Takka sisätiloissa (85 kuvaa): suunnitteluideoita

Takka sisätiloissa (85 kuvaa): suunnitteluideoita

Käytännöllisin ja epätavallinen tapa lisätä omaperäistä makua huoneen suunnitteluun on asentaa takka sisätiloihin. Tällainen luksustuote täydentää mitä tahansa tyylisuuntaa ja eristää paitsi yhden, mutta useita huoneita kerralla. Avotuli (tai hyvin toteutettu liekin jäljitelmä) on aina lumoava, rauhoittava ja inspiroiva. Ilta takan äärellä antaa omistajilleen ja vierailleen upean tunnelman jopa pilvisimmällä ja harmaalla säällä..

Takatyypit

Ajan myötä on muodostettu luokitus, joka auttaa valitsemaan oikean takan suunnittelun, materiaalien ja ulkonäön perusteella. Katsomme joitain suosituimpia muunnelmia.

Sähkötakka

Tämä lämmityslaite on todellinen jumalatar niille, joilla ei ole mahdollisuutta asentaa takkasäleikköä. Sähköinen malli simuloi täysin todellista näytettä luoden puun polttamisen vaikutuksen ja toistamalla niiden rätinää. Asennusta varten tarvitset piilotetun johdotuksen ja paikan sen piilottamiseksi (tätä tarkoitusta varten käytetään useimmiten sokkelia). Sähköisiä tulisijoja on erityyppisiä: seinälle asennettava, litteä, suorakulmainen, erilaisilla verhouksilla (kivi, puu, lasi), jotka sopivat kaiken kokoiseen ja muotoiseen huoneeseen.

Sähkökäyttöinen takka sisätiloissa Sähkökäyttöinen takka sisätiloissa

Kaasu takka

Täydellinen klassinen malli, joka vaatii korkealaatuisen savupiipun ja erityisen tulipesän asennuksen. Nykyään on olemassa kaasutakkoja, joissa on manuaalinen tai automaattinen käyttö. Niiden ulkonäkö on erilainen: takka voi olla joko karkea ja hankala tai jopa pienoiskoossa. Valinnan tulisi riippua talon tai asunnon yleisestä suunnittelusta. Tämäntyyppinen takka sopii hyvin puun ja metallin sisustukseen..

Kaasutakka sisätiloissa Kaasutakka sisätiloissa

Väärä takka

Ei huono vaihtoehto muille tulisijoille. Tällainen alkuperäinen huonekalu koostuu kipsilevystä, joka voidaan koristella kauniisti kipsilaatoilla, laattoilla tai puuelementeillä. Jos talon omistaja haluaa käyttää sitä yksinomaan huoneen sisustuksena, suuret koristekynttilät tai pienet värilliset lyhdyt voivat olla avotulen jäljitelmä. Jos huone todella lämmitetään, kannattaa laittaa pieni sähkötakka väärän rakenteen sisään.

Väärä takka sisätiloissa Väärä takka sisätiloissa

Takka -uuni

Yksi epätavallisimmista vaihtoehdoista, jotka vetävät luovan kaaoksen faneille. Aiemmin kesäasukkaat asensivat maalaistaloihinsa kiukaan. Nyt se näkyy monien talojen ja huoneistojen sisätiloissa parvi, maa, klassikko. Suunnittelu muistuttaa vanhaa valurautaliesi, joka on myös poltettava puulla. Ulkoisesti tämän takan malli on tullut nykyaikaisemmaksi. On olemassa metalli- ja valurautaversio, joka on useimmiten koristeltu keraamisilla verhouselementteillä..

Takka -uuni sisätiloissa Takka -uuni sisätiloissa

Biotakka

Todellinen innovaatio sisätiloissa. Biotakka koostuu ympäristöystävällisistä materiaaleista (lämmityslohkosta polttoaineeseen). Tämän mallin koristeluun käytetään graniittia, marmoria, keramiikkaa, lasia, jatkuvaa värjäystä. Täysin turvallinen vaihtoehto, joka ei tarvitse savupiippua ja runsaasti tilaa. Harmonisesti yhdistetty sellaisiin tyyleihin: pop-taide, moderni, hi-tech, parvi.

Biotakka sisätiloissa Biotakka sisätiloissa

Sisätilan asianmukainen valaistus takalla

On erittäin tärkeää muistaa, että takka näyttää harmoniselta, jos siitä tulee huoneen tärkein valonlähde. Tämä ei tarkoita, että huoneen pitäisi olla täysin vapaa muista valonlähteistä. Lisävalaistus on järjestettävä siten, että taustavalo on pehmeä, hieman himmeä. Liian kirkkaat kattokruunut tai lamput voivat vaikuttaa negatiivisesti tilan viihtyisyyteen. Ihanteellinen valinta on LED-nauha (se voidaan helposti rakentaa kattoon), pehmeävaloiset lattiavalaisimet, spot-lattiavalaisimet-lyhdyt.

