Kuinka valita keittiön taustakuva: 70 valokuvaa ja ideaa

Kuinka valita keittiön taustakuva: 70 valokuvaa ja ideaa

Tapetti on yksi edullisimmista keittiöön sopivista viimeistelyistä. Laaja valikoima tekstuureja ja kuvioita mahdollistaa täydellisen vaihtoehdon valitsemisen mihin tahansa tyyliin. Mitä sinun tulee kiinnittää huomiota ennen taustakuvan ostamista ja kuinka tehdä ihastuttava sisustus heidän avullaan, kuvataan alla..

Tapettityypit, niiden edut ja haitat

Koska keittiö yhdessä kylpyhuoneen kanssa kuuluu talon kosteimpiin huoneisiin, on parempi valita tämän mikroilmaston kestävä taustakuva sen koristeluun..

Esimerkiksi halvat paperit menettävät nopeasti esteettisen ulkonäkönsä, ja vuoden kuluttua tai jopa aikaisemmin korjaus on tehtävä uudelleen. Säännöllisellä altistumisella vesihöyrylle on myös erittäin kielteinen vaikutus tekstiileihin – se voi venyä, notkea, irtoa ja tahrata..

Mutta vinyyli-, kuitukangas-, akryyli-, bambu-, korkkitaustakuvat sekä lasikuitu selviävät täydellisesti keittiön kauniin ja kestävän seinäpeitteen toiminnasta.

Vinyyli tapetti keittiöön

Polyvinyylin suurin haitta, joka on sen kyvyttömyys siirtää ilmaa ja kosteutta, muuttuu kiinteäksi eduksi keittiössä. Ainoa poikkeus on ehkä tapetti, jossa on vaahdotettu yläkerros, jonka mikrohuokosiin vesi voi kerääntyä. Samaan aikaan vinyylilattiat, joiden pinta on sileä tai jotka muistuttavat helmiäiskirjontaa kuumalla kohokuvioinnilla (silkkipaino), voidaan pestä jopa märällä sienellä lisäämällä jotakin neutraalia pesuainetta..

Vinyyli tapetti keittiöön Vinyyli tapetti keittiöön

Kuitukankaat keittiöön

Tällainen tapetti on joustava selluloosaraina. Yleensä niitä käytetään maalaamiseen, mutta on myös värillisiä. Parempaa suojaa kosteudelta on suositeltavaa käyttää lateksi- tai akryylimaalia. Jotta kohokuvioitu kohokuvio ei pilataisi, tämäntyyppiset tapetit tulee maalata uudelleen enintään 3-5 kertaa koko käyttöjakson aikana. Kuitukankaan etuna on sen ympäristöystävällisyys ja haittana kyky imeä kosteutta (vähemmän kuin paperia).

Kuitukankaat keittiöön

Akryylitaustakuva keittiöön

Koostumukseltaan tämä materiaali muistuttaa vinyyliä, mutta tässä tapauksessa pintamateriaali levitetään paperille tai kuitukangaspohjalle pistemenetelmällä jättäen mikrohuokoset ilmaan. Akryylitaustakuvat painavat noin puolet vähemmän kuin polyvinyylitapetit, joten ne on helpompi liimata, mutta kosteudenkestävyys ja kestävyys jättävät paljon toivomisen varaa..

Akryylitaustakuva keittiöön

Bambu tapetti keittiöön

Bambu puu erottuu kyvystään torjua vettä, ja se näyttää myös erittäin kauniilta. Luonnolliset tapetit lämpimissä oljen sävyissä luovat mukavan kodikkaan tunnelman keittiössä. Korkean hinnan lisäksi tämän tyyppisellä viimeistelyllä ei ole haittoja..

Bambu tapetti keittiöön

Korkki tapetti keittiöön

Toinen ympäristöystävällinen ja alkuperäinen materiaali keittiön seinien koristamiseen on korkkirullat. Kosteudenkestävyys, kestävyys, mekaanisten vaurioiden kestävyys, kyky piilottaa seinien epätasaisuudet, ainutlaatuinen rakenne – tämä ei ole koko luettelo tällaisten taustakuvien eduista. Muuten, tiheämmät korkkikuviot sopivat myös lattian koristeluun..

