Grunge -stil og loft i interiøret (65+ fotos): hvordan man laver et mindeværdigt og moderigtigt design? Ekspertråd

En unik og temmelig subtil retning inden for indretning

Grunge i interiøret: en subtil enhed af enkelhed og soliditet

Atmosfæren i det franske landskab, der er iboende i grungestilen, er utrolig attraktiv. Interessen for dette område er længe gået ud over grænserne for deres hjemland og bliver mere og mere relevant. Hvad er specielt ved sådan et interiør, og hvordan man skaber det i dit hjem?

En kombination af respekt og enkelhed uden brug af prætentiøse elementer

En kombination af respekt og stilfuld enkelhed uden prætentiøs indretning

Funktioner i grungestilen i interiøret

  • Oprindelsen af ​​denne trend i interiøret begyndte i det 19. århundrede, da det franske borgerskab skabte familieejendomme langt fra den travle hovedstad. På trods af lighederne med moderne fortolkninger i form af enkle møbler og praktiske finish, er grunge i dag væsentligt forskellig fra sin forfader..

Efterbehandling med naturlige materialer er stilens hovedtræk

Efterbehandling med naturlige materialer er stilens hovedtræk

Ændringerne fandt sted i slutningen af ​​forrige århundrede, hvor enkelheden blev mere uhøflig, og oprørernes generation i 80’erne gav stilen en mere urban karakter. Så glatte og jævne overflader blev erstattet af upudsede vægge, mørkere nuancer og praktiske indretningsdetaljer. Den moderne grungestil er kendetegnet ved:

  1. Enkle og funktionelle møbler i et minimumsbeløb. For at frigøre plads bruges kun de mest nødvendige ting uden omfangsrige vægge, skabe eller skænke.
  2. Naturlige efterbehandlingsmaterialer. Træ, sten, mursten og smedning er hovedingredienserne. De er gode til både væg-, loft- og gulvdekoration samt til at skabe dekorative elementer..
  3. Panoramavinduer. For effekten af ​​et flydende rum kræves det maksimale naturlige lys. Ingen massive lysekroner på loftet – kun små lamper med blødt diffust lys.
  4. Minimum tekstiler. Grunge er nogle dekorative puder på sofaen og et lille tæppe på gulvet. Selv kendte gardiner bør præsenteres så stramt som muligt uden lambrequins og flæser..
  5. Følelse af fuldstændig frihed og rummelighed i rummet. Det imponerende område i rummet er fuldstændig givet til lys og lethed. Ingen unødvendige detaljer, der skaber en rodet effekt.

15

Indretning og møbler i grungens ånd

Brugen af ​​bevidst ru overfladematerialer har mange fordele. Ud over naturlighed og originalitet er fordelene ved natursten eller mursten, designet med understreget skødesløshed, at de vil tjene i mange år. Små defekter er usynlige på dem, som det normalt er tilfældet på vægge dækket med tapet. Bare fordi der ikke oprindeligt var planlagt en perfekt glat og monokromatisk overflade.

Styling er mulig i et rummeligt værelse med højt til loftet

Styling er mulig i et rummeligt værelse med højt til loftet

Til efterbehandling af gulvet kan du vælge fliser i en neutral skygge, imiteret sten eller ældet parket. Vægge er oftest dekoreret med murværk eller maling. Grovslibede træbjælker af varierende tykkelse er perfekte til loftet. Forskellige “ældning” teknikker er velegnede til alle overflader for at opnå den mest slående effekt. Møblerne er kendetegnet ved enkelhed, glatte linjer og minimal indretning. Den største forskel er bekvemmelighed, praktisk og tankevækkende detaljer..

Beklædningen på hovedfladerne er lavet med efterligning af naturlige materialer

Beklædningen på hovedfladerne er lavet med efterligning af naturlige materialer

Råd! Brug åbne hylder eller hylder i stedet for skabe. For grungestilen er tilstedeværelsen af ​​massive møbler, der fylder rummet, ukarakteristisk..