Takka sisätiloissa - Oikea valaistus Takka sisätiloissa - Oikea valaistus Takka sisätiloissa - Oikea valaistus

Sisustustyylit

On syytä huomata, että tämä sisustuselementti voi voittaa melkein minkä tahansa tyylin suunnan. Takka täyttää konservatiivisen ja ankaran huoneen kodikkaalla lämmöllä, yksivärinen huone laimennetaan kirkkaalla aksentilla, kaoottisesta huoneesta tulee tyylikäs tila.

Maalaistyylinen takka

Country -muotoilu on maalaismaisen yksinkertaisuuden, mukavuuden ja viihtyisyyden ilmentymä. Puukalusteet, käsintehdyt tekstiilit, luonnolliset viimeistelymateriaalit, kirkkaiden kontrastien puute. Kaikki tämä luo rauhallisen ympäristön. Voit täydentää tyyliä keskellä tai kulmatakalla. Väärä takka (marmoriverhouksella) tai kolmipuolinen kaasutakka (valmistettu luonnonkivestä tai hiekkakivestä) sopii parhaiten kokonaiskuvaan. Ensimmäinen vaihtoehto on loistava lisä annettuun teemaan, ja toinen luo erinomaisen näkymän tulipalosta eri puolilta ja herättää vieraiden lisähuomiota.

Maalaistyylinen takka Maalaistyylinen takka

Hi-tech takka

Tässä tapauksessa takasta voi tulla kirkas aksentti, joka laimentaa korkean teknologian tyylin tiukan ekspressionismin ja yksitoikkoisuuden. Tämä suunnittelusuunta sulkee pois runsaasti lisävarusteita, tarttuvia värejä ja vaatii myös minimalismia kaikessa. Siksi biotakka olisi loistava ratkaisu. Se täydentää modernia tekniikkaa ja karkeita tekstiilejä. On myös mahdollista asentaa sähköinen takka, jossa on kestävä lasi.

Hi-tech takka Hi-tech takka

Skandinaavinen takka

Pohjoismaisia ​​aiheita ovat järkevyys, toimivuus ja viileät sävyt. Tästä huolimatta skandinaaviselle tyylille on ominaista myös runsaasti puutöitä. Ne näyttävät upeilta sähkö- tai kaasurakenteisten pyöreiden tai saranoitujen mustavalkoisten takkojen kanssa. Sisustettu takka voi myös olla erinomainen kohde tilavan huoneen kaavoittamiseen kahteen erilliseen vyöhykkeeseen. Suunnittelusta tulee entistä omaperäisempi.

Skandinaavinen takka Skandinaavinen takka

Loft -tyylinen takka

Teollinen kaaos ja kodin mukavuus. Näin voit kuvata loft -tyylin, joka saa yhä enemmän suosiota päivittäin. Ihanteellinen ratkaisu olisi täysimittainen, karkean muotoinen kaasutakka ilman lisäverhousta. Yksinkertaisempi ja halvempi vaihtoehto voi olla väärä takka, koristeellisesti vanhentunut ja koristeltu metallisilla kynttilänjaloilla..

Loft -tyylinen takka Loft -tyylinen takka

Ekspressionistinen takka

Tämä sisustussuunnitelma muistuttaa taiteilijan työtä. Ekspressionistiset huoneet ovat täynnä lämpimiä sävyjä, eloisia maalauksia ja muotojen ja värien vaihteluja. Tällaista kirkasta taustaa vasten litteä tai seinälle asennettava sähkötakka näyttää parhaalta. Se ei häiritse erityistä tunnelmaa ja siitä tulee huoneen kohokohta. Malli on täydellisessä harmoniassa pehmeän hajavalon kanssa, joka on yksi ekspressionismin pääpiirteistä..

Ekspressionistinen takka Ekspressionistinen takka

Klassinen takka

Tällainen tiukka ja perinteinen huoneen suunnittelu vaatii erityistä lähestymistapaa sisustuselementteihin. Sinun ei tarvitse asettaa itsellesi tavoitteeksi asentaa takka, joka on jopa ylellisempi kuin kattokruunut ja tarvikkeet (loppujen lopuksi ne ovat klassikoiden hyväksymiä). Sähköinen takka-liesi riittää. Liekin erityinen ulkonäkö, alkuperäinen muoto ja välkkyminen voivat luoda unohtumattoman vaikutelman.

Klassinen takka Klassinen takka

Takka sisätiloissa – kuva

Valikoimamme eri sisätiloissa olevista tulisijoista välittää lämpöä, mukavuutta ja hiljaisuutta, jonka hän luo mihin tahansa huoneeseen. Hyvää katselua!

Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva Takka sisätiloissa - kuva