Korkki tapetti keittiöön Korkki tapetti keittiöön

Lasikuitu keittiöön

Joustava läpikuultava lasikuitukangas on ihanteellinen niille, jotka arvostavat yksinkertaisuutta ja luotettavuutta. Sileä tai tuskin havaittavan helpotuksen omaava lasikuitutapetti tarttuu “tiukasti” seiniin vähintään 30 vuoden ajan, jonka aikana ne voidaan maalata jopa 20 kertaa. Valmistettu kokonaan luonnollisista raaka-aineista (hiekkakvartsi, sooda, savi), ne päästävät kosteuden ja ilman läpi, eivätkä kastu, eivät ime hajuja, eivät näytä homeelta tai tahroilta.

Mukava bonus – lasikuitutapetti suojaa kipsiä halkeamilta ja peittää täydellisesti kaikki pinnan epätäydellisyydet.

Lasikuitu keittiöön

Kaikki on kiinni tyylistä!

Jokaiselle suunnittelusuunnalle on ominaista tietty joukko värejä, kuvioita, koristeellisia yksityiskohtia. Toisaalta taustakuva toimii eräänlaisena taustana, jonka on yksinkertaisesti oltava sopusoinnussa yleisen idean kanssa, korostettava keittiön kaikkien yksityiskohtien kauneutta ja yhdistettävä ne yhdeksi kokonaisuudeksi..

Tapetti keittiöön Provencen tyyliin

Provence -tyylinen sisustus tarjoaa lempeitä pastellisävyjä: laventeli, munankuori, vaaleanharmaa, valkaistu vaaleanpunainen, vihertävä ja vaalea turkoosi. Kaakkois-Ranskan rento ilmapiiri auttaa luomaan kukkakuvioita, pieniä kontrastittomia tarkastuksia, pilkkuja.

Maalaistyylisessä, yksinkertaisessa ja romanttisessa keittiössä taustakuva, jossa on kuvia siipikarjasta ja eläimistä, maalaiselämän esineistä (kastelukannu, kukkaruukut, polkupyörät, korit, kellot, pitsi), ikään kuin piirretty liuskekivikynällä voimapaperille sopiva. Jos tarvitset puukuviointia, sen pitäisi olla vaaleiden ja melko kuluneiden lautojen jäljitelmä..

Tapetti keittiöön Provencen tyyliin Tapetti keittiöön Provencen tyyliin Tapetti keittiöön Provencen tyyliin

Tapetti keittiöön moderniin tyyliin

Jos näet selkeän ja lakonisen suunnittelun, se on todennäköisesti moderni. Keittiön sisustuksen kestämiseksi modernilla tyylillä on suositeltavaa liittää seinien päälle tavallisella tapetilla, jossa on hillittyjä värejä: valkoinen, harmaa, musta, beige tai vaaleansininen.

Valokuvatapetit, huomaamattomat yksiväriset piirustukset, kiiltävän ja mattapintaisen kuvion vaihto, kiillotetun kiven, puun ja metallisen kiillon vaikutus ovat myös hyväksyttäviä..

Tapetti keittiöön moderniin tyyliin Tapetti keittiöön moderniin tyyliin

Tapetti keittiöön klassiseen tyyliin

Klassiseen keittiöön silkkipainettu vinyylitapetti on täydellinen. Helmihelmikuviot, hopean ja kullan hohto luovat ainutlaatuisen harmonian kuulokkeiden seinien, laitteiden ja julkisivujen välille..

Sisustuksen ylellisyyden lisäämiseksi sisustusta voidaan täydentää koristeellisilla pylväillä, jalkalistoilla, kehyksillä tai karnisseilla.

Tapetti keittiöön klassiseen tyyliin Tapetti keittiöön klassiseen tyyliin Tapetti keittiöön klassiseen tyyliin

Tapetti keittiöön skandinaaviseen tyyliin

Pohjoismaisen muotoilun viileä raikkaus tulee seinistä, joiden värit ja tekstuurit vastaavat Norjan, Ruotsin tai Tanskan talvimaisemaa. Se voi olla neitsytlumen kuohuviiniä puhtautta, järvien ja jokien salaperäistä syvyyttä, taivaan savuista ilmavuutta, auringonlaskun mystistä leikkiä..

Voit lisätä lämpimiä muistiinpanoja keittiön sisustukseen valkaistujen tammikuvioiden, karkeiden villaneulojen sekä tummanpunaisten etnisten kuvioiden avulla pellava -taustalla..

