Øhætter til køkkenet: TOP-5 populære modeller på markedet

Det mest praktiske og alsidige design til et moderne køkken

Det mest praktiske og alsidige design til et moderne køkken

Ø -versionen af ​​emhætten kan installeres i ethvert område af rummet – dette giver dig mulighed for at planlægge rummet efter eget skøn. Denne type er velegnet til store til mellemstore køkkener. Installation kan udføres både i et privat hus og i et professionelt køkken i en offentlig institution..

Indbygget model lige over kogepladen

Indbygget model over kogepladen

15

husholdningsartikler indbygget i køkkenøen

Husholdningsartikler indbygget i køkkenøen

Karakteristiske træk og parametre for teknologi

Bemærk! Baseret på det faktum, at sådanne enheder er placeret i midten af ​​rummet, har de en række forskellige beslag, former, belysning, størrelser og funktionsprincipper..

Muligheden for at justere højden giver dig mulighed for at skabe et behageligt opholdsmiljø i køkkenet

Muligheden for at justere højden giver dig mulighed for at skabe et behageligt opholdsmiljø i køkkenet

Øhætter adskiller sig i flere hovedparametre:

 1. udstyret er kun fastgjort til loftet;
 2. oftest er det recirkulationsanordninger;
 3. der er strukturer med mulighed for at sænke emhætten tættere på pladen. Dette giver dig mulighed for at fange lugte og dampe, der genereres under madlavning;
 4. forskellige modeller gør det muligt at vælge emhætten til enhver indretning;
 5. denne teknik er fremstillet ved hjælp af nye teknologier og er udstyret med yderligere luftforureningskontrolsystemer, og luften renses ved hjælp af filtre.

wp_owl id = “193880 ″]

Fordele og ulemper

Fordele ulemper
du kan arrangere udstyr overalt i køkkenet – dette giver dig mulighed for bekvemt at arrangere møbler og organisere et arbejdsområde højt støjniveau, da enhederne er udstyret med kraftfulde motorer
et stort antal forskellige modeller tilfredsstiller alle forbrugernes præferencer og hjælper emhætten med at passe ind i køkkenets interiør. Fremstillingsmaterialer: glas, keramik, stål det er nødvendigt at overvåge kulfiltrenes tilstand og foretage rettidig udskiftning, da de er engangsartikler
udstyrets høje ydeevne gør det muligt for teknikeren at klare forurening i det professionelle køkken højere omkostninger
produktionsmuligheder kan være forskellige: det kan være en enhed indbygget i det nedhængte loft. Derudover er der modeller med højdejustering og elektronisk styring.

15

TOP 5 populære øhætter på markedet ifølge købere

VENTOLUX Italia Isola 90

 • Dette italienske mærke dukkede op på markedet for nylig – for kun 10 år siden. Modellen er udstyret med en berøringsskærmskontrol og et godt udvalg af funktioner. Hovedudførelsesmaterialet er rustfrit stål. Den brede tragt absorberer ubehagelige lugte, og baggrundslyset belyser rummet nedenunder.

En model med omfattende funktioner, fremragende konstruktion og udførelse af høj kvalitet

En model med omfattende funktioner, fremragende konstruktion og udførelse af høj kvalitet

 • Emhætten lader luft gennem filtreringssystemet og returnerer det til rummet eller fjerner det udenfor, afhængigt af installationsmuligheden. Denne model har kun et filter, lavet af metal, som holder dig lige så længe som selve enheden. Det skal rengøres og vaskes med jævne mellemrum.

På en note! Der er plads til at installere et kulfilter i enheden, men du bliver nødt til at købe det yderligere, da det ikke er inkluderet i sættet.

Eksterne parametre for modellen VENTOLUX Italia Isola 90

Eksterne parametre for modellen VENTOLUX Italia Isola 90

Stilfuldt hætte design i et moderne interiør

Stilfuldt hætte design i et moderne interiør

Udstyret har en høj effekt og 5 hastigheder. Selv ved den mindste hastighed høres lyden fra emhætten..

