34 kamina s ostakljenjem – vrhunske dizajnerske ideje za moderni dom

Ostakljeni kamini moderni stan dramatičan tamni interijer

34 kamina s ostakljenjem – vrhunske dizajnerske ideje za moderni dom

Definicija “doma iz snova” može se jako razlikovati od osobe do osobe. Dok bi neki više voljeli tradicionalan i luksuzan stan koji nudi topao i privlačan ambijent, drugi vole moderne elegantne i inteligentne postavke koje teže gravitirati oko minimalističkog namještaja.

Ipak, postoji nekoliko osnovnih elemenata dizajna s kojima se većina nas može složiti kao univerzalnost. Prekrasan užareni kamin definitivno je jedna od onih popularnih opcija koje većinu ljudi očito privlače. Za mnoge, kamin utjelovljuje ideju idealnog prebivališta, a ne mali broj gaji želju da ga ugrade u vlastiti dizajn soba.

Napretkom novih tehnologija i sve većom raznolikošću na području unutarnje opreme, oblik dimnjaka također se značajno promijenio. Suvremeni kaminski sustavi odlikuju se, između ostalog, ergonomskim, elegantnim, trendovskim i energetski učinkovitim dizajnom. Staklena vrata i pročelja postala su sastavni dio ovih dizajna orijentiranih na budućnost. Ovdje je predstavljena zbirka slika interijera u kojoj se kamini sa staklenim frontama ističu kao kombinacija sigurnosti i stila.

Ugrađeni kamin i bijela ležaljka za opuštanje pored njega

kamini s ostakljenjem moderan stan bijeli opustite ležaljke

Ugodan dnevni boravak s ugrađenim kaminom

ostakljeni kamini moderan stan drveni stolni kauč

Tradicionalni dizajn dnevnog boravka – udoban namještajkamini sa ostakljenjem moderan stan tradicionalni topli ambijent

Elegantan, moderan stan s plinskim kaminom

Ostakljeni kamini moderni apartmanski kožni namještaj

Spavaća soba gleda na plažu – moderan kaminostakljeni kamini moderan stan spavaća soba krevet kameni zid

Blještavi srebrni zid plijeni pogled

Ostakljeni kamini ugrađeni u moderne stanove sjajno sjaje  Moderni dizajnerski kamin u stakluOstakljeni kamini moderni apartman dramatičnim originalnim namještajemMasivni kameni kamin u ugodnoj dnevnoj sobi

kamini s ostakljenjem moderan ravni kameni zidni naslonjač kauč

“Class” svjetlucanje u staklenom okviru!

Većina suvremenih domova obično se može pohvaliti plinskim kaminima, koji ne samo da pomažu ispuniti mjesto toplinom, već stvaraju i jedinstvene vizualne kontraste. Zbog svoje prirodne prirode, kamini su vrlo privlačni i stoga se ističu kao privlačni, bez obzira na to gdje se nalaze. Većina linearnih plinskih kamina opremljena je staklenim prednjim dijelom, što može biti od pomoći na nekoliko načina. S čisto estetskog gledišta, međutim, ova vrsta kaminskog sustava može se savršeno kombinirati s modernim namještajem, pogotovo jer je staklo materijal koji se trenutno široko koristi u dizajnu stanova.

Elegantan i praktično namješten dnevni boravak

Ostakljeni kamini moderni apartman od kožne kutne fotelje na razvlačenje

Elegantan, šik namještaj za dom – niski namještaj

kamini s ostakljenjem moderan stan baršunasta sofa tepih mekani

Prekrasan ugrađeni kamin – mozaične površine

Ostakljeni kamini moderni stan dramatičan mozaik

Dobra mješavina stakla, kamena i drva u optimalnim omjerima može osigurati da uživate u čarobnom okruženju u svojoj dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi – intimna atmosfera u kojoj sjedite ili ležite ispred svijetlog, lijepog kamina sa sanjivim očima, provesti mnoge kontemplativne večeri.

