Kompakthed og omtanke: Vi skaber en indretning til en lejlighed på 38 kvm. meter

Lille stue i blide farver

Lille stue i blide farver

Lejligheden er på 38 kvm. meter ved første øjekast virker ikke rummelig nok. Moderne materialer, forskellige stilarter og kreativitet kan dog skabe et stykke paradis ud af et lille rum. Du skal bare omhyggeligt planlægge hver meter og være opmærksom på selv mindre detaljer..

Interiør i moderne stil

Interiør i moderne stil

Indretning af værelser

Til planlægning af en etværelses lejlighed vælger de ofte muligheden for at kombinere et køkken med en stue. Denne idé har vundet popularitet på grund af muligheden for at få flere værelser: ingen grund til at vælge mellem en stue og et soveværelse. Kombination er en fantastisk måde at opnå begge dele på..

For bare et par år siden blev der ikke givet ordentlig opmærksomhed på oprettelsen af ​​et layout, og udviklere lejede lejligheder af samme type med samme arrangement af værelser og kommunikation. Som følge heraf måtte jeg justere mine vaner og behov under et enkelt system. I dag er planlægning en mulighed for at få en lejlighed “til dig selv”, fordi placeringen af ​​hvert interiør altid er individuelt. Bekvemmelighed og skønhed er for subjektive begreber til at blive ignoreret.

Et eksempel på usædvanlig rumzonering

Et eksempel på usædvanlig rumzonering

Dette område giver dig mulighed for med succes at implementere forskellige ideer: en studiolejlighed, en stue og et soveværelse eller endda to soveværelser, hvis et par med et barn vil bo. En stor stue kombineret med et køkken er mere velegnet til en ungkarl. Dette design bruges normalt, hvis ejeren ikke planlægger at bruge tid ved komfuret. Og stuen og soveværelset er perfekte til et par..

Råd! Hvis det indre af lejligheden er skabt til en eller to ejere, er det bedre at lave et kombineret badeværelse. I en lille familie har denne løsning nogle fordele..

I et mere rummeligt og funktionelt værelse på 4-5 kvm. m passer til alt hvad du har brug for og vil ikke være for trangt.

I ånden i modernismens retning

I modernismens ånd

Råd! Placering af arbejdsområdet i form af et lille kontor kan arrangeres perfekt både i stuen og i soveværelset. Valget afhænger af personlig præference og behovet for at gå på pension ved computerbordet.

fjorten

Design projekt

Oprettelsen af ​​et designprojekt er en vigtig komponent i enhver renovering. Et moderne computerprogram har mange flere funktioner end muligheden for at se resultatet i et billede..

Vigtig! Projektet hjælper med fuldt ud at planlægge hele processen og overvåge den nøjagtige udførelse: beregne omkostninger, vælge en stil og vælge alle møbler.

Indretning af genstande i en lejlighed på 38 kvm. m.

Indretning af genstande i en lejlighed på 38 kvm. m

Omkostningerne ved at skabe et stilfuldt design afhænger helt af materialevalget, fordi prisforskellen på ethvert byggemateriale kan variere ganske betydeligt. Mængden af ​​reparationsarbejde spiller også en enorm rolle. At skabe et interiør fra bunden i en ny bygning med en ru finish kræver det mest komplette projekt. Selvom små ændringer i en boliglejlighed ikke bliver globale og så dyre.

Råd! Du kan bruge et af de programmer, der er tilgængelige på Internettet og se en 3D -model af projektet.

3D -modellen giver et fuldt overblik over det foreslåede interiør

3D -modellen giver et fuldt overblik over det foreslåede interiør

Hovedopgaverne, som designprojektet udfører, er som følger:

 1. Oprettelse af ordninger til opførelse eller nedrivning af skillevægge, vægge med en obligatorisk analyse af ergonomien ved at bevæge sig rundt i lokalerne.
 2. Detaljeret måling af hele lejligheden til beregning af materialer og udarbejdelse af en plan for efterfølgende ændringer.
 3. Planlægning af placering af kommunikation og ledninger.
 4. Arbejd med efterbehandlingsmaterialer, valg af stil og farver.
 5. Valg af møbler, arrangement af alle indretningsprodukter, valg af tilbehør.

