Nuhjuinen tyylikäs keittiö: vintage -ylellisyyttä mukavuuden ja 80 kodikkaan sisustuksen ystäville

Romanttinen nuhjuinen tyylikäs keittiöympäristö

Romanttinen nuhjuinen tyylikäs keittiöympäristö

Tiukat klassikot, kylmä huipputeknologia tai teeskentelevä nykyaika eivät enää yllätä ketään, joten jos haluat tuoda kotiisi koskettavaa romantiikkaa, omaperäisyyttä ja yksinkertaista mukavuutta, niin nuhjuisen tyylikäs keittiö on juuri sitä mitä tarvitset. Tällainen sisustus houkuttelee jokaista kotiäitiä, joka viettää paljon aikaa ruoanlaittoon, koska ruoanlaitto miellyttävässä ilmapiirissä on kaksinkertaisen miellyttävä. Myös lemmikit arvostavat tyylikästä ympäristöä hämmästyttävästä mukavuudesta, jonka lämpimät värit, hienostuneet kalusteet ja tyylikäs sisustus tarjoavat. Mikä on niin houkuttelevaa piiloutua epätavallisen nimen shabby chic alle, ja miksi juuri tämä tyyli sopii parhaiten keittiön sisustamiseen maalaistalossa ja tavallisessa huoneistossa? Se on yksinkertaista: rajoittamaton luovuus, ei-triviaalisuus, kyky luoda ainutlaatuinen sisustus yksinkertaisimpien asioiden avulla auttaa tekemään keittiöstä mukavan, toimivan ja upean kauniin.

Nuhjuinen tyylikäs värimaailma hallitsee pastellisävyjä ja luonnonmateriaaleja.

Nuhjuinen tyylikäs värimaailma hallitsee pastellisävyjä ja luonnonmateriaaleja.

Nuhjuiset huonekalut ja vintage -kalusteet nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä

Nuhjuiset huonekalut ja vintage -kalusteet nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä

Vaaleat vintage -huonekalut, kukkapehmustetut tuolit ja kirkkaat astiat nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä

Vaaleat vintage -huonekalut, kukkapehmustetut tuolit ja kirkkaat astiat nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä

Niin houkutteleva nuhjuinen tyylikkyys

Nuhjuinen tyylikäs tyyli on vielä hyvin nuori, mutta on jo valloittanut monia hienostuneisuudellaan, koskettavalla eleganssillaan ja ainutlaatuisella ilmapiirillään. Tämä suuntaus sai alkunsa hieman yli 20 vuotta sitten Isosta -Britanniasta, tai pikemminkin siitä kasvoi Rachel Ashvillen harrastuksen itsenäinen tyyli antaa uutta elämää kirpputoreilta löydetyille vanhoille huonekaluille. Brittiläisen naisen edut löysivät nopeasti faneja ja veivät nuhjuisen tyylikkään muotoilun Olympuksen huipulle. Nimi käännetään kirjaimellisesti “shabby chic”, “shabby luxury”.

Nuhjuinen tyylikäs keittiö: vaaleanpunainen seinä- ja kattokoriste, kattokruunu, värikkäät tuolipeitteet ja beige keittiösarja

Nuhjuinen tyylikäs keittiö: vaaleanpunainen seinä- ja kattokoriste, kattokruunu, värikkäät tuolipeitteet ja beige keittiösarja

Kaikki kalusteiden elementit ovat täysin sopusoinnussa tämän kanssa: ylellisyyttä, mutta hillittyä, kuluneiden tekstuurien, vintage-tekstiilien ja huonekalujen vaimentamia, uusilla, nykyaikaisemmilla yksityiskohdilla. Tästä tyylistä on tullut yksi modernin sisustussuunnittelun suosituimmista ja tunnistettavimmista trendeistä..

Olohuone, makuuhuone, ruokasali tai keittiö nuhjuisessa tyylikkäässä tyylissä … Lukemattomat valokuvat sisätiloista tarjoavat valtavan määrän vaihtoehtoja minkä tahansa huoneen sisustamiseen. Rajoituksia ei käytännössä ole, jokainen voi luoda oman ainutlaatuisen ympäristön, joka on täynnä mukavuutta, lämpöä, historiaa, yksilöllisyyttä, luonnetta.

