Ideje za ukrašavanje gostinjske sobe s dvostrukom funkcijom

Ideje za ukrašavanje mekog tepiha crvene sofe za gostinsku sobu

Ideje za ukrašavanje gostinjske sobe za nekoliko namjena

Imate li kod kuće ovakvu sobu koja se nekako ne može dovršiti? Višenamjenska soba koja bi trebala biti gostinjska soba i kućni ured, ali zapravo ne spava? Ili treća spavaća soba, koja će u budućnosti biti dječja soba i sada treba drugačiju funkciju?

.. Danas se fokusiramo na opremanje soba za goste. Čak i ako služi kao dječji vrtić, kućni ured ili soba za obuku, postoji način da se različiti elementi integriraju u jednu cjelinu. Da bi bilo fantastično …

Višenamjenska rješenja soba

Baza u takvim dvonamjenskim sobama je krevet. I trebao bi biti kompaktan. Klasični kauč na donjoj slici lijepo je uklopljen u ovu sobu, zar ne??

Moderan kućni ured bogatih nijansi

Ideje za ukrašavanje polica za kućnu kancelariju u gostinjskoj sobi zid od cigle

Tinejdžerske sobe koje su opremili dizajneri interijera mogu biti izvor mnogih ideja jer njihova funkcionalnost također uzima u obzir igru ​​i san. Upravo ovo čini ovu spavaću sobu, ured i glazbenu sobu višenamjenskom na slici. Vrlo prilagodljiv izgled sobe za goste koja služi i kao kućni ured ili kao drugi kreativni prostor.

Moderna višenamjenska soba

Ideje za ukrašavanje uredskog stola tepiha u sobi za goste prugasto plava bijela

Kombinacija sobe za trening / sobe za goste posebno je pametna. Mnogi preporučuju da sportska oprema ne smije biti u dobrom dekoru, no vrlo je mali broj onih koji imaju dovoljno prostora za dodatnu prostoriju za trening. U ugao stavite udobnu garnituru na izvlačenje i to je to. Boje u prostoriji su izvrsne.

Soba za vježbanje sa šarenim sjedalima

Ideje za uređenje ženskog namještaja gostinjske sobe fitness kuće

Koja rješenja postoje za spavanje u višenamjenskim gostinjskim sobama? Što mislite o zidnom krevetu? Noću se koristi za spavanje, a zatim se otvara u zid. Ili na policama. Ili u ormarima.

Moderan ured sa zidnim krevetom

Ideje za ukrašavanje zidnih polica s drvenim podovima u gostinjskoj sobi

Mogu se otvoriti čak i kreveti na kat. Nema potrebe za uštedom prostora za bračni krevet u vašem kućnom uredu. A kreveti na kat nisu samo za djecu. Sjajna drvenarija čini sobu vrlo uzvišenom.

Sklopivi kreveti u kućnom uredu

Ideje za ukrašavanje madraca madraca s krevetom u gostinjskoj sobi krevet u potkrovlju

I sada dolazimo do kombinacije dječja soba / soba za goste. Naravno, ovu sobu trebate opremiti imajući u vidu interese djece. Sobu mogu cijeniti i odrasli, pogotovo ako počinje kao soba za goste, a zatim se mijenja u dječju sobu. Na slici vidimo smiješni šumski namještaj tvrtke Numi Numi Design u prostoriji koju je dizajnirao Project Nursery. I tu opet imamo krevete na kat.

Dječja soba s krevetima na kat

Ideje za ukrašavanje ogradenog kreveta za sobu u sobi za goste

Još jedna bitna komponenta višenamjenskog prostora su prostrane police. Ovo je osobito korisno u kućnom uredu koji služi i kao soba za goste. Na sljedećoj slici vidimo izvrstan stil dizajna u tinejdžerskoj spavaćoj sobi.

Odgovarajuće police u kućnom uredu i spavaćoj sobi

Ideje za ukrašavanje uredskog stola u sivoj boji za sobu za goste

Ovdje vidimo ljepotu kauča na izvlačenje, koji je danju izražajan komad namještaja, a noću je udobno mjesto za spavanje. Ovaj nasumični kauč na izvlačenje iz CB2 jednostavan je za upotrebu, a kao bonus bočne strane postaju daske za glavu i stopala tijekom spavanja.

Elegantna sofa na izvlačenje

Ideje za uređenje sofe za goste u krevetu na razvlačenje, tepih crvene boje

Još jedna mogućnost spavanja u CB2 je kauč na rasklapanje Lubi tirkizne boje, koji impresionira svojom dubokom plavom bojom. Ovaj komad namještaja je mali i može se postaviti u kut višenamjenske sobe, poput kućnog ureda. Tamo se možete opustiti, a gosti mogu zaspati.

