Soikeat pöydät keittiöön: valinnan hienovaraisuuksia ja 80+ mukavaa mallia kotiin

Valkoinen soikea pöytä skandinaavisessa keittiössä

Valkoinen soikea pöytä keittiössä skandinaaviseen tyyliin

Soikeat keittiön pöydät ovat tyylikäs, käytännöllinen ja edullinen ratkaisu niille, jotka etsivät uusia ideoita ja mahdollisuuksia keittiötilan sisustamiseen. Harkitse soikeiden pöytien ja niiden lajikkeiden valinnan ominaisuuksia. Asuntomme huonekalut viestivät salaa maustamme ja tottumuksistamme koko maailmalle korostaen taipumuksiamme ja toiveitamme, ja soikeat keittiönpöydät tekevät tämän täydellisesti. Ne tarjoavat mahdollisuuden päästä eroon terävistä kulmista, mikä on todennäköisesti minkä tahansa nykyajan ihmisen sisäinen toive..

Soikea pöytä skandinaavisen keittiön sisustukseen

Soikea pöytä skandinaavisen keittiön sisustukseen

Valkoinen soikea pöytä, jossa on kiiltävä pinta toisella jalalla

Valkoinen soikea pöytä, jossa on kiiltävä pinta toisella jalalla

Puinen soikea pöytä keittiön sisätiloissa

Puinen soikea pöytä keittiön sisätiloissa

Soikean ja pyöreän pöydän edut

 • Kulmien puute mahdollistaa näiden elementtien käytön pienissä keittiöissä ja kodeissa, joissa on pieniä lapsia, sekä huoneissa, joihin kokoontuu suuri määrä ihmisiä.
 • Pyöristetty pöytälevy – kyky luoda taloon alkuperäinen sisustus, joka näyttää aina tyylikkäältä ja houkuttelevalta.

Musta soikea keittiöpöytä pyöristetyllä katolla

Musta soikea keittiöpöytä pyöristetyllä katolla

 • Aterian aikana ei aiheudu haittaa, koska kaikki pöydällä olevat ruoat siirretään keskelle ja ovat yhtä kaukana jokaisesta perheenjäsenestä.
 • Psykologinen puoli osoittaa, että pyöreät pinnat on suunniteltu luomaan mukavuutta viestinnässä..

Pöydän kulmien puuttuminen voidaan voittaa edullisesti keittiön suunnittelussa

Pöydän kulmien puuttuminen voidaan voittaa edullisesti keittiön suunnittelussa

 • Markkinat tarjoavat laajan valikoiman koristeita ja materiaaleja, joten ei ole vaikeaa löytää sopivaa vaihtoehtoa, joka sopii mihin tahansa sisustustyyliin..
 • Pöydällä ei ole velvoitteita tiettyihin kosketuspisteisiin, toisin sanoen käy ilmi, että se “elää omaa elämäänsä” eikä sen pitäisi olla tiukasti kiinni tiettyjen pintojen kanssa.
 • Tämän muotoisen tuotteen avulla voit helposti majoittaa suuren määrän vieraita keittiöön, mutta huoneen vapaa tila ei vaikuta siihen..

Keittiön soikeat pöydät, joista on esitetty laaja valikoima, ovat tilaisuus sisustaa huone uudella ja luoda siihen omaperäisyyden muistiinpanoja.

Ruokapöytä hyllyillä tavaroille ja oleskelualue keittiössä

Ruokapöytä hyllyillä tavaroille ja oleskelualue keittiössä

Käytetyt materiaalit

Pyöreitä ja soikeita keittiöpöytiä on nyt tarjolla laaja valikoima ja ne on perinteisesti valmistettu eri materiaaleista. Harkitse markkinoiden suosituimpia ja kysytyimpiä vaihtoehtoja..

Valkoinen pöytälevy

Valkoinen sivupöytä marmoroidulla katolla

Lasi

Materiaali ei kykene absorboimaan hajuja, ja sen kestävyys ulkoisille ympäristöille takaa käytännöllisyyden ja pitkän käyttöiän. Haittapuolena on tämän huonekaluelementin kaksinkertainen huolto, koska rasvasta ja muista tuotteista muodostuvat tahrat ovat hyvin havaittavissa. Mutta nämä tekijät eivät estä ihmisiä, jotka haluavat syödä ja nauttia keittiön harmoniasta ja esteettisestä ulkonäöstä. Soikea lasipöytä näyttää hyvältä keittiössä ja lisäksi laajentaa tilaa visuaalisesti.

