Køkken med en bardisk (70 fotos): designideer

Køkken med en bardisk (70 fotos): designideer

I layoutet på et moderne køkken er bardisken ret almindelig. Dette er et stilfuldt og praktisk element i interiøret, som samtidig fungerer som en mini-skillevæg, bord og undertiden en arbejdsflade. En sådan løsning vil være særlig relevant for små værelser og studier, hvor det ikke er muligt at organisere et fuldgyldigt spisestue. Rummelige køkkener med bardisk vil opnå ungdommelig lethed kombineret med respekt for et dyrt etablissement..

Beskrivelse og typer af stangtællere

Den klassiske bardisk er en smal bordplade placeret i en høj højde – så den er praktisk at drikke eller snack i stående stilling. Dens sædvanlige højde varierer fra 100 til 130 cm, overfladens bredde er 50-60 cm, og længden beregnes ud fra normen på 50-60 cm pr. Person. For nemheds skyld er stativet udstyret med særlige stole – kompakte, med hævet sæde og fodstøtte.

Afhængigt af konstruktionstypen kan stangtællere være lige, halvcirkelformede, bølgelignende buede, kantede, asymmetriske. Bordplader er ofte lavet med glatte hjørner – denne teknik reducerer risikoen for utilsigtede skader på hjemmet, og supplerer desuden harmonisk andre glatte linjer i designet.

Da stativer først begyndte at dukke op i hjemmekøkkener, var de fleste af dem dekoreret med kromrør med runde hylder til glas, drikkevarer og frugt – ligesom i rigtige barer. Nu er denne trend lidt forældet: for det første passer metalhylderne ikke ind i enhver stil, for det andet tager det plads og reducerer det nyttige område af bordpladen, og for det tredje krænker den skarpe lodrette i midten af ​​rummet interiørets proportioner. For at undgå disse problemer er det bedre at placere stangen tættere på væggen, headsets side eller køleskab.

Køkkener med bardisk - Beskrivelse og typer Køkkener med bardisk - Beskrivelse og typer

Materialer og design

Mange møbelproducenter præsenterer i deres kataloger allerede udstyrede køkkener med en bardisk. Med denne mulighed gentager en smal høj bordplade normalt headsets design, ideelt kombineret med resten af ​​interiørartiklerne..

I et individuelt design kan stativet godt være adskilt og tiltrække opmærksomhed med kontrasterende design, former, belysning. Ikke -standardmodeller vil med succes passe ind i enhver kreativ stil – det kan være loft, fusion, rumfuturisme, fed nyklassicisme eller moderne – alt, hvad der kun har nok fantasi.

Traditionelt er bardiskene fremstillet af de samme materialer som andre køkkenmøbler. Den nederste del kan repræsenteres af et skab fremstillet af spånplader, fiberplader, træ, plastik, metalbenrør. Gennemsigtige “akvarium”, “marmor” stande med lysende elementer ser meget interessante ud. Nogle gange er stativets bund en almindelig væg af mursten, sten eller beton, med en hvilken som helst eller endda ingen finish..

Med hensyn til bordpladerne er en flad og holdbar overflade, der er modstandsdygtig over for fugt og snavs, optimal for dem. De nødvendige kvaliteter besidder poleret natur- eller kunststen, hærdet glas, træ behandlet med en særlig imprægnering, rustfrit stål, innovative materialer baseret på syntetiske harpikser.

Stangkøkkener - Materialer og dekoration Stangkøkkener - Materialer og dekoration Stangkøkkener - Materialer og dekoration Stangkøkkener - Materialer og dekoration

Barens placering i interiøret

Bardiskens installationsplads afhænger af rummets layout og headsettet, vinduets placering, dør, et spisebords tilstedeværelse, køkkenets område og andre faktorer. Den mest populære mulighed er, når en smal bordplade fungerer som en skillevæg mellem madlavningsområdet og spisestuen / stuen. I dette tilfælde optager den en af ​​siderne af den L- eller U-formede struktur.

Trinnebar

Det er en kombineret møbeltype: den ene del er optaget af en bredere bordplade med en højde på cirka 90 cm eller endda et standard spisebord, og den anden – af selve stativet. En sådan kombination er et bekvemt kompromis i nærvær af gratis optagelser til placeringen af ​​et sådant multifunktionelt produkt..

