Køkken-stue med et areal på 12 kvm. m: vi skaber et gennemtænkt interiør fra minimalisme og højteknologi til klassikere og loft

Farverigt studio-køkken i loftstil

Farverigt studio-køkken i loftstil

En køkken-stue med et areal på mere end 12 kvadratmeter er et bredt felt til manifestation af fantasi og kreative designløsninger. Dens dimensioner er mere end standardmålere og kan rumme enhver form for møbler og forskellige tilbehør, det vigtigste er at vælge en vindende layoutmulighed.

Harmoni i interiøret er nøglen til et godt humør

Harmoni i interiøret er nøglen til et godt humør

15

En interessant designmulighed for rummet

En interessant designmulighed for rummet

Layout

Den mest populære type stort køkken er et køkken kombineret med en stue, når rummet har et arbejdsområde og et sted at slappe af. Rummets udseende afhænger af, hvordan møbelmodulerne bliver fordelt. Der er flere typer layout.

L-formet layout sparer kvadratmeter

Bogstav P

Med denne planlægningsmetode er det praktisk at danne en såkaldt trekant – en vask, et køleskab og en komfur. Spiseområdet er placeret i midten, arbejdssektionen er placeret parallelt med bordet og stole på modsatte sider af modsatte vægge, hvilestedet er organiseret lidt længere væk fra den ubeboede væg.

På en note! Nogle gange praktiseres en anden mulighed – spisepladsen og sofaen er placeret lidt længere, og en bærbar ø placeres i midten og fjernes når som helst..

13

Parallel

Sættet og de tekniske anordninger er placeret langs to modsatte lange vægge. Denne metode ser mest fordelagtig ud, hvis rummet har et stort panoramavindue..

Råd! For at få et smalt og langt værelse til at se mere harmonisk ud, er det bedre at bruge ikke standard, men smalle moduler. De kan købes i enhver møbelbutik eller bestilles efter individuelle mål..

God idé til parallelt arrangement af køkkenmøbler

God idé til parallelt arrangement af køkkenmøbler

Smalt køkken med parallel indretning

Smalt køkken med parallel indretning

Råd! På grund af detaljerne i layoutet i et sådant rum er det svært at organisere en stue; det erstattes ofte med en bardisk og komfortable stole.

Ø og halvø

Øtypen er ikke særlig praktisk til et køkken på 12 kvm. m, så det er bedre at vedtage en halvø -version med en kantet placering af headsettet, så danner den resterende frie del harmonisk stuen. En stor blød sofa ser særlig usædvanlig ud som en fortsættelse af et møbelmodul i form af bogstavet C.

15

 Studio

12 meter køkkener er ofte placeret i etværelses lejligheder, og i sådanne tilfælde kan et enkelt usædvanligt interiør modelleres. For at gøre dette skal du bruge en kompetent opdeling i sektorer. For ikke at overbelaste pladsen udføres zonering med møbler, stativer, glas / udskårne luftskillevægge, reoler eller fremhævning med blomster / tekstur af byggematerialer.

Vi adskiller en del af den samlede optagelse og afsætter den til den mindste mængde headset og stort udstyr (komfur, køleskab), derefter deler vi optagelserne med møbler, observerer et enkelt farveskema i hvert planlagt område eller dekorerer med skillevægge.

En af de mest populære og bekvemme muligheder for at dekorere små lejligheder

En af de mest populære og bekvemme muligheder for at dekorere små lejligheder

Stilarter

Arealet på 12 kvadratmeter er velegnet til enhver stil. Overvej de mest populære og vindende muligheder, der indebærer at kombinere med stuen.

Gode ​​gamle klassikere

Det går aldrig af mode, grundlaget er et massivt massivt træ med en naturlig finish eller så tæt som muligt på naturlige materialer. For at forhindre, at skabene ser for tunge ud, kan du bruge udskårne døre eller hele fronter. Tapet skal vælges blandt tekstiler eller med et tematisk klassisk diskret mønster.

Dagens klassikere er ikke længere falmede og ansigtsløse, og består fuldstændigt af typiske antikviteter, som i gamle dage. I dag har den fået en moderne form. Interiøret kan desuden dekoreres med malerier, plakater og organisk tilpassede husholdningsapparater. En del af stuen skal have en halvcirkelformet sofa med krøllet ryg.

Smukke klassikere i en let version

Smukke klassikere i en let version

Minimalisme

Dette er den enkleste version af interiøret, der samtidig kendetegnes ved raffinement i dygtige hænder. Et sådant køkken bør slås med strenge, næsten kontorartikler, de mest kompakte husholdningsapparater og monokromatiske materialer. Kontrastspillet ser usædvanligt ud – hvid og sort, brun og beige.

Råd! Hvis du vil tilføje lidt hygge til minimalismens stramning uden at bryde den ensartede stil, kan du gøre dette med stofgardiner, hørgardiner og duge..

