Yksikerroksinen talo autotallilla (80 kuvaa): projektit ja ideat

Yksikerroksinen talo autotallilla (80 kuvaa): projektit ja ideat

Maalaistalo on loistava vaihtoehto viihtyisään hiljaiseen oleskeluun kaukana kaupungin hälinästä. Usein rakennukset sijaitsevat melko kaukana kaupungin rajoista, ja auto on pakollinen. Talon rakentaminen autotallilla on paras ratkaisu, joka ei ainoastaan ​​tarjoa hyvin varustettua pysäköintialuetta autoille, vaan myös säästää merkittävästi tontin aluetta. Yhden kerroksen talot ovat nykyään varsin suosittuja – ne sopivat täydellisesti luonnonmaisemaan, sopivat lasten ja vanhusten perheenjäsenten käyttöön ja voivat lisäksi vähentää rakennuskustannuksia merkittävästi. Mitä tulee asuintilaan, artikkelissamme kerromme sinulle, millä tavoilla voit lisätä sitä, ja mitä sinun on ennakoitava, kun asennat autotallin taloon.

Autotallilla varustetun kodin edut

Autotallin sijainnilla talon alueella on monia etuja. Kuten olemme jo sanoneet, tämä on tilaisuus säästää merkittävästi paikallisen alueen alue, jota voidaan myöhemmin käyttää kukkapenkin, virkistysalueen tai muiden tarvittavien rakennusten sisustamiseen. Lisäksi irrotettu autotalli ei pilaa maisemoinnin estetiikkaa, ja siihen johtava siististi päällystetty polku auttaa pitämään nurmikon siistinä. Myös autotallin järjestämisen edut talossa ovat seuraavat kohdat:

– Tehokkain ratkaisu parkkipaikkaongelmaan, jonka seurauksena auto suojataan huonolta säältä ja kaappaajilta;

– kyky suorittaa korjaustöitä mukavasti milloin tahansa vuoden aikana;

– Mahdollisuus käyttää autotallin kattoa terassin, kasvihuoneen jne. Järjestämiseen;

– Autotallin sisätiloihin voi kuulua pieni työpaja, säilytysjärjestelmä, jossa voit liikkua vapaasti lämpimästä kodista;

– Autotallin yhdistäminen taloon säästää rakennuskustannuksia, koska ei tarvitse rakentaa toista perusta laatikolla ja katolla, ja huone voidaan liittää yhteen lämmitysjärjestelmään, vesihuoltoon ja jopa järjestää virkistysalue, pieni keittiö täällä.

Etujen lisäksi autotallin sijainnilla talossa on omat haittansa. Ensinnäkin tämä on riski siitä, että epämiellyttävät hajut pääsevät asuintilaan. Tämän välttämiseksi on suositeltavaa asentaa autotalliin korkealaatuinen ilmanvaihtojärjestelmä ja varustaa pieni käytävä-eteinen, varasto tai kattilahuone. Sinun on myös huolehdittava autotallin lisämelueristyksestä..

Yksikerroksinen talo autotallilla - Edut Yksikerroksinen talo autotallilla - Edut

Rakennusmateriaalit

Rakennusmateriaalin valinnalla on tärkeä rooli asuinrakennuksessa. Talon laatu, käyttöominaisuudet ja rakennustöiden nopeus riippuvat talon kestävyydestä. Kiistaton johtajuus säilyy tiilirakennuksissa, joilla on pitkä käyttöikä, jotka säilyttävät täydellisesti lämpöä ja joilla voi olla omituisimmat muodot, joissa on mutkia, erkkeri -ikkunoita ja muita arkkitehtonisia piirteitä. Heidän eduksi on myös se, että rakennuksen lisäverhousta ei tarvita – loppujen lopuksi tiili itsessään on koristemateriaali, sillä on erilaisia ​​väriratkaisuja.

Nykyään runkotekniikalla rakennetut talot ovat varsin suosittuja. Yksikerroksisten rakennusten rakentaminen suoritetaan lyhyessä ajassa, ei vaadi vahvistettua perustuksia, mutta ylimääräinen viimeistely on tässä välttämätöntä. Etuna on erilaisten mahdollisten rakennemuotojen, myös epätavallisimpien, kuten kupumaisten rakennusten, moninaisuus..

Puu on puhtain ja hengittävin materiaali, joka tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon huoneeseen. Puulla on korkeat koristeelliset ominaisuudet, lämmöneristys, mutta samalla se on palovaarallisin, joten kysymys autotallista puusta valmistetun talon rakentamisen järkevyydestä on edelleen kiistanalainen.

Nykyaikainen tekniikka on mahdollistanut sellaisten rakennusmateriaalien hankkimisen kuin kaasu- ja vaahtolohkot, jotka sisäisen huokoisuutensa vuoksi takaavat erinomaisen mikroilman rakennuksen sisällä. Niiden etuna on myös yksittäisten lohkojen vankka koko, jonka ansiosta yksikerroksinen talo voidaan rakentaa melko nopeasti..

