60+ lasi -esiliinaideoita: uusi sana keittiön pintojen koristeluun (kuva)

Harmaa kiiltävä lasinen esiliina modernin keittiön sisätiloissa

Harmaa kiiltävä lasinen esiliina modernin keittiön sisätiloissa

Keittiön backsplash -koristeluun on perinteisesti käytetty keraamisia laattoja, jotka ovat saaneet valtavan suosion korkean ulkoisten vaikutusten kestävyyden ja helpon ylläpidon vuoksi. Mutta suunnittelututkimus koski myös tätä aluetta. Kun etsit uusia tekstuureja, keittiölle keksittiin lasinen esiliina – uusi sana keittiön pintojen koristeluun.

Tyylikäs omakotitalon keittiö, josta pääsee terassille

Tyylikäs omakotitalon keittiö, josta pääsee terassille

Lasisessa keittiöesiliinassa on paljon etuja.

Lasisessa keittiöesiliinassa on paljon etuja.

Puunvärinen lasipaneeli näyttää kauniilta ja lisää hiukan kodikkuutta muotoiluusi

Puunvärinen lasipaneeli näyttää kauniilta ja lisää hiukan kodikkuutta muotoiluusi

Tärkeä! Kävi ilmi, että karkaistu lasi on erittäin kestävä, helppo puhdistaa ja näyttää vaikuttavalta. Toisin sanoen se on ihanteellinen materiaali työalueen yläpuolella olevaan seinään..

Uudenlainen keittiöesiliinat – lasipaneelit

Keittiön laattojen ja muovin moderni korvike on lasi. Tästä materiaalista valmistetut paneelit houkuttelevat laajan valikoiman värejä ja kuvioita, mahdollisuuden valita henkilökohtaisesti kuvio tai kuva esiliinalle. Erityisen huomionarvoista on tällaisen seinäpinnan paloturvallisuus ja kosteudenkestävyys, mikä on erittäin tärkeää keittiölle. Voit sijoittaa tällaisen esiliinan lieden ja pesualtaan lähelle pelkäämättä lämpötilan tai veden aiheuttamia vaurioita.

Neuvoja! Kiiltäväpintainen lasinen esiliina on ihanteellinen pienen keittiön sisustukseen: heijastamalla esineitä se voi suurentaa huoneen tilaa visuaalisesti. Erityisesti valoisassa ja mehukkaassa keittiössä, joka antaa sille uskomattoman juhlatunnelman.

Keittiö-ruokailutila, sisustettu mustalla ja valkoisella

Keittiö-ruokailutila, sisustettu mustalla ja valkoisella

Avaa keittiöhyllyt lasisella esiliina -taustalla

Avaa keittiöhyllyt lasisella esiliina -taustalla

Keittiön lasilevyjen kiistaton etu on:

 • helppo huoltaa – tällainen esiliina on helppo pestä, kuten tavallinen lasi;
 • lujuus ja kestävyys;
 • materiaalin hygienia ja ympäristöystävällisyys;
 • kyky valita mikä tahansa kuvio tai kuvio, joka sopii tietyn keittiön sisustukseen;
 • kyky lisätä tilaa visuaalisesti, mikä on erityisen tärkeää pienille keittiöille;
 • erittäin yksinkertainen ja nopea asennus sekä purkaminen (jos käytetään kiinnikkeitä).

Lasi esiliina keittiöön: tyypit ja ominaisuudet

Keittiön taustalevyn vakiolasin paksuus on 6-8 mm. Samanaikaisesti on tärkeää ymmärtää, että tavallinen lasi ei sovellu keittiöön: vain karkaistua lasia käytetään työalueen seinän koristeluun, joka on paitsi paljon vahvempi myös turvallisempi: kun se on rikki, se murenee pieniksi sirpaleiksi ilman teräviä lastuja.

Kirkas punainen keittiöesiliina näyttää erittäin vaikuttavalta

Kirkas punainen keittiöesiliina näyttää erittäin vaikuttavalta

Lasi esiliinat ovat tulleet erittäin suosittuja

Lasi esiliinat ovat tulleet erittäin suosittuja

Myös lasisten keittiöesiliinojen valmistukseen käytetään erityistä värjäytynyttä lasia, koska tavallisella on hieman havaittava pullon sävy, joka voi pilata piirustuksen, jossa on paljon valkoista. Lisäksi kirkas lasi tekee sovelluksesta selkeämmän ja kirkkaamman..

On olemassa seuraavia lasisia keittiöpaneeleja:

 • Läpinäkyvät esiliinat valitse useammin suojataksesi seinää roiskeilta ja lialta, kun huoneen omistajat ovat tyytyväisiä taustakuvioon tai seinämaalauksen väriin. Tällaisen esiliinan tehtävä ei ole koristella, vaan suojata, joten sitä käytetään useimmiten keittiöissä, jotka yhdistetään olohuoneeseen, jotta vältetään huomio muista sisustuksista.

 • Huurretut paneelit Onko paneelit valmistettu erityisesti hiekkapuhalletusta lasista. Kone voi käsitellä lasin koko pinnan, levittää siihen kuvion tai kuvion. Tällaisia ​​paneeleja pidetään ihanteellisina seinän pinnan epätäydellisyyden piilottamiseksi..
 • Värilliset kankaat – tämä on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat laimentaa sisustuksen tuoreilla väreillä, mutta eivät ole valmiita eksoottisempiin vaihtoehtoihin. Tekniikan kehityksen ansiosta on mahdollista saada karkaistua lasia juuri sen sävyn mukaan kuin tarvitaan..