Läpinäkyvä soikea pöytä kahdella jalalla

Läpinäkyvä soikea pöytä kahdella jalalla

Puu

Puiset keittiön pöydät ja tuolit valmistetaan useimmiten pyökistä tai tammesta. Kaikilla esitetyillä vaihtoehdoilla on houkutteleva win-win-ilme riippumatta valitsemastasi sisustustyylistä. Käytössä luonnonpuusta valmistetuilla pöydillä ei ole rajoituksia, lukuun ottamatta ainoaa haittaa, joka on heikko kulutuskestävyys, vastaavasti rakenteiden valmistuksessa puu on perinteisesti peitettävä suojaavilla yhdisteillä. Tällaiset tuotteet eivät ole halpoja, mutta korkea hinta ei estä käytännöllisyyden ja eleganssin ystäviä..

Puinen soikea pöytä valkoisessa keittiössä

Puinen soikea pöytä valkoisessa keittiössä

ShDSP / MDF

Se on yleinen materiaali, joka on tullut tunnetuksi käytännöllisyydestään ja omaperäisyydestään. Se on suhteellisen halpaa, ja lastulevyn työtaso, jota käsitellään korkealaatuisesti, on vaikea erottaa luonnonpuusta.

Lastulevypöytä - käytännöllinen ja halpa vaihtoehto keittiössä

Lastulevypöytä – käytännöllinen ja halpa vaihtoehto keittiössä

Laminoitu lastulevy / MDF

Materiaalin tärkein etu on sen halpa hinta ja laaja valikoima värejä ja ratkaisuja. Jos pöytälevy on valmistettu kyseisestä materiaalista, se on suojattava tuilla tai pöytäliinalla, joka ei pilaa huonekalujen yleistä muotoilua. MDF -materiaali on lujuus- ja kestävyysindikaattoreidensa kärjessä, joten se on kalliimpaa kuin laminoitu lastulevy.

Valkoinen laminoitu pöytä Provence -tyylisessä keittiössä

Valkoinen laminoitu pöytä Provence -tyylisessä keittiössä

Kivi

Käytetään luonnollista ja keinotekoista kiveä. Ensimmäinen tuote näyttää alkuperäiseltä ja erittäin esteettiseltä, mutta sen korkeat kustannukset rajoittavat vakavasti monien talojen ja asuntojen omistajien ideoiden toteuttamista. Siksi hyvä vaihtoehto on pöytä ja keinotekoinen kivi, joka on kevyempi, halvempi ja käytännöllisempi käyttöiän kannalta kuin luonnonkivi..

Valkoinen pöytälevy koristekivellä - näyttää tyylikkäältä ja kalliilta

Valkoinen pöytälevy koristekivellä – näyttää tyylikkäältä ja kalliilta

Jos päätät ostaa soikean pöydän keittiöön, sinun on ensin kiinnitettävä huomiota sen kustannusten saatavuuteen ja valmistusmateriaaliin. Tuotteiden nykyaikaiset markkinat sisältävät joidenkin muiden materiaalien käytön tuotannossa..

Värin ja mallin valinta

Keittiön soikean pöydän on täytettävä perusvaatimus, nimittäin se, että se näyttää harmoniselta muiden huonekalujen kanssa. Sen pitäisi sopia niihin tyylillä, värimaailmassa. Tärkeää on muotoilu, jossa pöydän jalat on valmistettu, koska huonekalujen yleinen ulkonäkö ja keittiön sisustus riippuvat niiden laadusta ja tyylistä. Jos keittiö toteutetaan klassiseen tyyliin, on asianmukaista laittaa siihen pöytä “kaiteille” ja käyttää myös kaarevia jalkoja suunnittelussa. Uusimmat mallit voivat olla rottinkia tai takorautaa.

Soikea pöytä veistetyillä jaloilla ja kivitasolla klassisessa keittiössä

Soikea pöytä veistetyillä jaloilla ja kivitasolla klassisessa keittiössä

Pyöreä pöytä, jossa on yksinkertaiset metalliset tai puiset jalat, sopii täydellisesti keittiön sisustukseen ja on valmistettu modernilla tyylillä. Perinteisen pyöreän pöydän jalkojen lukumäärä on 1-4 kappaletta, kätevin vaihtoehto on käyttää yhtä massiivista tukea, koska kaikki perheenjäsenet voivat istua pöydän ääressä ja nousta siitä pois samanaikaisesti. ateria on yksinkertaisempi ja rennompi.