15

Grunge farver og indretning

Ved skabelse af stilistik er valget af en farvepalet af stor betydning, da det giver dig mulighed for mest effektivt at understrege belysning og formidle karakter. Interiøret skal domineres af bløde naturlige nuancer, tættere på naturlige farver..

Råd! Alle toner af beige og brun palet, grå, sumpgrøn, hvid og mælkeagtig er egnede.

Hvis det ønskes, kan et neutralt rum diversificeres med lysere farver: til disse formål er det værd at vælge en “støvet” undertone, som vil dæmpe lidt og tilføje et vintage touch til farven.

Rummets område er kun optaget af de mest nødvendige møbler

Rummets område er kun optaget af de mest nødvendige møbler

Tilstedeværelsen af ​​dekorative elementer i grunge bør minimeres, da ikke-standard overfladebeklædning udfører hovedfunktionen med at dekorere et værelse. Alle elementer er designet til at legemliggøre den autentiske stilånd.

Mulighed! Et hyggeligt tæppe med høj bunke ved siden af ​​en sofa eller seng bruges normalt som dekoration..

Små gulvtæpper og træsorter giver rummet endnu mere hygge

Små gulvtæpper og træsorter giver rummet endnu mere hygge

Råd! Tekstiler i grunge -stil repræsenteres kun af naturlige stoffer, der er kendetegnet ved enkelhed og praktisk. Bomuld, hør, uld og pels er ideelle til disse formål..

Alle indretningsdetaljer i form af gardiner, møbelindtræk, sengetæpper og lampeskærme skal have et lakonisk design, ikke distrahere opmærksomheden. Frills og flæser er ikke tilladt i interiøret, det er tilrådeligt at vælge monokromatisk tilbehør, og tegninger kan kun bruges i form af blomsterpynt..

15

Råd! Tilbehør af ædle metaller – guld, sølv eller kobber – er perfekte til at skabe accenter i et neutralt interiør. Alle elementer skal have en dæmpet nuance, så lyse højdepunkter ikke bryder harmoni og ikke blænder.

Varme farver og panoramavinduer skaber en vellykket tandem

En vellykket tandem af panoramavinduer og varme farver

Sådan opretter du en grunge -stil: ekspertrådgivning

Oprettelsen af ​​et grunge interiør i et hus afhænger stort set af tilstedeværelsen af ​​de nødvendige faktorer. Man kan ikke afvise de fundamenter, som denne retning oprindeligt var baseret på. Hvis du har et rummeligt hus og ikke en lejlighed, så bliver resultatet mere interessant, da stilmulighederne vil blive afsløret så meget som muligt..

Stuen er mest velegnet til implementering af denne stil, hvor det vil være særligt behageligt for et stort firma at samles i en hyggelig atmosfære. Men hvis det ønskes og passende muligheder, kan du dekorere et køkken eller soveværelse i grunge -stil..

Vintage møbler og naturlig vægdekoration ser usædvanligt og nyt ud

Vintage møbler og naturlig vægdekoration ser usædvanligt og nyt ud

Som regel bruges der grovere teksturer, når du opretter en stue. Disse er naturligt murværk til vægge, træbjælker til loftet og sten til gulve. Mens de er i soveværelset, er bambusvægspaneler og parketgulve mere passende..

15

I stuen er midten af ​​rummet en sofagruppe placeret i en cirkel, den indrammer bordet. Både et standard sofahjørne og løse kombinationer af puf, lænestole og sofaer er velegnede. Firmaet med en seng lavet af naturligt træ i soveværelset kan bestå af sconces eller lamper med smedejernsdetaljer. Når man indretter et værelse med stofskærme, sengetæpper og tæpper, må man ikke glemme at bevare ledig plads..

Studiolejlighed i en streng ungdomsstil

Studiolejlighed i ungdomsstil