Käytäväsuunnittelu 2021 (+80 kuvaa)

Käytäväsuunnittelu 2021 (+80 kuvaa)

Me kaikki haluamme nähdä kodin jokaisen nurkan kauniina ja käytännöllisenä. Jos tarkastelemme korjaamisen kannalta sellaista poikkeuksellista tilaa kuin käytävä, sen organisointi vaatii erityisen huolellista lähestymistapaa. Ei vain siksi, että se altistuu saastumiselle ja muille kuormille, mutta ensisijaisesti siksi, että juuri tämä vyöhyke seuraa meitä, kun poistumme ja pääsemme tiloihin, ja luo ensivaikutelman. Siksi salin tulisi olla siisti, esteettinen ja toimiva, samoin kuin kodin muun trendin ja tyylin mukainen..

Suunnitteluominaisuuksia

Moderni huoneiden suunnittelu mihin tahansa tarkoitukseen perustuu melko kevyisiin periaatteisiin – mukavuus ja yksinkertaisuus ovat etusijalla vuonna 2021. Monille neuvostoliittolaisten huoneistojen omistajille yksinkertaisista geometrisista muodoista, runsaan ylellisyyden hylkäämisestä ja minimalististen aiheiden käytöstä, jotka tuovat nykyaikaisen ilmeen mihin tahansa sisustukseen, tulee kiistaton etu. Lähes kaikissa tapauksissa eteisessä on pieni alue, joka joskus “palkitsee” omistajan epäsäännöllisellä muodollaan, ja lisäksi lähes aina ei ole luonnonvalon lähdettä. Nämä ominaisuudet ja rajoitukset tekevät jokaisen suunnitteluelementin valinnasta vastuullisen tehtävän..

Tämä asunnon osa on eräänlainen siirtymäalue meluisalta kadulta, joka on täynnä liiallista rytmiä, olohuoneisiin, jotka kutsuvat mukavuutta ja rentoutumista. Ihmisille, jotka kohtaavat ensimmäisenä pienen neliön muotoilun, saattaa tuntua, että pienen tilan varustaminen on paljon helpompaa kuin tilavamman, mutta tämä on vain toisella puolella. Käytävän puitteet rajoittavat ratkaisujen valintaa, joten sinun on pyrittävä luomaan mahdollisimman käytännöllinen ja miellyttävä ympäristö, jossa otetaan huomioon kotitalouden toiveet ja tietyn huoneen parametrit.

Suunnittelijoiden suositukset kuluvalle vuodelle 2021 viittaavat siihen, että noudatat erityisen huolellisesti mukavan minimalismin periaatteita käytävää suunnitellessasi. Sinun pitäisi pidättäytyä tarpeettomista elementeistä keskittyen tarvittaviin sisustusesineisiin, jolloin jopa vaatimaton alue pystyy miellyttämään omistajaa toiminnallisuutensa lisäksi myös upealla ainutlaatuisella asetuksella..

Käytävä Design 2021 - Ominaisuudet Käytävä Design 2021 - Ominaisuudet

Värit vuonna 2021

Käytävän erityisyys pienillä mitoillaan edellyttää vastuullista lähestymistapaa värien valintaan. Tällaiselle vyöhykkeelle onnistunein ratkaisu olisi käyttää perusvärejä pohjana käyttämällä kirkkaita värejä..

Valkoinen käytävä

Lumivalkoinen spektri on puhtauden ja tarkkuuden indikaattori. Tämä on edullisin sävy avaruuden rajojen visuaalisen laajentamisen kannalta. Yhdessä oikean valaistuksen ja suurien peilien kanssa valkoinen poistaa kokonaan puristavien seinien vaikutuksen ja antaa vapauden tunteen ja kevään keveyden..

Valkoinen eteinen - Sisustussuunnittelu 2021 Valkoinen eteinen - Sisustussuunnittelu 2021

Beige käytävä

Jos et halua ympäröidä itseäsi kylmällä paletilla, mutta saat silti ihastuttavan ilmavan ja raikkaan tuloksen, valitse beige. Lämpimät värit ympäröivät ja rauhoittavat asukkaita ja vieraita. Käyttämällä puumaisia ​​muistiinpanoja ja vihreitä luomalla ilmapiirin rento luonnollisuus ja viivan pehmeys, joka näyttää aina erittäin tyylikkäältä..

Beige eteinen - Sisustussuunnittelu 2021 Beige eteinen - Sisustussuunnittelu 2021

Harmaa käytävä

Grafiitin trendikäs väri vuonna 2021 elvyttää harmaata uudelleen. Laimenna kylmä tumma sävy valkoisella, puisella, vihreällä, punaisella ja beigellä. Tämä sävy on varsin vankka ja vakava, joten se hyväksyy helposti satunnaisia ​​ja joskus jopa hauskoja yksityiskohtia kuvan muodossa, jossa on kissa, iloinen matto kynnyksellä ja kasvi putoaa lattialle..

