Moderan eklektičan stan – redizajn malog prostora

moderan eklektičan stan redizajn dnevnog boravka kauč

Par iz Vancouvera pretvara kondominij za rezanje kolačića u osobni prostor s eklektičnim osjećajem.

Chad Farquharson i Wayne McGill ne mogu si pomoći, posao često nose sa sobom. Ali to nije njezin posao od devet do pet (Chad radi za vladu, a Wayne se bavi maloprodajom)-to je njezina uloga vlasnice We Live Like This, njezine tvrtke za dizajn interijera.

Zabavna i jedinstvena filozofija koja stoji iza ove poduzetničke tvrtke potiče vlasnike kuća da krenu naprijed i donose nove odluke o dekoru. I nigdje ova lekcija nije tako evidentna kao u onih par kondominija od 700 četvornih metara u centru Vancouvera. Dnevna soba istražuje eklektičnu mješavinu stilova. Novi kauč savršen je kod kuće azijskog izgleda, pretvoren u stolić. Bijela stolica vintage je pronalazak u trgovini, a suvremena stolica s uzorkom dar je prijatelja.

Kompaktna blagovaonica – stakleni stol i starinski luster

moderan eklektičan stan redizajn stakleni stol blagovaonica

Blagovaonica: Ova velika baršunasta klupa ne grči malu blagovaonicu, a služi i kao sjedalo za dnevni boravak. Izgled se održava svjetlim s prozirnim staklenim stolom, stolicama od pleksiglasa iz 1960., otvorenim staklenim policama i ogledalom koje vizualno proširuje prostor.

Ekstravagantna spavaća soba – atraktivan presvlaka i uzglavlje

moderan eklektičan stan preuređuje spavaću sobu

Spavaća soba: Vlasnici kuća Chad Farquharson i Wayne McGill koriste multimedijski projektor za preklapanje i praćenje slika. “To je jeftin način dodavanja drame”, kaže Chad. Tufnasto uzglavlje daje dašak boudoir glamura.

Ugodan kutak za čitanje u kojem možete naučiti lekcije ili jednostavno uživati ​​u omiljenoj literaturi

moderan eklektičan stan redizajnirati učenje kućnog ureda

Studija: Delegirajte sobu samo za mirno vrijeme i opuštanje. U jednom kutu ormara, vintage kožna ležaljka pruža savršeno mjesto za pogled na poznati bakreni krov hotela Fairmont Vancouver, vrijeme za čitanje ili drijemanje.

Vlasnici kuća Wayne McGill (lijevo) i Chad Farquharson (desno) zadivljeni su kako dopuštaju da njihov prostor odražava njihovu osobnost.

moderan eklektičan stan preuređuje vlasničku kuću

  1. stil

Wayne: Željeli smo se izazvati, a ne činiti ono što smo radili u prošlosti s bojom, a istodobno pokazivati ​​svoju osobnost. Željeli smo biti sigurni da je jako / meko, muško / žensko, izraženo staro / novo.

  1. Polazna točka

Chad: Prvo smo morali srušiti kutni zid u blagovaonici. Zrcala i klupu smo dizajnirali kako bismo otvorili prostor

  1. Omiljeni komad

Wayne: Nemam omiljeni komad, ali volim sve teksture. Željeli smo da naš dom bude vrlo taktilni – tjera vas da iskoristite te male trenutke da dodirnete mongolska bacanja, baršun, lan, antilop i kašmir.

  1. Individualni dodir

Chad: Dodali smo policu u dugu dvoranu, a zatim očetkali zid. Sada je funkcionalan i dramatičan – rijetke kvalitete za hodnik.

Wayne: Nitko drugi nema zid od krede u spavaćoj sobi, a mi ga možemo personalizirati u bilo kojem trenutku.

  1. Štedite i razbacujte se

Čad: Jeftino ili skupo, novo ili staro, lokalno ili sekularno, sve igra jedno protiv drugog sve dok se drže istih nijansi.

Wayne: Budući da kupujemo predmete koji izazivaju neku vrstu emocije, završavamo sa stvarima koje rade zajedno bez obzira na cijenu.

Hodnik – drvene sklopive stolice pričvršćene na zid nude dodatno sjedenje

moderan eklektičan redizajn apartmana sklopiva drvena stolica