TV -pöytä (65 kuvaa): tyypit ja mallit

TV -pöytä (65 kuvaa): tyypit ja mallit

Monille televisio on edelleen tärkeä osa sisustusta ja rentoutumisvälineitä. Erityinen kaappi auttaa täydentämään ja tarjoamaan tämän elementin kätevän sijoittamisen. Jotta lisävaruste näyttää kauniilta ja harmoniselta, älä kiirehdi ostamaan ensimmäistä saatavilla olevaa vaihtoehtoa. Artikkelistamme saat selville, mitkä muodot, värit ja kokoonpanot sopivat sinulle, jotta valintaprosessi ei olisi niin vaikea..

Materiaalit (muokkaa)

Päätä ensin materiaalista, josta kaappi tehdään. Tämän sisustuselementin tyyli riippuu suoraan siitä. Kun kiinnität huomiota tähän parametriin, päätät luotettavasti, sopivatko huonekalut tiettyyn huoneeseen. Yritetään systematisoida suosituimmat tyypit.

Puiset tv -pöydät

Ikuisten klassikoiden edustaja, materiaali, joka on pysynyt ajankohtaisena vuosisatojen ajan. Luonnollinen, ympäristöystävällinen ja miellyttävä, se täydentää harmonisesti nykyistä sisustusta. On mahdollista valita reunakivi omistajien minkä tahansa sisustuksen, tyylin ja taloudellisten mahdollisuuksien mukaan. Valmistajat tarjoavat tuotteita sekä vakioväreissä että eksoottisemmissa ja epätavallisissa väreissä. Jopa tavallisin vaihtoehto – mänty – voidaan maalata mihin tahansa sävyyn..

Puiset tv -pöydät

Lasi -TV -kaapit

Orgaaninen ratkaisu moderniin sisustukseen. Raskaan ja tilavan television asettaminen tällaiselle pöydälle ei todennäköisesti onnistu, mutta useimmat viime vuosien mallit ovat erittäin kevyitä. Tällaiset jalustat näyttävät epätavallisilta ja tyylikkäiltä. Ei kannata säästää lasipöytää valittaessa, koska sen on oltava kestävä ja laadukas. Tällä hetkellä voit ostaa lasisia huonekaluja kaikenlaisissa väreissä..

Lasi -TV -kaapit Lasi -TV -kaapit

Metalliset TV -pöydät

Tällaiset kaapit eivät sovellu kaikkiin huoneisiin. Nämä pöydät näyttävät hyviltä minimalistisessa tai hi-tech-tyylissä. Voit myös saada erittäin mielenkiintoisen yhdistelmän, jos yhdistät metallin johonkin muuhun materiaaliin, esimerkiksi puuhun – tällaiset huonekalut sopivat moniin tyyleihin..

Metalliset TV -pöydät

TV -kaapit lastulevystä tai MDF: stä

Lastulevy tai monitoimilaite tarjoavat melko monipuolisen modernin muotoilun, mutta niiden kestävyys jättää paljon toivomisen varaa..

TV -kaapit lastulevystä tai MDF: stä TV -kaapit lastulevystä tai MDF: stä

Muoviset TV -pöydät

Toinen saatavilla olevien materiaalien edustaja, joka on erittäin käytännöllinen ja helppo puhdistaa. Halpoja vaihtoehtoja tuskin voidaan kutsua kestäviksi, koska naarmuja ja muita mekaanisia vaurioita esiintyy sileillä pinnoilla. Kalliimmat mallit ovat paljon kestävämpiä. Muovin kiistaton etu on laaja valikoima muotoja ja sävyjä..

Muoviset TV -pöydät

TV -pöydät yhdistetyistä materiaaleista

Ehkä omaperäisin ratkaisu TV -telineelle. Tällaiset huonekalut valmistetaan pääsääntöisesti tilauksesta, mutta monet valmistajat tarjoavat edelleen tuotteita monenlaisilta pinnoilta. On pöytiä, jotka on valmistettu puusta tai metallista yhdistettynä lasiin tai metalliin ja puuhun.

