Rose foamiranista (70 kuvaa): kuinka tehdä se itse

Rose foamiranista (70 kuvaa): kuinka tehdä se itse

Kauniiden ruusujen tekeminen foamiranista on paras tapa tehdä itsenäisesti ainutlaatuinen koriste vaatekaapillesi tai erinomainen kimppu, joka ottaa oikeutetun paikan sisustuksessa. Tällaiset tuotteet voivat materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi palvella pitkään ja säilyttää alkuperäisen kauneutensa. Artikkelissamme tarkastelemme foamiranin ominaisuuksia ja menetelmiä tehdä kauniita ruusuja siitä..

Foamiran: ominaisuudet ja tyypit

Tällaisen kauniin nimen “foamiran” alla on muovinen mokka tai, kuten sitä myös kutsutaan, revelure. Materiaali on lisännyt joustavuutta. Kuumennettaessa se voi olla eri muodoissa riippuen siitä, kuinka se on taivutettu tai kierretty. Tällaiset ominaisuudet, kuten pehmeys, vaatimaton säilytysolosuhteet, helppo käsittely ja värikäs monipuolinen paletti tekevät siitä hyvän ratkaisun tekokukkien valmistukseen..

Foamiraanilajikkeita on useita – iranilaisia ​​(ilmestyi aikaisemmin kuin kaikki muut), turkkilaisia, kiinalaisia, korealaisia ​​ja uudempia – eurooppalaisia. Kotikäsitöissä käytetään useimmiten kahta päätyyppiä kangasta – iranilaista reveloria ja kiinalaista. Ensimmäisessä on miellyttävä, hieman samettinen pinta, runsas paletti (noin 30 väriä) herkkiä pastellisävyjä. Materiaalin haittapuoli on sen alhainen joustavuus – se venyy vähemmän ja säilyttää uuden muodonsa huonommin.

Kiinalaisella foamiraanilla on varastossa 24 väriä, joista jokainen eroaa kirkkaudesta ja kylläisyydestä. Erityisen suosittu on sellainen alalaji kuin kiinalainen marshmallow revelore, jolla on hämmästyttävän pehmeä pinta. Korkeissa lämpötiloissa se saa purukumin joustavuuden ja venyy erittäin hyvin.

Kaikenlaista materiaalia voidaan ostaa rullina tai arkeina, joiden paksuus, koko ja väri ovat erilaisia. On syytä huomata, että kankaan paksuus voi olla puolista useisiin senttimetreihin, joihin sinun on ehdottomasti kiinnitettävä huomiota ostettaessa – pienille siroille kukille on parempi valita ohuempi kangas.

Foamiran -ruusu - ominaisuudet ja tyypit Foamiran -ruusu - ominaisuudet ja tyypit

Materiaalit ja työkalut työhön

Ennen kuin aloitat tämän jännittävän toiminnan, sinun on kerättävä materiaaleja ruusun ja vastaavan työkalun tekemiseen. Voit valita foamiraanityypin oman harkintasi mukaan, mutta minkä tahansa väripaletin vaahtokarkkia käytetään usein silmujen valmistukseen ja vihreää iranilaista terälehtiä varten.

Pääkomponentin – kahden värin materiaalin – lisäksi tarvitset seuraavat lisävarusteet: paperi tai pahvi alkuperäisten mallien tekemiseen; lyijykynä, kompassi ja viivain; eri sävyiset öljypastellit ja erityinen sieni, jota käytetään varjostamiseen; liimapistooli; hammastikkuja; lanka varren alla; ruokafolio, jonka avulla kukan keskikohta muodostetaan; sakset; rauta; nauha nauha; hiusneulat, kuminauhat, vanteet – yleensä kaikki, mihin tulevan kukan on tarkoitus kiinnittää.

Tässä luettelossa olemme tarjonneet perussarjan tarvittavia työkaluja työhön. Luettelo voi hyvinkin vaihdella sen mukaan, miten ja mihin tämä tai tuo ruusu on tehty. Joskus liimapistoolin sijasta käytetään toista, silitysraudan lämmitysominaisuudet korvataan työskentelemällä sytyttimellä ja keskellä olevan kalvon sijasta käytetään saman vaahtomuovin kappaleita tai ostettuja valmiita heteitä.

