Ruskea keittiö: suklaanvärinen sisustus ja 85 lämmintä ja kodikasta inkarnaatiota

Loft -tyylinen ruskea keittiö

Loft -tyylinen ruskea keittiö

Ruskeassa keittiössä on monia suunnittelun salaisuuksia. Katsotaanpa, kuinka valita parhaat väriyhdistelmät tinkimättä mukavuudesta ja henkilökohtaisesta maustasi. Muinaisista ajoista lähtien ihmisen halu tehdä kodista viihtyisä on parantunut, ja ruskea keittiö on erinomainen vaihtoehto viihtyisän ilmapiirin luomiseen. On myös mielenkiintoista, että muodin trendit ja trendit muuttuvat jatkuvasti, uusia tekniikoita ja materiaaleja syntyy ja ruskea, kuten se oli monien kotiäitien suosikki, on pysynyt suosikkien joukossa. Harkitse ruskean sävyjen värimaailman perusvinkkejä ja sen suunnittelun ominaisuuksia. Mitkä sävyt auttavat luomaan upean ilmapiirin ja mitkä päinvastoin ovat kontrastisia ja hieman uhmakkaita?

Puun ja marmorin yhdistelmä modernissa keittiössä

Puun ja marmorin yhdistelmä modernissa keittiössä

Ruokailutila studio -keittiössä lämpimin ruskein ja beigein sävyin. Tuhkalattia ja -katto viimeistelevät sisustuksen

Ruokailutila studio -keittiössä lämpimin ruskein ja beigein sävyin. Tuhkalattia ja -katto viimeistelevät sisustuksen

Ruskea keittiö on loistava ratkaisu mihin tahansa kotiin

Ruskea keittiö on loistava ratkaisu mihin tahansa kotiin

Väri ominaisuus

Ruskean sävyinen keittiö on ihanteellinen vaihtoehto värin kestävyyden, mahdollisuuden käyttää yleisratkaisuja sen käytön, positiivisen vaikutuksen mielentilaan ja suhteellisen yleisyyden ehdotettujen luonnollisten viimeistelymateriaalien keskuudessa.

Valtava tila mielikuvitukselle niille, jotka arvostavat minimalismia kaikessa

Valtava tila mielikuvitukselle niille, jotka arvostavat minimalismia kaikessa

Jos arvioit tätä asemaa vastakkaiselta puolelta, usein tällaiset sävyt voivat tuoda tylsyyttä ja pimeyttä sekä pienentää tilaa (visuaalisesti). Jotta emme onnistuisi, “halusimme parasta, mutta siitä tuli tavallista …”.

Ensinnäkin, jotta voit suunnitella järkevästi kaavoituksen sävyluokkien mukaan, sinun on perehdyttävä tämän värimaailman pääpiirteisiin..

 1. Ruskean sävyyn vaikuttavan henkilön asteen perusteella voimme sanoa, että ne edistävät rauhoittumista, voivat aiheuttaa lämpöä, mukavuutta, rauhallisuutta ja keveyttä. Ruskeat keittiöt, joiden kuvia voi arvostella galleriassamme, ovat merkityksellisiä myös tavanomaisella värillä. Loppujen lopuksi meitä ympäröivät puunrungot, maa, kivet ja kasvit, ja ruskea sävy löytyy eläinten väreistä.
 2. Ruskean keittiön valitseminen on ihanteellinen ratkaisu, koska huone antaa vaikutelman paitsi kodikkaasta kokoontumis- ja syömispaikasta kaikille perheenjäsenille, mutta myös jaloa tilaa luovuudelle. Ruskea sävy auttaa tasapainottamaan tunteita, joten jos pidät ruokapöydän ääressä työskentelystä, tämä vaihtoehto sopii sinulle..
 3. Tämä muotoilu keittiössä, riippumatta siitä, mitä muita sävyjä käytetään sisätiloissa, on täydellinen erittäin älykkäille ihmisille, jotka rakastavat liiketoiminnallista lähestymistapaa mihin tahansa tehtävään ja ovat rauhallisia.
 4. Optisten ominaisuuksiensa ansiosta keittiö voi visuaalisesti tehdä esineistä kaukaisempia, mutta samalla se tekee huonekalujen kulmista ja tekstiilielementeistä raskaampia. Samalla ne eivät lisää tai vähennä äänenvoimakkuutta..

Yhdistämällä erilaisia ​​puulajeja keittiön sisätiloihin

Yhdistämällä erilaisia ​​puulajeja keittiön sisätiloihin

Siten ruskeat keittiöt näyttävät täydellisiltä vain, jos valitset oikean värin ja mallin yhdistelmän. Kun tiedät värin paljastamisen salaisuudet, voit luoda rauhallisen ja kodikkaan sisustuksen, joka on suunniteltu ilahduttamaan isäntiä ja vieraita..