15

Råd! For en lejlighed med et lille område er det bedre at vælge minimalistiske stilarter – skandinavisk, højteknologisk eller eklekticisme. De opfylder alle kravene til moderne design og ser stilfulde nok ud selv i små rum..

Zoning

De fleste moderne designere bruger med succes hovedteknikken, når de opretter et interiør – zoneinddeling. Denne metode er især relevant i etværelses lejligheder og studios, når du skal oprette funktionelle områder i et værelse. Derudover giver denne teknik dig mulighed for at opgive dørene, der tager dyrebare meter væk og indsnævrer rummet..

Oftest er zoneinddeling betinget og implementeres ved at arrangere møbler eller bruge farvefyldning. Konstruktion af ekstra skillevægge til zonering er slet ikke påkrævet, fordi hovedopgaven er at udvide rummet, ikke reducere det. Denne teknik hjælper med at gøre selv en lille lejlighed mere funktionel, samtidig med at den bevarer en ensartet stil og behagelig placering..

Et godt eksempel på zonering med møbler

Et godt eksempel på zonering med møbler

Zoneringsprocessen begynder med udpegningen af ​​en liste over nødvendige zoner for ejere:

 • gang;
 • stue;
 • skab;
 • hvilzone;
 • kantine;
 • køkken.

Vigtig! Listen udarbejdes individuelt under hensyntagen til ejernes ønsker og behov. Det kan og bør være anderledes, da nogle mennesker har brug for et kontor for at arbejde, og andre har brug for et sted at dyrke yoga. Det vigtigste er selv at bestemme, hvor mange zoner du planlægger at placere i lejligheden, og hvilket område du skal give til dem.

Lyse elementer er gode til at dele rummet

Lyse elementer er gode til at dele rummet

Råd! Til effektiv zonering kan forskellige metoder bruges: opdeling af plads med møbler, farve, dekoration. Det er ikke nødvendigt at bruge kun en mulighed, de kan kombineres og matches, stræber efter den gyldne middelvej.

fjorten

Møbler og tekstiler

Lyse efterbehandlingsfarver er stadig i trend, især for lejligheder med et lille område. Jo mindre plads, jo flere tricks tager det at visuelt udvide rummet. Vær ikke bange for overdreven “sterilitet” af hvide vægge, fordi lyse detaljer i form af gardiner, puder, malerier og stueplanter effektivt kan genoplive ethvert interiør.

Møbler er vigtige for at skabe et interiør, da det udover dets direkte formål hjælper med at zonere rummet. Perimeterarrangementet har længe mistet sin relevans.

Ide! En af de mest succesrige muligheder er at adskille køkken og spisestue med et spisebord eller en bardisk. Og soveværelset fra gæsteværelset kan adskilles perfekt af en høj garderobe. Dette sparer plads og udvider området ved at spejle lyset..

Lyse accenter skaber en stemning

Lyse accenter skaber en stemning

Valget af tekstiler afhænger direkte af lejlighedens stil. For eksempel kan orientalske designs suppleres med flydende gardiner, mens japansk stil ofte er skabt med bambuspersienner. Der bør lægges særlig vægt på at opbevare ting, da rod kan ødelægge udseendet af selv de mest moderne finish..

Indretning af et moderne køkken kræver husholdningsapparater. Ud over standardsættet i form af et køleskab og et komfur, tilføjes der i stigende grad en opvaskemaskine, en kaffemaskine og en emhætte. Uden sidstnævnte vil det være særligt svært i køkkenet kombineret med stuen. Med dette layout er emhætten særlig vigtig. For at opbevare dine køkkenredskaber skal du bruge et tilstrækkeligt antal hylder og skabe. Bedre at vælge headsets med en glat overflade eller frostet glas.

fjorten

Råd! I en etværelses lejlighed er det bedre ikke at bruge for kontrasterende eller lyse farveovergange. Også de kardinale forskelle i forskellige finish vil modvirke ledig plads. Bedre at lave zoneinddeling på mere neutrale måder, f.eks. Gardiner eller sprede tæppe på gulvet..

fjorten