Monikeittimen luokitus vuonna 2019: TOP-10 parhaista halvoista malleista ja asiakasarvioista

Monikeittimen avulla kotiäidit voivat säästää aikaa ja valmistaa erilaisia ​​ruokia yhdellä pannulla

Monikeittimen avulla kotiäidit voivat säästää aikaa ja valmistaa erilaisia ​​ruokia yhdellä pannulla

Monikeittimet voidaan liittää laitteisiin, jotka helpottavat suuresti kotiäitien työtä keittiössä. Kuitenkin, jotta laite voi toimia pitkään ja mahdollistaa sen mukavan käytön, sinun on tehtävä oikea valinta ja ostettava todella luotettava ja toimiva monikeitin. Tätä varten sinun on tutkittava laitteen ominaisuudet ja toimintaperiaatteet. Yritetään ymmärtää ne yksityiskohtaisemmin yhdessä kanssasi.!

Monitoimilaitteella Cuisinart Multi-Cooker, 7-Qt. voit valmistaa todellisia kulinaarisia mestariteoksia

Cuisinart Multi-Cooker 7-Qt -monikeittimen avulla voit luoda todellisia kulinaarisia mestariteoksia

Vinkkejä parhaan monitoimikeittimen valitsemiseen: lue arvostelut ennen ostamista

Ensinnäkin sinun on tutkittava valmistajien tärkeimmät toiminnot ja ominaisuudet. Useimmiten löydät seuraavat laitteiden mukana toimitettavat vaihtoehdot:

  1. 3D -lämmitysvaihtoehto – tämä viittaa siihen, että lämmityselementit eivät ole vain alhaalta, ylhäältä vaan myös laitteen sivuilta.
  2. On mahdollista asettaa aika, jolloin laite aloittaa ruoanlaiton. neljätoista
  3. Kalliissa malleissa on älypuhelimen ohjaustoiminto. Puhelimeen on asennettu erityinen sovellus, jonka avulla voit ohjata laitetta Bluetoothin kautta.
  4. Automaattinen lämmitys pitää ruoan lämpimänä.
  5. Joissakin malleissa on mahdollisuus säätää lämpötilaa ruoanlaiton aikana.
  6. Äänellä navigointi kehottaa sinua aktivoimaan monitoimikoneen eri tilat painamalla.

“Älykäs” monikeitinpainekattila Moulinex Cook4Me CE7011

Älykäs monikeitin REDMOND SkyCooker CBD100S, jossa kaksi kulhoa

Älykäs monikeitin REDMOND SkyCooker CBD100S, jossa kaksi kulhoa

Kun olet tutustunut laitteen ominaisuuksiin, voit päättää tarvitsemistasi toiminnoista ja valita sitten sopivan mallin.

REDMOND RMK-M271

Mallin tekniset tiedot Kuva
REDMOND RMK-M271 Ostaa Laitteen tilavuus on 5 litraa ja teho 830 wattia. Kulho on päällystetty keramiikalla. Runko on valmistettu metallista ja muovista. Voit säätää kypsennyslämpötilaa manuaalisesti. On viivästetty käynnistys ja automaattinen lämmitys.

Petr Bunyakevich:

Tein korjauksia asunnossa ja ostin tämän laitteen. Keittiö purettiin, liesi ei ollut kytkettynä. Päätin kokeilla ruoanlaittoa tällaisella ihmeellä. Olin tyytyväinen mahdollisuuteen paistaa ja leipoa. Laite pystyy valmistamaan erilaisia ​​ruokia ilman ongelmia ja ongelmia. Erittäin tyytyväinen!

Miroslava Ivanova:

Se on kätevä käyttää paistinpannun sijasta ja valmistaa erilaisia ​​ruokia. Ostin sen kesäasunnolle, olen tyytyväinen. Laite voi korvata tavallisen liesi. Hintaansa nähden erinomainen monikeitin. Keitän siinä keittoja ja pääruokia, joskus jopa leivon.

