Lasi esiliina keittiöön: 70 valokuvaideaa

Lasi esiliina keittiöön: 70 valokuvaideaa

Jokainen itseään kunnioittava asunnon tai talon omistaja kiinnittää erityistä huomiota keittiötilaan, jossa ruoanlaitto ja tarjoilu tapahtuu. Kun luot käytännöllisen ja kauniin keittiön sisustuksen, on erittäin tärkeää valita optimaalinen esiliina, joka myös suojaa seiniä pölyltä, rasvalta, lialta ja täydentää huoneen yleistä tyyliä. Lasinen esiliina on erinomainen valinta, joka yllättää toiminnallisilla ominaisuuksillaan ja esteettisellä ulkonäöllään. Artikkelissamme puhumme sen pääominaisuuksista, kaikenlaisista lajikkeista sekä oikeista valintakriteereistä..

Lasisen esiliinan ominaisuudet

Ennen kuin aloitat tämän keittiösarjan ostamisen, sinun tulee tutustua sen pääominaisuuksiin. Suurimpien etujen joukossa on syytä huomata, että lasinen esiliina on ihanteellisesti yhdistetty seuraaviin alueisiin: moderni, parvi, minimalismi, huipputekniikka. Tulevat omistajat ovat myös tyytyväisiä tärkeään tosiasiaan, että lasi asennetaan melko lyhyessä ajassa (tunnista kolmeen). Tuotteet ilman lisäsaumoja pystyvät säilyttämään alkuperäisen ulkonäkönsä pitkään, koska liitoksen rakenne ei salli pölyn ja lian kertymistä.

Toinen tällaisen keittiön esiliinan positiivinen ominaisuus on lasin kiilto. Se ei ole vain esteettisesti miellyttävä, vaan myös toimiva: kiiltävä pinta pystyy heijastamaan valoa hieman ja lisää siten tilaa visuaalisesti.

Lasisen esiliinan vakiokoko on 40–90 cm. Tämän alan asiantuntijat ovat varmoja, että keittiön paneelin pituus saa olla enintään 2,5 m. Yksittäiset suunnitteluprojektit katsotaan poikkeuksiksi..

Vaikka monet ihmiset ovat huolissaan siitä, että lasipinta ei ehkä ole täysin puhdas ja että ylimääräinen rasva, tahrat tai pöly näkyvät paremmin siinä, tämä on täysin väärin. On jopa helpompaa hoitaa tätä tuotetta kuin muista materiaaleista valmistettuja esiliinoja, koska lasiesiliinan muotoilu ei sisällä laattojen liitoksia, jotka voivat kerääntyä likaa.

Lasinen keittiöesiliina - Ominaisuudet Lasinen keittiöesiliina - Ominaisuudet

Tyypit lasi esiliina keittiöön

Tämän epätavallisen kuulokkeen tyypit voidaan luokitella erillisiin ryhmiin, jotka eroavat lasityypistä. Harkitsemme suosituimpia lasiluukkuja, jotka voivat sisustaa minkä tahansa huoneen..

Stalinilainen keittiöesiliina

Mielenkiintoinen nimi tarkoittaa karkaistua silikaattilasia, joka ensin lämpökäsitellään ja sitten jäähdytetään. Tästä syystä se saa suurimman mahdollisen lujuuden (noin 10 kertaa suurempi kuin tavallisen lasin vastus), samoin kuin se, ettei keittiössä ole mahdollisia muodonmuutoksia, jotka johtuvat kypsennysprosessista ja äärilämpötiloista. Staliniitista valmistetun keittiöesiliinan ulkonäkö on varsin esteettinen. Se ei menetä loistoaan 10-15 vuoden ajan. Lisäksi karkaistu tuote kestää korkeaa kosteutta ja ylikuumenemista. Mitä tulee hoitoon, riittää, että käytät järjestelmällisesti hiomaharjaa..

Haittoja ovat korkeampi hinta (verrattuna tavalliseen lasiin), joka on täysin perusteltua hyvällä laadulla.