Keittiön soikea liukupöytä on osa sisustusta, joka on suunniteltu koristamaan pöytäliinalla. Sisustukseen tarkoitettujen tekstiilielementtien määrää rajoittaa vain mielikuvitus, mutta periaatetta “mitä enemmän, sitä parempi” käytetään aktiivisesti tyypillisissä keittiöissä. Pöytäliinat voivat olla seremoniallisia, jokapäiväisiä, eri vuodenaikoina. Useiden sävyjen vuoksi keittiösi ei “kyllästy” yksitoikkoisuuden kannalta ja voi aina näyttää erilaiselta.

Laajennettava soikea puupöytä klassiseen sisustukseen

Laajennettava soikea puupöytä klassiseen sisustukseen

Pyöreiden ja soikeiden pöytien kapasiteetti

Jos huone on suorakulmainen, soikea pöytä sopii helposti siihen ja luo erityisiä viehätysvinkkejä. Suorakulmaisen keittiön soikea pöytä on kompakti ja käytännöllinen ratkaisu, jolla on asianmukaiset toiminnot. Pienikin huonekalumalli mahtuu noin 5-6 hengelle. Klassisessa pöytämallissa tarvitaan hieman enemmän vapaata tilaa, mutta samaan aikaan siihen ei mahtu niin paljon ihmisiä, mutta vähemmän (3-4 henkilöä). 5 henkilöä voi istua vapaasti 100 cm: n pöydän ääressä ja 9 henkilöä voi helposti istua 150 cm: n pituisessa yksikössä..

Soikea pöytä marmoripinnalla ja wenge -puiset jalat

Soikea pöytä marmoripinnalla ja wenge -puiset jalat

Pöytä pienelle keittiölle: kuinka tärkeää

Pienessä keittiöhuoneessa soikea pöytä on ihanteellisin vaihtoehto, ja jos se on soikea kokoontaitettava pöytä keittiöön, sinun ei tarvitse huolehtia sen käytännöllisyydestä: siitä tulee paitsi välttämätön huonekalu, mutta se mahtuu helposti 6-8 hengelle, mikä on erittäin mukavaa. Jos perheesi on suuri ja keittiö on pieni, valinta soikean huonekalun hyväksi on ilmeinen: sen käytön tulos voi helposti ylittää kaikki odotukset..

Soikea pöytä pienen valkoisen keittiön sisätiloissa

Soikea pöytä pienen valkoisen keittiön sisätiloissa

Psykologiset tekijät

Keittiö on paikka, jossa nainen viettää merkittävän osan ajastaan. Lisäksi tämä on huone, jossa kaikki perheenjäsenet rentoutuvat, nauttivat illallisen tai lounaan, vastaanottavat vieraita, jakavat tapahtumia nykyisestä elämästään, joten koristelua suunniteltaessa kiinnitetään erityistä huomiota psykologiseen tekijään. Pienet pöydät, joissa ei ole kulmia, voivat helposti välittää juoksevuuden ja sopivan tunnelman. Psykologien mukaan sileiden viivojen käyttö sisätiloissa edellyttää rauhoittumista..

Kulmien puuttuminen ja valkoinen värimaailma tekevät keittiöstä erityisen kodikkaan.

Kulmien puuttuminen ja valkoinen värimaailma tekevät keittiöstä erityisen kodikkaan.

Edellä mainittujen tekijöiden vuoksi pyöreällä tai soikealla pöytälevyllä varustetuissa pöydissä on erityisiä käyttöaiheita..

 • Ihmiset, joilla on räjähtävä luonne ja joilla on reaktiivinen psyyke;
 • Sisätiloissa, joissa on monia teknisiä innovaatioita;
 • Jos perheessä on pieniä lapsia tai vammaisia ​​aikuisia.

On tärkeää tietää: tosiasia, että terävät kulmat aiheuttavat vammoja, on ilmeinen ja kiistaton, mutta todellisuudessa tilanne on vakavampi kuin “sanoilla”, koska jos putoat epäonnistuneesti, voit vahingoittaa temppeliäsi, silmiäsi tai muita ruumiinosat.

Joten soikeat ruokapöydät keittiöön ovat tilaisuus miellyttää itseäsi ja rakkaitasi hienostuneella, sanoinkuvaamattomalla ilmapiirillä ja luoda ihana tunnelma.