Marta MT-4317

Mallin tekniset tiedot Kuva
Marta MT-4317 Ostaa Tuotteessa on 5 litran keraaminen päällystetty keittoastia. Runko on valmistettu muovista ja metallista, ja sitä on saatavana useissa väreissä. Laitteen teho on 860 W. Kypsennysaikaa ja -aikaa voidaan säätää.

Mihail Latnikov:

Etuna on suuri määrä tiloja ja helppo ohjaus. Liikennemuotojen käsittely kestää jonkin aikaa, minulla ei ollut erityisiä vaikeuksia. Yritimme valmistaa erilaisia ​​ruokia, kaikki osoittautui herkullisiksi. Minulle tämä on vain löytö hyväksyttävällä hinnalla.!

Olga Prokofieva:

Valitsin tämän monikeittimen suuren keraamisen päällystetyn kulhon takia. Kokkaan siinä erilaisia ​​ruokia ja keittoja, pääruokia ja leivonnaisia. Olen tyytyväinen valintaani. Ainoa negatiivinen asia on reseptikirjan puute.

neljätoista

REDMOND SkyKitchen FM41S

Mallin tekniset tiedot Kuva
REDMOND SkyKitchen FM41S Ostaa 700 W: n laitteessa on 5 litran kulho. Runko on valmistettu metallista. Siinä on bluetooth ja toiminto lämpötilan säätämiseen ruoanlaiton aikana. Voidaan ohjata puhelimesta. Sarjaan kuuluu paistinpannu.

Irina Efimtseva:

Pidin mukana tulevasta tarttumattomasta paistinpannusta. Lämmityselementti nousee ja kuumenee nopeasti, on kätevää paistaa. Yritin leipoa leipää ja keittää jogurtteja kulhossa: kaikki onnistuu hyvin. Monien ohjelmien läsnäolon avulla voit valmistaa erilaisia ​​reseptejä, olen iloinen!

Katja Antonova:

Tämä malli kiinnosti minua monitoimisen käytön mahdollisuudesta ja puhelimen ohjauksesta. Piti harjoitella monilla toiminnoilla, mutta se on helppo selvittää. Haittapuoli on kyvyttömyys purkaa yläkansi, mutta se voidaan pestä joka tapauksessa.

Polaris PMC 0554D

Mallin tekniset tiedot Kuva
Polaris PMC 0554D Ostaa 860 W muovituote on valmistettu muovista ja siinä on 5 litran kulho. Voidaan säätää kypsennyslämpötila manuaalisesti.

Svetlana Dragunskaya:

Pidin kulhosta, joka ei polta ruokaa. Pesee hyvin eikä naarmuta. Olen kokeillut monia tiloja. On kätevää laittaa laite viivästettyyn kypsennystilaan illalla ja saada herkullista kuumaa puuroa aamulla. Pilaf on maukasta: se näyttää minusta jopa paremmalta kuin padassa. Kätevä keittiöavustaja!

Nina Topoleva:

Ostin tämän mallin, koska päätin siirtyä oikeaan ravitsemukseen. Se on toiminut minulla useita kuukausia, ei ongelmia. Useimmiten keitän siinä höyrytettyjä, haudutettuja ja paistettuja ruokia. Kulho astianpesukoneessa: ei naarmuuntunut ja helppo puhdistaa.

Monitoiminen monikeitin Delonghi Extra Chef FH-1396

Monitoiminen monikeitin Delonghi Extra Chef FH-1396

Tyypillisesti jokaisen monikeittimen mukana tulee värikäs reseptikuvakirja.

Tyypillisesti jokaisen monikeittimen mukana tulee värikäs reseptikuvakirja.

CENTEK CT-1486

Mallin tekniset tiedot Kuva
CENTEK CT-1486 Ostaa Laitteen muovirunko voidaan valita useista sävyistä. Kulho on 5 litraa. Teho on 700 wattia. On 3D -lämmitystoiminto.

Tatiana Vertinskaya:

Ostin tämän mallin muutama kuukausi sitten, kun käynnistin sen ensimmäisen kerran, se surisi. Soitin palveluun: kävi ilmi, että siinä oli tehdasvika, he vaihtoivat sen samaan uuteen. Se on kätevä työskennellä, kaikki kypsyy ilman ongelmia ja valituksia. Yritin leipoa, hautua ja valmistaa erilaisia ​​ruokia siinä – kaikki osoittautui herkullisiksi!

