Feng Shui savjeti za sklad i pozitivnu energiju kod kuće

feng shui savjeti sklad energetski pozitivan

Savjeti za feng shui – pozovite pozitivnu energiju u svoj dom!

Budi aktivan! U vašim rukama stvarate svijet harmonije i ljepote. Počnite sa svojim stanom. Vrlo je važno da se kod kuće osjećate ugodno i sigurno. Kinezi su toga postali svjesni prije čitavu vječnost, a zahvaljujući Feng Shui doktrini i danas možemo dotaknuti njihovu mudrost.

Feng Shui je učenje o ravnoteži u životu. Sve na svijetu temelji se na ravnoteži. To oblikuje sva azijska učenja i u današnje vrijeme sve više ljudi sa Zapada vjeruje u to. Ako ste jedan od njih, pažljivo pročitajte ovaj članak do kraja.

Ne morate čitati velike knjige da biste proučavali filozofiju učenja Feng Shuija. Samo upoznajte ovih deset jednostavnih pravila. Dovoljno je da ih slijedite kako biste stvorili pozitivnu i uravnoteženu atmosferu u svom domu.

1. Počnite s Ulazni prostor. To je vrlo važno i poput filtera za dolaznu energiju. Dobro je ako ulazni hodnik nije ravno, već zakrivljen. Tako pozitivna energija ulazi u stan, a negativna ostaje vani.

Boja vrata je također važna. Crvena označava uspjeh i bogatstvo, zelena rast i razvoj, plava opuštanje, a smeđa stabilnost.

Upoznajte osnovne principe feng shuija!

feng shui savjeti sklad energetski pozitivna ulazna vrata

2. Uvijek stvaraj narudžba!!! Ovo je osnovno pravilo ne samo u Feng Shuiju! Napravite mjesta za pozitivnu energiju. Bacite sve polomljene ili neupotrebljive predmete!

Stvorite red i prostor!

feng shui savjeti sklad energija pozitivan red čistoća

3. Iskoristite moć Boje i stvorite skladnu shemu boja od dvije do tri boje koje vam se sviđaju i dobro se slažu.

Koje su vam omiljene boje?

feng shui savjeti sklad energija pozitivna shema boja ravnoteža

4. Poravnajte svoj stan sa svojim osobni ukus a! Ovo je vaša kuća i trebala bi biti puna stvari koje su vam prirasle srcu. Dobivena energija je dobra za vas.

Učinite kako želite!

feng shui savjeti sklad energija pozitivan život

5. Sobne biljke! Nije tajna da cvijeće može osvježiti svaku sobu. Na primjer, bambus može udahnuti život vašem domu.

Živite u skladu s prirodom!

Uživajte u flori kod kuće!

feng shui savjeti sklad energetski pozitivne sobne biljke zelene

6. Baš kao i biljke, glazba, muzika također ljekovito djelovanje na nas. Bez obzira volite li slušati (svirati) glazbu ili ne, neka to bude dio vaše svakodnevice. Zvona za vjetar izvrsna su ideja. Stoga vjetar daje izvanredan koncert posebno za vas.

Čarobna ljekovita moć glazbe

feng shui savjeti sklad energija pozitivna glazba vjetrobran

7. Upoznajte pet elemenata Feng Shuija – vodu, vatru, zemlju, drvo i metal. Svaki element predstavljen je određenim objektima. Na primjer, staklo stoji za vodu, keramika za zemlju, kamin ili svijeće za vatru. Svi elementi trebaju biti jednako zastupljeni u uređenju interijera. Ovo je način na koji stvarate sklad.

Sklad i ravnoteža – to je vaš cilj

feng shui savjeti sklad energetski pozitivni elementi

8. Srećni amajlije i talismani. Ako mislite da vam neki predmet donosi sreću, ima mjesto u vašem domu.

Može biti sastoji se sreća u okruženju pozitivne energije

feng shui savjeti harmonija energija pozitivna amajlija

9. Rasporedite svoje spavaća soba prema Feng Shui pravilima (o tome smo već napisali nekoliko članaka) Spavaća soba je vrlo važna jer tamo provedete oko trećinu svog života.

Dobar feng shui u vašoj spavaćoj sobi

feng shui savjeti sklad energetski pozitivna spavaća soba

10. Neka sunce uđe! Prirodno svjetlo  je definitivno pozitivna energija. Veliki prozori od poda do stropa najbolje su rješenje. Uživajte u zrakama sunca!

Pustite sunčevu svjetlost u kuću!       feng shui savjeti sklad energija pozitivna sunčeva svjetlost