Soikea puinen pöytä klassisen keittiön sisustukseen

Soikea puinen pöytä klassisen keittiön sisustukseen

Pöydän valitseminen yhdellä jalalla

Jos olet käytännön ja toimivien ratkaisujen tuntija, tarvitset tätä suunnittelumuunnelmaa. Tosiasia on, että kun ostat pöydän, kaikki kohtaavat valintaongelmia. Mikä vaihtoehto sopii parhaiten sisustukseen ja luo yleisen ilmapiirin? Kuinka monta jalkaa hyvässä pöydässä pitäisi olla? Jos otamme huomioon ammattilaisten mielipiteen, voimme korostaa useita arvokkaita suosituksia..

Valkoinen soikea pöytä toisella jalalla

Valkoinen soikea pöytä toisella jalalla

Jos otamme huomioon huoneen kapeimman paikan, työtason ulkopinta tulee painaa muista esineistä noin 60 cm, jos pöydän ääressä istuvan henkilön paino on keskimäärin, tämä poistaa ongelmat lähestymistapa huonekaluun.

Pöytää ja sen mittaparametreja valittaessa otetaan huomioon siinä istuvien ihmisten “läpäisevyys”. Huomiota kiinnitetään myös muihin tekijöihin, kuten siihen, kuinka usein vieraat ja perheenjäsenet kokoontuvat pöytään. Jos ei ole meluisia juhlia, malli akseleita pitkin 80 * 1,45 on erinomainen vaihtoehto..

Harkitse itse keittiön parametreja. Jos se on ahdas, sinun tulee välttää ylisuuria pöytämalleja, koska tämä aiheuttaa huonoja vaikutuksia huonekalujen käytössä..

Olohuoneen keittiön soikea pöytä erottaa ruoanlaitto- ja istuinalueen

Olohuoneen keittiön soikea pöytä erottaa ruoanlaitto- ja istuinalueen

Joten soikeat pöydät keittiössä yhdellä jalalla ovat todistettuja vaihtoehtoja, jotka voivat tehdä vierailustasi keittiössä viihtyisän ja kokoontumiset ystävien kanssa – mahdollisimman miellyttäviä..

Soikeat pöydät keittiöön: koristelu

 • Neutraalin muotoinen läpinäkyvä pöytälevy sopii täydellisesti kaikkiin sisustuselementteihin, koska laadukkaasta lasista valmistetut läpinäkyvät elementit ovat monipuolisia.

Soikea pöytä valkoisella jalalla läpinäkyvällä katolla

Soikea pöytä valkoisella jalalla läpinäkyvällä katolla

 • Jos pöytälevyllä on piirustuksia ja kuvioita, tämä tosiasia velvoittaa sinut noudattamaan tiukasti tyylin suuntausta ja yhteensopivuutta, ota tämä vivahde huomioon.
 • Jalkojen lukumäärällä, joka on laaja keskustelunaihe, on tärkeä rooli huonekalujen valinnassa..

Soikea puinen pöytä neljällä jalalla - vakain vaihtoehto

Soikea puinen pöytä neljällä jalalla – vakain vaihtoehto

Jotkut yhden huoneen huoneistojen omistajat epäilevät huonekalujen käytännöllisyyttä yhdellä jalalla. Mutta tämä on vain fiktiota, koska monet tällaisia ​​ratkaisuja käyttävät ihmiset ovat vahvistaneet tällaisten rakenteiden mukavuuden. Lisäksi valmistajat ryhtyvät yrittäjähenkisiin toimiin huonekalusuunnittelun parantamiseksi estääkseen kaikenlaiset kuluttajien pelot. Tätä varten he käyttävät poikkeuksellisen lujia laseja, jotka kestävät iskuja ja hankausta..

Soikea, soikea soikea tuhkapöytä keittiö-olohuoneen sisustuksessa

Soikea, pitkänomainen soikea tuhkapöytä keittiö-olohuoneen sisustuksessa

Jos siis joudut ostamaan ja valitsemaan edullisia soikeita pöytiä keittiöön, ota yhteyttä erikoisliikkeisiin, joissa konsultit kertovat sinulle, mikä vaihtoehdoista sopii sinulle. Nykyaikaiset valmistajat tarjoavat laajan valikoiman mielenkiintoisia ratkaisuja, joiden avulla voit luoda erikoisen tunnelman keittiössä ja tuoda omistajien suunnitteluideat todellisuuteen uhraamatta käytännöllisyyttä ja toimivuutta..