Ivan Teterev:

Sain tämän mallin, koska halusin kokeilla uutta tekniikkaa toiminnassa. Lahjoitti kustannukset. Keitän erilaisia ​​ruokia sen keittokirjasta, kun kaikki osoittautui herkullisiksi. Jos etsit budjettilaitetta, joka toimii hyvin, ota tämä.

Esittelyssä Crock-Pot 5-in-1 -monikeitin, jossa on valtava valikoima toimintoja, ei varmasti jää käyttämättä

Esittelyssä Crock-Pot 5-in-1 -monikeitin, jossa on valtava luettelo ominaisuuksista, ei varmasti jää käyttämättä

Mikä tahansa monikeittimen ruokalaji tyydyttää vaativimmatkin keittiökriitikot.

Mikä tahansa monikeittimen ruokalaji tyydyttää vaativimmatkin keittiökriitikot.

REDMOND SkyCooker M42S

Mallin tekniset tiedot Kuva
REDMOND SkyCooker M42S Ostaa 700 W: n laitteessa on 5 litran keittoastia. Siinä on paljon lisätoimintoja. Voidaan ohjata puhelimella, siinä on 3D-lämmitys ja Sous-Vide-tekniikka.

Elena Doronina:

Tuotteen erinomaisen laadun ansiosta voit käyttää sitä mielelläsi. Ruoanlaitto on helppoa, mutta voit hallita sitä puhelimellasi. Heitin ruokaa – ja siinä kaikki: hetken kuluttua ruoka on valmis. Laite puhdistetaan myös ilman ongelmia.

Nadia Skobelkina:

Päätin tehdä itselleni lahjan 8. maaliskuuta mennessä. Halusin todella, että monikeitintä ohjataan puhelimella. Valitsin tämän mallin enkä ole katunut. Kokkaan erilaisia ​​ruokia, kaikki käy nopeasti ja maukasta. Helppo puhdistaa, mikä on myös miellyttävää. Suositella!

Phillips Viva Collection Multicooker HD4731 / 70 voi valmistaa, paistaa, hautua, leipoa ja jopa höyryttää ruokavalion aterioita

Phillips Viva Collection Multicooker HD4731 / 70 voi valmistaa, paistaa, hautua, leipoa ja jopa höyryttää ruokavalion aterioita

Philips Avance Sammlung Multicooker Multicooker HD306003, tyylikäs musta muotoilu

Philips Avance Sammlung Multicooker Multicooker HD306003, tyylikäs musta muotoilu

Atlanta ATH-1591

Mallin tekniset tiedot Kuva
Atlanta ATH-1591 Ostaa 900 W: n laite on valmistettu muovista. Siinä on tavalliset toiminnot: viivästetty kypsennys ja automaattinen lämmitys.

Ivan Simonov:

Mallista pitää se, että hän keittää puuroa täydellisesti. Tein tattaria: siitä tuli aivan loistava. Hän osaa paistaa, vaikka käytän tätä toimintoa harvoin, mutta on hienoa, että se on siellä. Laite voi käytännössä korvata liesi, koska voit valmistaa monia ruokia.

Marianna Krotova:

Valitsin pitkään ja päädyin tähän malliin. Pidän suunnittelusta ja käytettävyydestä. Puutteista voidaan nimetä laitteen pesemisen epämukavuus, mutta puuro siinä on erinomainen. Hiljaista ääntä kypsennyksen lopussa ei välttämättä aina kuulla. Käytän sitä usein: valmistan sekä liharuokia että leivonnaisia. Kaikki hyvin.

Vitesse VS-590

Mallin tekniset tiedot Kuva
Vitesse VS-590 Ostaa Laitteen teho on 700 W. Valmistusmateriaali – muovi. On viivästetty käynnistys ja lämmityksen tukitoiminnot.

Ivanna Svetlova:

Pidän siitä, että hän valmistaa erilaisia ​​ruokia, ja ne osoittautuvat maukkaiksi, aromaattisiksi. Riittävä ohjelmasarja suosikkiresepteidesi valmistamiseen. Erinomainen ja laadukas laite koko perheelle.