Kauč ​​na razvlačenje u živim bojama

Ideje za ukrašavanje podne svjetiljke u sobi za goste plave zavjese

Posljednji nalaz u CB2 je opcija za spavanje koja također može poslužiti kao jarka mrlja boje u prostoriji. Ovaj Flex narančasti kauč na izvlačenje može se postaviti u tri različita položaja. S vatrenom bojom i kromiranim okvirom, to je lijepa opcija za spavanje za višenamjenske sobe.

Kompaktna sofa na izvlačenje u narančastoj boji sa funkcijom spavanja

Ideje za ukrašavanje mekog tepiha crvene sofe za gostinsku sobu

Višenamjenski stil sobe

Kako su različite funkcije integrirane u jedinstveni stil?

Prvi primjer je višenamjenska soba u Austinu u Teksasu koju je napravio Matt Garcia Design. Stil: rustikalni. Besprijekorno spajanje životnog prostora, kućnog ureda i spavaće sobe:

Moderna višenamjenska soba

Ideje za ukrašavanje zidova zidnih polica s spuštenim stropnim sobama u sobi za goste

Pogledajte ovu svijetlu i živahnu sobu za vježbanje … i tada ćete na slici vidjeti krevet s desne strane. Smirujuća boja ovog treninga / spavaće sobe sjajno se ujedinjuje, kao i široki prozori u bijelim okvirima.

Svijetli i živahni gosti / soba za trening

Ideje za uređenje sobe za goste zelene zidne boje fitness

Ili možete stvoriti tradicionalni interijer s plišanim mogućnostima za sjedenje i spavanje te zavjesama do sobe. Ispod vidimo gostinjsku sobu i kućni ured Centiational Girl:

Poslovni prostor sobe za goste

Ideje za uređenje spavaće sobe u gostinjskoj sobi klasično ugodne

Još jedan sjajni stil s ogledalima i svjetlucavim pločicama u uredu sa sjedenjem ispod. Prebaci se u krevet. Gosti se mogu pobrinuti za svoju e -poštu u udobnosti svog smještaja.

Elegantna gostinjska soba s uredom

Ideje za ukrašavanje zidnog ogledala u sobi za goste oko stupa na kauču

Moderan, ali ipak prilagođen djeci stil postaje sve popularniji u dječjim sobama. Geometrijski zidni papiri, viseća svjetla, okrugla ogledala i eklektični jastuci privlačni su i bezvremenski. Ova gostinjska soba / soba za bebe doista je privlačna. Kauč ​​na razvlačenje je Parsons iz West Elm -a.

Moderna dječja soba s mogućnošću spavanja

Ideje za ukrašavanje ukrasne loptice za sobu za goste dječje sobe

Druga je varijanta učiniti sobu elegantnom. Prekrasne presvlake, umjetnička djela u galerijskom stilu i zavjese postavljaju šik ton u prostoriji ispod. Boja na ploči i svjetlosni naglasci elementi su prilagođeni djeci.

Ideja za dječju sobu / sobu za goste

Ideje za uređenje dječje sobe u gostinjskoj sobi u obliku dijamanta u crno-bijelom uzorku

Sljedeća moderna dječja soba ima kauč na razvlačenje u holivudskom stilu. Privlačni elementi uključuju podebljane nijanse, elegantno osvjetljenje, moderna umjetnička djela i kiparsko ogledalo. Ovo je elegantna soba u kojoj gosti mogu prenoćiti, ali u kojoj su zadovoljene i potrebe djece.

Moderna dječja soba s kaučem na razvlačenje

Ideje za ukrašavanje prozora u sobi za bebe u sobi za goste

Posljednji primjer dječje sobe sa prostorima za spavanje je u umjetničkom stilu. U ovoj se sobi kombiniraju mnogi stilski elementi. Akrilne stolice stoje oko stola Isamu Noguchi. U fokusu je ljubičasta fotelja s izgledom vinilne igračke. Zbirka različitih jastuka čini stil sobe neodređenim.

Moderna dječja soba s krevetom

Ideje za uređenje crno -bijelog namještaja za dječju sobu u gostinjskoj sobi

Jesmo li ovim primjerima riješili neke dileme oko ukrašavanja? Kako smještate svoje goste kod kuće? Recite nam svoje mišljenje u komentaru ispod …