Persikanvärinen sisustus (100 kuvaa)

Persikanvärinen sisustus (100 kuvaa)

Väritys on yksi suunnittelun tärkeimmistä taiteellisista ilmaisukeinoista. Siksi paletin valintaa on lähestyttävä pätevästi, valitsemalla oikeat yhdistelmät, sävyt ja kylläisyys. Erinomainen esimerkki tästä on persikan väri sisätiloissa. Se voi näyttää kirkkaalta kohdalta tai kutoa tasaisesti huoneen visuaaliseen sisältöön luoden kodikkaan ja lämpimän ilmapiirin. Kerromme sinulle, kuinka saavuttaa viimeinen vaikutus tässä artikkelissa.!

Ominaisuudet ja vaikutus psyykeen

Persikka on vaaleanpunaisen, oranssin ja valkoisen yhdistelmä, joka on saanut inspiraationsa persikkapuun hedelmien väristä. Se herättää assosiaatioita johonkin kesään, rentouttavaan, rauhalliseen, vaikuttaa rauhoittavasti ja harmonisoi myös ihmisen henkisen tilan..

Vaikutus riippuu kuitenkin valituista sävyistä, joista on paljon persikkaa, joten jopa yksivärinen sisustus ei näytä tylsältä. Ne muodostavat hallitsevat komponentit. Jos se on oranssi, väri on kirkkaampi ja kylläisempi, herättäen tietoisuuden, joka vaatii toimia. Sitä ei suositella käytettäväksi huoneessa, jossa asuu aktiivisia ihmisiä, mutta se on ihanteellinen koristeellisiin aksentteihin.

Persikassa vaaleanpunaisella punomisella voi olla päärooli – silloin on mahdollista luoda aistillisempi sisustus, jossa on “naisellisia” piirteitä, vaikka puhumme julkisesta tilasta. Pastellilajikkeessa kylläisyys laimennetaan valkoisella, minkä vuoksi sävy saa herkän, rauhallisen luonteen ja sen käyttökohteet näyttävät ikään kuin haalistuneilta auringossa. Tämä vaihtoehto löytyy usein Provence -tyylistä..

Jos puhumme suunnittelusuunnista, persikkaa ei voida pitää yleismaailmallisina ratkaisuina, jotka sopivat ehdottomasti mihin tahansa sisustukseen. Kontekstista riippuen se voidaan lisätä ikimuistoiseksi yksityiskohtaksi tai taustaksi säätämällä sävyä. Se painottaa kohti itämaisia ​​tyylejä, ja asianmukainen viimeistely parantaa ylellistä tunnelmaa..

Tämän värin käyttöä suositellaan huoneistoissa, joiden ikkunat ovat pohjoispuolelle, ja luonnonvalon puute aiheuttaa haittaa. Se sekoittuu hyvin tilaviin huoneisiin, mutta pienissä huoneissa sinun on oltava varovainen sen käytössä, koska lämpimät sävyt tuovat esineitä visuaalisesti lähemmäksi..

Persikan värin pitäisi valita romanttinen luonto, joka pyrkii luomaan mukavan ja kodikkaan ilmapiirin kotona, eivät pelkää kokeilla ja toteuttaa mielenkiintoisia ideoita.

Persikan väri sisätiloissa - Ominaisuudet ja vaikutus psyykeeseen

Onnistuneet väriyhdistelmät

Kaikissa sisätiloissa sinun on yhdistettävä eri sävyjä vain, jos emme puhu yksivärisestä suunnittelusta. Muistettavassa persikassa ei ole monia “ystävällisiä” värejä, joiden avulla se muodostaa harmonisen koostumuksen. Mutta onnistuneet näytteet esitetään melko laajassa valikoimassa, josta voit valita sopivan tandemin.

Persikka ja valkoinen

Tämän parin yhteensopivuus on kiistaton, lähinnä toisen komponentin takia, jota pidetään perustellusti yleisenä. Valkoinen sävyttää tasaisesti persikan kylläisyyden, joten on suositeltavaa yhdistää kirkkaisiin vaihteluihin.

Nykyaikaisissa sisätiloissa, joille on ominaista ytimekkyys ja pidättyvyys, voit ripustaa seinät valkoiseksi, jota vasten sohva, jossa on oranssinpunaiset verhoilut, maalaukset, lamput tai muut sisustuselementit, näyttää hyvältä.

Päinvastainen on mahdollista, kun persikka toimii kevyiden yksityiskohtien perustana ja hahmottaa siten avaruuden rajat..

Persikka ja valkoinen - Värien yhdistelmä sisätiloissa Persikka ja valkoinen - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Persikka ja harmaa

Harmaa on jo pitkään kunnostettu muotoilussa, eikä sitä pidetä tummempana, tylsänä sävynä. Se tuo tyylin ja kypsyyden tunteen mihin tahansa huoneeseen, mutta jos tämä mieliala on laimennettava vilkkailla muistiinpanoilla, persikan kukka on yksi parhaista “ehdokkaista” tähän rooliin..