Vinkki: nuhjuiset tyylikkäät sisätilat ovat kevyitä, siro ja erottuva. Ne sopivat yhtä hyvin nuorelle naiselle ja arvostetulle pariskunnalle, suurelle perheelle ja nuorille, jotka ovat juuri aloittaneet uuden elämän rakentamisen..

Shabby chic tyyli sopii hyvin pienen modernin keittiön sisustukseen

Shabby chic tyyli sopii hyvin pienen modernin keittiön sisustukseen

Shabby luotiin romantikoille, taiteilijoille, unelmoijille, jotka arvostavat mukavuutta ja kodin lämpöä, samalla kun he osoittavat avoimesti moitteettoman maun ja tyylitajun, mutta eivät pelkää antaa mielikuvitusta ja luoda uutta unohdetusta vanhasta.

Nuhjuinen tyylikäs keittiö

Keittiöä pidetään perinteisesti naisalueena, joten tämän huoneen sisustuksessa emännän mielipide on etusijalla. Jokainen nainen haluaa luoda viihtyisän ympäristön itselleen, joka sopii yhtä hyvin ruoanlaittoon, perheillalliselle tai tunteellisille kokoontumisille tyttöystävien kanssa. Mutta on melko vaikeaa miellyttää kaikkia, koska paitsi maut ja kiinnostuksen kohteet, myös ikä, sosiaalinen asema, hahmot eroavat toisistaan.

Ruokailutila nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä ikkunan lähellä

Ruokailutila nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä ikkunan lähellä

Keittiön sisätilojen nuhjuinen tyylikäs tyyli on ihanteellinen ratkaisu, koska se on monipuolinen, ainutlaatuinen ja sopii kaikenikäisille naisille. Tällaisessa keittiössä sekä kunnioitettava perheen äiti että keski-ikäinen nainen, joka usein vastaanottaa vieraita, tai hyvin nuori nainen, joka alkaa hallita kulinaarisia ja perhesuhteita, tuntevat olonsa mukavaksi..

Erikseen on syytä huomata, että keittiö on melko helppo luoda nuhjuisella tyylikkäällä tyylillä omin käsin. Ei ole ollenkaan välttämätöntä ostaa kalliita antiikkihuonekaluja, koska monilla on varmasti vanhoja tuoleja, pöytiä, lipastot, kaapit, jotka voidaan elvyttää uudella tavalla sisustamalla. Viimeistely ei myöskään vaadi investointeja. Kuoriutuuko kipsi tai maali pois tai onko puulattia kulunut ajan myötä? Ei ongelmaa! Nämä korjauksen puutteet osoittautuvat nuhjuisen tyylikkään tyypillisiksi piirteiksi, lyömällä niitä sisätiloissa ja lisäämällä upeita lisävarusteita.

Moderni tulkinta nuhjuisesta tyylikkäästä keittiöstä

Moderni tulkinta nuhjuisesta tyylikkäästä keittiöstä

Vinkki: älä kiirehdi heittämään pois Neuvostoliiton aikaista posliinia: teekannu, sokerikulhot, mukit, lautaset, kukat ja kultaiset reunat ovat ihanteellisia nuhjuiseen tyylikkääseen tyyliin.

Erityiset piirteet

Nuhjuisen tyylikkään tyylin pääpiirre, tarkemmin sanoen, sen perusta on vanhojen asioiden käyttö, mikä antaa heille uuden äänen. Sisätiloissa tulisi olla vähimmäismäärä esineitä, joiden ulkonäkö osoittaa selvästi niiden uutuus. Tarvittaessa huonekalujen, seinien, lattioiden ja tarvikkeiden pinnat vanhennetaan keinotekoisesti, mikä antaa niille nuhjuisen, hyvin kuluneen ilmeen.

Suunnittelun tulisi välittää menneen aikakauden luonne, sen viehätys, mutta samalla täysin vastata nykyaikaisen ihmisen tarpeisiin.