Foamiran ruusu - Materiaalit ja työkalut työhön Foamiran ruusu - Materiaalit ja työkalut työhön

Tee-se-itse-ruusu foamiranista

Maailmassa on valtava määrä ruusulajeja: japani, englanti, kiina, samanlainen kuin pionit, pelargoniat tai herkät eustoma -silmut. Näin ollen tekniikat keinotekoisten ruusujen valmistamiseksi foamiraanista eroavat toisistaan. Tarkastelemme, kuinka voit oppia keräämään kauniin ruusun aloittelijalle, sekä vaiheittaista prosessia monimutkaisemman ruusun työstämiseksi yksittäisistä terälehdistä..

Yksinkertainen tapa tehdä alkuunsa ruusu

Helpoin tapa on tehdä herkkä alkuunsa ruusu aihioista leikkaamatta yksittäisiä terälehtiä. Tällä menetelmällä voit tehdä alkuunsa ruusuja ja tehdä niistä kauniin kimpussa. Tarkastellaan siis valmistusprosessia vaihe vaiheelta ja koska esimerkki on suunniteltu aloittelijoille, yritämme tehdä sen mahdollisimman yksityiskohtaisesti:

1. Ensinnäkin sinun täytyy piirtää pahville ja leikata kolme erikokoista ympyrää, joista muodostetaan terälehtien kuviot. Suurimman halkaisija on 9 cm, keskimmäinen on enintään 8 cm ja pienin on noin 6,5 cm, ja jokaisesta ympyrästä on piirrettävä terälehtiä, jotka eivät saavuta keskustaa, ja leikkaa.

2. Siirrämme mallit materiaaliin ja leikataan yksi osa kutakin kokoa (on kätevää käyttää hammastikkua työhön). Voit valmistaa useita osia kerralla ja tehdä kokonaisen kimpussa.

3. Jotta ruusu näyttäisi houkuttelevalta ja realistiselta, sille on annettava eläviä sävyjä pastellien ja sienen avulla. Levitä pigmenttiä koskettamalla terälehtiä hieman äkillisin liikkein. On suositeltavaa maalata kärjet tummemmaksi kuin keskiosa. Toisen puolen maalaamisen jälkeen työkappale kuivataan ja toinen maalataan..

4. Tämän jälkeen terälehtien muodostusprosessi rautaa käyttäen. Laite on lämmitettävä ja levitettävä sitten pintaan yksi terälehti kerrallaan. Kuumennuksen jälkeen jokainen osa venytetään varovasti ja kupera muotoon sormillasi kiertäen sivuja rinnakkain.

5. Kun silmun peruslomakkeet ovat valmiit, jatka kukan keräämistä. Käytä keskeltä foliota, joka on kierrettävä kartioon, ja työnnä keskelle tikku tai lanka.

6. Nyt sinun on kiinnitettävä terälehdet valmiiseen “luurankoon”. Jotta ruusu näyttäisi upeammalta, voit tehdä pari ylimääräistä terälehteä, jotka peittävät keskellä. Liimaamme terälehdet yksitellen kalvoon niin, että se on piilotettu luotettavasti.

7. Otamme valmistetut lomakkeet yksi kerrallaan pienimmästä alkaen, asetamme ne tikulle ja liimataan yksi terälehti pohjaan.

8. Seuraava vaihe on alustan muodostaminen – se on leikattava nurmettuneesta foamiraanista, varjostettava sävytetyillä pastelliväreillä (realismin vuoksi on parempi käyttää vihreitä ja kellertäviä), ja tee sitten pieniä leikkauksia reunoja pitkin.

9. Alusta kuumennetaan ja sen pinnalle muodostuu luonnollisia raitoja hammastikulla..

10. Viimeisessä vaiheessa alusta liimataan kukan pohjaan ja kehystetään lisäksi teipillä.

Tässä oppaassa olemme tarkastelleet yksinkertaisinta esimerkkiä kukan tekemisestä kolmesta terälehtikuviosta. Henkilökohtaisen harkintansa mukaan niiden määrä ja koko voivat muuttua, esimerkiksi tehdäkseen ruususta rehevämmän, käyttämällä yhtä pientä aihiota ja kahta isompaa..