Kuorikivestä valmistettua taloa voidaan perustellusti kutsua “parantavaksi” – materiaali on kyllästetty merisuolalla käsittelyn aikana ja imee suuren määrän jodia. Rakennuksessa on hyvä ääni- ja lämmöneristys. Haittana on raaka -aineiden korkeat kustannukset.

Yksikerroksinen talo autotallilla - Rakennusmateriaalit Yksikerroksinen talo autotallilla - Rakennusmateriaalit

Modernit yksikerroksisten talojen projektit, joissa on autotalli

Kun perhe päättää rakentaa talon, on päätettävä projektista – se on tyypillinen tai yksilöllinen suunnitelma. Jokaisella niistä on omat kiistattomat edut. Esimerkiksi vakioprojektin valitseminen nopeuttaa rakennustöiden aloittamista, koska kaikissa piirustuksissa on jo tarkat laskelmat ja asiaankuuluvat asiakirjat. Lisäksi tällainen projekti on jo toteutettu ja testattu käytännössä useammin kuin kerran, mikä vahvistaa rakenteen luotettavuuden. Kun laadit oman ainutlaatuisen suunnitelmasi, voit ottaa huomioon kaikki toiveet ja luoda mukavan ympäristön, jossa on kaikki mukavuudet erityisesti tietylle perheelle. Samaan aikaan on mahdollista ottaa huomioon kaikki maaperän maantieteelliset piirteet ja rakentaa esimerkiksi talo rinteessä, kuten kuvassa näkyy, tai muu arkkitehtoninen muoto, joka näyttää melko alkuperäiseltä.

Kellari autotalli

Autotallin järjestäminen talon alle säästää merkittävästi tilaa paitsi tontilla, myös itse rakennuksen asuintilassa. Lisäksi tämä on erinomainen vaihtoehto talon rakentamiseen kaltevalle tontille. Rakentamisen aikana sinun on kuitenkin kohdattava joitain vaikeuksia, kuten tarve järjestää myrskyn ja pohjaveden poistaminen tiloista ja rakenteen luotettava vedeneristys. Lisäksi on otettava huomioon se, että pakkasjaksoina laskeutuminen ja nousu ovat paljon vaikeampia..

Moderneja yksikerroksisten talojen projekteja autotallilla - Autotalli kellarissa Moderneja yksikerroksisten talojen projekteja autotallilla - Autotalli kellarissa

Autotalli pohjakerroksessa

Hyvä ratkaisu olisi sijoittaa autotalli rakennuksen pohjakerrokseen. Siten asuintilaa pienennetään jonkin verran, mutta autotallin sijainti talon kanssa saman katon alla auttaa säästämään kattomateriaalien kustannuksia. Useimmiten autotallissa ja talon seinissä on sama viimeistely, joka edustaa kokonaisvaltaista koostumusratkaisua. Tällainen asettelu antaa myös lisätilaa kellariin, jossa kaikki tarvittavat viestinnät on mahdollista varustaa kodinhoitohuoneiden lisäksi myös asuintilat, lepohuoneet.

Moderneja yksikerroksisten talojen projekteja autotallilla - autotalli pohjakerroksessa Modernit yksikerroksisten talojen projektit, joissa on autotalli - autotalli pohjakerroksessa

Yksikerroksinen talo autotallin laajennuksella

Autotalli voi olla osa taloa, mutta sitä ei saa yhdistää yhdellä katolla, vaan sillä on oma. Se voi olla lineaarinen jatkoa talon asuinosalle tai yhdessä sen kanssa edustaa koko rakennuksen L-muotoista muotoa. Usein autotallin katto tehdään tarkoituksellisesti tasaiseksi, jotta virkistysalue varustetaan sitten terassilla tai puutarhalla, vaikka siihen on täysin mahdollista järjestää pieni ullakko, jonka alueelle työpaja tai pieni virkistystila sijoitetaan.

Modernit yksikerroksisten talojen projektit, joissa on autotalli-Yksikerroksinen talo autotallin laajennuksella Modernit yksikerroksisten talojen projektit, joissa on autotalli-Yksikerroksinen talo autotallin laajennuksella

Ullakkorakennus, autotalli ja kellari

Tätä ratkaisua voidaan turvallisesti kutsua taloudellisimmaksi, koska kolme asuintasoa voidaan saada samanaikaisesti pienin kustannuksin. Ullakon järjestely on halvempaa kuin täysimittaisen lattian tislaaminen, ja kun asennat tarvittavat viestinnät (lämmitys, sähköjohdot), täällä voit varustaa täysimittaisen makuuhuoneen, lastentarhan tai rentoutumistilan.

