Strækloft i køkkenet: er det muligt at lave 70+ designerfotoidéer til en blank og mat finish

Spektakulært strækloft i et bur vil gøre dit interiør unikt

Spektakulært strækloft i et bur vil gøre dit interiør unikt

Et strækloft i et køkken er en vigtig komponent, når man skaber et generelt interiørkoncept. Køkkenet har altid været et særligt rum, hvor hele familien og vennerne samles, kommunikerer, deler problemer og succeser, og alt, hvad der angår dets udsmykning, er altafgørende. Derfor bør spørgsmålet om valg af et loft til spisepladsen tages ud fra et professionelt synspunkt..

Moderne lyst køkken med blanke møbler og samme strækloft

Moderne lyst køkken med blanke møbler og samme strækloft

Råd! Stemningen og roen i alle husets beboere afhænger af, hvor behageligt og hyggeligt køkkenet bliver..

Derfor forsøger designere at finde originale stilløsninger, der ikke kun vil være spektakulære, men også funktionelle under forholdene i et sådant rum..

fjorten

Fordelene ved et strækloft i køkkenet

I de fleste lejligheder er køkkener ikke rummelige, så ejerne i en duet med designere skal finde nye måder ikke kun at skabe et stilfuldt interiør, men også visuelt at udvide rummet. Og loftet kan samtidig spille en nøglerolle og blive, hvis ikke et semantisk center, så en god baggrund for møbler og indretning..

Køkken kombineret med spisestuen, dekoreret i hvidt

Køkken kombineret med spisestuen, dekoreret i hvidt

Lyse møbler hjælper med at sprede det sort / hvide interiør

Lyse møbler hjælper med at sprede det sort / hvide interiør

Ethvert loft i køkkenet bliver før eller siden snavset og mister sit attraktive udseende, så det skal opdateres ofte. Moderne teknologier foreslår at bruge stræklofter i køkkenet som et ideelt alternativ til det sædvanlige tapet og plastre..

De åbenlyse og ubestridelige fordele ved et strækloft i køkkenet omfatter:
 1. Effektivt udseende og æstetik. Strækloftet i køkkenet ser ikke kun imponerende ud i sig selv, men giver dig også mulighed for at skjule kommunikationslinjerne samt den ujævne overflade af hovedloftet.
 2. Praktisk og let pleje. Strækloftets levetid er mindst 10 år. Hele denne tid bevarer den sit attraktive udseende og sine funktionelle egenskaber. Derudover er det nok at tørre et sådant loft med en ren fugtig klud for at genoprette sin glans og renlighed.. 15
 3. Sikkerhed. Certificerede materialer, der bruges af velrenommerede virksomheder, er absolut sikre for menneskers sundhed.
 4. Hjælp i tilfælde af oversvømmelse. Som du ved, er det køkkenet, der er den farligste zone, der ofte udsættes for oversvømmelser. Strækloftet er monteret på en sådan måde, at man undgår oversvømmelsesproblemer: i tilfælde af en kritisk situation tømmes vandet, der samler sig på det, og selve loftet varmer op og vender tilbage til sin oprindelige tilstand.
 5. Høj hastighed og nem installation. Der vil ikke være snavs eller støv under installationen af ​​et strækloft: specialister udfører sådant arbejde inden for to timer for et simpelt loft og ikke mere end en dag ved installation af en struktur på flere niveauer.

Køkken med Art Nouveau interiør

Køkken med Art Nouveau interiør

Køkken kombineret med spisestue med interiør i Provence -stil

Køkken kombineret med spisestuen: Interiør i Provence -stil

Blandt de mangler, du bliver nødt til at stille op med, hvis beslutningen om at montere strækloftet i køkkenet endelig bliver truffet, bemærker de:

 • En betydelig reduktion i lofternes højde, hvilket er et problem for lejligheder med lavt til loftet. Der er også en “frygt” for skader – et sådant loft kan gennembores med en gennemborende genstand, f.eks. En kniv. I dette tilfælde skal hele lærredet ændres..

