Keittiön suunnittelu 10 m² (+70 valokuvaa)

Keittiön suunnittelu 10 m² (+70 valokuvaa)

Tällaista keittiötä voidaan kutsua “kultaiseksi keskitieksi” – tilaa on jo riittävästi tilavan ruoanlaitto-, ruokailu- ja baarialueen järjestämiseen, mutta silti on mahdollista “menettää” vaalitut mittarit epäonnistuneen tilan organisoinnin avulla. Siksi keittiön suunnittelu on 10 neliömetriä. sinun on suunniteltava huolellisesti. Artikkelimme auttaa sinua ratkaisemaan tämän monimutkaisen ongelman. Hän kertoo sinulle, kuinka luoda huone, jossa on paitsi kätevää kokata, myös viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa.!

Sisustustyylin valinta

Sisustus on makuaistin ja tyylin peili. Hän osaa kertoa vieraille paljon isäntien luonteesta ja heidän esteettisistä mieltymyksistään. Siksi tyylillisen ratkaisun valinta on puhtaasti yksilöllinen asia, ja siihen tulisi suhtautua kaikella vastuulla..

Keittiö 10 m2 modernissa tyylissä

Moderni tyyli tarkoittaa käytännöllistä, mukavaa ja toimivaa sisustusta. Koriste -elementtien monimuotoisuus ja ylimäärä ovat hänelle vieraita. Kevyet ja tyylikkäät kalusteet syntyvät huonekalujen ja laitteiden suhteellisten suorien linjojen ansiosta.

Suunnan minimalismi tekee siitä hyvän valinnan pieneen huoneeseen. Lisäksi sitä voidaan laajentaa valitsemalla huonekalut ja viimeistelymateriaalit vaaleilla väreillä. Yleensä koristelussa on asianmukaista käyttää kahta tai kolmea pääväriä, joihin voit lisätä pieniä kirkkaita täpliä..

Keittiö 10 m2 moderniin tyyliin - Sisustussuunnittelu Keittiö 10 m2 moderniin tyyliin - Sisustussuunnittelu

Keittiö 10 m2 klassiseen tyyliin

Aito, perinteinen muotoilu viittaa pikemminkin suuriin ja tilaviin tiloihin. Mutta sen kevyt versio soveltuu hyvin myös keskikokoiseen keittiöön, varsinkin jos sitä laajennetaan kohti parveketta tai olohuonetta..

Klassista sisustusta järjestettäessä on välttämätöntä saavuttaa symmetria sekä huonekalujen järjestelyssä että maalausten ja lamppujen sijoittelussa. Muuten on myös suositeltavaa valita perinteisen muotoilun valaistuslaitteet. Kynttiläkruunu, päärynä, lyhty tai kaskadi sopivat täydellisesti asiayhteyteen. Käytä roomalaisia ​​kaihtimia ikkunaverhoina tai lattiaa kestävää kangasta, jossa on koot ja kevyt tylli.

Keittiö 10 m2 klassiseen tyyliin - Sisustussuunnittelu Keittiö 10 m2 klassiseen tyyliin - Sisustussuunnittelu

Keittiö 10 m2 skandinaaviseen tyyliin

Skandinaavinen tyyli on yksi halutuimmista muotoilutrendeistä. Se erottuu vaaleista väreistä, luonnonmateriaaleista ja huomaamattomista mutta tyylikkäistä huonekaluista..

Pohjois -Euroopan mukavuuden saavuttamiseksi voit käyttää vaaleita puumateriaaleja sisustuksessa tai sisustuksessa. Seinät ja katot on parhaiten maalattu valkoiseksi. Valitse sarja, joka on yksinkertainen ja demokraattinen, mieluiten myös valkoisena tai mykistettynä. Koristeelliset puiset yksityiskohdat, kirkkaat värit tai puiset astiat sekä kukat sekä maljakossa että ruukussa koristavat ja antavat kokonaisvaltaisen ilmeen.

Keittiö 10 m2 skandinaaviseen tyyliin - sisustus Keittiö 10 m2 skandinaaviseen tyyliin - sisustus

Keittiö 10 m2 merelliseen tyyliin

Meriteema on universaali. Se sopii sekä pieniin että suuriin huoneisiin sekä eteläisiin keittiöihin että huonosti valaistuihin pohjoisiin. Jos päätät lyödä vetoa merellisestä sisustuksesta, huomaa, että luonnonvalon määrä on edelleen tärkeä vallitsevan värimaailman valinnassa. Sinistä palettia monilla muunnelmilla voidaan käyttää suurina määrinä tiloissa, joissa on runsaasti luonnonvaloa, kun taas lämpimistä ja vaaleista sävyistä voi tulla tärkeimpiä pohjoisen keittiön suunnittelussa..