Ruskea keittiö sopii harmonisesti maalaistalon sisustukseen

Ruskea keittiö sopii harmonisesti maalaistalon sisustukseen

Miksi juuri ruskea

Väri on monipuolinen, joten se pysyy aina muodissa. Ratkaisun eduista on useita kohtia..

Osaava ruskean ja valkoisen yhdistelmä auttaa tekemään keittiöstä visuaalisesti suuremman.

Osaava ruskean ja valkoisen yhdistelmä auttaa tekemään keittiöstä visuaalisesti suuremman.

 • Ratkaisujen monipuolisuus. Riippumatta valitsemastasi suunnasta ruskea on merkityksellinen kaikissa tilanteissa. Voit tehdä siitä lattian, seinät, kuulokkeet ja huonekalut, valita tiettyjä lisävarusteita. Vaaleanruskeat, tummat sävyt ja muut ratkaisut näyttävät täydellisiltä.
 • Suuri valikoima värejä. Näyttää siltä, ​​että ruskea on erityinen eikä sitä yhdistetä kaikkiin sävyihin. Älä kuitenkaan unohda, että sitä on saatavana eri sävyinä, joista jokainen voi olla täydellisessä harmoniassa muiden väriratkaisujen kanssa..

Ruskean ja valkoisen sävyinen keittiö vetoaa kontrasteja rakastaviin

Ruskean ja valkoisen sävyinen keittiö miellyttää kontrasteja rakastavia

 • Erilaisia ​​tyylejä. Voit käyttää tätä väriä missä tahansa sisustuksessa ja tyylillä, missään tapauksessa et mene pieleen – olipa kyseessä sitten eko, maa, retro, Provence, chalet ja klassikko.
 • Helppokäyttöisyys. Jos päätät luoda keittiön juuri tällä sävyllä, tämä ei tarkoita, että ehdottomasti kaikki on muutettava. Voit yksinkertaisesti tehdä suunnittelusta monipuolisemman, jos lisäät lamppuja, lattiapäällysteitä sisustukseen ja varustat sen sitten keittiösarjalla..

Ruskea on yksi suosituimmista väreistä, joten sen sävyjen yhdistäminen keittiössä ei ole vaikeaa.

Ruskea on yksi suosituimmista väreistä, joten sen sävyjen yhdistäminen keittiössä ei ole vaikeaa.

 • Helppo ylläpitää epäilemättä, koska nykyaikaiset materiaalit ovat korkealaatuisia ja helposti puhdistettavia. Tässä huoneessa on paljon helpompi säilyttää puhtaus ja järjestys kuin muiden sävyjen kanssa..
 • Hyvä vaikutus mielialaan. Oranssi-ruskea keittiö on kotisi auringon kulma. Näiden ja muiden sävyjen yhdistelmä auttaa lisäämään ruokahalua, lisäämään energiaa, luomaan neutraaliutta ja mukavuutta..

Vinkki: jos haluat antaa enemmän persoonallisuutta, sinun on poistettava tyypilliset ajatukset arsenaalista ja annettava etusija epätyypillisille tekstuureille. Usko minua, tulos yllättää sinut miellyttävästi.

Valkoinen tiili, wenge ja marmorisetti ylellisessä keittiössä

Valkoinen tiili, wenge ja marmorisetti ylellisessä keittiössä

Ruskean sävyn ominaisuudet

Ruskeat verhot ja vaaleat seinät ovat täydellinen ratkaisu. Jos käytät tässä tapauksessa ruskeita sävyjä, ratkaisu saattaa tuntua sopimattomalta ja liian massiiviselta, joten jätä nämä tiedot vaalealle taustalle – valkoinen tai sininen, beige tai vaaleanpunainen.

Neuvoja: tässä tapauksessa huonekalurakenteita ja tekstiilielementtejä, joissa on kellertäviä ruskean sävyjä, voidaan pitää poikkeuksena.

Tammesta valmistettu keittiösarja tummien seinien kanssa näyttää hienolta

Ajaton klassikko – tammikeittiöt ja tummat seinät näyttävät yksinkertaisilta ja tyylikkäiltä

Ruskean värin käyttömahdollisuudet:

Sävyn etuna on, että se on visuaalisesti neutraali, joten voit käyttää sitä seuraavissa tapauksissa:

 • Lattian viimeistelyssä – linoleumi, laatat, keraamiset laatat, luonnonkivi. Tärkeintä ei ole suosia liian tummia sävyjä, koska ruskealla taustalla kaikista pienimmistäkin saasteista tulee havaittavia.