TV -pöydät yhdistetyistä materiaaleista TV -pöydät yhdistetyistä materiaaleista

TV -telineiden tyypit

Nykyaikaiset kaapit voidaan jakaa useisiin ryhmiin suunnittelun ominaisuuksien perusteella:

– Teline – tuttu TV -teline. TV: n kiinnittämiseen on kiinnike, joka pyörii eri suuntiin. Tämän mallin avulla voit myös korjata LCD -television ja olla pelkäämättä, että se putoaa.

– Vakio jalusta. Suunniteltu vain television asennukseen.

– Pukeutuja. Erittäin käytännöllinen lajike, jota voidaan käyttää myös erilaisten lisäasetusten, kuten kaiuttimien, kotiteatterijärjestelmien tai pelikonsolien, tallentamiseen.

– Keskeytetty. Tällainen ratkaisu säästää hieman hyödyllistä tilaa, mutta on syytä muistaa, että roikkuvat jalustat eivät kestä paljon painoa. Yritä olla ylikuormittamatta niitä..

– Kulmajalat. On kätevää sijoittaa ne huoneen nurkkaan, mutta tärkeimpänä haittana osoitamme sen, että et voi asentaa suurta lävistäjää sisältävää televisiota. Se eroaa aiemmista vaihtoehdoista vain kulmallisessa muodossaan, ja hyllyjen ja laatikoiden kokoonpanot ovat samanlaisia.

TV -pöytä - tyypit TV -pöytä - tyypit TV -pöytä - tyypit TV -pöytä - tyypit

Mitä etsiä valittaessa

Kun valitset TV -jalustaa, kysy ominaisuuksia, kuten kestävyyttä, säilytystilaa, maksimikuormaa jne..

Koko. Ota huomioon kaikkien kaappiin asennettavien tarvikkeiden, kuten television, soittimien tai virittimien, mitat. Niiden tulee mahtua reunakiveen eikä mennä sen yli..

Ladata. Nykyaikaiset televisiot ovat kevyitä, mutta hauraat kaapit ovat erittäin epävakaita. Jos talossa on pieniä lapsia, et voi tehdä ilman tukevaa TV -jalustaa..

Tallennustila. Tämä parametri on tärkeä pienten asuntojen omistajille, koska niissä jokainen neliömetri on välttämätön osa tilaa. Laatikoita voidaan käyttää kirjojen säilyttämiseen, sisäkasvien sijoittamiseen television viereen tai muihin hyödyllisiin pieniin asioihin.

Lomake. Laaja valikoima pollareita voi olla varsin hämmentävä. Yritä keskittyä yleiseen sisustukseen sekä yllä lueteltuihin parametreihin.

Tehtaalla valmistetuissa huonekaluissa on useita vaihtoehtoja. Mutta ovatko ne kaikki korkealaatuisia? Valitse merkki, jolla on paljon positiivisia arvosteluja. Katso tarkemmin rakenteen laatua, materiaalia ja takuuaikaa. Näin voit valita laadukkaimman kopion..

On tärkeää ymmärtää, että TV -jalusta ei ole osa sisustusta, johon sinun on säästettävä rahaa, koska siihen asennetaan kalliita laitteita. Lisäksi huonolaatuisten huonekalujen ulkonäkö pilaa koko huoneen vaikutelman, varsinkin jos elektroniikka on sävellyksen keskiosa..

TV -pöytä - Mitä etsiä valittaessa TV -pöytä - Mitä etsiä valittaessa

Reunakiven toiminnalliset yksityiskohdat

Kun valitset kaapin kaupassa, kiinnitä huomiota useisiin ominaisuuksiin:

Pyörät. Kätevä siirtää pöytää television alle, mutta tämä muotoilu on epävakaa. Siksi, jos sinulla on lapsia, on parempi kieltäytyä tällaisesta toiminnosta..