Tietenkin tämä tyyli erottuu teemalla. Meritähti, kauniit kuoret, korallit, siniset maljakot, astiat, käsityöt alusten tai purjeiden muodossa – muista jättää tilaa näille iloisille koriste -elementeille hyllyille tai sivupöydälle.

Keittiö 10 m2 merenkulun tyyliin - Sisustussuunnittelu

Keittiö 10 m2 fuusio tyyli

Englanniksi käännettynä “fuusio” tarkoittaa sekoittamista, fuusioitumista. Tyyli todellakin edellyttää värikkäitä yhdistelmiä näennäisesti täysin yhteensopimattomista suuntauksista: klassista, modernia, maalaismaista, itämaista – joskus voit löytää harmonisen yhdistelmän kaikista näistä trendeistä kerralla yhdessä sisätiloissa. Fuusio korostaa useiden eksentristen, luovien ja mielenkiintoisten persoonallisuuksien yksilöllisyyttä, joilla on hienovarainen maku.

Pienissä huoneissa on kuitenkin mahdollisuus ylikuormittaa tila liian tarttuvilla väreillä. Siksi on tärkeää asettaa oikeat aksentit yhdistämällä tarttuvia elementtejä rauhallisiin yksityiskohtiin ja viimeistelyihin. Esimerkiksi kirkkaat tekstiilit ja sisustus voidaan tasapainottaa rauhallisilla, vaaleilla ja tummilla sävyillä. Jos keittiö on sisustettu tummilla väreillä, värimaailman tulisi olla syvä ja hienostunut – smaragdi, viininpunainen, syvä harmaa ja tumma puu luovat kauniin harmonisen yhdistelmän.

Keittiö 10 m2 fuusio -tyyli - Sisustussuunnittelu Keittiö 10 m2 fuusio -tyyli - Sisustussuunnittelu

Väripaletti

Väri voi vaikuttaa merkittävästi asunnon asukkaiden mielialaan sekä piilottaa tai päinvastoin – keskittyä tiettyihin yksityiskohtiin. Tämän perusteella on tarpeen lähestyä värivalintaa täysin vastuullisesti ja ymmärryksellä..

Valkoinen keittiö 10 m².

Valkoinen näyttää uskomattoman raikkaalta ja modernilta. Se on tyhjän kankaan rooli, jota käytetään monissa tyylillisissä päätöksissä monimutkaisten muotojen, koristeiden ja elävien yksityiskohtien perustana..

Joillekin saattaa tuntua, että keittiö saa ahdistavan steriilin ilmapiirin. Kuuluisa “sairaala” -vaikutus voidaan kuitenkin helposti välttää käyttämällä pehmeää valaistusta ja rikkaita sävyjä. Älä pelkää tämän värimaailman tyypillisyyttä, koska se kestää suuren määrän ainutlaatuisia vintage- tai kotitekoisia esineitä. Lisäksi muotoilua voidaan muuttaa niin usein kuin haluat – neutraalin valkoisen avulla voit “mennä” mihin tahansa tyyliin.

Valkoinen keittiö 10 m² - Sisustussuunnittelu Valkoinen keittiö 10 m² - Sisustussuunnittelu

Ruskea keittiö 10 m².

Ruskean piirteistä voidaan erottaa sen käytännöllisyys, monipuolisuus, positiivinen vaikutus emotionaaliseen tilaan ja yleisyys luonnonmateriaalien keskuudessa..

Tällainen keittiö pystyy rauhoittamaan ja antamaan turvallisuuden, mukavuuden ja lämmön tunteen. Samaan aikaan puiset setit, ruskeat verhot ja huonekalut näyttävät melko kookkailta, joten ne näyttävät vaalealla taustalla paljon kannattavammilta..

Ruskea keittiö 10 m² - Sisustussuunnittelu

Harmaa keittiö 10 m2.

Hienovaraisella ja tyylikkäällä harmaalla värillä on useita kiistattomia etuja, joista huomioimme seuraavat:

1. Vaaleanharmaat sävyt laajentavat visuaalisesti huoneen rajoja eivätkä peitä luonnonvaloa, ja siksi ne sopivat hyvin pienten ja keskisuurten keittiöiden lattian ja seinien korjaamiseen.

2. Harmaa on harmonisesti yhdistetty kromi- tai teräspinnoitustekniikkaan.

3. Muun muassa harmaa pinta on vähemmän merkki lumivalkoiseen ja tummanruskeaan verrattuna, koska siinä ei ole juurikaan erotettavissa rasvajälkiä, juovia, likaa ja nesteitä..