Moderni keittiö nuhjuinen tyylikäs vihreä ja valkoinen

Moderni keittiö nuhjuinen tyylikäs vihreä ja valkoinen

Shabby chic -tyylin tyypillisiä piirteitä ovat:

 • Runsaasti vanhentuneita pintoja, esineitä, tarvikkeita menneisyydestä.
 • Sisustuksen keveys ja ilmavuus, joka saavutetaan käyttämällä vaaleita värejä sisustuksessa, tyylikkäitä huonekaluja, pehmeitä tekstiilejä, sileitä viivoja.
 • Monimutkaiset muodot ja koristeet, jotka resonoivat orgaanisesti keskenään erilaisissa kalusteissa ja asettavat sisustuksen rytmin.
 • Vähintään uusia asioita, suoraan sanottuna moderneja tekstuureja ja esineitä.
 • Pääpaino on käsintehdyt, ja tämä koskee sekä huonekalujen muuttamista että seinämaalausta, kirjontaa.

Neuvoja: jos parvella on pitkään säilytetty tarpeettomia lamppuja, huonekaluja, maalauksia, hahmoja, jotka ovat menettäneet ulkonäön ajan myötä, kuluneet tai haalistuneet, on aika hankkia ne ja käyttää niitä keittiön sisustamiseen nuhjuisella tyylikkäällä tyylillä . Pienet epätäydellisyydet, halkeamat tai naarmut eivät ole puutteita, mutta saavat asiat näyttämään suosikkituotteilta..

Vanhan mezzaninesin lisävarusteet voivat löytää paikan nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä: hahmoja, koristelamppuja, maljakoita, kirkkaita lautasliinoja

Vanhan mezzaninesin lisävarusteet voivat löytää paikan nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä: hahmoja, koristelamppuja, maljakoita, kirkkaita lautasliinoja

Shabby chic ei vaadi täydellisiä pintoja, mutta sisustusta koristettaessa on tärkeää tietää suhteellisuudentaju. Jos liioittelet sitä, voit saada täysin erilaisen tuloksen, joka oli tarkoitettu. Erityisesti, jos kaikki on “nuhjuista”, saatat tuntea, että sisustus on todella liian vanha, huono, jopa mauton ja vaatii pikaista korjausta.

Hyvin usein maa- ja Provence -tyylinen keittiö, nuhjuinen tyylikäs, vintage tai retro ovat rakenteeltaan samanlaisia. Kussakin tapauksessa suunnittelu edellyttää ikääntyvien suunnitteluelementtien käyttöä. Mutta suurin ero nuhjuisen välillä on erityinen lähestymistapa seuraaviin yksityiskohtiin..

Huoneiden kaavoitus.

 • Valikoima sopivia viimeistelymateriaaleja, värejä ja niiden yhdistelmiä keskenään.
 • Oikeiden huonekalujen valinta ja niiden sijoittaminen oikeisiin paikkoihin.
 • Aksenttien sijoittaminen lisävarusteiden avulla, jälkimmäisten lukumäärän ja niiden sijoittelun huolellinen laskeminen.

Nuhjuinen tyylikäs pastellinsinisessä: antiikkihuonekalut, suuret ikkunat ja Kiina koristeluun

Nuhja tyylikäs pastellinsinisessä: antiikkihuonekalut, suuret ikkunat ja Kiina sisustuksena

Kaavoitus

Keittiön kaavoittamisen pääperiaate nuhjuisessa tyylikkäässä tyylissä on selkeä valinta ja erotus jokaisesta vyöhykkeestä. Työ-, ruokailu- ja lepopaikat on erotettava toisistaan ​​liukuvilla väliseinillä, verhoilla, koristereleillä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että on melko vaikeaa valita oikeat kodinkoneet, jotka vastaavat täysin muotoilua..

Neuvoja: on parempi kieltäytyä kiiltävistä pinnoista ja ruostumattomasta teräksestä emalipinnoitteen hyväksi. Monet kodinkonevalmistajat tarjoavat vastaavia kokoelmia. Esimerkiksi Provence-tyylinen tekniikka on täydellinen nuhjuiselle..

Jos tekniikka on tehty vintage -tyyliin, et voi käyttää väliseiniä luomalla avointa tilaa, varsinkin jos keittiö on pieni eikä sitä saa sotkea..

