nu kan det ekstra område bruges fuldt ud. En interessant løsning vil hjælpe med at forstørre rummet, gøre rummet mere interessant og attraktivt. Det er nok bare at vælge det rigtige design, og tid i køkkenet bliver meget mere behageligt.!

Spisestue placeret på loggiaen

Spisestue placeret på loggiaen

Balkonindretning

Enhver ombygning i lejligheden kræver godkendelse fra den relevante organisation. Nogle gange er det ikke muligt af tekniske årsager at fjerne den skillevæg, der er nødvendig for at opdele balkonen. Derfor er det nødvendigt at få råd fra en specialist og derefter planlægge kombinationen.

Ombygning af lejligheden skal godkendes

Ombygning af lejligheden skal godkendes

Projektoprettelse er en af ​​de vigtigste faser af boligrenovering

Projektoprettelse er en af ​​de vigtigste faser af boligrenovering

Efter at have fået tilladelse kan du begynde at udvikle et designprojekt. Det er værd at vide, at et kombineret køkken er en dyrere løsning, da det kræver isolering af altanen. Den mest almindelige version af dette design er overførsel af spisepladsen til balkonen. For et lille køkken vil dette være en god løsning og frigøre plads. Overgangen fra køkkenet til altanen kan dekoreres med en bardisk eller en bordplade kan placeres.

Råd! Det er uønsket at placere spisepladsen, hvor luft strømmer. Når du sidder ved bordet, kan du ikke mærke træk og let blive forkølet.

fjorten

  • Hvis køkkenområdet giver dig mulighed for at forlade spisepladsen, kan du overveje muligheder for at oprette et opholdsområde på balkonen. En sofa eller lænestol på balkonen hjælper med at skabe et hyggeligt hjørne med en fantastisk panoramaudsigt.
  • En ikke-standard ide ville være at overføre madlavningsområdet til balkonen. Et sådant projekt vil maksimere køkkenområdet ved at forbinde køkkenet og balkonen sammen. Ideen er ikke let, da flytning af komfur og vask vil kræve langt flere tilladelser end den sædvanlige kombination. Men hvis papirerne og meromkostningerne ikke er skræmmende, kan du oprette et helt unikt projekt..

Adskillelse af altanen

I tilfælde, hvor kombinationen er umulig af en eller anden grund, er det værd at overveje ideer til design af et køkken med en separat balkon. På “sommerverandaen” kan du indrette et drivhus ved at dekorere rummet med mange forskellige planter. Grønne vil se spektakulære ud, tiltrække opmærksomhed og mætte køkkenet med ozon.

Råd! Den mest populære anvendelse til en altan er et spisekammer. Opbevaring af forskellige produkter kan gøres ret æstetisk, hvis du ikke bare sætter tingene i orden der, men også skaber et usædvanligt stilfuldt rum, efter omhyggeligt gennemtænkt designet.

Hyggelig loggia med kogeplads

Hyggelig loggia med kogeplads

Smukt interiør i fusion stil

Smukt interiør i fusion stil

Tilstedeværelsen af ​​en dør og vinduer forstyrrer ikke at lave en mini-cafe på balkonen. Du skal bare sætte et bord med stole, og du kan drikke te, mens du beundrer solnedgangen. Hvis der ikke er nogen måde at isolere på, skal cafeteriet kun bruges i den varme årstid..

Det gennemsigtige område er også en interessant idé. Hvis du forlader ledig plads uden unødvendige detaljer og gardiner, kan du skabe et lyst rum ved at udvide grænserne. Denne mulighed er velegnet til dem, der ikke har nok ledig plads til at bevæge sig frit rundt i lejligheden uden unødvendige begrænsninger..

Råd! Ved hjælp af gardiner kan du visuelt gøre lofterne højere, for dette skal du vælge gardiner i forskellige længder: luk døren til altanen fuldstændigt, og gardinerne kun op til vindueskarmen.

fjorten

Uanset beslutningen om at tilslutte eller opdele balkonen, skal du overholde hovedreglen – et enkelt design, der bruger den samme type materialer. Selvom balkonen er adskilt af en dør, vil den samme finish visuelt udvide rummet og skabe effekten af ​​et enkelt værelse..

