Brunt køkken: chokoladefarvet indretning og 85 varme og hyggelige inkarnationer

Loft -stil brunt køkken

Loft -stil brunt køkken

Det brune køkken har mange designhemmeligheder. Lad os overveje, hvordan du vælger de bedste farvekombinationer uden at ofre komfort og din personlige smag. Fra tidernes morgen er en persons ønske om at gøre et hjem hyggeligt blevet forbedret, og et brunt køkken er en glimrende mulighed for at skabe en behagelig atmosfære. Det er også interessant, at modetrends og tendenser konstant ændrer sig, nye teknologier og materialer dukker op, og brun, da den var en favorit blandt mange husmødre, er forblevet blandt favoritterne. Overvej de grundlæggende finesser i farveskemaet i brune toner og funktionerne i dets design. Hvilke nuancer bidrager til at skabe en vidunderlig atmosfære, og som tværtimod er kontrasterende og lidt trodsige?

Kombinationen af ​​træ og marmor i et moderne køkken

Kombinationen af ​​træ og marmor i et moderne køkken

Spiseplads i studiekøkkenet i varme brune og beige nuancer. Askegulv og loft fuldender interiøret

Spiseplads i studiekøkkenet i varme brune og beige nuancer. Askegulv og loft fuldender interiøret

Et brunt køkken er en god løsning til ethvert hjem

Et brunt køkken er en god løsning til ethvert hjem

Farve karakteristisk

Et køkken i brune toner vil være en ideel mulighed på grund af farveens holdbarhed, muligheden for at bruge universelle løsninger med dens anvendelse, en positiv effekt på sindstilstanden, den relative udbredelse blandt de foreslåede naturlige efterbehandlingsmaterialer.

Kæmpe fantasirum for dem, der sætter pris på minimalisme i alt

Kæmpe fantasirum for dem, der sætter pris på minimalisme i alt

Hvis du vurderer denne position fra den modsatte side, kan sådanne nuancer ofte medføre kedsomhed og mørke og også gøre rummet mindre (visuelt). For ikke at lykkes “ville vi det bedste, men det blev som sædvanligt …”.

Først og fremmest, for rationel planlægning af zoneinddeling efter tonekategorier, skal du gøre dig bekendt med de vigtigste egenskaber ved dette farveskema..

 1. Ved graden af ​​indflydelse på en person om brune nuancer kan vi sige, at de bidrager til beroligelse, kan forårsage en følelse af varme med komfort, ro og lethed. Brune køkkener, hvis fotos kan værdsættes i vores galleri, er også relevante ved den sædvanlige farve. Vi er jo omgivet af træstammer, jord, sten og planter, og der findes en brun nuance i dyrenes farver.
 2. At vælge et brunt køkken er en ideel løsning, da rummet ikke kun vil give et indtryk af et hyggeligt sted at samles og spise for alle familiemedlemmer, men også et ædelt rum for kreativitet. Den brune tone hjælper med at balancere følelserne, så hvis du elsker at arbejde ved middagsbordet, er denne mulighed perfekt til dig..
 3. Dette design i køkkenet, uanset hvilke andre nuancer der bruges i interiøret, er perfekt til meget intelligente mennesker, der elsker en forretningsmæssig tilgang til enhver opgave og er rolige.
 4. Ifølge dets optiske egenskaber kan køkkenet visuelt gøre objekter mere fjernt, samtidig gør det betydeligt møbelhjørner og tekstilelementer tungere. Samtidig stiger eller falder de ikke i volumen..

Kombination af forskellige træsorter i det indre af køkkenet

Kombination af forskellige træsorter i det indre af køkkenet

Således vil køkkener i brunt kun se perfekt ud, hvis du vælger den rigtige kombination af farver og designs. At kende hemmelighederne ved at afsløre farve giver dig mulighed for at skabe et roligt, hyggeligt interiør designet til at glæde værter og gæster..

Det brune køkken passer harmonisk ind i det indre af et landsted

Det brune køkken passer harmonisk ind i det indre af et landsted

Hvorfor lige brun

Farven er alsidig, så den vil altid forblive på mode. Blandt fordelene ved løsningen er der flere punkter..

En kompetent kombination af brunt og hvidt hjælper med at gøre køkkenet visuelt større.

En kompetent kombination af brunt og hvidt hjælper med at gøre køkkenet visuelt større.

 • Alsidighed af løsninger. Uanset hvilken retning du vælger, vil brun være relevant i enhver situation. Du kan lave gulvet, vægge, headsets og møbler i det, vælge bestemt tilbehør. Lysebrune, mørke toner og andre løsninger ser perfekt ud.
 • Stort udvalg af farver. Det ser ud til, at brun er speciel og ikke kombineres med alle toner. Glem dog ikke, at den fås i forskellige nuancer, som hver især kan være i perfekt harmoni med andre farveløsninger..

