Rullaverhot (80 kuvaa): tyypit, ideat sisätiloihin

Rullaverhot (80 kuvaa): tyypit, ideat sisätiloihin

Ikkunoiden koristelu ei ole vain järkevä tapa suojata tilaa runsaalta auringonvalolta, vaan myös erinomainen tilaisuus antaa huoneelle estetiikkaa ja mukavuutta. Rullaverhot on valmistettu erityisestä kankaasta, joka on kyllästetty eri yhdisteillä. Tämä lisää vastustuskykyä pölylle, kemikaaleille ja auringonvalolle. Asennus koostuu yksinkertaisista sivukiinnikkeistä ja akselista, joka on sijoitettava niihin. Tällaiset verhot näyttävät erittäin vaikuttavilta ja täydentävät mitä tahansa sisustusta. Monipuolisuus ei ole pelkästään ulkonäön lisäksi myös se, että ne sopivat erinomaisesti erimuotoisille ja -kokoisille ikkunoille..

Rullaverhojen plussat ja miinukset

Sinun on kiinnitettävä huomiota ominaisuuksiin, ennen kuin aloitat rullakaihtimien valinnan. Niiden tärkeimpiä ja kiistattomia etuja ovat: erilaiset värit ja tekstuurit, korkealaatuiset kankaat lisäkyllästyksellä (tällä on positiivinen vaikutus ulkonäön säilyttämiseen), harmoninen yhdistelmä erityyppisten muiden verhojen kanssa, helppohoitoisuus (riittävä märkäpuhdistus), koon monipuolisuus (on pienempiä vaihtoehtoja ja paljon muuta), helppo asentaa (mahdollisuus asentaa millä tahansa valitulla tavalla – esimerkiksi puitteeseen tai ikkunan ulkopuolelle).

Tällaiset edut viittaavat siihen, että tämä on todella arvokas ja turvallinen vaihtoehto ikkunoiden koristeluun. Mutta on myös pieniä haittoja, jotka sinun on myös tiedettävä. Näitä ovat komponenttien hauraus (huolimattomalla käytöllä ne voivat olla helposti haavoittuvia), kyky imeä kovia hajuja (mikä ei ole kovin hyvä, jos keittiössä ei ole huppua) sekä asennus kehykseen (johtuen pieniä vaikeuksia ikkunoiden avaamisessa).

Rullaverhot - plussat ja miinukset Rullaverhot - plussat ja miinukset Rullaverhot - plussat ja miinukset

Rullakaihtimien tyypit

Tämäntyyppiset verhot ikkunoille luokitellaan paitsi kankaan värien ja tekstuurien mukaan myös niiden suunnittelun ja kyvyn valaista huonetilaa. Artikkelissamme tarkastellaan tärkeimpiä rullaverhoja.

Kasettirullakaihtimet

Ne sopivat parhaiten erikokoisille ikkunoille. Suunnittelun erityispiirteiksi katsotaan kyky avata puite helposti (suunnasta ja tasosta riippumatta) ja tiukka kiinnitys. Tämä piilottaa kasettilaitteen mekanismit, jotka ovat sisällä.

Rullaverhojen kangas kestää hyvin pölyä ja likaa. Pinnalle on ominaista muotojen sileys ja kankaan eheys. On myös syytä tietää, että tämäntyyppiset verhot on jaettu kahteen päätyyppiin: litteät (sopivat litteille ikkunoille) ja U-muotoiset (ihanteelliset ei-standardi-ikkunoille).

Kasettirullakaihtimet Kasettirullakaihtimet

Rullaverhot

Tyylikäs vaihtoehto perinteisille verhoille, joka sopii parhaiten kattoikkunoihin. Rullat on helppo asentaa, ne säästävät ikkunalaudan tilaa ja suojaavat huonetta kirkkaimmalta auringonvalolta. On tärkeää huomata, että hyvin valittu malli ei voi vain sisustaa huonetta, vaan myös laajentaa tilaa visuaalisesti. Ne on jaettu eri suuntiin järjestelmiin (sivusuunnassa, suunnattuna lasipohjaan jne.).

Rullaverhot

Avaa kaihtimet

Yksi suosituimmista ikkunan sisustustyypeistä. Sen tärkeimmät edut ovat helppokäyttöisyys ja täydellinen pinnan sileys. Järjestelmä on rakennettu erityiselle akselille, joka on kiinnitetty seinään pienten kulmien ansiosta. Sivukangasta täydennetään usein viivalla, joka pitää verhot aina paikallaan.

Avaa kaihtimet Avaa kaihtimet

Mini rullaverhot

Erinomainen kustannustehokas ratkaisu, joka säästää rahaa ja tilaa. Pienikokoiset miniverhot on helppo sijoittaa ikkuna -aukon sisään, mikä vähentää merkittävästi kankaan kulutusta ja tekee siitä painottomamman ja kevyemmän. Useimmiten tämäntyyppiset verhot on valmistettu pellavasta, viskoosista tai puuvillasta, jotka ovat myös kuuluisia positiivisista ominaisuuksistaan..