Voit käyttää ruskeaa parketin muodossa lattialla ja lisätä yksityiskohtia kuvaan (aseta puinen pöytä, käytä tiiliä seinien koristamisessa)

Voit käyttää ruskeaa parketin muodossa lattialla ja lisätä yksityiskohtia kuvaan (aseta puinen pöytä, käytä tiiliä seinien koristamisessa)

 • Kun työskentelet seinien kanssa. Mutta tässä on pieni ehto: huonekalut, verhot ja koko sisustus tulisi tehdä vaaleilla väreillä. Toinen tapa käyttää ruskeaa taustakuvaa on koristella yksi seinä sillä. Tällä lähestymistavalla voit varustaa sisustuksesi kodikkuuden tunteella ja poistaa aksenttiseinän..
 • Esiliinan viimeistelyssä. Kaikissa sisätiloissa keraamiset laatat tai elementit, kuten puu, kivi ja niiden jäljitelmä esiliinassa, sopivat täydellisesti samanväriseen työtasoon..

Neuvoja: jälkimmäisessä tapauksessa sinun ei pitäisi suosia tummia materiaaleja, koska ne ovat liian helposti likaisia.

 • Ruskean laimennus on tarkoituksenmukaista, jos se on liian tiukka erityisesti suunnitellussa sisätiloissa. Lisäämällä liilaa, turkoosia tai sinistä sisustukseen ruskeasta sävystä tulee “iloisempi”, jalo ja pehmeä. Valkoinen ja ruskea keittiö näyttävät täydellisiltä.

Harkinnanvaraisuutta ja tilaa: valkoisten ja ruskeiden käyttäminen keittiössä

Rajoitus ja tila: valkoisen ja ruskean sävyjen vaihtelut keittiössä

 • Jos haluat lisätä raikkautta huoneen suunnitteluun, ei ole mitään parempaa kuin lisätä punaisia, oransseja tai keltaisia ​​sävyjä vaaleanruskeaan väriin. Kaikki luetellut ruskean väriset elementit liittyvät toisiinsa, joten niiden erinomainen yhteensopivuus on taattu..

Epätavallinen ratkaisu: punaiset seinät ja tummanruskea kuuloke keittiössä

Mukautettu ratkaisu: punaiset seinät ja tummanruskeat keittiökalusteet

Vinkki: jos haluat tehdä keittiöstä vähemmän pimeän, on suositeltavaa välttää suurta määrää mustia, harmaita sävyjä ja ruskeita. Nämä sävyt ovat liian tummia, ja ruskea itsessään on myös tumma. On sopivampaa, jos laimennat sen vaaleilla sävyillä..

 • Erilaisten tekstuurien käyttö on avain menestykseen, vaikka harkitsisit vain tummanruskeita keittiöitä itsellesi. Kun suunnittelet sisustusta, älä rajoitu pelkästään ratkaisuihin, kuten massiivipuulattiat ja julkisivut ja puu. Kolmen tai neljän erilaisen tekstuurin ja tekstiilielementtien yhdistelmässä ei ole mitään vikaa..

Keittiön erilaiset tekstuurit auttavat piilottamaan asettelun puutteet.

Keittiön erilaiset tekstuurit auttavat piilottamaan asettelun puutteet.

Vinkki: jos haluat tehdä huoneen sisätiloista mukavamman tässä tilanteessa, voit helposti käyttää ruskeita tiiliä jäljitteleviä seiniä, aitoa nahkaa verhoiltuja tuoleja tai niiden korvikkeita, pajuhuonekaluja.

 • Vaihtoehtoisia ratkaisuja. Viime aikoina yhdistelmä “kaakao + maito” on ollut suosittu. Kuitenkin se korvataan muilla sävyillä – vanilja, kaneli, beige. Jos haluat valita valikoiman sisätiloissa, on käytettävä yleistä kaavaa, joka sisältää ruskean, valkoisen ja useiden lisäsävyjen käytön..

Vaniljakeittiö - kauden trendi

Vaniljakeittiö – kauden trendi

Siten ruskealla keittiöllä (sisätilojen valokuva voidaan katsoa galleriassa) on paljon etuja, mutta on välttämätöntä noudattaa tiettyjä sääntöjä elementtien valinnasta tilanteen parantamiseksi kokonaisuudessaan..

Keittiön huonekalujen valinnan ominaisuudet

Klassinen versio huonekalusuunnittelusta keittiöön, varsinkin jos se on valmistettu ruskeasta, on luonnonpuuta, joka on materiaali kuulokkeiden julkisivujen, ruokailutilan, valmistamiseen. Mutta tällaisten tuotteiden kustannukset ovat korkeat, budjettivaihtoehto on MDF -levystä, lastulevystä valmistetut huonekalut. Halvemmasta versiosta huolimatta sillä on vankka jalo ulkonäkö..