Harmaa keittiö 10 m2 - Sisustussuunnittelu Harmaa keittiö 10 m2 - Sisustussuunnittelu Harmaa keittiö 10 m2 - Sisustussuunnittelu

Keltainen keittiö 10 m².

Seuralliset ja iloiset sanguine -ihmiset ilahtuvat aurinkoisesta väristä kodin mukavimmassa osassa. Se täyttää keittiön valolla ja lämmöllä, itse asiassa tämän vuoksi keltainen sopii täydellisesti tiloihin, joissa on vähän pääsyä luonnonvaloon..

Tällainen paletti pyrkii tekemään yksittäisistä lentokoneista tai esineistä tilavampia, mutta kevyitä ja ilmavia. Siten keittiö näyttää hieman suuremmalta kuin se todellisuudessa on, eikä samalla ole ylipainoinen..

Keltainen keittiö 10 m² - Sisustussuunnittelu Keltainen keittiö 10 m² - Sisustussuunnittelu Keltainen keittiö 10 m² - Sisustussuunnittelu

Turkoosi keittiö 10 m².

Toinen hyvä valinta pieniin tiloihin on turkoosi. On vain tärkeää valita oikea sävy:

– Valitse pohjois- ja länsihuoneisiin vihreä sävy. Lisää siihen kirkkaita keltaisia, appelsiineja, vihreitä ja vaaleanpunaisia, niin saat sateenkaaren ja lämpimän sisustuksen..

– Jos keittiön ikkunat ovat etelään tai itään päin, käytä viileää sinertävää turkoosia – akvamariinia tai meren aaltoa.

Turkoosi keittiö 10 m² - Sisustussuunnittelu Turkoosi keittiö 10 m² - Sisustussuunnittelu

Viimeistele 10 metrin keittiö

Koristemateriaalien valinta on ehdottomasti tärkeä ja puhtaasti yksilöllinen esine minkä tahansa talon osan korjaamiseen. Loppujen lopuksi suunnitteluprojekti voi sisältää useita väriratkaisuja kerralla tai yksivärisen toteutuksen sekä yhden tai toisen tyylillisen suunnittelun, ja jokaisessa tapauksessa on tarpeen valita tietyt materiaalit. Joka tapauksessa keittiö sanelee omat säännöt, ja etusijalla ei ole vain esteettinen orgaanisuus, vaan myös objektiivinen käytännöllisyys..

Lattia

Yksi suosituimmista ja yleisimmistä keittiölattioista on laatta. Sen tärkein etu on kulutuskestävyys ja kestävyys. Hän ei pelkää korkeiden ja matalien lämpötilojen, pölyn, höyryn, emäksisten happojen vaikutuksia. Haitoista voidaan korostaa samaa lujuutta, koska kun astiat putoavat lattialle, on suuri todennäköisyys, että ne rikkoutuvat..

Linoleumi on myös tunnettu materiaali. Tämä pinnoite on ehdottomasti valittava korkealaatuisten muutosten joukosta, koska kukaan ei ole vakuutettu esimerkiksi kiehuvan veden roiskumisesta tai muista yllätyksistä..

Itse asiassa markkinoilla on monia kunnollisia pinnoitteita. Monet niistä sopivat 10 neliön keittiötilaan..

Keittiön suunnittelu 10 m² - Lattian viimeistely Keittiön suunnittelu 10 m² - Lattian viimeistely

Seinät

MDF -paneeleja käytetään yhä enemmän seinien korjaamiseen. Viimeistely Medium Density Fiberboardilla ei edellytä puhdistusta, pohjustusta ja kittiä etukäteen, mikä on kiistaton etu..

Esiliina on yleensä valmistettu helposti puhdistettavista keraamista laatasta. Muiden suosittujen pinnoitteiden joukossa voidaan erottaa koristeellinen kipsi, joka houkuttelee esteettisyydellään, kestävyydellään, käytännöllisyydellään ja muilla eduillaan..

Keittiön suunnittelu 10 m² - Seinäkoriste Keittiön suunnittelu 10 m² - Seinäkoriste

Katto

Keittiön katto voidaan ripustaa, säleillä, vinyylillä tai yksinkertaisesti maalata. Kipsilevyä käyttämällä voit piilottaa ilmanvaihto- ja viestintälaitteet, johdotukset sekä rakentaa erilaisia ​​valaisimia.

Sälekattoa asennettaessa ei tarvitse tehdä valmistelutöitä pääpinnalle, ja kuten edellisen version tapauksessa, on mahdollista piilottaa tarpeettomat esineet silmiltä. Tällainen katto on helppo hoitaa, se palvelee omistajia pitkään..

Toinen vaihtoehto, joka säilyttää huoneen alkuperäisen korkeuden, on maali. Tämä on tuttu ja kaunis vaihtoehto. Monivaiheinen viimeistely voi kuitenkin viivästyttää korjausprosessia, ja lisäksi maalattua pintaa on paljon vaikeampi hoitaa..