Samaa voidaan sanoa kellarikerroksesta – sen järjestelyssä yhden tai toisen perheen etuoikeudet ovat ensisijaisessa asemassa. Jotkut tarvitsevat tilavan kellarin ruoan, säilykkeiden ja taloustavaran säilyttämistä varten, kun taas toiset tarvitsevat lisää olohuoneita, minikuntosalin tai pesutupa. Autotallin alla oleva tila kuuluu myös yhteiseen kellariin, ja sen katto voi olla upea terassi tai lisätä ullakkoalueelle.

Modernit yksikerroksisten talojen projektit, joissa on autotalli - Ullakkohuoneisto, jossa on autotalli ja kellari Modernit yksikerroksisten talojen projektit, joissa on autotalli - Ullakkohuoneisto, jossa on autotalli ja kellari

Yksikerroksinen talo, jossa autotalli ja sauna

Talon rakentaminen autotallilla on sinänsä melko järkevä ratkaisu, mutta jotkut pyrkivät tekemään kodistaan ​​toimivamman täydentämällä lisää terasseja, huvimajoja ja kylpyjä. Esimerkiksi, kuten asettelukuva osoittaa, yksi talon lyhyimmistä puolista on autotallin ja saunan vieressä, josta uloskäynti terassille avautuu. Siten viereinen alue on täysin vapaa lisärakennuksista..

Nykyaikaiset yksikerroksisten talojen projektit, joissa on autotalli-Yksikerroksinen talo, jossa on autotalli ja sauna Nykyaikaiset yksikerroksisten talojen projektit, joissa on autotalli-Yksikerroksinen talo, jossa on autotalli ja sauna

Duplex autotalli

Duplex on kahden perheen talo, jossa on erilliset kommunikaatiot ja yhteinen seinä. Useimmiten rakennukset ovat symmetrisiä, mutta niillä voi olla yhteinen eteinen tai autotalli. Tämä asettelu sopii kahdelle eri avioparille tai suurelle perheelle, joka koostuu useista sukupolvista. Eri sisäänkäyntien läsnäolo varmistaa henkilökohtaisen tilan säilymisen, ei aiheuta haittaa jatkuvista tapaamisista naapureiden kanssa. Usein keskeinen elementti on autotalli, joka voi olla yksi tilava huone useille autoille, mutta useimmiten nämä ovat kaksi erillistä huonetta, joista jokainen on suunniteltu yhdelle tai kahdelle autolle.

Nykyaikaiset projektit yksikerroksisista taloista, joissa on autotalli - Kaksikerroksinen autotalli Nykyaikaiset projektit yksikerroksisista taloista, joissa on autotalli - Kaksikerroksinen autotalli Nykyaikaiset projektit yksikerroksisista taloista, joissa on autotalli - Kaksikerroksinen autotalli

Asioita, jotka on otettava huomioon rakennettaessa taloa autotallilla

Kun harkitset valmiita projekteja tai luot omia, sinun on otettava huomioon tietyt vivahteet, jotka vaikuttavat ulkoisiin, sisäisiin mukavuuden, esteettisyyden ja teknisten kysymysten indikaattoreihin, nimittäin:

– On parempi sijoittaa autotallin sisäänkäynti lähemmäs porttia, mieluiten talon pohjoispuolelta, jotta eteläpuoli lämpenee ja valaisee olohuoneen. Tässä tapauksessa makuuhuone voidaan sijoittaa ikkunat itään ja keittiö – länteen. Tämä asettelu antaa parhaan valaistuksen koko rakenteelle;

– autotallin ja huoneiden välissä on parempi varustaa pieni käytävä, kodinhoitohuone, kattilahuone tai kylpyhuone, jotta melu ja vieraat hajut eivät häiritse mukavaa oleskelua talossa;

– Koko viestintäjärjestelmä, mukaan lukien niiden sijoittaminen autotallin alueelle, on suunniteltu etukäteen, ei suunnitteluvaiheessa, jotta vältetään lisäkustannukset myöhemmin;

– Ei ole tarpeetonta varustaa tarkastuskuoppaa autojen korjaamisen helpottamiseksi sekä erilaisia ​​kapeita ja hyllyjä, joissa työkalut säilytetään.

Kuten käytäntö osoittaa, maisemasuunnittelu (sisäänkäynnin, polkujen, kukkapenkkien jne. Sijainti) on myös harkittu paremmin ennen rakennustöiden aloittamista – joten alueella on harmoninen, valmis ilme.

Yksikerroksinen talo, jossa on autotalli - Asioita, jotka on otettava huomioon rakennettaessa Yksikerroksinen talo, jossa on autotalli - Asioita, jotka on otettava huomioon rakennettaessa

Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli – valokuvia ja projekteja

Galleriaamme olemme keränneet parhaat valokuvat yksikerroksisista taloista, joissa on erilaisia ​​tapoja järjestää autotallit saman katon alle. Täällä voit arvioida tämän tai toisen projektin mukavuutta ja tehdä oman suunnitelmasi tulevaa rakentamista varten. Hyvää katselua!

Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja Yksikerroksiset talot, joissa on autotalli - valokuvia ja projekteja