Mini rullaverhot Mini rullaverhot

Suuret rullakaihtimet

Sopii paitsi ylisuurille ikkunoille myös lasitelineille. Ne on luokiteltu läpikuultaviksi, täysin läpinäkyviksi ja tarjoavat jopa 90 ja 100% tummuutta himmennys- ja pimennyskankaiden vuoksi. Erottavia piirteitä ovat korkea vastustuskyky erilaisille tahroille ja runsaasti värejä ja tekstuureja..

Suuret rullakaihtimet Suuret rullakaihtimet

Rullaverhot – valokuva

Ikkunoiden oikea muotoilu voi muuttaa huoneen täysin, asettaa kirkkaita aksentteja, tulla erinomaiseksi taustaksi huonekaluille ja tuoda myös oman maun. Rullaverhot eri huoneiden sisätiloissa ovat erinomainen valinta sisustukseksi.

Rullaverhot olohuoneen sisätiloissa

Juuri salissa voit osoittaa hienon makusi. Erilaiset rullaverhot voivat olla todellinen valinta olohuoneeseen. Esimerkiksi pellavaverhot täydentävät täydellisesti minimalismin ja Provencen tyyliä sekä valssattujen kankaiden ja pimennysverhojen yhdistelmää – klassista tai pop -taidetta. Avoimet rullaverhot tekevät tilasta leveämmän ja kirkkaamman.

Olohuoneen rullaverhot - kuva Olohuoneen rullaverhot - kuva Olohuoneen rullaverhot - kuva Olohuoneen rullaverhot - kuva Olohuoneen rullaverhot - kuva Olohuoneen rullaverhot - kuva Olohuoneen rullaverhot - kuva Olohuoneen rullaverhot - kuva

Rullaverhot makuuhuoneen sisätiloissa

Paras valinta rooliverhoiksi vessassa on verhot, joissa on 90% valon absorptio. Ne on valmistettu erityisestä kankaasta, joka suojaa tilaa myös kuumimpana kesäpäivänä. Toinen pimennys- tai himmennyskankaista valmistettujen kaihtimien plus on, että niissä on korkea meluneristys, mikä on myös erittäin tärkeää makuuhuoneelle. Ulkonäkö voi olla rauhallinen ja yksivärinen, tai siitä voi tulla eräänlainen kohokohta värikkäiden kukka- tai muiden tulosteiden muodossa..

Rullaverhot makuuhuoneeseen - kuva Rullaverhot makuuhuoneeseen - kuva Rullaverhot makuuhuoneeseen - kuva Rullaverhot makuuhuoneeseen - kuva Rullaverhot makuuhuoneeseen - kuva Rullaverhot makuuhuoneeseen - kuva Rullakaihtimet makuuhuoneeseen - kuva Rullaverhot makuuhuoneeseen - kuva Rullakaihtimet makuuhuoneeseen - kuva Rullakaihtimet makuuhuoneeseen - kuva Rullakaihtimet makuuhuoneeseen - kuva Rullaverhot makuuhuoneeseen - kuva

Rullaverhot lastentarhan sisätiloissa

Järkevä valinta, joka suorittaa kaksi tärkeää toimintoa kerralla: esteettinen ja toimiva. Lapset ovat erittäin aktiivisia, ja siksi ne voivat tahrata verhot lyijykynillä tai muulla kotitalouksien lialla. Rullaverhojen kohdalla tämä ei ole ongelma, koska materiaali on helppo kostea puhdistaa ja se voidaan pyyhkiä pois tahroilta tavallisella saippualla..

Tärkeää on myös se tosiasia, että nykyään on olemassa valtava määrä rullakaihtimia, joissa on kuvioita lapsille (sarjakuvahahmoista söpöihin kuvioihin, joissa on kukkia ja pilviä).

Rullaverhot lastenhuoneeseen - valokuva Rullaverhot lastenhuoneeseen - valokuva Rullaverhot lastenhuoneeseen - valokuva Rullaverhot lastenhuoneeseen - valokuva Rullaverhot lastenhuoneeseen - valokuva Rullaverhot lastenhuoneeseen - valokuva Rullaverhot lastenhuoneeseen - valokuva Rullaverhot lastenhuoneeseen - valokuva Rullaverhot lastenhuoneeseen - valokuva Rullaverhot lastenhuoneeseen - valokuva

Rullaverhot keittiön sisätiloissa

Rullaverhot näyttävät hyvältä sekä suurten että pienten keittiöiden ikkunoissa. Hyvä valinta on miniverhot, jotka ovat helposti säädettävissä ja vapauttavat lisätilaa kukille, joita he rakastavat näyttää omistajien ikkunalaudoilla. Toinen yleinen valinta mukavuuden ystäville on ehdottomasti kasettityyppiset verhot, jotka täydentävät mitä tahansa design -tunnelmaa..

Rullaverhot keittiöön - kuva Rullaverhot keittiöön - kuva Rullaverhot keittiöön - kuva Rullaverhot keittiöön - kuva Rullaverhot keittiöön - kuva Rullaverhot keittiöön - kuva Rullaverhot keittiöön - kuva Rullaverhot keittiöön - kuva Rullaverhot keittiöön - kuva Rullaverhot keittiöön - kuva Rullaverhot keittiöön - kuva