Tapetti keittiöön skandinaaviseen tyyliin Tapetti keittiöön skandinaaviseen tyyliin Tapetti keittiöön skandinaaviseen tyyliin

Korkean teknologian keittiötaustakuva

Korkean teknologian keittiötaustakuva voidaan valita valkoisena, harmaana, mustana, sinisenä tai kahvinvärisenä. Niiden on oltava sileitä ja kiiltäviä. Viimeisenä keinona on mahdollista jäljitellä värikkäitä mosaiikkilaattoja, silikaattitiilejä, kiillotettua puuta.

Korkean teknologian keittiötaustakuva

Kuinka valita taustakuvan väri

Seinien värillä on suuri vaikutus keittiön yleiseen ilmapiiriin. Jotta koko perheen olisi mukava kokoontua ruokapöytään, on erittäin tärkeää valita oikeat ja mukavimmat sävyt oikein..

Valkoinen tapetti keittiöön

Taustakuvan lumivalkoinen ja vastaavat pastellivärit ovat täydellinen tausta mahdollisille lisäyksille. Tällaiset seinät tekevät keittiöstä tilavamman, ja vastakkaiset piirustukset ja kirkkaat huonekalut näyttävät mahdollisimman edullisilta..

Valkoinen tapetti keittiöön Valkoinen tapetti keittiöön Valkoinen tapetti keittiöön

Harmaa tapetti keittiöön

Teräksen sävyt, kivet, hopea, kromattu metalli, peilit – niin rikkaalla kirkkaudella harmaa voi olla todellinen jumalanlahja suunnittelijalle. Yksinkertainen yhdistelmä erilaisia ​​tekstuureja – ja lakoninen toiminnallinen sisustus saadaan. Halutessasi voit aina monipuolistaa sitä kirkkailla yksityiskohdilla ja lisäyksillä..

Harmaa tapetti keittiöön Harmaa tapetti keittiöön Harmaa tapetti keittiöön

Musta tapetti keittiöön

Keittiön musta taustakuva on rohkea ja eksentrinen ratkaisu. Kuitenkin, jos yhdistät ne valkoisiin tai teräksisiin kuulokkeisiin ja teet oikean valaistuksen, saat erittäin mielenkiintoisen sisustuksen ilman, että alue pienenee.

Musta tapetti keittiöön Musta tapetti keittiöön Musta tapetti keittiöön

Ruskea tapetti keittiöön

Luonnolliset sävyt tummasta kastanjasta beigeen, mukaan lukien koko puinen paletti – paras valinta niille, jotka eivät jahtaa muotia, mutta haluavat kodikkaita klassikoita.

Toisin kuin kylmät akromaattiset värit, ruskea tuo aina lämpöä. Kiinteä tai painettu tapetti puisen bambuseinän muodossa, maalatut syksyn lehdet, kahvipavut, yksinkertaiset viivat tai englantilainen häkki – tämä väri muistuttaa sinua aina rauhallisesta, kodista ja perheestä.

Ruskea tapetti keittiöön Ruskea tapetti keittiöön

Keltainen tapetti keittiöön

Auringon ja trooppisten hedelmien väri on iloisin vaihtoehto keittiön sisustamiseen. Se parantaa mielialaa, virkistää ja lämmittää. Keltaisen kirkkautta voidaan säätää herkästä hiekasta rikkaaseen oranssiin.

Keltaiset taustakuvat sopivat täydellisesti yhteen valkoisten, vihreiden, harmaiden, mustien ja violettien sävyjen kanssa. Tässä tapauksessa on parempi valita kirkkaita värejä, joilla on sama kylläisyysaste..

Keltainen tapetti keittiöön

Vihreä tapetti keittiöön

Seinät, joissa on smaragdin, vaaleanvihreiden, mintun sävyjen taustakuva, ovat paras kehys puiselle, oranssille tai harmaalle keittiösarjalle.

Vihreä väri pidetään alitajuisesti turvallisimpana värinä, koska se symboloi itse elämää ja lämpimän kauden kukoistavaa runsautta. Siinä yhdistyvät auringon säteiden lämpö ja kevään tuulen viileys, joten yrttien sävyt sopivat erinomaisesti sekä lämpimään eteläiseen että kylmään pohjoiseen..

Vihreä tapetti keittiöön Vihreä tapetti keittiöön

Taustakuva pieneen keittiöön / keittiöön Hruštšovissa

Jotta Hruštšovin pieni keittiö näyttäisi tilavammalta, sinun tulee suosia vaaleita, yksivärisiä pinnoitteita, kun valitset taustakuvan. Piirustusten tulee olla pieniä, ilman kontrasteja. Kiiltävät, helmiäiset ja kulta-hopeiset heijastukset eivät ole tarpeettomia..