Et køkken i brune og hvide nuancer vil appellere til dem, der elsker kontraster

Et køkken i brune og hvide nuancer vil appellere til dem, der elsker kontraster

 • Forskellige stilarter. Du kan bruge denne farve i ethvert interiør i enhver stil, i intet tilfælde vil du gå galt – det være sig eco, country, retro, Provence, chalet og klassiker.
 • Brugervenlighed. Hvis du beslutter dig for at oprette et køkken i præcis denne tone, betyder det ikke, at absolut alt skal ændres. Du kan simpelthen gøre designet mere varieret, hvis du tilføjer lamper, gulvbelægninger til interiøret og derefter udstyrer det med et køkkensæt..

Brun er en af ​​de mest populære farver, så det er ikke svært at kombinere sine nuancer i køkkenet.

Brun er en af ​​de mest populære farver, så det er ikke svært at kombinere sine nuancer i køkkenet.

 • Den lette vedligeholdelse forbliver uden tvivl, da moderne materialer er af fremragende kvalitet, lette at rengøre. Det er meget lettere at opretholde renlighed og orden i dette rum end med andre nuancer..
 • God indflydelse på humøret. Det orange-brune køkken er et hjørne af solen i dit hjem. Kombinationen af ​​disse og andre toner hjælper med at øge appetitten, tilføre energi, skabe neutralitet og komfort..

Tip: Hvis du vil give mere personlighed, skal du fjerne typiske ideer fra arsenalet og foretrække ikke-standard teksturer. Tro mig, resultatet vil glæde dig overraskende.

Hvid mursten, wenge og marmor sat i et luksus køkken

Hvid mursten, wenge og marmor sat i et luksus køkken

Funktioner af brun tone

Brune gardiner og lyse vægge er den perfekte løsning. Hvis du bruger brune toner i dette tilfælde, kan løsningen virke upassende og for massiv, så du bør efterlade disse detaljer på en lys baggrund – hvid eller blå, beige eller pink.

Råd: i dette tilfælde kan møbelstrukturer og tekstilelementer med gullige brune nuancer betragtes som en undtagelse.

Køkken sæt af egetræ i kombination med mørke vægge ser udsøgt ud

Tidløs klassiker – egekøkkener og mørke vægge ser enkle og smagfulde ud

Muligheder for anvendelse af brun farve:

Fordelen ved tone er, at den er visuelt neutral, så du kan bruge den i følgende tilfælde:

 • Ved afslutning af gulvet – i linoleum, fliser, keramiske fliser, natursten. Det vigtigste er ikke at foretrække for mørke toner, for på en brun baggrund vil enhver, selv den mindste forurening, blive mærkbar.

Du kan bruge brun i form af parket på gulvet og tilføje detaljer til billedet (dæk et træbord, brug mursten, når du dekorerer væggene)

Du kan bruge brun i form af parket på gulvet og tilføje detaljer til billedet (dæk et træbord, brug mursten, når du dekorerer væggene)

 • Når man arbejder med vægge. Men der er en lille betingelse her: møbler, gardiner og interiøret som helhed skal udføres i lyse farver. En anden måde at bruge brunt tapet på er at dekorere den ene væg med den. Med denne tilgang kan du udstyre dit interiør med en følelse af hygge og fjerne accentvæggen..
 • Når forkladen er færdig. I hvert interiør vil keramiske fliser eller elementer som træ, sten samt deres efterligning i et forklæde perfekt matche bordpladen i samme farve..

Råd: i sidstnævnte tilfælde bør du ikke foretrække mørke materialer, da de er for let snavsede.

 • Fortynding af brunt er passende, hvis det er for strengt i et specifikt udformet interiør. Tilføjelse af lilla, turkis eller blå til interiøret vil gøre den brune tone mere “munter”, ædel og blød. Hvidt og brunt køkken vil se perfekt ud.

Diskretion og plads: Brug af hvide og brune i køkkenet

Tilbageholdenhed og plads: variationer af hvide og brune nuancer i køkkenet

 • Hvis du vil tilføje zest til rummets design, er der ikke noget bedre end at tilføje røde, orange eller gule toner til den lysebrune farve. Alle de listede elementer med brun farve er relaterede, derfor er deres fremragende kompatibilitet sikret..

Utraditionel løsning: røde vægge og et mørkebrunt headset i køkkenet

Tilpasset løsning: røde vægge og mørkebrune køkkenmøbler

Tip: hvis du vil gøre køkkenet mindre dystert, så anbefales det at undgå et stort antal sorte, grå toner sammen med brun. Disse nuancer er for mørke, og selve den brune er også mørk. Det vil være mere passende, hvis du fortynder det med lyse toner..

 • Brug af forskellige teksturer er nøglen til succes, selvom du kun overvejer mørkebrune køkkener for dig selv. Når du planlægger et interiør, bør du ikke kun begrænse dig selv til løsninger såsom massivt trægulve og sæt med facader og træ. Der er ikke noget galt med en kombination af tre eller fire forskellige teksturer samt tekstilelementer..

Forskellige teksturer i køkkenet hjælper med at skjule fejlene i layoutet.