Harmaa käytävä - Sisustussuunnittelu 2021 Harmaa käytävä - Sisustussuunnittelu 2021

Keltainen käytävä

Auringon väri on täynnä elämää antavaa energiaa. On mukavaa, kun luostariin tullessasi tunnet heti valoa ja lämpöä. Tänä vuonna ilahduta rohkeasti sitruunan ja sinapin sävyillä, seppeleillä, leveillä peileillä ja kauniilla kasveilla.

Keltainen käytävä - Sisustussuunnittelu 2021 Keltainen käytävä - Sisustussuunnittelu 2021

Punainen käytävä

Punaiset sävyt saavat takaisin johtavan asemansa. Koristele eteinen mykistetyllä terrakotalla tai kiiltävällä klassisella punaisella, ja ylität kaikki odotuksesi – aiemmin huomaamattomasta käytävästä tulee mausteinen huippu koko asunnossasi.

Punainen käytävä - Sisustussuunnittelu 2021 Punainen käytävä - Sisustussuunnittelu 2021

Viimeistelyt ja materiaalit

Osaavan lähestymistavan saavuttamiseksi viimeistelymateriaalien valinnassa on otettava huomioon tietyn huoneen ominaisuuksien koko tilavuus: sen pinta -ala sekä kaikkien ovien sijainti. Materiaalivalinnassa keskeisiä tekijöitä ovat seuraavat: pintojen määräaikainen tukkeutuminen, mekaaniset kuormat sekä lämpötilan laskut, joita esiintyy kotitalouksissa, koska niissä ei ole puskuria sisäänkäynnin muodossa.

Lattia

Yksi parhaista vaihtoehdoista käytävän lattian viimeistelyyn on lattialaatat. Useimmissa tapauksissa posliinikivitavara toimii parhaiten. Se on keraaminen tuote, jonka lujuus saavutetaan eri lisäaineilla. Asennus ja materiaalikustannukset maksavat enemmän kuin esimerkiksi linoleumi, mutta nämä kustannukset ovat perusteltuja, koska ne ovat investointeja monien vuosien ajan – keraamiset tai posliiniset kivilaatat ovat yksi pitkäaikaisimmista vaihtoehdoista lattian koristeluun.

Käytäväsuunnittelu 2021 - Lattian viimeistely Käytäväsuunnittelu 2021 - Lattian viimeistely

Seinät

Toisin kuin lattiapäällysteet, seinät altistuvat paljon vähemmän negatiivisille tekijöille ja kuormille. Siitä huolimatta, kun valitset viimeistelymateriaaleja, tässä on otettava huomioon useita ominaisuuksia. Joidenkin tapettityyppien käyttö ei ole suositeltavaa, koska paperiset taustakuvat menettävät nopeasti alkuperäisen ulkonäkönsä, eikä niitä voida puhdistaa, ja niiden tekstiilikappaleet ovat paljon kalliimpia ja joudut luopumaan pesuaineista niiden hoidossa..

Näiden havaintojen perusteella voimme päätellä, että pestävä, nestemäinen tapetti, tietyntyyppiset seinäpaneelit ja maalit, tiilimuuraus sekä koristekipsi voivat toimia käytännöllisenä ja sopivana materiaalina käytävälle vuonna 2021.

Käytäväsuunnittelu 2021 - Seinäkoriste Käytäväsuunnittelu 2021 - Seinäkoriste

Katto

Katon koristamiseksi sinun tulee valita monipuolisimmat ja yksinkertaisimmat viimeistelymateriaalit. Kun otetaan huomioon muoto ja käytävän pinta -ala, ei aina ole tarkoituksenmukaista käyttää rakenteita, joissa on useita tasoja ja kirkkaita värejä..

Ensi silmäyksellä lumivalkoinen kangas ei näytä täysin luovalta suunnitteluvaihtoehdolta, mutta sen käyttö lisää visuaalisesti äänenvoimakkuutta ja sopii mihin tahansa valittuun seinä- ja kattoverhoukseen ja pysyy myös modernina ja tyylikkäänä pitkään. Alkuperäiset valaisimet auttavat sinua laimentamaan yksivärisen yksitoikkoisuuden.

Käytäväsuunnittelu 2021 - Kattoviimeistely Käytäväsuunnittelu 2021 - Kattoviimeistely

Käytäväkalusteet

Kaikissa asunnoissa ei ole tilavaa eteistä. Tämän perusteella huonekalujen sisustaminen ei ole helppo tehtävä, varsinkin kun otetaan huomioon se, että ratkaisut on yhdistettävä perheen tarpeisiin. Tyypillisten huoneistojen ulkoasu sisältää yleensä pienen käytävän, jota lisäksi rajoittavat sisäovet tai jonka kokoonpano on väärä.

