Keittiön suunnittelu 20 m² (+70 valokuvaa)

Keittiön suunnittelu 20 m² (+70 valokuvaa)

Keittiö on upea paikka, jossa voit osoittaa hienon makuasi sisustusalalla sekä antaa vieraille kodikkaan lämmön ja mukavuuden ilmapiirin. On heti huomattava, että he valitsevat keittiön muotoilun 20 neliömetriä. todellisia onnekkaita, koska juuri tällä alueella voit kääntää melkein minkä tahansa idean tai asettelun todellisuudeksi. Tällainen tila on ihanteellinen luomaan paitsi käytännöllinen, myös esteettisesti miellyttävä nurkka sielulle..

Sisustustyylin valinta

Suuren keittiön suunnittelu voidaan tehdä yhteen tyylisuuntaan tai se voi yhdistää useita eri vaihtoehtoja kerralla. Tärkeintä on aina muistaa luovien hetkien ja käytännöllisyyden pätevä yhdistelmä..

Keittiö 20 m2 modernissa tyylissä

Tämä vaihtoehto sopii erinomaisesti ihmisille, jotka ovat tottuneet pysymään ajan kanssa. Modernin suunnittelun piirteitä ovat käytännöllisyys, ytimekkyys, alkuperäinen huonekaluvalikoima, perinteiden ja innovaatioiden yhdistelmä. Esimerkiksi barokkikauden maalauksia yhdessä design -istuinalueen kanssa. Lisäksi tämä suunta täydentää täydellisesti kaikkia olemassa olevia sisätiloja..

Keittiö 20 m2 moderniin tyyliin - Sisustussuunnittelu Keittiö 20 m2 moderniin tyyliin - Sisustussuunnittelu

Keittiö 20 m2 klassiseen tyyliin

Ylellisyyden, kiillon ja tyylikkään perinteen ystävät voivat turvallisesti pysähtyä tähän valintaan. Pääpiirteitä ovat tarkka symmetria huonekalujen ja sisustuksen järjestelyssä, luonnolliset viimeistelymateriaalit (kivi, metallit, puu) ja hieno sisustus (freskot, pronssiset kynttilänjalat, keraamiset hahmoja).

Keittiö 20 m2 klassiseen tyyliin - Sisustussuunnittelu Keittiö 20 m2 klassiseen tyyliin - Sisustussuunnittelu

Keittiö 20 m2 maalaistyylinen

Täydellinen ratkaisu maalaismaisen yksinkertaisuuden ja mukavuuden ystäville. Antiikkihuonekalut, keramiikka, puiset verhoilut, korikoristeet, luonnon tekstiilit. Tällainen keittiö ei jätä ketään välinpitämättömäksi. Hän voi helposti siirtää vieraita lapsuuteen..

Keittiö 20 m2 maalaistyyli - Sisustussuunnittelu Keittiö 20 m2 maalaistyyli - Sisustussuunnittelu

Keittiö 20 m2 provence -tyyliin

Tämä muotoilu on vaaleat värit, kukkakoristeet, posliiniastiat, hienostuneet huonekalut ja maksimaalinen eleganssi kaikessa. Lisäksi tuoreet kukat, läpinäkyvät verhot ja söpö käsintehty sisustus luovat rauhallisuuden tunteen.

Keittiö 20 m2 Provencen tyyli - Sisustussuunnittelu Keittiö 20 m2 Provencen tyyli - Sisustussuunnittelu

Keittiö 20 m2 fuusio tyyli

Alkuperäinen valinta luoville ja eksentrisille ihmisille. Tällainen sisustus on mielettömän mielenkiintoinen, koska se sisältää useita eri tyylejä, sävyjä ja arkkitehtuureja kerralla. Runsaasti poikkeuksellista sisustusta, kahden tai kolmen värin yhdistelmä, vanhat ja modernit huonekalut – nämä ovat joitakin tärkeimmistä ominaisuuksista.

Keittiö 20 m2 fuusio -tyyli - Sisustussuunnittelu Keittiö 20 m2 fuusio -tyyli - Sisustussuunnittelu

Väriratkaisut

Oikein valitulla värivalikoimalla on suuri merkitys keittiön sisustuksen suunnittelussa. Näin voit korostaa kauniisti kokonaissuunnittelua ja luoda pysyvän vaikutelman..

Valkoinen keittiö 20 m².

Lumivalkoinen sävy voi visuaalisesti tehdä suuresta keittiöstä entistä tilavamman ja kirkkaamman. Tämä väri sopii hyvin harmonisesti Provencen, minimalismin ja maan tyyliin. Se on niin monipuolinen, että se voidaan yhdistää lähes mihin tahansa kirkkaaseen elementtiin, kuten ruskeisiin huonekaluihin tai värikkään sisustukseen. Ihanteellinen niille, jotka kunnioittavat käytännöllisyyttä, mukavuutta ja perinteitä.

