Loftsgulv: drømmeinteriør (60 billeder)

Loftsgulv. Et eksempel på indretning af en stue på loftet: gennemgangszoner under sektionerne med det højeste loft

Et eksempel på en stuesign på loftet: gennemgangsområder under de højeste loftsafsnit

I midten af ​​1600 -tallet kom en ung arkitekt, franskmanden François Mansard med en genial idé: at inkludere et interiør i loftsgulvet for at bruge dette rum til beboelsesformål. Ideen gik ud med et brag, og loftsrummet fik sit officielle navn – “loftsrum”. Ganske vist blev loftet i begyndelsen af ​​sin karriere brugt som tjenerbolig..

Indhold

 • Loft i dag
 • Stue i den “syvende himmel”
 • Soveværelse omgivet af stjerner
 • Magisk børnehave
 • Nuancerne i loftsrumsdesignet

Frisk udsigt over gæsteværelset med sovesale

Frisk udsigt over gæsteværelset med sovesale

Loftsgulv. Hvid maling på væggene, umalet groft træ, lyst tilbehør: loftsspisestue i skandinavisk stil

Hvid maling på væggene, umalet groft træ, lyst tilbehør: loftsspisestue i skandinavisk stil

Loftsgulv. Nogle gange er der i bygningens arkitektoniske løsning loftsrum med betonvægge, de kan understreges med dekorativt gips

Nogle gange er der i bygningens arkitektoniske løsning loftsrum med betonvægge, de kan understreges med dekorativt gips

Loftbjælker kan være en af ​​de lyseste accenter i loftrummet, hvis de er malet i en farve, der står i kontrast til baggrundsfarven.

Loftbjælker kan være en af ​​de lyseste accenter i loftrummet, hvis de er malet i en farve, der står i kontrast til baggrundsfarven.

Loftsgulv. Træbjælker med åbne beslag udfører udover hovedfunktionen også dekorative

Træbjælker med åbne fastgørelseselementer udfører udover hovedfunktionen også dekorative

Loftsgulv i dag

I livets moderne realiteter er ethvert stykke boligareal uvurderligt og bruges hundrede procent. Indretning af loftsrum kan gøre disse værelser til en standard for stil og familiekomfort, hvis du nærmer dig designet korrekt. I processen med at bestemme det fremtidige formål med loftrummet er det ønskeligt at opretholde en naturlig balance: stuen er ideelt kombineret med køkkenet, soveværelset med arbejdspladsen og vuggestuen med et hyggeligt soveværelse.

Loftsgulv. Den meget høje taghvælving kan bruges som grundlag for brugerdefinerede løsninger inden for møbeldesign

Den meget høje taghvælving kan bruges som grundlag for brugerdefinerede løsninger inden for møbeldesign

Loftsgulv. Industriel æstetik i designet af loftet køkken

Industriel æstetik i designet af loftet køkken

Loftsgulv. Hvis bygningens struktur tillader det, kan der laves et afslapningsområde med en lille swimmingpool på loftsgulvet under tagets høje hvælving

Hvis bygningens struktur tillader det, kan der laves et afslapningsområde med en lille swimmingpool på loftsgulvet under tagets høje hvælving

Stue i den “syvende himmel”

Hvad er vigtigt for stuen? For at gæsterne skal føle sig godt tilpas, skal rummet være rummeligt og nemmeligt. Omhyggelig undersøgelse af loftsdesignet giver dig mulighed for at gøre selv et lille værelse til et komfortabelt gæsteværelse.

Råd! Anvendelsen af ​​et “usynligt” interiør (værelseindretning i lyse farver: hvide møbler, gennemsigtige borde og stole af plast eller glas og lysede vægge) vil medvirke til visuelt at forstørre loftsrummet.

Loftsgulv. På loftet med vinduer, med minimal indsats og omkostninger, kan du lave en hyggelig stue

På loftet med vinduer, med minimal indsats og omkostninger, kan du lave en hyggelig stue

Loftsgulv. Praktisk indretning af køkken-alrummet på loftet: arbejdsområdet under de skrå vægge

Praktisk indretning af køkken-alrummet på loftet: arbejdsområdet under de skrå vægge

Designet af stuen på loftsgulvet kan blive ekstraordinært på grund af designet af vinduer på taghældningerne, brugen af ​​langsgående, lave vægge. Og pejsen, selv dens enkle efterligning, vil gøre stuen på loftet særlig varm og hyggelig..

Loftsgulv. Spredt boho i en neutral hvid hems med synlige træbjælker

Spredt boho i en neutral hvid hems med synlige træbjælker

Fire trin til en stilfuld loftsstue

♦ Trin 1. Korrekt maling. For at skabe en harmonisk atmosfære og skjule den kontrasterende forskel mellem væggene og det skrå loft, skal du bruge pastel, dæmpede toner af lyse farver til væggene..