Toinen vaihtoehto läpinäkyvälle lasisuojalle työtason yläpuolelle modernissa tyylikkäässä keittiössä, joka on päällystetty luonnonkivellä

Toinen vaihtoehto läpinäkyvälle lasisuojalle työtason yläpuolelle modernissa tyylikkäässä keittiössä, joka on päällystetty luonnonkivellä

Kiiltävästä lasista valmistettu värillinen kangas virkistää keittiön sisätiloja

Kiiltävästä lasista valmistettu värillinen kangas virkistää keittiön sisätiloja

 • Painetut esiliinat On ainutlaatuinen tilaisuus saada räätälöity esiliina. Tulostustekniikoita on kaksi: täysvärinen UV -tulostus ja kuviollinen vinyyli. Ensimmäinen vaihtoehto on paljon vahvempi ja kestävämpi, lisäksi tämän menetelmän avulla voit käyttää 3D -piirustuksia lasiin. Toinen menetelmä on edullisempi, mutta lasiin liimattu kalvo irtoaa ja palaa ajan myötä.
 • Peilipaneelit joilla on voimakkain visuaalinen vaikutus tilan laajentamiseen, mutta vaativat hieman enemmän huomiota ja hoitoa. Usein paneelien pinta on koristeltu kuviolla, jossa on osittainen matto. Tällaiset paneelit eivät ole kovin suosittuja, koska kaikki eivät halua katsoa heijastuksiaan peilistä pesiessäsä astioita tai leikatessaan vihanneksia..

Neuvoja! Maiseman tai kaupungin siluetti lisää syvyyttä ja perspektiiviä pieneen keittiöön, venyttäen tilaa visuaalisesti..

Yksi hyväksyttävistä vaihtoehdoista kiinnittää huomiota uuteen lasipaneeliin on taustavalo. LED -polttimot tai värillinen LED -nauha voivat tehdä yksinkertaisesta lasipinnasta huoneen keskeisen koriste -elementin. Perinteisen ulkoisen valaistuksen lisäksi käytetään usein sisäistä valaistusta, joka on sijoitettu kahden lasilevyn väliin. Tällainen paneeli voi puhtaasti koristeellisen toiminnon lisäksi toimia myös työalueen lampuna, mikä on tärkeää pimeässä pienessä keittiössä.

Vaihtoehto kanssa

Vaihtoehto, jossa on “piirustukset ja liidutiedot” kiiltävässä esiliinapaneelissa

Hienoja yksityiskohtia lasiesiliinan asennuksesta ja huollosta

Lasiesiliinan asennustöiden aloittaminen alkaa määrittämällä tarvittavan kankaan tarkat mitat, määrittämällä pistorasioiden tarvittavien reikien sijainnit ja valitsemalla haluttu malli. Kun valitset paneelien väriä ja kuviota, sinun on keskityttävä keittiön yleiseen tyyliin. Iloiset elefantit ovat paikoillaan korkean teknologian keittiössä, aivan kuten New Yorkin yövalot eivät korosta maalaistyylisen keittiön kauneutta..

Neuvoja! Älä yritä levittää piirustusta lasille itse – tämä menettely vaatii erikoislaitteita ja taitoja lasin käsittelyssä.

Mittaukset tehdään sen jälkeen, kun huonekalut on vihdoin asennettu keittiöön. Lasin tilaamisen jälkeen työtasojen ja kaappien järjestäminen tai vaihtaminen ei ole toivottavaa. Itse lasipaneelien asennusprosessi on melko yksinkertainen ja kestää enintään kaksi tuntia kokeneilta käsityöläisiltä, ​​mikä on paljon nopeampaa kuin mosaiikkien tai keraamisten laattojen liimaaminen. Lasilevyjen asentamiseen käytetään yhtä kahdesta menetelmästä:

 • Kiinnikkeiden käyttö. Tätä menetelmää pidetään optimaalisena, koska kiinnittimet pystyvät kiinnittämään jopa raskaan lasin mahdollisimman luotettavasti. Tämä tekniikka käyttää joko metallikoukkuja, joihin paneeli asetetaan, tai paneelien kulmissa olevia kiinnikkeitä erityisillä tulpilla. Tämän menetelmän kiistaton etu on kyky asentaa lasi epätasaiselle pinnalle, esimerkiksi betoniseinälle tai vanhoille laattoille, koska seinän ja lasin välillä on riittävä rako (noin 4 mm).
 • Liiman tai nestemäisten kynsien käyttö. Tämä menetelmä vaatii täysin tasaisen ja huolellisesti valmistetun seinäpinnan tulevaa paneelia varten. Monia ihmisiä houkuttelee mahdollisuus välttää reikien poraamista kiinnikkeille, mutta on muistettava, että tämä menetelmä on vähemmän luotettava eikä toimi paksulla lasilla. Jos paneeli koostuu osista, kaikki liitokset on käsiteltävä silikonitiivisteellä kosteuden suojaamiseksi.

Kiiltävä lasinen esiliina näyttää riittävän tyylikkäältä. Mutta vaatii myös maksimaalista hoitoa

Kiiltävä lasinen esiliina näyttää riittävän tyylikkäältä. Mutta vaatii myös maksimaalista hoitoa

Värillinen lasipinta suojaa maalattuja keittiön seiniä

Värillinen lasipinta suojaa maalattuja keittiön seiniä

Neuvoja! Mestarit eivät suosittele yli 2,5 metrin pituisten kiinteiden paneelien valmistamista: korkealaatuisella leikkauksella sauma on näkymätön, ja tällaisen lasin kanssa on paljon vähemmän vaikeuksia asennuksen aikana.

Keittiön lasipinta sopii ihanteellisesti moderniin sisustukseen. Tällainen pinta on luotettava ja houkutteleva..