Valkoinen keittiö 20 m² - Sisustussuunnittelu Valkoinen keittiö 20 m² - Sisustussuunnittelu

Keltainen keittiö 20 m².

Sitruuna -aksentit voivat paitsi “virkistää” tilaa, mutta myös tehdä visuaalisesti suuria asioita paljon ilmavammiksi kuin ne todellisuudessa ovat. Useimmiten keltaista käytetään tekstiilien tai huonekalujen yksittäisissä osissa, jotta sitä ei olisi liikaa. Näitä voivat olla vaaleankeltaiset verhot, keittiön sisustus ja oleskelualue. Jos valitset tällaisen mehukkaan sävyn koristeluun, päinvastoin – voit laimentaa sitä hieman vaaleanvihreillä tai valkoisilla huonekaluilla, pienillä koristeilla verhoilla ja tuoreilla kukilla.

Keltainen keittiö 20 m² - Sisustussuunnittelu Keltainen keittiö 20 m² - Sisustussuunnittelu

Vihreä keittiö 20 neliömetriä.

Mintun muistiinpanot sisustuksessa näyttävät erittäin houkuttelevilta yhdessä seuraavien värien kanssa: ruskea, valkoinen, keltainen, persikka, harmaa. Jos lisäät sisustusta paju- tai puuhahmoina, seinämaalauksina tai verhoina, joissa on luonnon elementtejä, sekä keramiikkaa yleiseen vihreään valikoimaan, saat muutamassa minuutissa metsätalon lämpimän tunnelman oma keittiö.

Vihreä keittiö 20 m² - Sisustussuunnittelu Vihreä keittiö 20 m² - Sisustussuunnittelu

Harmaa keittiö 20 m2.

Konservatiivisempi mutta yhtä suosittu väri suunnittelussa. Asiantuntijat yhdistävät sen usein valkoiseen tai keltaiseen. Tämä sävy sopii erinomaisesti sekä viimeistelyyn että tekstiileihin. Se voidaan helposti laimentaa lämpimämmillä sävyillä. Harmaa asettaa täydellisesti tarvittavat hienostuneet aksentit klassiseen ja moderniin sisustustyyliin.

Harmaa keittiö 20 m2 - Sisustussuunnittelu Harmaa keittiö 20 m2 - Sisustussuunnittelu

Punainen keittiö 20 neliömetriä.

Keittiön granaattiomenaväri on omistajien kirkkaus, ylellisyys ja rohkeus. Kirsikka ja vadelma – luovat herkempää muotoilua ja rikas viininpunainen – korostavat yksittäisiä elementtejä (huonekalut ja sisustus).

Yksi suosituimmista ja todistetuimmista vaihtoehdoista on lämmin punainen ja valkoinen yhdistelmä. On syytä huomata, että punainen väri voi pelata todella kauniisti yhdessä hyvän valaistuksen kanssa..

Punainen keittiö 20 m² - Sisustussuunnittelu Punainen keittiö 20 m² - Sisustussuunnittelu

Viimeistely

Yksi suunnittelun tärkeimmistä kohdista on huoneen sisustus. Siksi on syytä kiinnittää huomiota paitsi esteettisiin tekijöihin myös valittujen materiaalien ominaisuuksiin ja laatuun..

Lattia

Keittiön lattian valinta on pelottava, mutta haastava tehtävä, joka voidaan helposti suorittaa oikealla tietämyksellä. Esimerkiksi materiaalia valittaessa on otettava huomioon seuraavat parametrit: kosteudenkestävyys, helppohoitoisuus, lujuus ja koristeellisuus.

Tunnetuimpia ja huomionarvoisimpia materiaaleja ovat linoleumi, laatat, puu, laminaatti ja korkkilattia. Laminaatti sopii täydellisesti mihin tahansa yleiseen muotoiluun, puu näyttää harmoniselta klassisessa, maalaismaisessa, minimalistisessa ja etnisessä tyylissä. Korkkilattia on valittava, jos perheenjäsen kärsii usein allergioista..

Keittiön suunnittelu 20 m² - Lattian viimeistely Keittiön suunnittelu 20 m² - Lattian viimeistely

Seinät

Keittiön seinäkoristeiden päämateriaaleja ovat tapetti, muovipaneelit, maali, koristekipsi ja puupinnoite. Tapetti- ja muovipaneelit ovat tavallisempi vaihtoehto, jossa on valtava valikoima värejä. Koristeellinen kipsi ja puupinnoite on loistava ja alkuperäinen idea nykyaikaiseen keittiöön, mutta on syytä muistaa, että tulevaisuudessa sen kunnostaminen vie paljon enemmän rahaa ja aikaa kuin valokuvataustan tai maalin värin vaihtaminen.

