Keittiön suunnittelu 11 m2 (+60 valokuvaa)

Keittiön suunnittelu 11 m2 (+60 valokuvaa)

Huolimatta siitä, että talossa on erilaisia ​​huoneita, keittiön pöydän ääressä voit helposti kuvitella perheillallisen, ystävällisen teekutsun, vilpittömät keskustelut ja jopa romanttisen illallisen. Ei ihme, että on olemassa aforismi, jonka mukaan “keittiö on talon sielu”. Se on totta! Ja jos aiemmin ihmiset eivät lähestyneet tämän kulman suunnittelun valintaa liian monipuolisesti, nyt keittiön muotoilu on 11 neliömetriä. voi olla hämmästyttävä toiminnallisuuden ja taiteen suoritusmuoto.

Sisustustyylin valinta

Maailman nopean kehityksen vuoksi nykyaikaiset ihmiset yrittävät pysyä sisustussuunnittelun uusissa trendeissä. Yksitoista “neliötä” ovat ihanteellinen suhde pienen keittiön lakoniseen ja tyylikkääseen muotoiluun.

Keittiö 11 m2 modernissa tyylissä

Harmonisesti yhdistyvät käytännöllisyys, mukavuus ja tilavuus. Tämä on loistava ratkaisu liikemiehille ja niille, jotka arvostavat minimalismia kaikessa. Huonekalut ja tekstiilit luodaan useimmiten luonnonmateriaaleista, ja sisustus on siististi järjestetty siten, että se täydentää hieman muotoilua eikä sotke sitä tarpeettomilla yksityiskohdilla..

Keittiö 11 m2 moderniin tyyliin - Sisustussuunnittelu Keittiö 11 m2 moderniin tyyliin - Sisustussuunnittelu

Keittiö 11 m2 klassiseen tyyliin

Se ei koskaan mene pois muodista, koska tällainen muotoilu mukautuu helposti kaikkiin tilan muutoksiin. Se näyttää ylelliseltä ja tyylikkäältä. Klassiselle tyylille on ominaista puhtaat linjat ja sitoutuminen geometrisiin muotoihin. Huonekalujen tulee olla ympäristöystävällisiä ja alkuperäisiä. Ihannetapauksessa suunnitteluprojekti. Värimaailma säilyy. Myös mielenkiintoista sisustusta kannustetaan. Esimerkiksi sisätilojen miniatyyrejä, metallihahmoja, kukka -asetelmia.

Keittiö 11 m2 klassiseen tyyliin - Sisustussuunnittelu Keittiö 11 m2 klassiseen tyyliin - Sisustussuunnittelu

Keittiö 11 m2 provence -tyyliin

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus täyttää keittiö romantiikan ja mukavuuden ilmapiirillä. Antiikkihuonekaluja, kiviseiniä, lämpimiä värejä, käsintehtyjä asusteita ja keramiikkaa. Tämä yhdistelmä takaa isäntien ja vieraiden rauhan tunteen..

Keittiö 11 m2 Provencen tyyli - Sisustussuunnittelu Keittiö 11 m2 Provencen tyyli - Sisustussuunnittelu

Keittiö 11 m2 retro tyylillä

Monipuolisuus ja rikkaus voivat sisältää molemmat elementit yhdestä tietystä aikakaudesta tai sekoituksen useista kerralla. Huonekalujen joukossa on syytä huomata sivulaudat, sivulaudat, tuolit yhdellä jalalla. Tekstiilien ja viimeistelyjen värimalleille on ominaista kirkkaat värit. Turkoosista keltaiseen. Vanhat valokuvat ja puinen sisustus korostavat tällaista rohkeaa muotoilua..

Keittiö 11 m2 retro -tyyliin - Sisustussuunnittelu

Keittiö 11 m2 ekotyyliin

Suurin ero tämän suunnan välillä on sen suurin ympäristöystävällisyys (80% koko keittiön tilasta) ja lempeä valo. Koristeet voidaan valmistaa savilaatoista, huonekalut – käsintehtyjä, sisustus – lasista. Se on luova valinta luoville ihmisille.

Keittiö 11 m2 ekotyyliin - Sisustussuunnittelu Keittiö 11 m2 ekotyyliin - Sisustussuunnittelu

Väriratkaisut

Värin valinta sisätiloissa on yksi tärkeimmistä tehtävistä. Noudattamalla yksinkertaisia ​​sääntöjä voit luoda unelmiesi keittiön itse ilman värisuunnittelijoiden apua.

Valkoinen keittiö 11 m2.