Ruskea keittiö ja lämpimät lamput auttavat luomaan kodikkaan tunnelman.

Ruskea keittiö ja lämpimät lamput auttavat luomaan kodikkaan tunnelman.

Suuri osa kuluttajista mieluummin asentaa turistiluokan huonekalurakenteet keittiöönsä, kun taas kalusteita ja muovia käytetään niiden sisustamiseen. Pinnoite kykenee jäljittelemään täysin puuta väriltään ja rakenteeltaan, ja sillä on myös houkutteleva kylläinen sävy. Nykyaikaisen valmistustekniikan ansiosta voit tarjota huonekaluille kauniin ulkonäön ja käyttää ruskeaa sävyä monissa muunnelmissa..

Kylmien ruskean sävyjen käyttö laajentaa ja kirkastaa visuaalisesti tilaa

Kylmien ruskean sävyjen käyttö laajentaa ja kirkastaa visuaalisesti tilaa

Keittiö ruskeilla ja beigen sävyillä on erinomainen ratkaisu, koska juuri nämä värit ovat “ystävällisiä” muiden sisustus- ja sisustusvaihtoehtojen kanssa. Usein keittiön ruokailutarvikkeet ja tällä värillä valmistetut setit yllättävät isännät ja vieraat omaperäisyydellä ja ratkaisujen monipuolisuudella. Mitä tulee ruskean keittiön julkisivuihin, niillä voi olla kiiltävä tai matta sävy, ja on myös elementtejä eri sävyjen yhdistelmistä. Kun tilaat tällaisia ​​huonekaluja, sinun tulee suosia suorakulmaisten rakenteiden tai mielenkiintoisempien muotojen julkisivuja..

Beige ja ruskea sävyt ovat paras yhdistelmä klassisessa keittiössä

Klassinen keittiön sisustus ruskeissa sävyissä

Vinkki: jos haluat tehdä keittiöstä antiikkiversion, sinun kannattaa keskittyä kehittyneempiin ratkaisuihin – keinotekoiseen ikääntymiseen, paneelikuvioiden käyttöön, kohokuviointiin, tavalliseen veistämiseen.

Ruskeissa keittiöissä lasipinnat ja mattapintaiset lasimaalaukset näyttävät hyvältä. Voit myös valita puulattian, keraamiset laatat, korkealaatuisen parketin. Seinäkoristeella on suuri merkitys. Voit valita pienikokoisia teriä, jotka on valmistettu tekokivestä tai luonnon elementeistä.

Ikean keittiösetti kahvin sävyissä

Ikean keittiösarja kahvin sävyissä

Alun perin valitut ruskean sävyiset keittiökalusteet mahdollistavat maksimaalisen esteettisen nautinnon ja luovat verraton mukavuuden ilmapiirin kotiisi..

Ruskea keittiö: kuva avaruuden sisustuksesta

Ruskean keittiön sisustuksella on tärkeä rooli. Tosiasia on, että monet talojen ja huoneistojen omistajat ovat tottuneet uskomaan virheellisesti, että sisustus ei vaadi kirkkaita yksityiskohtia, joten he mieluummin pidättyvät tyylistä. Mutta tämä on väärä lähestymistapa. Kuten yksityiskohtien teeskentely, niiden puute tekee keittiöstä epäharmonisen. Vain ensimmäisessä tapauksessa siitä tulee epämukavaa ja värikästä, ja toisessa – harmaa, tylsä.

Ympäristötiedot - kukkaruukut tai kukkamaljakot - tuovat ruskeaseen keittiöön raikkautta.

Ympäristötiedot – kukkaruukut tai kukkamaljakot – tuovat ruskeaseen keittiöön raikkautta

Jos sinulla on tällainen epätyypillinen ratkaisu, kuten vihreä keittiö, jossa on ruskea sävy, kirkkaita yksityiskohtia ei tarvita, ja koristeluun kannattaa valita hillittyjä elementtejä – valkoisia, beigejä tai jopa harmaita..

ruskea keittiö: valokuva - vihreä ja ruskea keittiön sisätiloissa eivät vaadi kirkkaita yksityiskohtia ja ylimääräistä sisustusta

Vihreä ja ruskea keittiön sisätiloissa eivät vaadi kirkkaita yksityiskohtia ja ylimääräistä sisustusta

Siten harmonisten ja järkevien keittiöratkaisujen valinta on ihanteellinen vaihtoehto kaikille omistajille, jotka haluavat luoda kodikkaan ja rennon ilmapiirin. Värin salaisuuksien tunteminen ja sen yhdistelmä muiden sävyjen kanssa luo kodikkaan sisustuksen pitkään..