Vinkki: voit piilottaa kodinkoneet keittiöyksikön julkisivujen alle, mikä on paljon helpompaa antaa keinotekoisesti vanhennettu ilme.

Avoimen tilan kaavoitus voidaan tehdä käyttämällä erilaisia ​​viimeistelymateriaaleja, yhdistämällä ne keskenään ja käyttämällä erilaisia ​​värejä.

Erikseen on syytä mainita yhdistettyjen tilojen kaavoitus studio-tyyppisissä huoneistoissa. Esimerkiksi nuhjuinen tyylikäs keittiö-olohuone voidaan jakaa toiminnallisiin alueisiin, joissa on kalusteet, kuten ruokailuryhmä tai sohva, sekä keittiösaari. Tila on erittäin helppo jakaa tekstiiliosalla, jota voidaan helposti siirtää ja laajentaa tarpeen mukaan. Helpoin tapa tehdä tällainen verho on samasta kankaasta, jota käytetään ikkunaverhoihin..

Vyöhykkeiden erottaminen nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä ruokapöydän avulla

Vyöhykkeiden erottaminen nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä ruokapöydän avulla

Viimeistely ja värit

Kun valitset värimaailman nuhjuiselle tyylikkäälle keittiölle, sinun tulee keskittyä klassisiin vaaleisiin ja pastellisävyihin:

 1. Päävärit ovat lempeitä, mahdollisimman neutraaleja. Ne luovat taustan, tuovat valoa keittiöön. Parhaat vaihtoehdot ovat beige, maito, kerma, helmi, kahvi maidolla, jauhemainen. Seinät, lattiat, peruskalusteet on maalattu tällaisilla sävyillä..
 2. Väriaksentit täydentävät ja laimentavat pääsuunnittelua, elvyttävät sen, antavat dynamiikkaa ja tunnelmaa. Mutta edes aksentit eivät saa olla liian kirkkaita ja näyttäviä. Parhaat vaihtoehdot ovat kuluneet punaiset sävyt, hillitty sininen, pehmeä keltainen, marsh, suklaa. Kirkkaat värit sopivat lisävarusteisiin, lamppuihin, yksittäisiin huonekaluihin ja tekstiileihin.

Tummat värit eivät ole hyväksyttäviä nuhjuiselle tyylikkäälle. Sisätilan pitäisi olla herkkä, painoton, terävät aksentit pilaavat koko vaikutelman.

Tuoksuva keittiön sisustus - sekoitus valkoisia ja pastellinpunaisia ​​sävyjä

Tuoksuva keittiön sisustus – sekoitus valkoisia ja pastellinpunaisia ​​sävyjä

Seinien koristelu

Voit sisustaa keittiön seinät nuhjuiseen tyylikkääseen tyyliin käyttämällä:

 • Maali on klassinen ratkaisu, jossa kaikki seinät on maalattu valkoiseksi. Valitse keittiöön yhdisteitä, jotka kestävät toistuvan märkäpuhdistuksen..
 • Taustakuva – se voi olla vaaleita kankaita, joissa on huomaamaton, haalistunut ornamentti raitojen, kukkien, vanhentuneen, ikään kuin haalistuneen tekstuurin muodossa, kaunis maalaus on tervetullut. Tekstiilitaustakuva tai sen jäljitelmä olisi hyvä vaihtoehto..
 • Koristeellinen kipsi – auttaa luomaan pinnoitteen seinille karkealla tekstuurilla sekä erilaisilla vaikutuksilla (lastut, halkeamat, naarmut jne.). Sinun ei tarvitse tasoittaa kipsiä, mikä helpottaa huomattavasti työtä, jos korjaus tehdään käsin. Kipsin sijasta voit käyttää tapettia, joka jäljittelee sen tekstuuria, sekä yhdistää sen muihin materiaaleihin..
 • Keraamiset laatat – ihanteellinen työalueen viimeistelyyn. Laatta voi olla joko yksivärinen, jos pääseinissä on kuvio tai koriste. Jälkimmäisen tulisi vastata yleistä suunnittelua, esimerkiksi retro -tyyliset laatat, joissa on abstrakteja geometrisia kuvioita, kukkakuviot näyttävät hyvältä. On tarkoituksenmukaista yhdistää laatat vastakkaisiin sävyihin asettamalla se ruutukuvioksi.