Minimalistisk hvidt køkken med strækloft

Minimalistisk hvidt køkken med strækloft

Lyst køkken med et halvmatt strækloft, der matcher væggene

Lyst køkken med et halvmatt strækloft, der matcher væggene

Det endelige valg bør kun træffes, når alle argumenterne for et sådant loft og imod det vejes..

Er det muligt at lave stræklofter til køkkenet, og hvordan man gør det rigtigt?

Det er vigtigt for en designer at tage hensyn til alle de små ting, når man indretter et interiør, og loftet kan betragtes som en af ​​de vigtige komponenter, der bestemmer rummets overordnede stemning. For hver stil vil dens egen tekstur og farve passe, da sortimentet af lærreder er så stort, at det giver dig mulighed for at realisere designers fantasier.

Zoneringsplads med lyskilder

Zoneringsplads med lyskilder

Råd! Installation af et strækloft er en proces, der kræver opmærksomhed fra fagfolk, så du bør ikke prøve at udføre arbejdet selv.

Inden strækloftet installeres, er det nødvendigt at installere et spotbelysningssystem

Inden strækloftet installeres, er det nødvendigt at installere et spotbelysningssystem

Det er bedre at sørge for installation af et strækloft til specialister.

Overlad installationen af ​​strækloftet til specialister

For små køkkener rådes designere til at vælge lyse farver og en blank overflade, som visuelt vil udvide rummet i rummet. Dette gælder især for husholdningskøkkener i de såkaldte Khrushchev-huse: en vellykket kombination af farver og teksturer eller brug af volumetrisk udskrivning vil visuelt udvide rummets område.

Hvis størrelsen på rummet tillader det, kan du lege med mørkere farver på malerier og strukturer på flere niveauer. Det sofistikerede design giver dig mulighed for at bruge flere stoffarver og montere ret komplekse overgange, samtidig med at du bruger spotbelysning.

Et loft på to niveauer er en meget mere pålidelig struktur, samtidig med at det har alle fordelene ved konventionelle stræklofter.

15

Strækloft i køkkenet: et foto af en række forskellige stilarter 

Sund og rask! Strækloftekroner – valg af belysning: generelle regler, valg af lamper, installation af lysekroner.

15

Moderne køkkener er ikke bare et sæt møbler, men et gennemtænkt interiør, der matcher den stil, som husejerne har valgt. Alt i køkkenet skal svare til den valgte retning og understrege en bestemt stil. Takket være en bred vifte af farver og teksturer kan strækloftet perfekt passe ind i ethvert køkkeninteriør.

 • Et klassisk interiør kræver strenge former og fastholdte farver, så til et sådant køkken skal du vælge et hvidt eller pastellstrakt loft. På samme tid anbefaler designere at foretrække matte eller satinstoffer, som positivt vil understrege interiørets sværhedsgrad..
 • Minimalisme og modernitet kombineres ideelt med et blankt koldt loft, for eksempel sort eller gråt.

Hvid farve, glatte overflader og et minimum af indretning - et særpræg ved minimalismen

Hvid farve, glatte overflader og et minimum af indretning – et særpræg ved minimalismen

 • Til et Art Deco -køkken er et mørkt strækloft med en fyldig glans og en obligatorisk kontrastfarvekombination velegnet.
 • Et avantgarde- eller kitschinteriør kræver et lyst og lækkert blankt loft. En lys skygge vil perfekt passe ind i en energisk og udtryksfuld stil.
 • Højteknologisk stil kan suppleres med et gennemsigtigt eller gennemskinneligt strækloft med original spotbelysning.
 • Selv i et køkken i Provence eller i landlig stil kan du bruge et strækloft: matte lærreder fastgjort mellem dekorative træbjælker skaber effekten af ​​dybde.

15

Stræklofter i moderne køkkener er ikke kun en reel måde at løse problemet med rengøring, udseende og pålidelighed på, men også en glimrende mulighed for at ændre stemningen og den generelle stil i et værelse..

Råd! Strækloftet installeret af specialister vil glæde ejerne med dens ideelle overflade i mange år.