Quilling: 50 DIY -sisustusideaa

Quilling: 50 DIY -sisustusideaa

Quilling on eräänlainen käsintehty muoti tänään. Tämän tyyppinen käsityö erottuu suhteellisen yksinkertaisesta toteutuksesta, kyvystä tehdä erilaisia ​​esineitä, jotka koristavat jokapäiväistä todellisuutta. Esimerkiksi quillingin avulla voit tehdä koriste -elementtejä omin käsin, jotka muuttavat kodin sisustuksen..

Mikä on quilling

Sana tulee englannista “quill”, joka tarkoittaa “linnun sulkaa”. Tämä tekniikka luo kauniin sisustuksen, joka näyttää tyylikkäältä ja tunnelmalliselta. Paperin kiertämisen taidetta on tunnettu Euroopassa keskiajalta lähtien. Nunnat tai jalo naiset harjoittivat tällaista käsityötä lintuhöyhen avulla, jonka kärjessä paperiliuskoja käpristettiin.

Usein se oli kullattu reunojen ympäri ja mahdollisti erilaisten käsitöiden luomisen, esimerkiksi paneeleja ja kuvakkeita, medaljonkeja tai jopa mattoja. Tällaisesta paperista oli mahdollista tehdä koruja, jotka näyttivät ulkoisesti aivan kuin kulta.

Nykyaikaiseen tekniikkaan kuuluu tavallisen värillisen paperin käpristyminen, joka leikataan valmiiksi kapeiksi nauhoiksi. Sitten heille annetaan haluttu muoto ja saadut luvut liimataan yhteen täydellisten tuotteiden luomiseksi.

Tämä sisustus sopii juhla -asunnon koristeluun. Voit lisätä epätavallisia esineitä, jotka on koristeltu quillingilla. Käsityöläiset käyttävät paitsi paperia myös muita materiaaleja. Nämä voivat olla puuta, kangasta tai muovia..

Muista, että jos päätät ripustaa quillingilla valmistetun paneelin tai valokuvakehyksen seinälle, niitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Muuten paperi voi yksinkertaisesti palaa..

Mikä on quilling Mikä on quilling

Tekniikan ominaisuudet

”Paperin kiertäminen” -tekniikka ei ole vaikeaa suurimmalle osalle halukkaista hallitsemaan sitä. Se sisältää seuraavat ominaisuudet:

1. Kapeat paperiliuskat on kierretty tiukkaan spiraaliin. Jotta se olisi kätevää, käytä siipiä, jonka kärkeen paperin reuna on kääritty. Käsityöläiset ottavat joskus erikoistyökaluja, joissa on haarukka, joka tarttuu varovasti materiaaliin.

2. Kun olet muodostanut spiraalin ytimen, voit työskennellä ilman, että aiot enää käyttää. Omat sormesi auttavat sinua, sillä voit tarkistaa, kuinka tasainen rulla on koskettamalla.

3. Tuloksena on tiivis kierre, jonka halkaisija on pieni. Hän on perusta erilaisten muotojen luomiselle..

4. Kierre voidaan avata päällikön tarvitsemaan kokoon. Siitä muodostetaan hahmo, kun taas paperin kärjestä on tartuttava tipalla liimaa.

Jos hallitset tekniikan perusteet, rullille voidaan antaa lähes mikä tahansa muoto. Lisäksi ne voidaan puristaa ja kolhota, jos koko koostumus sitä vaatii..

Quilling -elementtejä on yhteensä noin kolmekymmentä. Mutta tavalla tai toisella he soveltavat samaa periaatetta: taittavat, puristavat ja antavat sitten halutun muodon ja käynnistävät oman mielikuvituksensa.

Harkitse erilaisia ​​tuotteita, jotka voidaan valmistaa käyttämällä quilling -tekniikkaa. Se voi olla matkamuistolaatikoita ja ruukkuja, paneeleja seinällä, lomakoristeita jne..

Quilling - Tekniikan ominaisuudet Quilling - Tekniikan ominaisuudet

Kehykset valokuville

Valokuva makuuhuoneen tai olohuoneen seinällä näyttää hienolta ja epätavalliselta, jos koristat kehyksen terälehdillä ja kukilla, jotka on valmistettu käpristyneistä paperinauhoista. Alkuperäisten kuvioiden avulla voit päivittää jopa yksinkertaisimman ja huomaamattoman kehyksen.

Quilling - valokuvakehykset Quilling - valokuvakehykset Quilling - valokuvakehykset

Laatikot ja tölkit

Quillingin avulla voit koristella erilaisia ​​laatikoita ja purkkeja. Epätavalliset elementit saavat keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneessa olevat tutut esineet leikkimään uudella tavalla. Voit sisustaa työpöytäsi koristelemalla kynien ja lyijykynien purkit. Laatikot, joissa on hienoja kuvioita, näyttävät hyviltä, ​​joihin voit laittaa kosmetiikkaa, koruja jne..

Quilling - Laatikot ja tölkit Quilling - Laatikot ja tölkit Quilling - Laatikot ja tölkit Quilling - Laatikot ja tölkit

Valaisimet

Quillingia käytetään pöytälamppujen ja erilaisten lamppujen varjostimien koristamiseen. Kukkakuviot ja geometriset muodot – kaikenlaiset spiraalit antavat lampuille epätavallisen ulkonäön. Tämä on loistava tapa luoda valaisin, joka näyttää hieman vintageilta. Lisäksi käpristyneellä paperilla koristetut pöytävalaisimet näyttävät hyvältä itämaiseen tyyliin..