Seinäkoriste valkoisilla keraamisilla laattoilla

Seinäkoriste valkoisilla keraamisilla laattoilla

Lattiat

Ihanteellinen lattia nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä on puu ja valo. Lisäksi se voi olla leveä lauta tai upotettu parketti. Joka tapauksessa kannattaa huolehtia siitä, että lattiassa on käytön jälkiä: pyyhittyjä alueita, epätasaisia ​​värejä jne. Monet valmistajat tarjoavat parkettia ja laminaattia kokoelmissaan, jotka vanhentuvat etukäteen. Jos lauta asetetaan lattialle, on järkevää peittää se vaalealla väriaineella, joka käsitellään valikoivasti hiekkapaperilla kuivumisen jälkeen ja peitetään sitten mattalakalla.

Valkoinen keittiön lattia saa sen loistamaan vielä enemmän

Valkoinen keittiön lattia saa sen loistamaan vielä enemmän

Vaihtoehtoisesti voit käyttää linoleumia, mutta sen pitäisi visuaalisesti vastata keittiön ulkonäköä..

Työalueella voit laittaa laattoja lattialle, joiden tulisi myös olla hieman vanhentuneita. Kontrastiset väriyhdistelmät ja diagonaalinen muotoilu näyttävät upeilta.

Vinkki: tällaiseen keittiöön on parempi valita korkeat ja litteät jalkalistat, esimerkiksi PVC: stä, ne voidaan myös koristella peittämällä maalilla sopivalla vaikutuksella.

Tehokas lisä nuhjuisen tyylikkään keittiön sisustukseen on matto, joka lisää mukavuutta ja lämpöä. On parasta valita matto ilman unia, klassinen persialainen kuvio tai itse kudottu. Maton haalistuminen, epätasaiset reunat, haalistuneet sävyt eivät pilaa ulkoasua.

Katto

On parasta koristella katto nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä stukkomuovilla. Sen ei pitäisi olla liian teeskentelevä, etusija olisi annettava yksinkertaisille koristeille ja hillityille muodoille..

Vinkki: stukkolistat ja ruusukkeet näyttävät näyttävemmiltä, ​​jos peität ne kultakerroksella, joka myös vanhenee.

Katto itsessään voi olla yksinkertainen valkoinen kipsilevy, rapattu tai matta venytys sekä kuviollinen. Erinomainen ratkaisu keittiöön, jossa on korkeat katot, olisi kiinnittää niihin kuvio, joka jäljittelee vanhoja freskoja. Samankaltaisia ​​kuvia voidaan tulostaa joustavalle katolle luoden visuaalisesti täysin freskoefektin.

Kevyt tavallinen katto nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä

Kevyt tavallinen katto nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä

Huonekalut

Keittiön nuhjuisten tyylikkäiden huonekalujen tulisi heijastaa antiikin henkeä, joten on parempi luopua heti moderneista vaihtoehdoista ja etsiä vintage -kalusteita. Jopa korkealaatuisinta tehdasnäytettä ei voi verrata muunnettuun antiikkiin, jolla on ainutlaatuinen viehätys..

Tyylikkäät antiikkituolit koristeellisella selällä ja veistetyillä jaloilla, pyöreät tai soikeat massiivipuupöydät, jotka on koristeltu kaiverruksilla ja tilavalla sisustuksella, massiivinen astiasto – kaikki tämä auttaa luomaan ainutlaatuisen ylellisyyden ja romanttisen tunnelman tunnelman keittiöön.

Keittiön nuhjuiset tyylikkäät huonekalut tulisi valita yksinomaan kevyiksi. Jos siellä on antiikki puinen sivupöytä, on järkevintä maalata se valkoiseksi, ehkä hieman sävytettynä beigen, kerman, mintun tai vaaleansinisen sävyin..

Vinkki: huonekalujen koriste-elementit (veistetyt julkisivut, kohokuviot jne.) Voidaan lisäksi päällystää kullalla ja hioa, jolloin syntyy nuhjuinen ilme.

