Ikke-standardkøkkener (80+ fotos): de bedste tendenser inden for køkkenindretning i 2019

Moderne design med en række stilistiske løsninger

Moderne design med en række stilistiske løsninger

I år er det luftige interiør stadig på mode, og kombinerer oftest køkkenet med spisestuen. Hvis du ser på fotos fra udstillinger, vil du bemærke, at der er en tilbagevenden af ​​de glemte: naturligt træ, indendørs planter, røget glas i dekorationen er i trend. Dette år bringer lakoniske dekorative elementer og en kombination af minimalistiske detaljer med lys indretning..

15

Den originale idé om et funktionelt og komfortabelt køkkenmøbel

Den originale idé om et funktionelt og komfortabelt køkkenmøbel

Det nye er det godt glemte gamle

Træpaneler fastgjort på væggen, glaserede fliser med mønstre, indendørs blomster er vendt tilbage fra fortiden. Det er klart, at alle disse elementer har modtaget et moderne design..

Naturligt træ – i toppen af ​​2017

Dette materiale bruges til at dekorere vægge, gulve og lofter. Moderne træbearbejdning eliminerer blanke overflader og eksotiske usædvanlige teksturer. Der bruges matte paneler af eg, fyr eller ask. Følgende er moderigtige teksturer:

 1. Et lysbræt bruges til gulvet, skabe er døve med en mat overflade.
 2. Det trendy design bruger en kombination af træ og elementer i mat sort eller grå. En favorit er den rustikke finish, hvor der er mange revner og misfarvning på overfladen.
 3. Sjusket efterbehandling er i trend. En ø er lavet med hylder fra ubeskårne brædder.
 4. Til forklædet og vægpanelet er træfliser velegnede. Du kan spare dit budget og tage det samme materiale som væg og gulv..
 5. Bleget træ er i harmoni med Provence -stilen.
 6. Hvis køkkenrummet er lille, skal du foretrække finérfliser, hvilket giver dig mulighed for ikke at miste dyrebar plads..

15

Ikke-standard landskabspleje muligheder

Meget grønt bruges i moderne indretning, men stederne for dets placering er ikke-standard:

 • Zonevægge med forskellige nicher og lodret arrangerede hylder med grønt placeret på dem.
 • I øko-design og folkelige stilarter ser thujaen i midten af ​​rummet godt ud. Indretning til krukker kan laves af rundtømmer og gentag dette plot på et panel placeret på væggen.
 • Vægskabe kan udskiftes med græsplantede trækasser. En god kontrast opnås ved at kombinere grønt med mørke møbler. Varmt lys bruges til at skabe accenter..
 • Med et ø -køkkensæt placeres grønt i midten af ​​øen, mens salat eller krydderier kan plantes, så vil der være frisk græs ved hånden.

Råd! Du kan placere individuelle buske i plantager eller i nicher under belyst glas. Grønne haver bruges til sommerkøkken.

Levende planter vil fylde rummet med frisk luft og nye ideer

Levende planter vil fylde rummet med frisk luft og nye ideer

Hjemmelignende atmosfære takket være hjemmeplanter

Hjemmelignende atmosfære takket være hjemmeplanter

keramiske finish i trend

I moderne design er der ingen gesimser på loftet og strukturer på flere niveauer. Væggene er færdige med fastspænding, dekoreret i en tone med en mat finish, og kun en skiller sig ud og er lavet i kontrast – sten, keramik eller træ. Det er på mode at bruge glaserede fliser med et 3D -mønster påført.

Designtip: Tavleformede marmorfliser er stadig på mode i denne sæson. Træ- eller kobbermosaikker er velegnede til gulvet. For at fuldføre dekorationen af ​​rummet kombineres forskellige mønstre og teksturer af fliser. Det matcher med rustfrit stål og malede vægge.

Hvis der vælges en flise med forskellige mønstre, lægges den ud uden at forbinde mønstrets fragmenter: der opnås en slags patchwork. For et almindeligt interiør vælges flerfarvede fliser. Nyt er fusionsstilen – sekskantede fliser. Den passer i en bikage-lignende form.

fjorten

Glas i interiøret

Tonet glas bruges til facader eller hængende hylder. I stedet for tomme skabe foretrækker de åbne, lavet af glas. De kan erstatte det øverste niveau, hvilket gør strukturen lettere. Anvendelsen af ​​spejle til bagpanelerne udvider rummet betydeligt. En god løsning, hvis du ikke planlægger en renovering, er at udskifte de øverste niveaufacader med glas..

Tip: For en retrostil er en kombination af glasfronter med tonede dem velegnede. Skabet kombinerer vitriner og træhylder.