Mielenkiintoinen vaikutus voidaan saavuttaa, jos rajoitat vain paletin kahteen määritettyyn komponenttiin – ikään kuin käyttäisit suodatinta, joka värjäisi huoneen yksittäisiä yksityiskohtia. Tässä tapauksessa voit leikkiä pinnan tekstuurilla tai sävyillä, kun olet antanut mielenkiintoisen suunnittelun käyttämällä useita taiteellisia ilmaisukeinoja..

Persikka ja harmaa - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Persikka ja sininen

Näiden värien yhteensopimattomuudesta on mielipide, koska toinen viittaa lämpimiin sävyihin, toinen kylmiin sävyihin, ja niiden yhdistelmä voi johtaa epätasapainoon. Itse asiassa tämä on ihmissilmälle miellyttävä yhdistelmä, jota löytyy usein luonnosta..

Negatiivisen vaikutuksen välttämiseksi riittää, että valitset oikean suhteen, jossa yksi väri hallitsee. Voit laimentaa ne valkoisella tai turvautua pastellipalettiin – sen sävyt ovat rauhallisesti rinnakkain tilassa.

Persikka ja sininen - Värien yhdistelmä sisätiloissa Persikka ja sininen - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Persikka ja vihreä

Tämä yhdistelmä näyttää luonnollisimmalta, koska se herättää assosiaatioita persikoiden kanssa puiden rehevissä lehdissä. Suositellaan niille, jotka kaipaavat luontoa vilkkaassa metropolissa.

Vihreät täplät persikan taustalla näyttävät esteettisesti miellyttäviltä, ​​ja päinvastainen suhde luo intiimimmän ilmapiirin huoneeseen. Hyvä yhdistelmä olisi mintun käyttö pastellisävyllä, joka pyrkii vaaleanpunaiseen.

Persikka ja vihreä - Värien yhdistelmä sisätiloissa Persikka ja vihreä - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Persikka ja violetti

Vilkas ja mehukas pari, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja. Tosiasia on, että violetilla on yli 60 muunnelmaa – lämmin ja kylmä, rikas ja mykistetty, joista monet persikka muodostaa erinomaisen iskun.

Tällainen väritys sisätiloissa koetaan naiselliseksi, hienostuneeksi ja romanttiseksi. Se sopii makuuhuoneeseen tai lastentarhaan klassiseen tyyliin, jossa esikouluikäinen tyttö asuu..

Persikka ja violetti - Värien yhdistelmä sisätiloissa Persikka ja violetti - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Sisustus persikan sävyissä – valokuva

Persikka nähdään eri tavalla huoneen tarkoituksen, käytettyjen materiaalien ja aihekokonaisuuden mukaan. Siksi on tarpeen ymmärtää värin merkityksen lisäksi myös sen käyttömahdollisuudet sisätiloissa..

Persikan väri keittiön sisätiloissa

Mehukas, herkkä hedelmävinkki inspiroi persikka herättää ruokahalun ja jopa makuherkkyyden. Tältä osin on suositeltavaa käyttää sitä keittiössä, josta tulee talon keskusta – kodikas ja vieraanvarainen..

Persikka voi olla seinät, keittiön julkisivut tai tekstiilit. Väri näyttää hyvältä puukalusteiden kanssa ja varjostaa varovasti sen lämpimän tekstuurin. Hallitsevan värimaailman korostamiseksi edellä mainittu valkoinen sekä pähkinäinen sävy lattianpäällysteenä auttavat. Tällainen “makeisvalikoima” aktivoi makeisten himoa. Voit välttää tämän ottamalla kylmät vaihtoehdot rinnakkain..

Persikan kukka keittiössä - Sisustussuunnittelu Persikan kukka keittiössä - Sisustussuunnittelu Persikan kukka keittiössä - Sisustussuunnittelu Persikan kukka keittiössä - Sisustussuunnittelu Persikan kukka keittiössä - Sisustussuunnittelu Persikan kukka keittiössä - Sisustussuunnittelu Persikan kukka keittiössä - Sisustussuunnittelu Persikan kukka keittiössä - Sisustussuunnittelu Persikan kukka keittiössä - Sisustussuunnittelu Persikan kukka keittiössä - Sisustussuunnittelu Persikan kukka keittiössä - Sisustussuunnittelu Persikan kukka keittiössä - Sisustussuunnittelu

Persikan kukka olohuoneessa

Ihanteellinen paikkaan, jossa perheenjäsenet ja vieraat kokoontuvat. Tällaisessa huoneessa haluat rentoutua, keskustella helposti, paistatella talvipakkasissa ja kaipailla kesää.