Osastot ja laatikot. Mitä enemmän niitä on, sitä tilavampi kaappi on. Se voi olla sekä avoin että piilotettu lasihyllyjen taakse. Kiinnitä huomiota niiden määrään, kokoon ja tarkoitukseen..

Reiät johtojen piilottamiseen. Ne voivat sijaita kaapin takaseinässä tai pöytälevyssä. Tietenkin ne voidaan tehdä itsenäisesti, mutta niiden läsnäolo ei ole turhaa..

Ovet. Oven avausjärjestelmän valinta riippuu myös huoneesi koosta. Jos sinulla on suuri huone, kääntöovet ovat sopivia, mutta rajoitetun tilan olosuhteissa on parempi valita liukuvaihtoehto.

TV -kaappi - toiminnallisia yksityiskohtia TV -kaappi - toiminnallisia yksityiskohtia

Värejä reunakivelle

Monet eivät suostu ostamaan huonekaluja katsomatta. Värillä on suuri merkitys, se määrää huoneen tunnelman ja motiivin. Kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin: kaapin kokonaissuunnittelu ja kaikkien osien väri; muiden huonekaluelementtien sävyt; varusteiden väri ja muut jalustan yksityiskohdat.

Jos pidät ekotyylistä, on parempi valita valkoinen kaappi tai luonnonpuukuviot. Mutta jos sisustus on sisustettu klassiseen tyyliin, puun, josta reunakivi on tehty, pitäisi olla tummempia sävyjä, ja itse rakenne voi muuttua massiivisemmaksi, miellyttävillä ja siisteillä kuvioilla..

Nykyaikaisissa sisätiloissa suositellaan kiiltäviä yöpöytiä, joiden väri toistaa TV -kotelon sävyn. Tämä antaa sinulle hämmästyttävän vaikutuksen – jalusta ja tekniikka sulautuvat yhdeksi. Samaan aikaan jalusta voi riimittää muita tilan suunnittelun yksityiskohtia..

TV -kaappi - Värivalinta TV -kaappi - Värivalinta

TV -huoneen ominaisuudet

Kun olet päättänyt kaapin muodosta, väristä ja suunnittelusta, on aika kiinnittää huomiota toiseen tärkeään näkökohtaan – huoneen tarkoitukseen.

Monitoiminen kaappi sopii täydellisesti tilavaan olohuoneeseen, joka voidaan valmistaa lipastoksi tai modulaarisen koostumuksen elementiksi..

Jos sisustat pienen huoneen, olisi tarkoituksenmukaista asentaa melko tilava lipasto. Mutta on syytä muistaa, että seinällä ei saa olla muita suuria elementtejä, joissa on tämä huonekalu..

Kun valitset makuuhuoneeseen senkin, tutustu lähemmin kompakteihin minimalistisiin malleihin, jotka eivät ylikuormita oleskelutilaa..

Tilavan maalaistalon ylpeänä omistajana olet lähes rajaton. Tärkeintä on, että reunakivi sopii yleiseen sisustukseen ja ottaa kunniapaikan.

Kun sisustat lastenhuonetta, suosii turvallisimpia materiaaleja, pyöristettyjä muotoja ja rakenteellista lujuutta. Tämä auttaa suojaamaan lapsesi laitteita ja terveyttä..

Keittiössä tuskin on kätevää paikkaa täysimittaiselle kaapille. Parempi ripustaa televisio seinälle.

TV -kaappi - TV -huoneen ominaisuudet TV -kaappi - TV -huoneen ominaisuudet

TV -pöydät – valokuva

Riippumatta siitä, kuinka yksityiskohtaisia ​​ja värikkäitä erityyppisten TV -kaappien kuvaukset ja ominaisuudet ovat, vain valokuvagalleria voi selvimmin osoittaa niiden hyödylliset ominaisuudet ja kokoonpanot. Se sisältää erilaisia ​​malleja, jotka on esitetty suosituimmissa tyyleissä. Hyvää katselua!

TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva TV -pöydät - valokuva