Charme af pastelfarver (65+ fotos): fersken tapet i interiøret og muligheder for deres bedste kombinationer

Lyst køkken med lyse vægge

Lyst køkken med lyse vægge

Valget af farve i indretning spiller en af ​​hovedrollerne. For det første, fordi alle andre genstande skal tilpasses finishens nuance, og for det andet er det farven, der skaber stemningen og gør atmosfæren behagelig og hyggelig. For dem, der synes lyse nuancer er kedelige og mørke for dystre, er ferskenfarven perfekt til vægdekoration..

Klassisk badeværelse

Klassisk badeværelse

Fersken tapet muligheder

Interessen for fersken tapet i interiøret er ikke kun forbundet med det faktum, at et sådant design ser ret originalt ud, men også med den særlige atmosfære, de hjælper med at skabe. Afledt af orange, koral og gul, hjælper denne magiske farve til at forbedre humøret, øge niveauet af endorfiner – lykkehormoner og finde harmoni. Producenter tilbyder et stort udvalg af forskellige ferskenfarvede tapeter til interessant tilpasset interiør..

Til vægdekoration kan du bruge:

  • Almindeligt tapet. Det anbefales at diversificere den rene ferskenfarve ved hjælp af tekstur, vælge en udtalt lettelse, skinnende pletter og ruhed.
  • Tapet med mønster. Som regel er fersken tapet skabt med et åbent guldmønster, der skinner spektakulært i solen, hvilket gør rummet lysere..
  • Tapet med rhinestones. Tilstedeværelsen af ​​en række smykker i form af perler, perler eller rhinestones er velegnet til et luksuriøst, mystisk interiør.

Lys accentvæg i stuen

Lys accentvæg i stuen

Soveværelse i sarte farver

Soveværelse i sarte farver

  • Det flydende tapet. En glimrende mulighed for at opnå enhver tekstur med et enkelt lærred. Ved at supplere blandingen med en passende maling kan du få en mere effektiv nuance..

Råd! Ferskenbaggrunde går godt med hinanden. Hvis du gør den nederste del af væggen mørkere og mere monokromatisk, og den øverste – lys med et mønster, får du et mangefacetteret, omfangsrigt interiør.

Eklektisk interiør med matchende gardiner

Eklektisk interiør med matchende gardiner

Nærbillede af flamingoer på badeværelsets vægge

Nærbillede af yndefulde flamingoer på badeværelsets vægge

Kombinationer af nuancer

Ifølge mange designere har ferskenfarven en beroligende karakter. Dens varme, sarte nuancer fremmer afslappende afslapning og afslapning. Et stort udvalg af forskellige muligheder giver dig dog mulighed for at vælge en palet i overensstemmelse med dine ønsker..

Fersken kan være levende og saftig, hvilket har meget tilfælles med appelsin. Eller det kan være let, let og neutralt, tættere på beige nuancer. Valget af nuancer til en vellykket kombination afhænger af hvilken ferskenfarve, der er planlagt til at blive brugt i interiøret..

Børneværelse til en lille pige i sarte farver

Børneværelse til en lille pige i sarte farver

Lys væg ved sengens hoved

Lys væg ved sengens hoved

Næsten alle nuancer af fersken passer godt til beige, hvid, creme, lysegrå og guld. Enhver kombination vil være en god tilføjelse, hvilket gør tapetets hovedfarve mere delikat og varm.

Råd! Vær omhyggelig med at overveje kombinationer af fersken og pink, da pink kan gøre rummet for klogt. Sådan en lys duet er mere egnet, når man skal dekorere et soveværelse til en pige..

Stribet loft i soveværelset

Stribet loft i soveværelset

Fusion spisning

Fusion spisning

Af de mørke toner vil den mest fordelagtige være kombinationen af ​​fersken med alle variationer af brunt. Lysebrun, mørk, kold eller varm – denne farve passer godt til fersken og supplerer rummets varme og komfort. Men sort indendørs med fersken tapet vil se for dyster ud. På baggrund af en sådan kontrast går den effekt og den særlige atmosfære tabt..

På en note! Tilføjelse af grønt, blåt eller rødt kan kun anbefales til tilhængere af ikke-standardkombinationer, da resultatet vil komme ud til amatøren.

Klassisk spisestueindretning med lyst tapet

Klassisk spisestueindretning med lyst tapet

Træmøbler i soveværelset

Træmøbler i soveværelset

Råd! Følg en simpel regel: Jo lysere nuancen af ​​fersken på tapetet er, desto mere neutrale toner skal bruges i designet. Ellers vil situationen vise sig at være for lys, skrigende.

17

Rumindretning: ideer og tips

Det mest succesrige værelse til fersken tapet er soveværelset. Følelsen af ​​komfort, sikkerhed og hygge, der er forbundet med denne skygge, er ideel til søvn og afslapning. Et mørkt træbed er velegnet til lyst tapet, og det er bedre at vælge lysere nuancer af tekstiler i form af tæppe og gardiner..

I stuen vil ferskenfarvet tapet se højtideligt og elegant ud. Hvis du vil bruge saftige nuancer, skal du passe på det overordnede koncept og supplere interiøret med flødeblomster.

Råd! Hvis stuen er lille, er det bedre at blive på en lys ferskenfarve med en blank overflade..

17

Det ferskenfarvede køkken ser meget appetitligt ud. Tapet af en saftig nuance vil supplere atmosfæren med et forårsstemning. At dekorere en planteskole i ferskenfarver er sjældent. En sådan løsning ville imidlertid være en god idé, da skyggen fremmer barnets kreative udvikling og gør rummet indbydende og sjovt..

Lyse toner af creme, gyldne nuancer i soveværelset

Lyse toner af creme, gyldne nuancer i soveværelset

Råd! Fersken tapet ser harmonisk ud i et værelse i landlig stil, romantik, klassisk og Provence.

Vigtige detaljer

Valget af møbler til fersken tapet afhænger direkte af de forventede forventninger, da venligheden af ​​denne nuance giver dig mulighed for at få nogen effekt. Mørke møbler vil skabe en slående kontrast, hvilket gør interiøret mere sofistikeret og luksuriøst. Og lyse nuancer af beige eller hvid vil tilføje romantik til rummet. Både træ i alle nuancer og polstrede møbler passer perfekt ind i atmosfæren..

Stue med pejs

Stue med pejs

Den ferskenfarvede stemning kræver tilføjelse af let og enkelt tilbehør, som bør overvejes, når du vælger lamper og lysekroner. Også ethvert værelse med fersken tapet vil se endnu bedre ud, hvis det er fyldt med blomster. Eventuelle indendørs planter i krukker eller kunstige planter i en vase på bordet vil klare. Det vigtigste er ikke at glemme at dekorere forårsrummet med grønt..

Lysmønstrede vægge

Lysmønstrede vægge

Når du vælger gardiner, anbefales det ikke at bruge den samme nuance. I dette tilfælde viser resultatet sig at være uinteressant, og gardinerne smelter sammen med tapetet. Du kan vælge en lysere eller mørkere skygge, hvis vinduerne vender ud mod solsiden.

På en note! Mønstrede gardiner passer til en mere kompleks stil, for eksempel eklekticisme.

Kurvestole og træbord i spisestuen

Kurvestole og træbord i spisestuen

Råd! Kombiner gerne nuancer med beige, creme og hvid til et iøjnefaldende interiør. Men at dykke helt ned i fersken er en dårlig idé..