Verhoiltujen keittiökalusteiden tulisi olla myös kevyitä, mutta tavallisten tekstiilien lisäksi on aiheellista käyttää kankaita, joissa on kukkakoristeita, raitoja tai jacquard -kuvioita.

Nuhjuiset valkoiset huonekalut heijastavat antiikin henkeä

Nuhjuiset valkoiset huonekalut heijastavat antiikin henkeä

Sisustus

Keittiön nuhjuinen tyylikäs sisustus korostaa tunnelman keveyttä, ilmavuutta ja romantiikkaa. Erilaiset seinät, katot, huonekalujen julkisivut ovat tervetulleita. Yleisimmät motiivit ovat kukka ja kukka. Niitä voidaan täydentää enkeleiden, lintujen jne. Kuvilla. Tällaisia ​​piirustuksia voidaan helposti levittää itsenäisesti käyttämällä kaavaimia, kulta- tai hopeamaalia ja muita sävyjä. Voit sisustaa huonekalut alkuperäisellä tavalla decoupage -tekniikalla, käyttämällä vanhoja kuvia, kukkia, lintuja, helmiä, nauhoja, kultausta.

Beige -keittiösarjan kirkkaat lisävarusteet näyttävät tuoreilta

Beige -keittiösarjan kirkkaat lisävarusteet näyttävät tuoreilta

Vinkki: mitä tahansa itse luomaasi sisustusta suositellaan suoritettavaksi, vanhentaen tulosta ihon tai erityisten koostumusten avulla.

Omien käsien luoma koriste näyttää paitsi alkuperäiseltä, myös täydentää täydellisesti koko sisustusta, lisää siihen syvyyttä. Mutta kaikessa kannattaa tietää milloin lopettaa, tällainen sisustus on hyvä, kun sitä ei ole niin paljon, muuten muotoilu osoittautuu liian yksinkertaiseksi, lapselliseksi, sokeriseksi.

Decoupage -tekniikkaa käyttävät maalaukset, joissa on kukkakuvioita tai taloustavarat, sopivat nuhjuisen tyylikkään keittiön sisustukseen

Decoupage -tekniikkaa käyttävät maalaukset, joissa on kukkakuvioita tai taloustavarat, sopivat nuhjuisen tyylikkään keittiön sisustukseen

Piirustusten lisäksi voit lisätä huonekaluja, lamppuja, hyllyjä, joissa on erilaisia ​​riipuksia, jotka on valmistettu antiikkihelmistä, ketjuja, koristeltuja ruokailuvälineitä jne. Mutta varmista, että tällaiset koristeet eivät häiritse työprosessia.

Shabby chic kitchen: tarvikkeet

Lisävarusteet muodostavat lopullisen sisustuksen, täyttävät sen tyypillisellä ilmapiirillä ja mukavuudella. Kaikki nuhjuiset tyylikkäät keittiötarvikkeet voidaan jakaa useisiin ryhmiin:

 1. Tekstiili.
 2. Valaisimet.
 3. Koriste -esineet ja astiat.

Sisustaminen nuhjuinen tyylikäs keittiö, jossa lautaset seinillä, maalauksia, vintage häkit, kukka -asetelmat

Sisustaa nuhjuista tyylikästä keittiötä, jossa on lautaset seinillä, maalauksia, vintage -häkkejä, kukka -asetelmia

Tekstiili

Nuhjuisessa ja tyylikkäässä keittiössä pitäisi olla paljon tekstiilielementtejä, juuri ne tekevät huoneesta kodikkaan ja mukavan kotona, täyttävät sisustuksen lämmöllä ja harmonialla. Kankaiden tulee olla luonnollisia, riittävän tiheitä, kuvioituja, mutta ei missään tapauksessa kirkkaita tai tarttuvia.

Ensinnäkin sinun pitäisi valita keittiön verhot nuhjuiseen tyylikkääseen tyyliin. Verhot valmistetaan parhaiten tiheästä pellavakankaasta, joka voi olla tavallinen tai huomaamattomilla kukkakuvioilla, raidallinen, sileä tai kuvioitu. Verhoissa tulisi olla paljon kangasta, jotta niistä voi muodostua pehmeitä taitoksia, rypytyksiä. Roomalaiset kaihtimet, jotka on valmistettu valoa läpäisevästä kankaasta, näyttävät yhtä vaikuttavilta. Joka tapauksessa verhojen tulisi olla kevyitä ja kevyitä, niitä voidaan täydentää upeilla lisävarusteilla: vintage-tupsut, vanhanaikainen karniisi, ilmava lambrequin jne..