Forskellige teksturer i køkkenet hjælper med at skjule fejlene i layoutet.

Tip: hvis du vil gøre det indre af rummet mere behageligt i denne situation, kan du nemt bruge vægge med efterligning af brune mursten, stole med polstring af ægte læder eller dets erstatning, kurvemøbler.

 • Alternative løsninger. For nylig har kombinationen “kakao + mælk” været populær. Det erstattes dog af andre toner – vanilje, kanel, beige. For at vælge en serie i interiøret er det nødvendigt at bruge en universel formel, der indebærer brug af brun, hvid og flere ekstra nuancer..

Vaniljekøkken - sæsonens trend

Vaniljekøkken – sæsonens trend

Således har et brunt køkken (billedet i interiøret kan ses i galleriet) mange fordele, men det er nødvendigt at følge visse regler for valg af elementer for at forbedre situationen som helhed..

Funktioner ved valg af møbler til køkkenet

Den klassiske version af møbeldesign til køkkenet, især hvis det er lavet i brunt, er naturligt træ, som er materialet til at lave facaden på headsettet, spisepladsen. Men omkostningerne ved sådanne produkter er høje, budgetmuligheden er møbler af MDF, spånplader. På trods af den billigere version vil den have et solidt ædelt udseende..

Et brunt køkken og varme lamper hjælper med at skabe en hjemlig atmosfære.

Et brunt køkken og varme lamper hjælper med at skabe en hjemlig atmosfære.

En rimelig andel af forbrugerne foretrækker at installere møbelstrukturer i økonomiklasse i deres køkkener, mens materialer som film og plast bruges til deres dekoration. Belægningen er i stand til fuldstændigt at efterligne naturligt træ i sin farve og tekstur, og den har også en attraktiv mættet nuance. Takket være moderne produktionsteknologier kan du levere møbler med et smukt udseende og bruge en brun farvetone i et stort antal variationer..

Brugen af ​​kølige nuancer af brunt udvider og lyser rummet visuelt

Brugen af ​​kølige nuancer af brunt udvider og lyser rummet visuelt

Et køkken i brune og beige toner er en glimrende løsning, da netop disse farver er “venlige” med alle andre variationer af indretning og dekoration. Ofte overrasker køkkenrestaurantattributter og sæt i denne farve værterne og gæsterne med deres originalitet og alsidighed i løsninger. Hvad angår facader på et brunt køkken, kan de have en blank eller mat tone, og der er også elementer fra kombinationer af forskellige nuancer. Når du bestiller sådanne møbler, bør du foretrække facader på rektangulære strukturer eller mere interessante former..

Beige og brune nuancer er den bedste kombination i et klassisk køkken

Klassisk køkkenindretning i brune nuancer

Tip: hvis du vil lave et køkken i en antik version, bør du dvæle ved mere sofistikerede løsninger – kunstig ældning, brug af panelmønstre, prægning, almindelig udskæring.

I brune køkkener vil glasoverflader og farvede ruder med en mat finish se godt ud. Du kan også vælge et gulv af træ, keramiske fliser, parket af høj kvalitet. Vægdekoration er af stor betydning. Du kan vælge skær i lille størrelse lavet af kunststen eller naturelementer.

Køkkensæt i kaffeskærme fra ikea

Køkkensæt i kaffeskærme fra Ikea

Oprindeligt udvalgte køkkenmøbler i brune toner giver dig mulighed for at opnå maksimal æstetisk fornøjelse og skabe en uforlignelig atmosfære af komfort i dit hjem..

Brunt køkken: foto af rumindretning

Indretningen til det brune køkken spiller en vigtig rolle. Faktum er, at mange ejere af huse og lejligheder er vant til fejlagtigt at tro, at indretning ikke kræver lyse detaljer, derfor foretrækker de en tilbageholden stil. Men dette er den forkerte tilgang. Ligesom detaljernes prætentiøsitet gør deres mangel køkkenet inharmonisk. Kun i det første tilfælde bliver det ubehageligt og farverigt, og i det andet – gråt, kedeligt.

Øko -detaljer - urtepotter eller vaser med blomster - vil bringe et strejf af friskhed til det brune køkken.

Øko -detaljer – urtepotter eller vaser med blomster – vil bringe et strejf af friskhed til det brune køkken

Hvis du har en så ikke -standardiseret løsning som et grønt køkken med en brun tone, er lyse detaljer ikke påkrævet, og til dekorationerne skal du vælge fastholdte elementer – i hvidt, i beige eller endda i gråt..

brunt køkken: foto - grønt og brunt i køkkenets indre kræver ikke lyse detaljer og yderligere indretning

Grønt og brunt i køkkenets indre kræver ikke lyse detaljer og yderligere indretning

Således er valget af harmoniske og rationelle køkkenløsninger en ideel mulighed for alle ejere, der ønsker at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. At kende farvehemmelighederne og dets kombination med andre toner vil skabe et hyggeligt interiør i lang tid..