Pystysuorat viivat auttavat nostamaan kattoa visuaalisesti, mutta tätä varten ei ole ollenkaan tarpeen ostaa raidallisia taustakuvia. On parempi yhdistää yksinkertaisesti yksiväriset ja kuviolliset samanväriset rullat asettamalla ne lattiasta seinän ylärajaan..

Voit lisätä puuttuvan äänenvoimakkuuden panoraama- tai 3D -taustakuvilla, joista on kauniit etäiset näkymät ja auringonvalon vaikutus.

Taustakuva pieneen keittiöön Hruštšovissa Taustakuva pieneen keittiöön Hruštšovissa Taustakuva pieneen keittiöön Hruštšovissa Taustakuva pieneen keittiöön Hruštšovissa

Tapetti keittiö-olohuoneeseen

Studiohuoneistoissa, joissa keittiö on yhdistetty olohuoneeseen, seinäkoriste auttaa kaunistamaan tilan.

Joten keittoalueella laattojen, kiven, tiilimuurauksen jäljitelmä on asianmukaista, ja vierasosa on koristeltu tyylikkäämmillä taustakuvilla, esimerkiksi silkkipainatuksella, epätavallisilla valokuvanäkymillä tai jopa ainutlaatuisilla käsin piirrettyillä piirustuksilla. Samanaikaisesti on suositeltavaa säilyttää yhteiset tyylipiirteet ja noudattaa yhtä värivalikoimaa..

Tapetti keittiöön yhdistettynä olohuoneeseen Tapetti keittiöön yhdistettynä olohuoneeseen

Keittiön taustakuva – valokuva

Inspiroiva valikoima valokuvia kauniilla kuvioilla auttaa sinua nopeasti navigoimaan valtavan valikoiman tekstuureja ja värejä.

Kuvissa näet, kuinka tavalliset kiiltävät ja mattapintaiset taustakuvat, kaikenlaiset piirustukset ja tulosteet, valokuvataustakuvat sekä korkki, bambu ja muut eksoottiset pinnoitteet näyttävät keittiön sisustukselta.

Valkoinen ja sininen taustakuva keittiöön - valokuvasuunnittelu Tumma tapetti vihannespainatuksella keittiöön - valokuvasuunnittelu Keltaisen keittiön taustakuva - valokuvasuunnittelu Beige taustakuva vihreään keittiöön - valokuvasuunnittelu Punainen taustakuva keittiöön - valokuvasuunnittelu Raidallinen taustakuva keittiöön moderniin tyyliin - valokuvasuunnittelu Art Deco -keittiön taustakuva - valokuvasuunnittelu Taustakuva pieneen keittiöön - valokuvasuunnittelu Valokuvat keittiölle skandinaaviseen tyyliin - muotoilu Beige tapetti keittiöön - valokuvasuunnittelu Mustavalkoinen keittiötaustakuva - valokuvasuunnittelu Keltainen taustakuva pieneen keittiöön - valokuvasuunnittelu Valokuvat keittiöön moderniin tyyliin - muotoilu Ruskea tapetti, jossa on kukkakoristeita keittiöön - valokuvasuunnittelu Taustakuva punaiseen keittiöön - valokuvasuunnittelu Mustavalkoinen keittiötausta moderniin tyyliin - valokuvasuunnittelu Valkoisen keittiön taustakuva - valokuvasuunnittelu Turkoosi keittiötaustakuva - valokuvasuunnittelu Tapetti keittiöön maalaistyyliin - valokuvasuunnittelu Vaalea taustakuva mustavalkoiseen keittiöön - valokuvasuunnittelu Violetti taustakuva valkoiseen keittiöön - valokuvasuunnittelu Valokuvatapetti keittiöön - suunnittelu Taustakuva pieneen keittiöön moderniin tyyliin - valokuvasuunnittelu Valkoinen tapetti keittiöön moderniin tyyliin - valokuvasuunnittelu Keittiön taustakuva eklektiseen tyyliin - valokuvasuunnittelu Violetti art deco -keittiön taustakuva - valokuvasuunnittelu Valkoinen -harmaa taustakuva keittiöön - valokuva Vaaleanpunainen tapetti keittiöön moderniin tyyliin - valokuvasuunnittelu

Video: Tapetti keittiön sisätiloissa