Lasi esiliina keittiöön - Stalinite Lasi esiliina keittiöön - Stalinite

Plexiglass keittiöesiliina

Useimmiten tämäntyyppistä lasia kutsutaan akryyliksi. Se näkyy nimillä, kuten carboglass, akryliitti tai pleksi. Tämän materiaalin ilmeisiä etuja ovat helppo asentaa (voit jopa asentaa tällaisen esiliinan itse), hyvä lujuus, korkea ympäristöystävällisyys (haitallisten aineiden täydellinen puuttuminen jopa palamisen aikana), sopeutumiskyky kosteuteen ja myös melko uskollinen hinta. Erityisiä haittoja ovat muodonmuutoksen mahdollisuus (yli + 85 °: n lämpötiloissa), yksinkertaisempi ulkonäkö (verrattuna muihin lasityyppeihin) sekä naarmujen näkyvyys pinnalla. Mutta huolellisella käytöllä nämä haitat eivät tule tuntumaan.

Lasi esiliina keittiöön - pleksilasi Lasi esiliina keittiöön - pleksilasi

Triplex keittiöesiliina

Valittu koostumus on orgaaninen, karkaistu tai silikaattilasi, joka koostuu useista kerroksista. Sitä kutsutaan laminoiduksi. Jokainen kerros liimataan toisiinsa erityisen polymeerikalvon ansiosta. Tällainen ratkaisu auttaa paitsi lisäämään jo hyvää lujuutta, myös antamaan tuotteelle alkuperäisen ilmeen, jota pidetään tripleksisten esiliinojen tunnusmerkkinä..

Lasinen esiliina keittiöön - Triplex Lasinen esiliina keittiöön - Triplex

Keittiön esiliina polykarbonaattia

Toiminnallisilta ja käytännöllisiltä ominaisuuksiltaan polykarbonaatti on hyvin samankaltainen kuin pleksilasi, mutta se erottuu korkeimmasta lämpötilan ja mekaanisten vaurioiden kestävyydestä, joustavuudesta ja keveydestä. Hinta on myös minimaalinen (verrattuna stalinistiseen). Haittapuolena on naarmuuntumismahdollisuus.

Polykarbonaattikeittiön esiliina on lakoninen ja hillitty. Tämä vaihtoehto miellyttää minimalististen suuntausten tuntijoita..

Lasinen keittiöesiliina - polykarbonaattia Lasinen keittiöesiliina - polykarbonaattia

Kuinka valita lasinen esiliina keittiöön

Olemme koonneet luettelon yksinkertaisista säännöistä, jotka helpottavat lasisen keittiön esiliinan valintaa:

1. Valitse koostumus säästäväisyytesi perusteella. Jos sinulla on lievä laiskuus, anna etusija staliniitille, joka ei altistu mekaanisille ja kemiallisille iskuille, lämpötilaeroille ja muodonmuutoksille. Jos olet melko tarkka ja etsit vaihtoehtoa uskolliselle hinnalle – katso tarkemmin pleksilasia tai polykarbonaattia.

2. Ulkonäön ja erityisesti värimaailman tulisi vastata keittiön yleistä temaattista suuntaa. Jos tämä huone on loft -muotoiltu, sinun on valittava esiliina, jossa on puun jäljitelmä, jos se on skandinaavisia motiiveja, sitten puhdas kylmä lasi.

3. Peili esiliina voi helposti laajentaa tilaa. Visuaalisesti pienimmästäkin keittiöstä tulee tilavampi ja mukavampi.

4. Päätä koko. Jos haluat säästää ylimääräistä tilaa ja talosi kotitalouden jäsenet eivät ole liian pitkiä, voit pysyä 45 cm korkealla esiliinalla, jos tila sallii, valitse vakiomallit, joiden parametri on 60 cm.

5.Esiliinan ja pöytälevyn on oltava valmistettu samasta tai ainakin identtisestä materiaalista. Sitten keittiön ilmapiiri on harmoninen..

6. Jos haluat, että esiliina ei ole vain käytännöllinen osa keittiötä, vaan myös huoneen kohokohta, käännä huomiosi tuotteisiin, joissa on kuva, koristeelliset tarrat tai valokuvatulostus. Tämä lähestymistapa auttaa muuttamaan keittiön todelliseksi taideteokseksi..

Kuinka valita lasinen esiliina keittiöön Kuinka valita lasinen esiliina keittiöön Kuinka valita lasinen esiliina keittiöön Kuinka valita lasinen esiliina keittiöön

Lasi esiliina keittiöön – valokuva

Keräämämme valokuvakokoelma näyttää sinulle kaikki lasisen esiliinan käytännön edut, ja huomaat myös, että tämä keittiösarjan materiaali on yksi parhaista vaihtoehdoista keraamisille laattoille. Hyvää katselua!

Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva Lasi esiliina keittiöön - valokuva

Video: Lasisen esiliinan haitat ja edut