Tee-se-itse ruusu foamiranista-Yksinkertainen tapa tehdä alkuunsa ruusu Tee-se-itse ruusu foamiranista-Yksinkertainen tapa tehdä alkuunsa ruusu Tee-se-itse-ruusu foamiranista-Yksinkertainen tapa tehdä alkuunsa ruusu Tee-se-itse ruusu foamiranista-Yksinkertainen tapa tehdä alkuunsa ruusu Tee-se-itse ruusu foamiranista-Yksinkertainen tapa tehdä alkuunsa ruusu Tee-se-itse ruusu foamiranista-Yksinkertainen tapa tehdä alkuunsa ruusu Tee-se-itse-ruusu foamiranista-Yksinkertainen tapa tehdä alkuunsa ruusu Tee-se-itse-ruusu foamiranista-Yksinkertainen tapa tehdä alkuunsa ruusu Tee-se-itse ruusu foamiranista-Yksinkertainen tapa tehdä alkuunsa ruusu Tee-se-itse-ruusu foamiranista-Yksinkertainen tapa tehdä alkuunsa ruusu Tee-se-itse-ruusu foamiranista-Yksinkertainen tapa tehdä alkuunsa ruusu

Ruusu yksittäisistä terälehdistä

Tässä tapauksessa on tarpeen leikata viisi suurta terälehteä pisaran muodossa ja viisi pientä minkä tahansa haluamasi värin foamiraanista. Tässä ei ole selkeitä suosituksia – koko voidaan määrittää itsenäisesti sen mukaan, kuinka suuri haluat nähdä silmun. Kokeneet käsityöläiset, jotta he eivät vapisi jokaisen terälehden kanssa, yksinkertaisesti taita foamiran -kangas useisiin kerroksiin, piirrä terälehden ääriviivat ja leikkaa se. Kun aihiot ovat valmiita, voit jatkaa seuraaviin vaiheisiin:

1. Lämmitämme rautaa ja levitämme jokaisen terälehden vuorotellen sen pinnalle, venytämme sitä ja taivutamme reunoja saadaksemme luonnollisen aaltoilun.

2. Edelleen, kuten edellisessä tapauksessa, kääritään folio koristamaan keskelle, työnnä lanka sisään, liimaa pohja pienellä terälehdellä kartion tekemiseksi.

3. Liimaa ruutulaudan kuvioon kaikki pienet ja sitten suuret terälehdet.

4. Kun silmut on koottu, lehdet on leikattava pois vihreästä mokkasta, käsiteltävä myös raudalla, kierrettävä ja liimattava ruusun pohjaan.

Lisäksi kaikki riippuu mielikuvituksestasi: lanka voidaan käsitellä teipillä, “ruuvata” siihen muita oksia, joita täydennetään lehdillä ja pienillä silmukoilla. Kun teet ruusuja tällä tavalla, sinun ei tarvitse huolehtia, jos leikatut terälehdet eivät ole ihanteellisen kokoisia tai muotoisia, koska mikään ei ole luonteeltaan täydellistä..

Tee-se-itse-ruusu foamiranista-ruusu yksittäisistä terälehdistä Tee-se-itse-ruusu foamiranista-ruusu yksittäisistä terälehdistä

Ruusujen käyttö foamiranista

Kauniit kukat foamiranista voivat muuttaa minkä tahansa sisustuksen. Taitavat käsityöläiset voivat tehdä todellisen mestariteoksen, jota ei voi erottaa ensi silmäyksellä elävästä kukasta. Kauniita ruusuja, jotka on valmistettu muovista mokkanahasta, käytetään koristamaan hiusneuloja, rintakoruja, seppeleitä sekä tavallisia hiusnauhoja.

Tällaisilla tuotteilla on tärkeä paikka häät kukkakaupoissa – ne voivat olla osa morsiamen kimppua, nuorten kaaria. Niitä täydentävät tyylikkäät juhlapöydät ja häät.

Kun olet oppinut tekemään ruusuja foamiranista, voit valmistaa herkimmän alkuperäisen lahjan rakkaalle. Myynnissä voit löytää jopa söpön karhunpennun, joka on kerätty sadoista pienistä kukista, mutta joka on tehty omin käsin, se tuo paljon enemmän iloa sekä lahjan vastaanottavalle henkilölle että itse kirjoittajalle.

Foamiran rose - Sovellus Foamiran rose - Sovellus

Foamiran ruusut – valokuva -ideoita

Ruusujen tekeminen foamiranista omin käsin on loistava tapa tuoda kauneutta ja tyylikkyyttä kaikkein tavallisen näköisen sisustuksen ilmapiiriin. Tyylikkäät kukkakimput voivat koristaa minkä tahansa juhlatilaisuuden, mukaan lukien niin iloinen tapahtuma kuin häät. Jos haluat oppia lisää siitä, kuinka upeat foamiran -ruusut näyttävät, suosittelemme kuvagalleriaamme. Tässä on valikoima laadukkaita kuvia onnistuneista töistä. Hyvää katselua!

Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva Tee-se-itse-ruusut foamiranista-kuva