Hansa OWC 4778 IH

 • Disse produkter er et tysk mærke, der nyder verdensomspændende popularitet. Takket være ingeniørernes arbejde er enhederne moderne og innovative. Modellen er lavet af rustfrit stål, halogenlamper bruges som belysning. Enheden kan hæves eller sænkes over komfuret.
 • Udstyret styres ved hjælp af berøringspanelet.
 • Dette udstyr kan tilsluttes på en sådan måde, at det vil fjerne forurenet luft fra rummet eller føre det gennem et filter og returnere det tilbage..

15

På en note! Den langsigtede aluminiumsversion blev valgt som filter. Det er ret let at pleje det: det er nok at vaske det med vand og vaskemiddel. Desuden er der plads til et kulfilter. Forureningsgraden er vist med en særlig indikator.

Enheden har 4 driftshastigheder. I automatisk tilstand vælges udstyrets intensitet. Denne mulighed er den mest støjsvage på listen. Udstyret med en lukningssensor efter arbejdets afslutning.

Zirtal KD-IS CUBE 70

 • Produktet fremstilles i Italien, selvom mærket er baseret i Schweiz. Modellen har et omfangsrigt design, som er mere velegnet til en klassisk interiørløsning. Enheden, der er lavet af rustfrit stål, er højdejusterbar. Halogenlamper er monteret til belysning, og det styres af et berøringspanel.
 • Modellen fungerer både i luftcirkulationstilstand, og det er muligt at organisere dens fjernelse fra rummet. Luften filtreres ved hjælp af et aluminiumsfilter, mulighed for at installere et carbon.
 • Fra funktionaliteten er enheden udstyret med en forureningssensor, en timer.

Vigtig! Udstyrskapacitet – den højeste af den præsenterede rating.

 • 4 hastigheder, mens støjniveauet er lavt nok, så intet vil distrahere dig fra madlavning.

Premium -model lavet af materialer af høj kvalitet

Premium -model lavet af materialer af høj kvalitet

Bosch DIA 098E50

 • Produktet er fremstillet af et kendt tysk mærke. Hovedforskellen mellem modellen er tilstedeværelsen af ​​hærdet glas. 4 LED lamper installeret til belysning.
 • Kontrolsystemet repræsenteres af en elektronisk sensor.
 • Filtrering kan udføres med eller uden luftudsugning fra rummet. Udstyret fungerer med et metalfilter, installation af en carbon version er tilladt.
 • Har 3 effektniveauer. På det højeste effektniveau er støjen ret høj. Der er ingen nedlukningstimer for enheden.

Tilstedeværelsen af ​​hærdet glas gør modellen visuelt dyrere og påvirker også køkkenets indretning positivt

Tilstedeværelsen af ​​hærdet glas gør modellen visuelt dyrere og påvirker også køkkenets indretning positivt

Siemens LF 91 BB 552

 • Dette tyske firma har produceret kvalitetsapparater til hjemmebrug og industri i mange år. Modellen er fremstillet i rustfrit stål.
 • Inkluderer LED -lys til baggrundsbelysning.
 • Enheden har 5 indbyggede hastigheder, som automatisk slukkes efter 5 minutter.
 • Metalkaskadefilteret gør det muligt effektivt at rense luften. Udstyret med en tilstopningsindikator.
 • Støjniveauet er ret lavt selv ved intensiv drift.
 • Producenten indstillede ikke nedlukningstimeren.

Det moderne design af Box-Design gør modellen behagelig for øjet og alsidig til ethvert interiør

Det moderne design af Box-Design gør modellen visuelt tiltalende. Det passer til enhver interiørstil

Sådan vælger du den rigtige hætte?

Råd! Det vigtigste, når du vælger udstyr, er at beregne rummets dækningsområde og volumen korrekt – enhedens effekt og hastighed afhænger af dette..

Vær derefter opmærksom på konfigurationen og typen af ​​emhætte. Så den ikke skiller sig ud på baggrund af den generelle interiørstil, skal du vælge en model, der matcher farve og design. Korrekt valgt enhed fungerer garanteret i lang tid.

15