Sisäänrakennettu vaatekaappi päällysvaatteille ja -kengille sekä vaatekaappitarvikkeet ja -asusteet, joihin käännyt päivittäin, on ihanteellinen sijoitettavaksi ahtaisiin tiloihin. Jos alue ei salli edes pienen sisäänrakennetun vaatekaapin asentamista, voit tehdä vain seinäkoukkujärjestelmällä sekä kenkähyllyllä, joka voidaan asentaa niiden alle. Jälkimmäisessä lähestymistavassa sinun on otettava huomioon myös vaatteiden ja seinien pinnan välinen kosketus, joten viimeistelyyn kannattaa käyttää sopivia materiaaleja.

Jos käytävälläsi on kuitenkin riittävästi tilaa, sinun on käytettävä tätä ainutlaatuista tilaisuutta. Tilaviin huoneisiin mahtuu paitsi päällysvaatteiden, kenkien ja asusteiden säilytystila, myös lisähyllyjä eri tarkoituksiin tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan..

Käytäväsuunnittelu 2021 - Huonekalut Käytäväsuunnittelu 2021 - Huonekalut Käytäväsuunnittelu 2021 - Huonekalut

Sisustus ja tekstiilit

Rajoitettu tila ja ikkunoiden puuttuminen kertoo meille, että on yksinkertaisesti mahdotonta tehdä ilman suurta määrää lamppuja sekä niiden oikea sijainti modernissa käytävässä. Ennen kotoa lähtöä jokaisen on tarkasteltava kuvaa hyvin. Näin ollen yksi pieni kattokruunu tai seinävalaisin ei välttämättä riitä..

Asenna useita kattovalaisimia tai aseta pari kynttilää peilien viereen. Tällaisten toimintojen ansiosta lisäät visuaalisesti tilan kokoa ja jos asennat lisäksi suuria peilejä, moninkertaistat tehosteen, koska valo heijastuu lisäksi.

Sen perusteella, että eteinen on pieni huone, jolla on suuri toiminnallinen kuorma, ei ole niin paljon tilaa koristeellisille liikkeille. Monissa tapauksissa on parasta rajoittua kauniisiin kasveihin, kehyksiin, alkuperäisiin tekstuureihin ja kuvioihin matolla, tuolilla tai penkillä. Mielenkiintoinen tekniikka on liittää seinän päälle applikoimalla puun muotoiseksi ja asettaa sitten koukut esineille siten, että ne riippuvat kuvitteellisen kasvin oksista..

Käytäväsuunnittelu 2021 - Sisustus ja tekstiili Käytäväsuunnittelu 2021 - Sisustus ja tekstiili Käytäväsuunnittelu 2021 - Sisustus ja tekstiili

Pienen käytävän sisustus 2021

Vain muutama asunnonomistaja voi onnitella tilavasta eteisestä, joka on lisäksi oikean muotoinen. Tyypillisesti käytävä on hyvin pieni tila, jota rajoittavat vierekkäisten huoneiden ovet. Samaan aikaan tämä huone on ensimmäinen paikka, jonne jokainen astuu, se luo ensimmäisen vaikutelman koko asunnon ja sen asukkaiden ilmapiiristä. Siksi kyseinen talon osa ansaitsee kunnollisen järjestelyn..

Järjestämällä kaikki aiemmissa osioissa tarkastellut näkökohdat voidaan erottaa seuraavat ratkaisut pienen käytävän sisustamiseen:

– Kevyt ja kevyt pintakäsittely;

– Ympäristössä on toivottavaa hallita minimalistisia suuntauksia.

– Sisäänrakennettujen tallennusjärjestelmien käyttö;

– kiiltävän ja peilipinnan käyttö mattapinnan sijasta;

– Useimmissa tapauksissa paras ratkaisu olisi sijoittaa vähimmäissarja koukkuja päällysvaatteille ja pieni kenkähylly. Muissa olosuhteissa vaatekaappi on siirrettävä muihin olohuoneisiin, jotta jo pieni käytävä vapautuu..

Pienen käytävän sisustus 2021 Pienen käytävän sisustus 2021 Pienen käytävän sisustus 2021 Pienen käytävän sisustus 2021 Pienen käytävän sisustus 2021

Käytävän suunnittelu 2021 – kuva

Kutsumme sinut tutustumaan todellisiin käytäväprojekteihin, jotka on toteutettu erikokoisille tiloille. Niiden viimeistelyssä on otettu huomioon viimeisimmät trendit sisustusalalla vuonna 2021. Olemme varmoja, että tyylikkäät ja käytännölliset ratkaisut voivat inspiroida sinua omiin suunnittelutehtäviin.!

Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - valokuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - valokuva Käytävän sisustus 2021 - valokuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - valokuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - valokuva Käytävän sisustus 2021 - valokuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - valokuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - valokuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - valokuva Käytävän sisustus 2021 - kuva Käytävän sisustus 2021 - kuva