Råd! For et levende stænk af variation skal du anvende rige farver på loftets midtervæg. Du kan også male den højeste væg i iørefaldende nuancer – denne teknik øger også rummets volumen yderligere..

Loftsgulv. Sort blank vægdekoration i loftsrummet kan skabe en illusion om større dybde i rummet.

Sort blank vægdekoration i loftsrummet kan skabe en illusion om større dybde i rummet.

Loftsgulv. Loftrummet, hvor det centrale stykke af interiøret er en stor sofa med mange bløde puder, vil være det bedste sted i huset til fritid med venner.

Loftrummet, hvor det centrale stykke af interiøret er en stor sofa med mange bløde puder, vil være det bedste sted i huset til fritid med venner.

♦ Trin 2. Lojale møbler. Til loftsstuen skal du kun vælge de mest nødvendige møbler, det skal ikke rodet op i rummet. Bedre at bruge kompakte elementer, herunder væg og indbyggede hylder. Placer møbler et stykke for at tillade fri bevægelighed. Obligatorisk blød sofa med puder.

Råd! For at skabe harmoni skal du placere stativer, hylder i hjørnerne af loftsrummet – dette vil gøre rummet mere omfangsrigt og dybere.

Trin 3. Tilbehør. Når du opretter en stue på loftet, skal du prøve at vælge tilbehør, der kan skabe sammenhæng mellem resten af ​​de indvendige detaljer. For eksempel hang malerier lodret på væggene. Stop dit valg på souvenirs, aflange vaser, stræber opad.

Loftsgulv. Skråvægge kan favoriseres med hængende tilbehør (lys, møbler osv.)

Skråvægge kan favoriseres med hængende tilbehør (lys, møbler osv.)

♦ Trin 4. Vinduesdekoration. Stuen har brug for et væld af naturligt lys, så tænk på at installere panoramavinduer eller vinduesloftsystemer med installation på taghældninger på loftet. Vælg gardiner, gardiner fra lyse, lette stoffer. Persienner vil også se godt ud. Vælg en vinduesdekoration, der giver dig mulighed for at åbne vinduerne helt.

Loftsgulv. Naturligt dagslys på loftet er perfekt til et hjemmearbejdsområde

Naturligt dagslys på loftet er perfekt til et hjemmearbejdsområde

Loftsgulv. Moderne byggematerialer gør det muligt at forkæle luksusen med panoramavinduer på loftet

Moderne byggematerialer gør det muligt at forkæle luksusen med panoramavinduer på loftet

Råd! Hvis ovenlysvinduerne er små, skal du vælge lange gardiner med et monokromatisk mønster til dem – dette vil visuelt forstørre vinduerne.

Soveværelse omgivet af stjerner

Et loftsværelse kan være det perfekte sted at slappe af, et hjørne, hvor du kan gemme dig for trængsel og travlhed på de nederste etager. Placer sengen tæt på vinduerne, og du får fortryllende komfort under refleksioner af magiske solnedgange og solopgange, ledsaget af fuglekrig.

Loftsgulv. Soveværelse med udsigt over stjernehimmelen

Soveværelse med udsigt over stjernehimmelen

De arkitektoniske træk i dette rum har ikke råd til at belaste loftsværelset med et væld af garderober og natborde. Modulære møbler vil være ideelle her, og skabe langs vægge i kombination med vægpaneler vil gøre disse nødvendige tilføjelser næsten usynlige..

Loftsgulv. Et komplekst system af vinduer på loftet kan dekoreres og gøres mere funktionelt ved at supplere det med rullegardiner

Et komplekst vinduesystem på loftet kan dekoreres og gøres mere funktionelt ved at supplere det med rullegardiner

Loftsgulv. Maksimalt dagslys fra lave, små vinduer i loftsrummet kan opnås med godt diffunderende hvide vægge og lofter.

Maksimalt dagslys fra lave, små vinduer i loftsrummet kan opnås med godt diffunderende hvide vægge og lofter.

Råd! Et stort gulvspejl og aflange væglamper hjælper visuelt med at tilføje volumen til loftsværelset. Prøv at beholde tegningens motiv i gardinerne gentaget i sengetæppet på sengen..

Loftsgulv. I et enkelt soveværelse i skandinavisk stil er det muligt at fremhæve en hel væg med et blomstret eller geometrisk mønster.

I et enkelt soveværelse i skandinavisk stil er det muligt at fremhæve en hel væg med et blomstret eller geometrisk mønster.

Det ideelle design af et soveværelse på loftsgulvet vil blive lavet ved at klappe loftet på loftet, især hvis rummet ikke er stort. Bjælker, som ofte findes på dette sted, i kombination med clapboard hjælper med at arrangere et lille soveværelse i en hyggelig Provence -stil.

En masse bleget, kunstigt lagret træ kombineret med paletten af ​​et sommerlandskab (kornblomstblå, lavendel, citron, himmelblå og grøn) vil gøre loftsværelset særligt hyggeligt, mættet med rustik romantik.