En interessant mulighed for opbevaring af køkkenredskaber på en ø under glas

Opbevaring af køkkenredskaber på en ø under glas

Detaljer uden hvilke et trendy interiør er umuligt

 • Loftet stil er den mest populære i dag. Vægge foret med gamle mursten, bordplader i beton, skinnende stålbøjler og geometrisk ruminddeling er hovedtendenserne..
Anvendelse af beton og sten i køkkendesign

En bordplade af sten eller beton er allerede kendt, men en stenfacade er noget nyt. Døre er lavet af gråt kompositmateriale og er i harmoni med træfacader.

Trend: takket være den lette behandling og evnen til at lave enhver form er kunststen blevet populær. Lukkede skabe fremstillet af monolitiske overflader ser fashionable ud.

En af modetrenderne i dag er dekoration med natursten.

En af modetrenderne i dag er dekoration med natursten.

Murværk til et lille køkken i loftstil

Murværk til et lille køkken i loftstil

Originale systemer til organisering af opbevaring af ting

Høje strukturer, der er placeret fra gulv til loft, har vist sig godt. Enhver form kan bruges: en trekantet hylde med hylder eller et klædeskab med hylder og skuffer eller smalle hylder og små nicher. Til små rum er tagskinner velegnede.

Inde i headsettet er en teknisk fyldning: overflader, der ruller ud, og stikkontakter, der glider ud. Alt internt rum er involveret. Forklædte piedestaler og foldeskuffer bruges.

Lyse nuancer fremhæver enkle linjer og skaber et stilfuldt og rent værelse

Levende nuancer fremhæver enkle linjer for at skabe et stilfuldt, ryddeligt rum

Høje fronter uden udvendige beslag sparer plads i et lille rum

Høje fronter uden udvendige beslag sparer plads i et lille rum

Klar geometri i rummet

Modulære systemer med afrundede kanter bruges som møbler, der minder om stilen i 60’erne i det 20. århundrede. Blanke facader uden dekorationer med skjulte beslag bruges; de kan dekoreres med emalje eller plast. Et lineært arrangement bruges i kombination med en ø. Den nederste række består af vandrette piedestaler.

Stilfuldt arrangement af et smalt køkken

Stilfuldt arrangement af et smalt køkken

På en note! Til geometri i flere niveauer bruges træfiner med en mat overflade. Plastfacader kombineres med en enfarvet ø, der kan forbindes til spisebordet.

Retro køkkenindretning

Retro køkkenindretning

Farveindstillinger til køkkenet

Antracit er på mode i år, hvilket fortynder den orange nuance af græskarfarven. En anden trendy tone – blå og dens nuancer.

Den mest efterspurgte er gråtonen

Grå er på mode i enhver nuance – fra lys sten til antracit. Her er nogle ideer, der kan fungere til dit køkken:

 1. du kan kombinere flere halvtoner af samme farve i rummet;
 2. anvende antracit halvblanke facader;
 3. m er velegnet til retrostil;
 4. designere tilbyder at kombinere forskellige teksturer og toner.

13

Sort interiør

Streng sort kan fortyndes med naturlige greens. En mat sort væg bliver baggrunden, hvor levende planter placeres.

Råd! Du kan fortynde interiøret med et lyst bord og gennemsigtige glaselementer.

13

Trendy orange

Sæsonens nyhed er det orange headset. Denne skygge passer godt til træ, krom og sten. En billig mulighed er møbler med plastbeklædning og gennemsigtige stole. For ikke at genere den lyse farve for meget, kan den bruges i flere detaljer, hvilket gør det muligt at fortynde det diskrete design.

Råd! Matt grå overflade og blank orange kombineres godt.

Levende farver hjælper med at bringe dine vildeste ideer ud i livet

Levende farver hjælper med at bringe dine vildeste ideer ud i livet

Varm orange farve vil tilføre hjemmet komfort til rummet

Varm orange farve vil tilføre hjemmet komfort til rummet.

Blød blå og lys blå

Der bruges en lys blå nuance til væggene, og headsettet er valgt i hvidt. Du kan bruge en mørkeblå væg til at kontrastere med hvide møbler. Fusion gør det muligt at kombinere forskellige teksturer og toner: tag en mosaik på væggen og blå møbler med gule lamper. Et træ med blå plast ser fed ud.

Råd! Vælg omhyggeligt møbler, design af dit køkken, og foretrækker efterbehandling, hvis stil, alsidighed og komfort kombineres i det. Vælg materialer, der er lette at passe. Efterlad ikke mange åbne hylder – det er ubelejligt at bruge.

Glansblå facade ser godt ud i et lille køkkenområde

Glansblå facade ser godt ud i et lille køkkenområde

Hvis kvadrering tillader det, har du råd til at male væggene i mørke nuancer

Hvis kvadrering tillader det, kan du male væggene i mørke nuancer.