Valg af møbler

Der er ingen særlige forskelle for et køkken med balkon, når man vælger møbler. Hovedkriteriet er rummets stil samt selve møblets udseende. Det skal være behageligt, så funktionelt som muligt for at rumme alle de nødvendige redskaber. Når alt kommer til alt er skabe, en arbejdsflade og forskellige skabe designet til at gøre madlavning så praktisk som muligt..

Kurvemøbler med lyse hynder

Kurvemøbler med lyse hynder

Skydedøre i glas er en fantastisk måde at zonere et rum på

Skydedøre i glas er en fantastisk måde at zonere et rum på

Det indre af køkkenet og loggia, lavet i samme stil

Det indre af køkkenet og loggia i samme stil

Når du vælger møbler til et lille køkken, skal du overholde nogle regler.

  1. For eksempel er det bedre at opgive omfangsrige skabe og store borde, da de fylder for meget og også forvrænger den visuelle opfattelse af rummet..
  2. Til køkkenet vil hængslede hylder være den bedste løsning, og det store skab skal flyttes til altanen.
  3. Lyse møbler hjælper også med at udvide rummet..
  4. Gennemsigtige glasmøbler ser meget interessante ud, hvis køkkenet er kombineret med en balkon.
  5. Et ovalt eller rundt bord er ideelt.

Råd! Køkkenvinduet, ved siden af ​​døren til altanen, er det perfekte sted at placere et foldet eller bærbart bord. I den varme årstid kan du på denne måde flytte spisepladsen til balkonen..

Buen hjælper med at understrege den klassiske stil

Buen hjælper med at understrege den klassiske stil

Marine stil i køkkenets design

Marine stil i køkkenets design

Med et klassisk design vil en bue, der fører til balkonen, være passende. Det er tilrådeligt at overveje denne mulighed i nærvær af et solidt område. Et design, der involverer buer eller søjler, kan kun være i et rummeligt værelse. En buet gang er perfekt til at adskille spisepladsen fra køkkenet eller en lille stue på balkonen.

Køkkenmøbler i klassisk design er den samme luksus i form af et opholdsområde. Hvis valget faldt på en rustik landlig stil, skal du være opmærksom på kurvemøbler..

Råd! Du bør ikke foretage et valg til fordel for en solid vindueskarm i bordplade, da en sådan mulighed vil blokere rummet og blokere den frie passage.

fjorten

Efterbehandling og isolering

Indretning afhænger hovedsageligt af interiørets overordnede stil. Når du vælger et materiale til gulvet eller væggene, skal du tage højde for rummets størrelse. Hvis området er begrænset, er det værd at se nærmere på de farver og teksturer, der arbejder på at udvide rummet..

Der er også samlende faktorer: på en eller anden måde bruges glas, plast og træ ofte i køkkenet med alle de forskellige stilarter. I minimalisme er det nok at tage et almindeligt tapet eller male væggene i en almindelig farve. Den mindste mængde dekorative elementer vil skabe effekten af ​​ledigt rum. Provence eller rustik stil kræver brug af naturlige materialer som træ og tekstiler.

Edison lamper - et visitkort i loftstil

Edison lamper – et visitkort i loftstil

Skydende altaner til døre ser meget imponerende ud

Skydende altaner til døre ser meget imponerende ud

Råd! Designet af køkkenet og balkonen skal laves i samme stil – dette vil give rummet et anstændigt udseende og visuelt udvide rummet.

Stopper ved design af et køkken kombineret med en balkon, er det værd at lære et par nuancer. Hvis overførsel af batterier er forbudt, skal du finde andre isoleringsmuligheder. Installation af et varmt gulv ville være en god løsning. For koldere områder er dette muligvis ikke nok; varmeapparater skal tilføjes. Efter isolering fjernes normalt døren til altanen. Hvis der er behov for det, kan skydedøre installeres.

Varmeisolering af altanen

Varmeisolering af altanen

Gulvvarme installation

Gulvvarme installation

Hvis der ikke er plads nok i lejligheden, kan den isolerede altan bruges som kontor, spisestue eller legerum for børn. Et utraditionelt layout i et ekstra værelse kan være et yndet sted for alle familiemedlemmer. Et køkken kombineret med en balkon er en fantastisk mulighed for at få ekstra plads og skabe det nødvendige område, som der ikke var nok plads til i lejligheden!