Ekstravagantan namještaj za blagovaonicu – moderna viseća svjetla iznad blagovaonskog stola – ugrađeni kamin sa ostakljenjem

ostakljeni kamini moderan stan suvremeni interijer

Topao, ugodan namještaj – atraktivne narančaste zavjese i prugasti tepih

Ostakljeni kamini moderni apartman narančaste zavjese kauč

Elegantan dnevni boravak – ugrađeni kamin sa ostakljenjem

Ostakljeni kamini tekstura teksture moderne stambene boje

Trenutni dizajn interijera – neizravna stropna rasvjeta u spavaćoj sobi

kamini sa ostakljenjem moderan stan sive boje minimalistički

Bijela kutna garnitura i dva pomoćna stola – dekorativni i praktični

kamini sa ostakljenjem moderni stambeni zidni ogledala kuglasta svjetla

Svjež, ugodan namještaj za dnevnu sobu – stojeća svjetiljka od metalne zdjele

ostakljeni kamini moderna ravna metalna zdjela za podne lampe

Kad se stavi pod staklo, plamen također može pružiti sigurnost

Sigurno biste poželjeli da kamin u vašem stanu bude blistavo, ugodno i toplo mjesto na kojem se možete opustiti u hladnim danima, udobno zamotan u vunenu deku i ispijajući svoje omiljeno piće. Dok to radite, imajte na umu da najvažniji aspekt dizajna kamina mora biti paziti da se lijepi plamen ne proširi na ostatak vašeg doma! Zato su staklene fronte ili dobro postavljena staklena vrata idealno rješenje ako ne želite brinuti da bi mali komadi ugljena, iskre ili užareni pepeo mogli slučajno izletjeti iz kamina. To je mnogo više od puke estetike, sigurnost koju dobivate ugradnjom kamina sa staklenim vratima – i to ovaj savjet čini apsolutnom potrebom.

Ugodan dnevni boravak-prozori od poda do stropa

Ostakljeni kamini moderni stan tepih kauč prozor

Velika soba namještena u minimalističkom stilu

Ostakljeni kamini moderni drveni podovi u stanu

Masivni drveni stol u dnevnoj sobi – nijanse bež boje

kamini s ostakljenjem moderni ravni stol od masivnog drva

Veliki broj vlasnika kuća diljem svijeta neprestano je izložen požarima, a tisuće godišnje pretrpi nepotrebne nesreće jednostavno zbog otvorenog dizajna svojih kaminskih sustava. Stoga se preporučuje da uvijek odaberete varijantu sa staklenim vratima, u kojoj su oblik i funkcionalnost besprijekorno povezani.

Orijentalni namještaj – upečatljivi ukrasni naglasci

Zastakljeni kamini moderni apartman fotelja stolna slika ostakljeni kamini moderan stan kuhinja dnevni boravak Kamini sa ostakljenjem, moderni stakleni stolni stolni ovalni oblik kamini sa ostakljenjem moderni apartman kameni zid kamini sa ostakljenjem moderni stambeni zidni ogledalo na kaminu

Štedjeti energiju

Baš kao što zimski otvoren prozor može uzrokovati dramatičan porast računa za grijanje, tako je i potrošnja energije otvorenog kamina, koji mora zagrijati cijeli okolni prostor, također mnogo veća. Upravo iz tog razloga zatvorena verzija sa staklenim vratima najbolja je opcija ako želite postići poboljšanje energetske učinkovitosti i značajno smanjiti potrošnju plina i trupaca. Staklena vrata i prozori od kamina izrađeni su u raznim oblicima i modelima, a dostupni su i dizajni koji vam pružaju pogled na plamen od 360 stupnjeva uz potpunu, apsolutno sigurnu sigurnost i mir.

kamini s ostakljenjem moderan stan sjajni crni zid ostakljeni kamini moderan stan spavaća soba bijela posteljina Kamini s ostakljenjem u modernom stanu pored crnog stolića

Dizajn kamina uključuje mnogo više od onoga što se na prvi pogled čini. Prije početka bilo kakvih promjena uvijek se posavjetujte s nadležnim stručnjacima na području mjera zaštite od požara. Svi prijedlozi – od prekrasnih kamenih kamina do fantastičnih linearnih kamina na plin – nevjerojatno dobro funkcioniraju sa staklenom omotnicom. Jednostavno prvoklasni dragulj za interijere – kako u svrhu njihove zaštite, tako i radi njihovog modernog izgleda!

kamini sa ostakljenjem moderan stan topao ambijent ostakljeni kamini moderni stambeni luster luster za sjedenje klupa Kamini-sa-ostakljenjem-moderan-stan-kamin-kut-sofa-baršun ostakljeni kamini moderan stan bijela stolica kameni zid kožna sofa kamini sa ostakljenjem moderni apartman kameni zid