Quilling - Lamput Quilling - Lamput

Lelut lapsille

Lasten quilling-pohjaisissa koristeissa ne näyttävät paitsi kauniilta ja mielenkiintoisilta, myös niillä voi olla täysin käytännöllinen tehtävä. Jos esimerkiksi lapsesi oppii aakkosia, voit tehdä kolmiulotteisia paperikirjaimia ja ripustaa ne seinälle paremman muistin saamiseksi..

Tämän tekniikan avulla voit luoda juhlakoristeita. Kierretyistä raidoista tehdyt numerot ovat loistava symboli syntymäpäivästä tai syntymäpäivän henkilön vuosista. Lisäksi voit tehdä lapsen nimen spiraaleista ja ripustaa seinälle epätavallisia paneeleja ja postikortteja sekä sijoittaa ne kehykseen. Näin voit luoda ainutlaatuisen juhlatunnelman..

Satuhahmot ja eläinten hahmot, abstraktiot ja geometristen muotojen sommittelut – tämä on mielenkiintoinen kehittyvä sisustus, joka sopii täydellisesti lastentarhaan.

Quilling - Lasten lelut Quilling - Lasten lelut Quilling - Lasten lelut

Katsella

Kodikkaassa kodissa huomaat aina monia alkuperäisiä tyylikkäitä yksityiskohtia, kuten kelloja. Epätavallinen tuote voidaan valmistaa omin käsin käyttämällä quilling -tekniikkaa. Päätehtävänä on asentaa toimiva kellokoneisto. Voit ostaa sen helposti erikoisliikkeestä tai tilata sen verkossa..

Tällaiset vaikeudet liittyvät kuitenkin vain tuotteiden luomiseen tyhjästä. Voit virkistää valmiiden tai jopa vanhojen kellojen, joilla on jo liike, ulkoasua. Suunnitteluominaisuudet riippuvat taidoistasi ja mielikuvituksestasi.

Quilling - Kello Quilling - Kello

Paneeli seinälle

Koristeelliset paneelit voivat olla paperia, muovia tai puuta. Sinun ei tarvitse etsiä valmiita vaihtoehtoja, jos voit tehdä erilaisia ​​vaihtoehtoja itse. Nämä voivat olla monivärisiä kirjoituksia, temaattisia koostumuksia, jotka sopivat tiettyyn huoneeseen. Jos yrität olla liian laiska tekemään laajamittaisen paneelin, saat jopa koko maailman kartan paperikierroksista.

Quilling - paneeli seinälle Quilling - paneeli seinälle Quilling - paneeli seinälle

Keittiön koristeet

Voit sisustaa seinät ja hyllyt quillingilla koristeltujen keittiötarvikkeiden yksityiskohtien avulla. Tämä mahdollistaa paitsi sisustuksen elvyttämisen myös sen osien yhdistämisen yhdeksi kokonaisuudeksi. Kahviteemaiset paneelit värikkäillä sävyillä näyttävät upeilta, mikä lisää eloisuuden lisämaksua ja tekee keittiön suunnittelusta esteettisen ja tunnelmallisen. Suosittuja ovat seinäkoristeelliset levyt, jotka voidaan koristaa värikkäillä paperinauhoilla..

Quilling - Keittiön koristeet Quilling - Keittiön koristeet

Kukkaruukut

Maljakot ja kukkaruukut näyttävät alkuperäisiltä volumetristen paperifiguurien kanssa. Kierretyt nauhat voidaan liimata maljakkoon lisäkoristeena. Voit tehdä erilaisia ​​koristeita, jotka sopivat kattiloiden sisään tai kiinnitetään ylhäältä. Kukkakuviot ovat paras vaihtoehto tuotteiden luomiseen tällä tekniikalla..

Quilling - kukkaruukut Quilling - kukkaruukut

Juhlallinen sisustus

Todellinen taideteos on quilling -tekniikalla tehdyt joulukuusenkoristeet. Ei ole mitään helpompaa kuin raitojen kiertäminen, mutta tämän menetelmän avulla voit tehdä hienoja hahmoja, jotka luovat taloon uudenvuoden ja joulun sadun. Monivärisestä paperista tehdyt pääsiäismunat näyttävät alkuperäisiltä.

Quilling - juhlava sisustus Quilling - juhlava sisustus Quilling - juhlava sisustus Quilling - juhlava sisustus Quilling - juhlava sisustus

Kauniita ideoita quillingille – valokuva

Tällä tekniikalla on monia salaisuuksia, jotka kannattaa oppia, jotta kauniit hahmot eivät pilaannu. Muista, että kärsivällisyys, tarkkuus ja halu ilmaista omia luovia ideoitasi ovat avain tällaisten korujen luomiseen. Tärkeintä kodin sisustuksessa on kuitenkin se, että kaikki yksityiskohdat näyttävät harmoniselta ja sopivat yhteen sisustuksen yleisen tyylin kanssa. Kutsumme sinut katsomaan valokuvia tuotteista, jotka voit tehdä omin käsin.!

Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita Quilling - valokuva, kauniita ideoita

Video: Quilling -mestarikurssi – Perhonen