Tämä on yksi parhaista ratkaisuista – paitsi esteettisesti myös toiminnallisesti. Vaaleat sävyt laajentavat visuaalisesti keittiötä ja tekevät siitä tilavamman. Tämä vaihtoehto näyttää hyvältä klassisessa, minimalistisessa ja maalaismaisessa tyylissä. Viimeistelyn lämpimät sävyt voidaan laimentaa tekstiileillä, joissa on geometrisia kuvioita muissa väreissä.

Valkoinen keittiö 11 m2 - Sisustussuunnittelu Valkoinen keittiö 11 m2 - Sisustussuunnittelu Valkoinen keittiö 11 m2 - Sisustussuunnittelu

Punainen keittiö 11 m2.

Mehukas kirsikankukka voi ladata positiivista energiaa heti koko päiväksi. Mutta kun valitset punaisia ​​huonekaluja keittiöön, sinun tulee olla äärimmäisen varovainen, mieluummin ei liian tilaa vieviä elementtejä, koska tämä väri itsessään tekee suunnitteluelementeistä raskaampia kuin ne todellisuudessa ovat. Punainen keittiö näyttää hyvältä yhdessä beigen ja vaaleanvihreän sisustuksen kanssa. Tekstiilit voidaan laimentaa valkoisilla sävyillä.

Punainen keittiö 11 m2 - Sisustussuunnittelu Punainen keittiö 11 m2 - Sisustussuunnittelu

Vihreä keittiö 11 m2.

Vihreän sävyinen keittiö antaa omistajilleen rauhallisuuden ja ilon tunteen. Tämä väri sopii hyvin beigen, sitruunan, violetin, oliivin ja persikan kanssa. Voit luoda oman harmonian keitaan käyttämällä vain kahta haluttua sävyä ja täydentämällä niitä roikkuvilla kukkaruukkuilla.

Vihreä keittiö 11 m2 - Sisustussuunnittelu

Ruskea keittiö 11 m2.

Tämä on konservatiivisempi lähestymistapa suunnitteluun, mutta ei yhtä kaunis. Kahvin yksityiskohdat näyttävät hyviltä eri kontrastivärillä. Esimerkiksi ruskea seinä ja harmaat verhot näyttäisivät täydellisiltä. Kun valitset ruskeaa keittiön sisustusta, sinun on pidettävä huolta hyvästä valaistuksesta, koska tummat sävyt absorboivat valoa..

Ruskea keittiö 11 m2 - Sisustussuunnittelu Ruskea keittiö 11 m2 - Sisustussuunnittelu

Keltainen keittiö 11 m2.

Tämä muotoilu sopii optimisteille ja niille, jotka haluavat nauttia kupin kahvia tai teetä joka aamu hymy huulillaan. Aurinkoinen värimaailma voidaan helposti yhdistää lähes kaikkiin kirkkaisiin väreihin ja koristeisiin. Erityisen harmonisia yhdistelmiä ovat keltainen ja sininen, vihreä, vaaleanpunainen ja valkoinen.

Keltainen keittiö 11 m2 - Sisustussuunnittelu Keltainen keittiö 11 m2 - Sisustussuunnittelu

Viimeistely 11-metrinen keittiö

Keittiön viimeistelyyn tulisi suhtautua kaikella vastuulla, koska huoneen lämpötilan ja kosteuden toistuvat muutokset voivat vaikuttaa negatiivisesti seiniin ja lattiaan..

Lattia

Keittiön lattian tulee olla valmistettu laadukkaista materiaaleista naarmujen ja tahrojen välttämiseksi. Linoleumi täyttää nämä kriteerit täydellisesti. Se on täysin vaatimaton hoitaa, sillä on korkea kulutuskestävyys ja se on myös kuuluisa monista kuvioista ja kuvioista..

Puulattiat näyttävät upeilta klassisissa ja nykyaikaisissa tyyleissä. Se vaatii erityistä huomiota (käsittely erityisillä keinoilla), mutta samalla se näyttää erittäin omaperäiseltä. Laminaatti on hyvä vaihtoehto puulattialle. Se kykenee jäljittelemään luonnollisia materiaaleja ja on luotettava monta vuotta..

Keittiön suunnittelu 11 m2 - Lattian viimeistely

Seinät

Ihanteellinen materiaalivalinta keittiön seinäkoristeluun on mahdollista vain, jos seuraavat kriteerit täyttyvät: puhdistusaineiden käyttökestävyys, korkeiden lämpötilojen kestävyys, esteettisten ominaisuuksien säilyttäminen pitkään. Laatat, tiilimuuraus, koristekipsi ja korkealaatuinen maali sopivat kaikkiin näihin vaatimuksiin. Valinta riippuu vain yksilöllisistä mieltymyksistä ja huoneen tyylistä.