Originalt designprojekt i stil med minimalisme

Originalt designprojekt i stil med minimalisme

Højteknologisk

Et højteknologisk køkken-alrum er et rum fra fremtiden eller et rumskibsrum. Ingen klassiske garderober, borde og stole, alle møbler skal have flotte former og forbløffe med glans og metallisk glans, og kun plast og krom beslag kan give en sådan effekt..

Råd! Det er i sådan et interiør, at du kan give frie tøjler til al mulig elektronik og prale med alt multikoger, mikrobølgeovn, kedel, mere som mini-flyvende tallerkener..

Dette er kongeriget med bøjede former og alle former for belysning – fra loftlamper med indbygget farvemusik til en rund gulvlampe, der skimrer af hele regnbuens spektrum i stuen.

Accent indretningselementer vil opdatere strengheden i højteknologisk stil

Accent dekorelementer vil opdatere sværhedsgraden af ​​hi-tech

Råd! Hvis du har brug for zoneinddeling, er kromskillevægge, stativer osv. Bedst egnet til højteknologisk stil..

Loft

Køkken-stuen i loftstil er en stilfuld afslappet stil, som mange kreative mennesker elsker. Det er en mur med det mest moderne tynde tv, der bevidst rager loftsbjælker med hængende kromlamper. Det rå, men naturlige parketgulv i stuen domineres af en slidt lædersofa, en yndet lænestol fra barndommen og plakater inspireret af Andy Warhol. Husholdningsapparater lever et hemmeligt liv – de er skjult / indbygget i de “overhalede” flere dele af modulerne fra det engang dyre headset.

Stilfuld kombination af murværk og sorte og hvide møbler

Stilfuld kombination af murværk og sorte og hvide møbler

Mange paradokser sameksisterer her, og al denne “kakofoni” ser overraskende harmonisk ud på baggrund af en ru mur, som både er en accent og det vigtigste forbindelsesled.

Råd! Efter at have forelsket dig i loftstil, bør du ikke skynde dig hovedkulds ind i en fuldstændig ombygning og rive væggene ned som i et spabad – det er en besværlig og temmelig dyr fornøjelse. Du kan simpelthen “lege” med den eksisterende altan ved at lave en bardisk eller et podium fra vindueskarmen for at slappe af ved panoramavinduerne.

Studio-køkken i loftstil

Studio-køkken i loftstil

Interessante øjeblikke og nyttige anbefalinger fra designere

Giv fantasien frie tøjler, og glem ikke nogle af de hovedpunkter, som enhver stil er baseret på. Erfarne dekoratører deler nyttige tips.

Hvad skal man overveje?

  • Hvis du har brug for at gøre rummet bredere, skal du vælge et lyst farveskema i arbejdsområdet. Afslapningsområdet med din yndlingssofa kan allerede gøres lidt mørkere, dette vil adskille den del, der er beregnet til madlavning og smukt understrege stedets grænser for hvile og modtagelse af gæster, uden at “spise” ekstra meter;
  • For at spare plads endnu bedre skal du vælge udstyr og møbler med minimale dimensioner;
  • Køkken-stuen skal ikke kun være smuk, men også behagelig, og derfor bør du ikke “sprede” komfuret, vasken og arbejdsfladerne i forskellige ender af rummet, de skal have deres plads og være inden for gåafstand fra hinanden ;

13

  • Når du vælger højteknologiske eller moderne stilarter, er du velkommen til at bruge blanke stræklofter og møbler med lakerede overflader – de forbedrer lysets spil og understreger originaliteten af ​​de valgte stilarter;
  • Det er ikke nødvendigt at bruge den samme type lamper, der fremhæver forskellige zonerum, du kan smukt kombinere sconces, lysekroner og pege “tablets”;
  • Møbler, der ikke har dørhåndtag, udvider rummet visuelt; sådanne skabe åbnes ved let at trykke på dørene;
  • Opholdsområdet kan dekoreres med lyse farvepunkter, såsom røde og gule puder, så længe det passer ind i den eksisterende stil. Denne teknik opfrisker interiøret og tiltrækker opmærksomhed..

Mindre lyse elementer tilføjer zest til interiøret

Mindre lyse elementer tilføjer zest til interiøret

Køkken-stue 12 kvm. m er et universelt område, der giver dig mulighed for at implementere næsten alle eksisterende muligheder for stilarter og layout. Men lad være med at slippe indretningsarkitekten, skynd dig ikke med at rive væggene ned eller løb efter tilladelse til at bygge en murstensskillevæg. For at komme i gang bør du udforske et par af de interiører, du kan lide, og læse råd fra erfarne fagfolk. Dette vil hjælpe med at kanalisere din fantasi til en praktisk retning og forhindre dig i at lave fejl, hvis korrektion nogle gange koster mange penge..

Bachelor hjørne

Bachelorhjørnet “to i ét”