Keittiön suunnittelu 20 m² - Seinäkoriste Keittiön suunnittelu 20 m² - Seinäkoriste

Katto

Venytetyt ja alakatot ovat nyt erittäin suosittuja kaikkialla maailmassa. Valkaisu ei ole yhtä tärkeää. Alakatot ovat käytännöllisiä, taloudellisia ja kauniita. Niiden muotoilu ja koostumus ovat ihanteellisia keittiöön. Joustavat katot ilahduttavat ominaisuuksiensa lisäksi myös ulkonäkönsä monipuolisuudesta: kiiltävä, matta, satiini.

Keittiön suunnittelu 20 m² - Katon koristelu Keittiön suunnittelu 20 m² - Katon koristelu

Sisustus ja tekstiilit

Suloisesti sisustettu sisustus kauniiden verhojen taustalla on erillinen ilo silmille. Kun valitset tekstiilejä keittiöön, jonka pinta -ala on 20 neliömetriä. älä unohda toimivuutta ja käytännöllisyyttä. Esimerkiksi sinun on otettava huomioon se, että eri valaistusolosuhteissa tilanne voi näyttää täysin erilaiselta, joten kun valitset tummat verhot, sinun on huolehdittava hyvästä keskus- ja koristevalaistuksesta. Kankaan vaaleat sävyt eivät ole niin nirsoja valon suhteen. Sinun on myös kiinnitettävä huomiota kuviin. Esimerkiksi kankaassa olevat pienet koristeet voivat “visuaalisesti” tehdä katosta liian korkean alla ja vaakasuorat raidat voivat hieman pehmentää huonekalujen ja kulmien “terävyyttä”.

Sisustuksen osalta sen on vastattava täysin keittiön kokonaissuunnittelua ja sovittava harmonisesti haluttuun värimaailmaan. Myös varsin tuttuja asioita voi koristella, kuten värikkäitä hodgepodgeja, käsintehtyjä astioita ja hyllyjä, joissa on lasimaalauksia..

Keittiön suunnittelu 20 m² - Sisustus ja tekstiilit Keittiön suunnittelu 20 m² - Sisustus ja tekstiilit Keittiön suunnittelu 20 m² - Sisustus ja tekstiilit

Keittiökalusteet 20 m².

Huonekaluja valittaessa kannattaa harkita sitä tosiasiaa, että koko huonetta ei tarvitse täyttää telineillä. Riittää, että sinulla on sisäänrakennettu keittiölaite tai pehmeä kulma, jota voidaan rinnakkain pitää lakonisena ja oikeana keittiön valintana. Nykyaikaiset suunnittelijat neuvovat jättämään ainakin yhden seinän ilman huonekaluja ja sisustusta. Tämä ratkaisu näyttää erittäin orgaaniselta ja kodikkaalta..

Keittiön suunnittelu 20 m² - Huonekalut Keittiön suunnittelu 20 m² - Huonekalut Keittiön suunnittelu 20 m² - Huonekalut Keittiön suunnittelu 20 m² - Huonekalut Keittiön suunnittelu 20 m² - Huonekalut

Valaistus ja valaistus

Asiantuntijoilta on hyviä vinkkejä valaistuksen valitsemiseen tilavaan keittiöön:

1. Riippuvalaisimet ruokailutilan yläpuolella auttavat laimentamaan liian “tiukkaa” tunnelmaa;

2. Voit säästää energiaa merkittävästi rakentamalla erillisen valaistuksen, joka tarvittaessa kytketään päälle eri keittiöalueilla;

3. Työalueen valaistuksen tulisi olla kirkkaampi tarvittavaa työtä varten tuotteilla, ja pehmeän kulman ja ruokapöydän valaistuksen tulisi olla himmennetty rentoutumista varten.

4. Moniväriset LED-nauhat voivat olla erinomainen koriste-elementti;

5. Sävyjen tulee olla mattapintaisia, jotta ne eivät häikäise liian kirkkaalla valolla.

Keittiön suunnittelu 20 m² - Valaistus ja valaistus Keittiön suunnittelu 20 m² - Valaistus ja valaistus Keittiön suunnittelu 20 m² - Valaistus ja valaistus

Keittiön suunnittelu 20 m² – Valokuva

Olemme koonneet sinulle valikoiman valokuvia, joissa on alkuperäiset suunnitteluvaihtoehdot keittiöille, joiden pinta -ala on 20 neliömetriä. Hän voi varmasti innostaa sinua uusiin ideoihin. Hyvää katselua!

Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 20 neliömetriä - Valokuva

Video: Keittiö 20 m2 – Sisustusideoita