Keittiön suunnittelu 11 m2 - Seinäkoriste Keittiön suunnittelu 11 m2 - Seinäkoriste Keittiön suunnittelu 11 m2 - Seinäkoriste

Katto

Se voi olla muovia, joustavaa, kipsilevyä, kalkittua ja säleikköä. Stretch ja kipsilevy ovat erittäin luotettavia ja todistettuja vaihtoehtoja. Lisäksi ne sopivat helposti mihin tahansa muotoiluun. Sälekatto voi lisätä erityistä käännettä avoimien saumojen ansiosta. Sinun ei pitäisi säästää elementtien laatua, jotta korjausta ei tehdä uudelleen useita kertoja peräkkäin.

Keittiön suunnittelu 11 m2 - Katon koristelu

Sisustus ja tekstiilit

Keittiön sisustus, jonka pinta -ala on 11 neliömetriä pitäisi olla vähemmän ylellinen ja käytännöllisempi kuin makuuhuoneen ja olohuoneen sisustus. Asiantuntijoilla on yksinkertaisia ​​salaisuuksia korujen ja tekstiilien valinnassa. Tässä ovat tärkeimmät:

1. Kuvat näyttävät kauniilta, jos ne ripustetaan silmien korkeudelle.

2. Seinäkoostumuksia valittaessa kannattaa noudattaa symmetriaa;

3. Huppu voidaan sisustaa tyylikkäästi riippukaappeilla tai metallirasialla;

4. Verhojen vaaleat sävyt laajentavat visuaalisesti tilaa;

5. Kirkkaat lamput korostavat pätevästi keittiön kokonaissuunnittelua.

6. Alkuperäisen sisustuksen muodossa voit käyttää käytännön elementtejä (astiat, kirjat resepteillä, kasvit);

7. Sinun ei tarvitse ostaa uusia tuoleja. Voit päivittää vanhat kirkkailla kansilla.

Keittiön suunnittelu 11 m2 - Sisustus ja tekstiilit Keittiön suunnittelu 11 m2 - Sisustus ja tekstiilit

Keittiökalusteet

Sisäänrakennetut huonekalut ovat erinomainen ratkaisu 11 metrin keittiöön. Se on toimiva ja käytännöllinen. Sen ominaisuudet on täysin laskettu niin, että pieni huone näyttää lakoniselta, mutta ei menetä ulkoisia ominaisuuksiaan. Joka vuosi suunnittelijat luovat yhä uusia kokoelmia eri suuntiin..

Yksittäisten elementtien osalta voit rajoittua kulma -ruokapöytään ja saranoituihin hyllyihin, jotka on helppo sijoittaa jopa pesualtaan yläpuolelle. Tämä säästää edelleen tilaa. Tärkeintä on noudattaa “yksinkertaisen ja tyylikkään” sääntöä poikkeamatta yleisestä suunnittelusta.

Keittiön suunnittelu 11 m2 - Huonekalut

Valaistus ja valaistus

Valaistus keittiössä ei ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi olisi mukava seurata yleisen ja koristeellisen valon yhdistelmää..

Eri tehot työpaikalle ja lepoalueelle. Ensimmäisessä tapauksessa se on kirkkaampi, toisessa päinvastoin, se on hieman vaimeaa. Muista seurata lamppujen etäisyyttä vedestä. On toivottavaa, että se on vähintään 70 cm.Vakiovalaisimet voidaan korvata tyylikkäällä ja taloudellisella LED -nauhalla, joka myös lisää värejään koko sisustukseen. Myös keittiökaappien värillinen valaistus näyttää erittäin vaikuttavalta..

Keittiön suunnittelu 11 m2 - Valaistus ja valaistus Keittiön suunnittelu 11 m2 - Valaistus ja valaistus Keittiön suunnittelu 11 m2 - Valaistus ja valaistus

Keittiön suunnittelu 11 m2 – Valokuva

Olemme koonneet mielenkiintoisen valikoiman valokuvia inspiroivista 11 m²: n keittiömalleista, joiden avulla voit helposti päättää yksilöllisen sisustustyylisi valinnasta. Hyvää katselua!

Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva Keittiön sisustus 11 m² - Valokuva

Video: Keittiö 11 m2 – Sisustusideoita