Anton Marik:

Ostin laitteen kesämökille tai lomamatkoille. Hän osaa vaihtaa uunin. Otimme hänet mukanamme virkistyskeskukseen, hän teki erinomaista työtä ruoanlaitossa. Helppo puhdistaa, helppo käyttää. Yleensä pidän kaikesta.

Russell Hobbs Multicooker All-In-One CookPot 23130/56, klassinen muotoilu, sopii täydellisesti keittiösi sisustukseen

Russell Hobbs Multicooker All-In-One CookPot 23130/56 klassisessa suunnittelussa sopii täydellisesti minkä tahansa keittiön sisustukseen

Multicooker T-fal 10-in-1 Riisi & amp; Monilieden katsaus erinomaiseen laatuun ja kohtuulliseen hintaan

Multicooker T-fal 10-in-1 Riisi & Monilieden katsaus erinomaiseen laatuun kohtuulliseen hintaan

Marta MT-4313 NS

Mallin tekniset tiedot Kuva
Marta MT-4313 NS Ostaa Laitteen metallirungon, jonka teho on 860 W, avulla voit valmistaa erilaisia ​​ruokia. Elektroninen ohjaus on kätevä käyttää.

Vladimir Petrov:

Käytämme tätä hidas liesi, kun menemme maalle. Se kuluttaa paljon vähemmän energiaa kuin sähköliesi. Vaimoni kokkaa paljon, joten he ostivat lisää kulhoja keraamisella pinnoitteella. Erittäin kätevä: suosittelen!

Svetlana Ohanyan:

Ostin tämän laitteen vauvan syntymän jälkeen. Sen avulla voit säästää aikaa ja nukkua pidempään. Jos täytät ruoan illalla ja laitat sen viivästyneeseen ruokaan, saat aamulla herkullisen tuoreen puuron. Mitään ei kadonnut yön aikana, maito ei hapannut. Suosittelen kaikille, erityisesti lapsiperheille.

Monikeitin on erinomainen ratkaisu niille, jotka eivät pidä liikaa, eivät löydä aikaa tai eivät osaa kokata ollenkaan

Hidas liesi on erinomainen ratkaisu niille, jotka eivät todellakaan pidä, eivät löydä aikaa tai eivät osaa kokata ollenkaan

Gourmia GMC650R Sous Vide ja monikeitin istuu keittiötasolla gourmet -ruoanlaittoon

Gourmia GMC650R Sous Vide ja monikeitin istuu keittiötasolla gourmet -ruoanlaittoon

REDMOND SkyCooker M800S

Mallin tekniset tiedot Kuva
REDMOND SkyCooker M800S Ostaa 900 W: n laitteessa on 5 litran keraaminen kulho. Sitä voidaan ohjata puhelimesta ja siinä on 3D -lämmitystoiminto. Voit säätää lämpötilaa kypsennyksen aikana.

Katja Dimchuk:

Valitsin kuvan Internetistä. Todellisuudessa se on paljon suurempi. Laaja valikoima toimintoja, kokkaa mitä haluat. Monikeitintä voidaan ohjata kätevästi älypuhelimesta. Houkutteleva muotoilu ja hyvä näyttö, joka näyttää kaiken.

Julia Makova:

Minulle annettiin tämä hidas liesi syntymäpäiväni. Valmistan siinä erilaisia ​​ruokia ja jopa leivon. Liha osoittautuu yksinkertaisesti jumalalliseksi, on mahdotonta saavuttaa tällaista vaikutusta liesiin. Älypuhelimen ohjaustoiminto on erittäin kiehtova, riittää, että asennat sovelluksen – ja siinä kaikki. Hyvin!

Kun valitset monikeittimen, vastaa itse kysymyksiin, mitä aiot kokata siinä, kuinka monelle ihmiselle, mitä toimintoja sillä pitäisi olla ja kuinka kypsentää ruokaa nopeasti. Valitse laite valittujen kriteerien mukaisesti markkinoilla olevista kodinkonevaihtoehdoista.