Kukkaverhot lamberquins keittiössä

Kukkaverhot lambrequins keittiössä

Muiden nuhjuisen keittiön tekstiilien joukossa on huomattava:

 • Pöytäliina, mieluiten kaksinkertainen (ylhäältä valkoinen, vaippa alhaalta).
 • Pöytäliinaa tai aukkoa vastaavat lautasliinat, koristelemalla senkkiä, tuolien selkänojat.
 • Käsintehdyt brodeeratut pyyhkeet.
 • Koristetyynyt koristeilla, tupsut, kirjonta.

Tekstiilit nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä ovat aina sopivia: värikkäät pyyhkeet, pehmeät tyynyt tai tuolien verhoilu näyttävät erittäin tunnelmallisilta

Tekstiilit nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä ovat aina sopivia: värikkäät pyyhkeet, pehmeät tyynyt tai tuolien verhoilu näyttävät erittäin tunnelmallisilta

Valaisimet

Keinotekoisella valaistuksella nuhjuisessa tyylikkäässä keittiössä ei pitäisi olla teräviä rajoja. Kirkas valo soveltuu vain työalueelle. Ripusta keittiön keskelle upea kattokruunu, jossa on kristalliriipuksia, jotka tarjoavat tasaisen ylävalon ja hohtavat kohokohdat, jotka heijastuvat lasin reunoista..

Kattokruunu roikkuvilla elementeillä tarjoaa kirkkaan valon ruokailutilan yläpuolelle

Kattokruunu roikkuvilla elementeillä tarjoaa kirkkaan valon ruokailutilan yläpuolelle

Kattokruunun lisäksi kannattaa tarjota useita tyylikkäästi sopivia seinäkiviä. Esimerkiksi lamput näyttävät upeilta kattokruunujen tai kynttilänjalkojen muodossa, ilman lampunvarjostimia, mutta koristeltu 1-2 samasta riipuksesta kuin kattokruunussa.

Voit valita kattokruunun ja kattokruunuja, joissa on vähintään riipuksia, mutta joissa on kangasvarjostimet, joissa on upea koriste. Tällaiset lamput luovat miellyttävän pehmeän valaistuksen..

Koriste -esineet ja astiat

Erityisesti sivupöydässä näkyvien ja osana muotoilua olevien astioiden tulisi heijastaa nuhjuista tyylikkyyttä. Posliinista valmistetut setit tai setit, joissa on koskettavia kukkakuvioita ja kauniita yksityiskohtia, näyttävät hyvältä. Työalueella voit ripustaa kauniita kupariastioita (kauhoja, kattiloita) kannattimiin, laittaa vanhan vedenkeittimen, samovarin jne. Avoimiin kaappeihin..

Tärkeä nuhjuisen keittiön ominaisuus on antiikkiruokia, joista voi tulla sisustuselementti.

Tärkeä nuhjuisen keittiön ominaisuus on antiikkiruokia, joista voi tulla sisustuselementti.

Sisustuksen luonnetta korostavat kaikenlaiset antiikkiset sisustusesineet, esimerkiksi peilit tai maalaukset veistetyissä kehyksissä, seinäkellot kuluneella kellotaululla, kauniit kukkaruukut tai kattilat, posliinihahmoset.

nuhjuinen tyylikäs keittiö: nuhjuinen tyylikäs keittiön sisustus: antiikkikello, vintage -huonekalut vaaleissa sävyissä, peili ja kukkamaljakko

Nuhjuinen tyylikäs keittiön sisustus: antiikkikello, vintage -huonekalut vaaleissa sävyissä, peili ja kukkamaljakko

Sisusta riippuen nuhjuinen tyylikäs keittiö voi näyttää yksinkertaiselta tai ylelliseltä, mutta joka tapauksessa se on ainutlaatuinen, toistamaton, kiehtova ensi silmäyksellä koskettavilla ominaisuuksillaan ja viehätyksellään.