Loftsgulv. Rustik chic til loftet kan tilføjes med ældet træ i væggene, smedejernsmøbler og hyggelige tekstiler med blomstermønstre

Rustik chic til loftet kan tilføjes med ældet træ i væggene, smedejernsmøbler og hyggelige tekstiler med blomstermønstre

Og ved at tilføje ternede sengetæpper, duge og tæpper til interiøret, bevæbnet med umalet, bevidst groft træmøbel, kan du skabe en landlig stil i soveværelset.

Loftsgulv. Landlig stil: umalet træ, uberørte vægge, ru struktur i tekstiler og dekorationer

Landlig stil: umalet træ, uberørte vægge, ru struktur i tekstiler og dekorationer

Kan du lide klassikere? Mal loftet en lys skygge, giv gulv og vægge en mørkere farve. Dekorer vinduerne med rullegardiner eller persienner. Et klassisk podie og en pæn smedet ramme omkring et rektangulært spejl vil tilføre chic. Det klassiske lofts soveværelse kræver brug af gyldne eller lyserøde toner, møbler af strenge former.

Loftsgulv. God varmeisolering af taget på loftsgulvet gør det muligt at udstyre et værelse til ethvert formål: et soveværelse, en stue, en planteskole eller et studie

God varmeisolering af taget på loftsgulvet gør det muligt at udstyre et værelse til ethvert formål: et soveværelse, en stue, en planteskole eller et studie

Loftsgulv. Kontrasterende kombination af vægge malet hvidt og dækket med mørkt dekorativt gips

Kontrasterende kombination af vægge malet hvidt og dækket med mørkt dekorativt gips

Hvordan kan du lide den trendy hems? En lidt kølig stil vil understrege murstenens dekoration, tilstedeværelsen af ​​grå beton. Du kan ikke skjule kommunikation her – læg alle rør, ventilationskanaler udenfor og tilføj forskellige industrielle lamper. Små vinduer tilføjer smag til originaliteten af ​​designet.

Loftsgulv. Højden på lofterne i loftsrummene tillader oprettelse af anden etage under mansardtaket

Højden på lofterne i loftsrummene tillader oprettelse af anden etage under mansardtaket

Magisk børnehave

At dekorere og renovere loftsinteriøret til en vuggestue er at opfylde ungernes drøm om deres eget eventyrhus, hvor feer, troldkvinder kan flyve eller se på Carlsons “krukke syltetøj”. Når du indretter en planteskole, skal du overveje nogle af de nuancer, der hjælper dig med at udnytte alt det lille rum bedst muligt:

 • Hvis loftets højde tillader det, skal du installere en loftseng, hvorunder du kan udstyre legeområdet. Placer den ved siden af ​​endevæggen.
 • Den modsatte væg er det ideelle område at placere skabet.
 • Giv skrivebordet et sæde nær vinduet.
 • Placer et sted til aktive spil væk fra trapperne.
 • Brug mindre vægge til miniaturebørnemøbler, eller installer åbne skabe der til opbevaring af legetøj.

Loftsgulv. Et loftsrum er hvert barns drøm

Et loftsrum er hvert barns drøm

Glem ikke, at vuggestuen skal være helt sikker for babyer! Vægge, gulve og alle møbler bør ikke have skarpe hjørner, være meget pålidelige og holdbare. Pre-imprægner træelementer med forbindelser, der øger deres brandsikkerhed.

Råd! Når du vælger et farveskema, skal du styres af babyens psykotype. For aktiv behøver ikke at være endnu mere spændende med lyse nuancer. Intense farver i dekoration er bedre egnet til afslappede flegmatiske mennesker.

For drenge er de mest egnede farver khaki, blå, lysegrå eller lyseblå, til små prinsesser creme, lysegrøn, oliven, hvid eller lyserød tone i designet af loftsinstitutionen.

Loftsgulv. Usædvanlig kombination af teknologisk effektivitet af panoramavinduer med ru naturlig indretning

Usædvanlig kombination af teknologisk effektivitet af panoramavinduer med ru naturlig indretning

Nuancerne i loftsrumsdesignet

Layoutet på loftet, uanset stil, kan organiseres på to måder:

 1. Studio. Et åbent, skillefrit loftsrum bliver til et rum fuld af plads.
 2. Mobil. Rummets layout inddeler loftrummet i separate zoner og gør det til et multifunktionelt rum.

Loftsgulv. Bogreoler langs loftets lave vægge

Bogreoler langs loftets lave vægge

Loftsgulv. Hyggelig enkel rustik spisestue

Hyggelig enkel rustik spisestue

Hovedtrækket på loftet er skrå vægge, som skaber forskellige afstande til loftet i visse områder af rummet. Denne nuance kan omdannes til et særligt højdepunkt, som vil være den vigtigste accent i udseendet af hele rummet..

Held og lykke med designet!