Keittiön suunnittelu 10 m² - Katon koristelu

Sisustus ja tekstiilit

Jopa kaikkein hienostunein sisustus, lukuun ottamatta joitain moderneja tyylejä, tarvitsee upean sisustuksen, joka on viimeinen virstanpylväs kokonaissuunnittelussa. Keittiön sisustamiseen tarkoitettujen ideoiden joukosta 10 neliömetriä. olemme tunnistaneet useita suosituimpia:

– Lautanen ja lautaset yhdistelmä seinälle. Voit maalata levyt itse tai käyttää palvelua, jolle et ole löytänyt käyttöä pitkään aikaan. Muista samalla, että esineiden tulee muodostaa kiinteä koostumus sekä keskenään että muiden kalusteiden kanssa. Sama voidaan tehdä tarkoituksella leikattujen leikkuulautojen kanssa.

– Liitu- tai liuskekiviseinä sopii täydellisesti päivittäisiin viesteihin kotitalouksille ja lasten tai aikuisten luovuudelle.

– Isot värikkäät kirjaimet ovat parhaillaan suosionsa huipulla. Heihin kannattaa kiinnittää huomiota, koska he pystyvät muuttamaan jopa tavallisimman ja tylsimmän sisustuksen houkuttelevaksi ja “puhuvaksi”.

Keittiön suunnittelu 10 m² - Sisustus ja tekstiilit Keittiön suunnittelu 10 m² - Sisustus ja tekstiilit

Keittiökalusteet

Jos käytössäsi on pieni keittiö, sinulla on varaa mihin tahansa ulkoasuun: kaksirivinen, kulma, saari tai lineaarinen. Paljon riippuu tietyn huoneen muodosta. Loistava vaihtoehto on asettelu latinalaisen L -kirjaimen muodossa, koska se sopii mihin tahansa muotoon. Neliömäiseen huoneeseen järjestely saaren kanssa on sopiva. Pitkä pitkänomainen huone näyttää parhaiten huonekalujen lineaariselta järjestelyltä..

Nuorille ja energisille ihmisille, jotka rajoittavat läsnäoloaan keittiössä vain lämmittämällä puolivalmiita tuotteita ja ystävällisiä kokoontumisia, sopii minimalistinen ja ylisuuri sarja, mahdollisesti sohva-alueella ja baaritiskillä..

Jos kyseessä on suuri perhe, jossa he usein keittävät paljon, he kokoontuvat illalliselle – on tarpeen valita huonekalut, joissa on enimmäismäärä kaappeja ja tilava pöytä. Pienet lapset ovat velvollisia luomaan turvallisen ympäristön: sisäänrakennetut laitteet, vaarallisten esineiden aidat ja avoimet terävät kulmat.

Keittiön suunnittelu 10 m² - Huonekalut Keittiön suunnittelu 10 m² - Huonekalut Keittiön suunnittelu 10 m² - Huonekalut

Valaistus

Keskikokoinen keittiö määrää useiden valaistusalueiden tarpeen. Jos mahdollista, varusta kattoon ripustettu rakenne monilla sisäänrakennetuilla lampuilla. Mutta jos tilaisuus on jo menetetty, älä lannistu, koska voit valaista työalueen useilla lampuilla. Nämä lamput voivat myös antaa oikean määrän valoa keittoalueelle..

Kun olet huolehtinut lisävalaistuksesta, valitse päävalonlähteet. Ne voivat olla pitkiä roikkuvia valaisimia pöydän tai baaritiskin yläpuolella tai tavallinen kattokruunu, joka on sopusoinnussa sisätilojen yleisen sanoman kanssa..

Keittiön suunnittelu 10 m² - Valaistus Keittiön suunnittelu 10 m² - Valaistus Keittiön suunnittelu 10 m² - Valaistus

Keittiön suunnittelu 10 m² – Valokuva

Monet tuntevat koulukirjojen vaikutuksen, kun luet jotain uudestaan ​​ja uudestaan, mutta et koskaan saa täydellistä kuvaa aiheesta. Tällaisissa tapauksissa materiaalit, jotka kuvaavat tätä tai muuta ilmiötä, tulevat pelastamaan. Siksi olemme valinneet suuren valikoiman valokuvia, jotka esittävät kuvatut modernit ideat 10 neliömetrin keittiön sisustamiseen. Anna palaa! Loppujen lopuksi niille, jotka ovat päättäväisiä, mikään ei ole mahdotonta!

Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva Keittiön sisustus 10 neliömetriä - Valokuva

Video: Keittiö 10 m2 – Sisustusideoita