Mirna hladna kuća, osamljena u centru Toronta

tiha hladna kuća dizajn dnevnog boravka slikanje svježeg interijera

Mirna hladna kuća, osamljena u centru Toronta

U ovakvoj sobi najbolje se uživa nakon dugog pješačenja po svijetu

Taylor Russell vidjela je mnoge stanove u potkrovlju. Zbog posla u odjelu za komunikacije svaka četiri mjeseca mijenjala je mjesto stanovanja.

Posjetila je mnoga mjesta u Kuvajtu, Pakistanu, Španjolskoj i Barbadosu. Ima iskustvo sa stotinama različitih stambenih prostora. Za to vrijeme uspjela je pronaći put do stila koji joj najviše odgovara.

Uvijek se bolje osjećala u otvorenijim, prozračnijim prostorima. Uvijek je uživala u njihovoj gostoljubivoj atmosferi, osobito kad su bili ukrašeni zanimljivim naglašenim namještajem ili drugim detaljima.

Također voli mjesta s potencijalom za transformaciju, mjesta na kojima se jedan dan možete opustiti, a drugi organizirati koktel zabavu.

Nakon još jednog napornog putovanja, 2007. je dala otkaz na telefonskoj govornici u zračnoj luci. Upravo je krenula iz Kuvajta na Jamajku. Rezervirala je kartu u jednom smjeru za rodni Toronto i odlučila kupiti kuću na letu.

Četiri dana kasnije imala je stan u izgradnji u kvartu King West. Stan je nešto veći od 380 četvornih metara. Tu ima dvije kupaonice i spavaće sobe.

Taylor Russell posjetila je mnoga mjesta u Kuvajtu, Pakistanu, Španjolskoj i Barbadosu

miran hladni dizajn kuće dnevni boravak slikanje skulptura

Russel nije potpuno odustao od putovanja po svijetu. Sada to čini na drugačiji način, naime tako što ga je osmislila. Njezini su roditelji također imali snažan utjecaj na dizajn interijera.

Učinili su to s mnogo darova: sada su njihove slike i skulpture razbacane po cijeloj prostoriji. Oboje također imaju odgovarajuće iskustvo. Majka je prije umirovljenja radila kao dizajnerica, a otac je vlasnik B.B. Bargoon’s. Ovo je poznata dizajnerska trgovina u Torontu. Par je uvijek postigao udoban i lijep dizajn interijera.

Russell nastavlja objašnjavati roditeljima ideju iza metoda projektiranja. Ne biste stvorili red kao u muzeju, već prostor u kojem se svi osjećaju ugodno i vole pozivati ​​i zabavljati goste. Kuća je puna prekrasnih komada iz cijelog svijeta i svaki ima svoju priču.

Russell se odmara na sofi koja je došla iz trgovine tvoje majke. Sa šest obližnjih parkova i brzim pristupom vodi, susjedstvo je utočište za vlasnike pasa u centru grada. Par u potpunosti uživa u ovim blagodatima.

 Russel je inzistirao na toploj atmosferi zimi i hladnoj ljetimiran cool dizajn kuće tulipani vaze za cvijeće s crvenim cvijećemOdabrala je paletu smeđih i bijelih nijansi te je kupaonici dodala dašak plave boje. Mnogo biljaka u obliku lijepih slika osigurava svježinu tijekom cijele godine. Autor cvjetnih slika je Russelova majka.

Pogledajte veliki stolić za kavu s metalnom podlogom na ulici. Sada je to prekrasan dio dizajna interijera.

Kameni okvir kamina dolazi iz kuće Russellovog djetinjstva!

tiha hladna kuća dizajn rustikalne slike ukrasa kamina

Polica pored stepenica služi kao prostor za prikaz nekih predmeta poput artefakata i drugih predmeta

mirni hladni dizajn dizajn toaletni stolić okvir za ogledalo pozlaćen Ženski elementi poput uokvirenih ogledala u kontrastu su s rustikalnim, industrijskim komadima. Slova od zahrđalog drveta ili su vrlo originalna?

Russellov uredski prostor nalazi se ispod stepenica

miran dizajn hladne kuće rustikalna podna lampa klasični ukrasi stepenice

 Ona i njezina sestra imaju čašu za piće tipa Tkaro. Ovo ovdje služi kao vaza za cvijeće. Nježni, tanki i vrlo moderni elementi ovdje se kombiniraju s klasicima iz sredine prošlog stoljeća.

Kuhinja je vrlo moderna

tiha hladna kuća dizajn kuhinja štednjak šank stolice sudoper

 Tamo kombinirate bijele kuhinjske ormare i kuhinjske radne ploče od granita

mirna hladna kuća dizajn kuhinja mramorni izgled radna površina

Blagovaonica – masivni drveni stol i metalne stolice

tiha hladna kuća dizajn kuhinja masivni stol za blagovanje drvo

Galerija na ulazu sadrži Russellove vlastite fotografske radove

mirna hladna kuća dizajn veliko ogledalo hodnik kuhinja

 Prihvatila ju je dok je bila u inozemstvu. Iza ugla se nalaze brojne staromodne vaze za cvijeće.

Što se tiče kvarta, sa Russellovog stajališta također je savršen. Blizina je centra grada i glavnih autocesta. Na njima možete brzo doći do okolice i napraviti lijepe izlete.

Većina dobrih restorana nalazi se na pješačkoj udaljenosti.

Dotrajala američka zastava upečatljiv je ukras

mirna hladna kuća dizajn spavaća soba zastava američkog stila

Russel je uštedio mnogo prostora dovodeći radno mjesto ispod stepenica. Sada je prelijepu sobu preuredila u gostinjsku.

Spavaća soba je praktički integrirana u krovnu konstrukciju

tiha hladna kuća dizajn spavaća soba bračni krevet uzglavlje luster Stoga je također širi od životnog prostora ispod. Sjajni luster kupila je u malom meksičkom gradu.tiha hladna kuća dizajn betonski stropni stol ladica stolVelika kupaonica uključuje veliki prozor koji otvara spavaću sobu

tiha hladna kuća dizajn kupaonica bijeli ogledalo umivaonik

Zadovoljstvo koje inzistira na mogućnostima zabave vani i udobnom životu unutra – to je Russellova kuća. Ima li bolje kombinacije? Nije li to savršen stan? Osoba koja godinama živi u hotelima to će cijeniti!

Russel želimo svu sreću u vašem zasluženom domu

tiha hladna kuća dizajn betonski okvir ogledala drvena kupaonica