Bar Køkkener - Trinnestang Bar Køkkener - Trinnestang

Stå med en kantsten

Giver dig mulighed for at udstyre ekstra skabe og hylder i den nederste del, hvilket aldrig er overflødigt i køkkenet. Det er mere bekvemt, at dørene og skufferne åbner fra siden af ​​madlavningsområdet, men du kan forlade adgangen til minibaren fra gæsteværelset, medmindre flaskerne ikke bliver berørt af deres fødder ved brug af stativet, eller børn ikke kan nå dem – i dette tilfælde er det bedre at opbevare drikkevarer et eller andet sted på de øverste hylder eller under lås og nøgle.

Køkkener med bardisk - En tæller med kantsten Køkkener med bardisk - En tæller med kantsten

Stand-ø

Velegnet til en central placering i et stort, rummeligt køkken. Fraværet af tilstødende overflader giver adgang til et sådant møbel fra alle sider. Således får værtinden en ekstra bordplade samt et behageligt sted til ansigt til ansigt kommunikation med andre familiemedlemmer eller gæster. Østativet vil utvivlsomt blive værdsat af kokke, der filmede madlavningsprocessen til en videoblog eller et tv -show..

Barkøkkener - Ødisk Barkøkkener - ødisk

Rack-vindueskarm

En meget ergonomisk løsning til et lille køkken, hvor der ikke er plads til et spisebord. Bordpladens mindste bredde sparer betydeligt plads, og tilstedeværelsen af ​​et vindue gør det muligt at nyde en behagelig udsigt under morgenmad, frokost eller middag. Derudover kan en sådan mini -rack gøres transformerbar – med evnen til at justere højden, folde og demontere den om nødvendigt..

Køkkener med bardisk - Modvindue Køkkener med bardisk - Modvindue

Bardisk i et lille køkken

At montere et bord i et lille rum, selv det mest kompakte, er et reelt problem. En bardisk i et minimalistisk design hjælper med at klare den let og økonomisk. Takket være det sofistikerede design fylder sæderne til det meget mindre plads end de sædvanlige taburetter eller stole.

Det optimale stativ til et lille køkken er faktisk en folde- eller foldehylde, der er fastgjort til væggen. Stationære modeller kan stole på det ene ben – ofte i form af en metalrørkonsol eller et smalt plastpanel, der fortsætter selve bordpladen.

Når man kombinerer et køkken med en loggia, laves stativet ofte på stedet i den tidligere vindueskarme. Med dette arrangement kan stole placeres på begge sider, hvilket giver behagelig kommunikation under et fælles måltid..

Bardisk i et lille køkken Bardisk i et lille køkken

Bardisk i studiet

I studielejligheder er baren en næsten uundværlig egenskab, uden hvilken det er svært at forestille sig zonering mellem køkken og stue. Den høje bordplade giver en rationel brug af rummet og er også en stilfuld dekoration til interiøret. Et godt valg for sådanne rum ville være massive, kontrasterende modeller med usædvanlig belysning eller iørefaldende dekorative skær..

Under hensyntagen til den åbne plan spiller stativet rollen som hovedskillevæggen, derfor kan vægelementer være til stede i dens design – for eksempel massivt murværk, sten eller dekorativt gips i den nederste del. Studiet er også præget af ret store dimensioner af barbordpladen. For at sikre den nødvendige lysstyrke er der monteret et antal spotlights, en aflang loftkronekrone eller flere vedhængslamper over stativet.

Bardisk i en studiolejlighed Bardisk i en studiolejlighed Bardisk i en studiolejlighed

Køkkener med bardisk – foto

I fotogalleriet på vores websted finder du endnu flere muligheder for at dekorere et køkken med en bardisk, og du kan vælge en passende løsning til ethvert interiør. I betragtning af designprojekter er det værd at være opmærksom på ikke kun udseendet af høje bordplader, men også at tage højde for deres kompatibilitet med møbler, dekoration og indretning af køkkenområdet. Det vil heller ikke være overflødigt at studere materialers operationelle egenskaber, så hjemmebar -tælleren senere bevarer sin originale skønhed og bekvemmelighed så længe som muligt..

Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto Køkkener med bardisk - foto

Video: Køkkendesign med bardisk