Opremite dizajn interijera u stilu ladanjske kuće – stvorite rustikalni ambijent posvuda

dizajn interijera u seoskom stilu namještaj drveni zidni dizajn bijeli

Uređenje interijera u seoskom stilu – rustikalni ambijent

Interijeri seoskih kuća karakteriziraju jednostavni detalji. Ovaj izrazito američki stil nedavno je doživio veliki procvat i privlačan je onima koji preferiraju klasičan, utješni stil. Ovo je mješavina arhitektonskih elemenata koji su uglavnom uočljivi na natkrivenim verandama, naslijeđenim stvarima, svijetlim bojama i hrapavim površinama.

Ovaj sentimentalni izgled više nije rezerviran samo za ljude koji žive na svojim imanjima. Svatko to može učiniti bilo gdje. Evo nekih aspekata seoske kuće koji vam mogu pomoći u stvaranju izgleda u vašoj kući.

Omotani trijem

tradicionalni dizajn interijera trijema u seoskom stilu

1. Prvotno zamišljeno kao mjesto za bijeg od vrućine, sada je mjesto susreta obitelji i prijatelja za razgovor.

To možete učiniti: ako nemate omotanu verandu, mogli biste na taj način dizajnirati natkrivenu terasu ili balkon. Ako soba nije dovoljno velika, jednostavno možete staviti saksije s poljskim cvijećem.

Klasična zidna svjetla

uređenje interijera u ladanjskom stilu opremanje ulaznih svjetiljki

2. Ova rasvjeta postala je simbol uređenja farme.

To možete učiniti: razmislite o zamjeni rasvjete zidnim svjetlima. Ako vam to trenutno ne odgovara financijama, odaberite jeftine viseće svjetiljke.

Toplina drveta

uređenje interijera ladanjski stil opremanje bijelim namještajem zidno ogledalo

3.  Drvo se uvelike koristilo u seoskim kućama jer je bilo vrlo lako dostupno vlasnicima kuća. Ogrebotine i ogrebotine koje nastanu s vremenom ostat će kao povijest kuće. Dakle, što drvo izgleda rustikalnije, to je atmosfera nostalgičnija.

To možete učiniti: Ako si ne možete priuštiti da svugdje postavite drvene podove, isprobajte najviđeniji dio kuće – obiteljsku sobu. Drveni namještaj, zidne ploče i elementi također pomažu seoskoj kući da se zagrije bez potrebe za obnovom cijele kuće.

Svijetao. U početku su zidovi bili svijetli jer vlasnici jednostavno nisu imali mogućnost skupih boja linija

dizajn interijera u seoskom stilu opremanje drvenih zidnih ploča

4.. Neke su obitelji ponekad koristile tapete na ključnim mjestima, poput ulaza, kako bi pokazale svoj stil. Na kraju su svjetlosni zidovi postali klasični element interijera seoske kuće.

To možete učiniti: obojite svoje zidove, ukrasne elemente, vrata i podloge svijetlom nijansom. Drvo se ne mora bojati u tim kućama, ali ako vaša kuća ima ograničenu količinu svjetla, razmislite o slikanju tamnog drveta kako biste uljepšali sobu.

Jednostavne tkanine. Seoske kuće nisu na vrhu

dizajn interijera u seoskom stilu namještaj drveni zidni dizajn bijeli

5.Tkanine i presvlake ručno su se izrađivale ili prenosile s koljena na koljeno. Dakle, tkanine su obično miješane i udobne.

Možete to učiniti: pamuk je bio sve u ranoj seoskoj Americi. Dakle, uzmite pamuk kao svoju glavnu tkaninu.

Srce kuće. Kuhinja je srce seoske kuće.

seoski stil interijera kuhinjski ormar staklena vrata

6.  Budući da je promet u kuhinji intenzivan kod kuće, površine su iscrpljene. Kao rezultat toga, zdepasti radni stolovi i masivni ormarići dolaze u kuću punu gostiju.

To možete učiniti: Uz ograničene financije, možete kupiti keramičke potrepštine, poput posuda za posuđe ili posuđa. Neke grube ploče također mogu pridonijeti.

Robusna blagovaonica

dizajn interijera u seoskom stilu opremanje stola blagovaonica od punog drveta

7. Blagovaonski stol. Jedan pojam može opisati središnju točku svake blagovaonice na farmi: robustan. Klasični blagovaonski stol obično se ručno izrađivao i prenosio s koljena na koljeno.

To možete učiniti: Ako ne možete učiniti ništa drugo, velika drvena daska za rezanje može biti rustikalno središte.

Pomiješajte u spavaćoj sobi

dizajn interijera seosko opremanje drveni okvir krevet spavaća soba

8. U spavaćoj sobi nekoliko je stvari naslijeđeno od prijatelja i obitelji. Lagana i tanka posteljina i okrečeni zidovi nadopunjuju rustikalni izgled.

To možete učiniti: odaberite predmete s izgledom iz 19. ili početka 20. stoljeća. Bilo bi bolje da članci jednostavno izgledaju kao jedan.

Luksuzna kada za noge

dizajn interijera u seoskom stilu opremanje ručnici za kupaonicu kupaonica

9.   Ove kade mogli su se naručiti tek krajem 19. stoljeća. U početku su bili od lijevanog željeza i porculana.

Možete to učiniti: replike optičkih vlakana mogu se kupiti za tisuću dolara. Ako niste spremni za to, idite na stil s dodacima. Vješalice na zidovima, drvene stolice za odijevanje, pomoćni stol sa strane. Tkani tepih umjesto prostirke za kupanje.

tradicionalni dizajn interijera trijema u seoskom stilu