Koska massiiviset verhot ripustetaan olohuoneeseen useammin kuin muissa sisätiloissa, voit maalata ne persikkaksi ja luoda siten värikkään aksentin. Persikkapehmustetut sohvat ja nojatuolit näyttävät mukavammilta, ja on parempi sovittaa tämänväriset seinät tilavaan kotiin.

Olohuone ei määrää materiaaleja koskevia erityisvaatimuksia, joten koristeluun voit ottaa tavallisia tai kuviollisia (klassisille) taustakuvia ja rajoittua myös tavalliseen maalaukseen. Näyttävät värit valitaan usein TV: n seinäverhoukseen – nykyaikaisissa kodeissa se toimii sommittelukeskuksena takan sijasta.

Peach Blossom Olohuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom Olohuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom Olohuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom Olohuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom Olohuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom Olohuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom Olohuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom Olohuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom Olohuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom Olohuoneessa - Sisustussuunnittelu

Persikanvärinen makuuhuoneen sisätiloissa

Tässä talon osassa persikanväri on täydellinen, koska juuri täällä on luotava sopivat olosuhteet lepoa ja hyvää unta varten. Useat pastellivärit auttavat tässä, mutta suunnittelijat eivät suosittele rikkaiden vaihtoehtojen käyttämistä oranssilla alavärillä. Voit kuitenkin tasoittaa jännittävän vaikutuksen yksinkertaisesti sammuttamalla valon. Mutta aamulla paletti auttaa sinua heräämään nopeammin..

Vuodevaatteista tulee harmoninen persikan lähde. Jos tämä on viimeistely, se on vaimennettava, mutta klassinen tai maa suuressa huoneessa antaa sinun poimia kirkkaita sävyjä.

Persikan kukka makuuhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka makuuhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka makuuhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka makuuhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka makuuhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka makuuhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka makuuhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka makuuhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka makuuhuoneessa - Sisustussuunnittelu

Persikan väri kylpyhuoneessa

Tämä väri nähdään eri tavalla kylpyhuoneessa. Tämä johtuu viimeistelymateriaaleista, kiiltävästä materiaalista, peileistä, joita täällä käytetään. Jälkimmäistä tulisi ottaa suurissa koissa ihailla itseäsi – tosiasia on, että persikan taustalla iho näyttää terveellisemmältä.

Laattatuotteet, joissa on pieniä, suuria, kiharaisia ​​sirpaleita, lisäävät volyymia tai monipuolistavat valikoimaa, vaikka se rajoittuisi muutamaan komponenttiin. Koristeellinen kivi, joka jäljittelee marmoria ja on maalattu vaaleanpunaisella värivaihtoehdolla, näyttää uskomattoman jaloilta. Tätä taustaa vasten valkoinen putkisto näyttää puhtaammalta ja vesi on lämpimämpää. Vihreiden yksityiskohtien kutominen tuo asukkaat lähemmäksi luontoa.

Persikan kukka kylpyhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka kylpyhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka kylpyhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka kylpyhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka kylpyhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka kylpyhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka kylpyhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka kylpyhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka kylpyhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka kylpyhuoneessa - Sisustussuunnittelu Persikan kukka kylpyhuoneessa - Sisustussuunnittelu

Persikka käytävän / käytävän sisätiloissa

Käytävän värimaailma on ensimmäinen asia, joka muodostaa ensivaikutelman talosta vieraille. Jos hän on niin lämmin ja mukava, sinun ei tarvitse huolehtia muusta..

Käytävällä on usein pulaa luonnonvalosta, ja persikka auttaa luomaan illuusion tällaisesta valaistuksesta ja varjostaa miellyttävästi LED -lamput. Samaan aikaan on suositeltavaa ottaa se seinien koristeluun – muissa muunnelmissa se on liian epäkäytännöllistä..

Persikankukka käytävällä ja käytävällä - Sisustussuunnittelu Persikankukka käytävällä ja käytävällä - Sisustussuunnittelu Persikankukka käytävällä ja käytävällä - Sisustussuunnittelu Persikankukka käytävällä ja käytävällä - Sisustussuunnittelu Persikankukka käytävällä ja käytävällä - Sisustussuunnittelu Persikankukka käytävällä ja käytävällä - Sisustussuunnittelu Persikankukka käytävällä ja käytävällä - Sisustussuunnittelu Persikankukka käytävällä ja käytävällä - Sisustussuunnittelu Persikankukka käytävällä ja käytävällä - Sisustussuunnittelu

Persikan kukka lastenhuoneessa

Lapset ovat hyvin herkkiä väreille ja alkavat muokata käsitystään maailmasta huoneensa yksityiskohtien avulla. On otettava vastuullinen lähestymistapa oikean vaihtoehdon valitsemisen lisäksi myös sävyihin – tyydyttyneet voivat innostaa aktiivista lasta, häiritä unta ja kehitystä. Tällaisille kavereille sinun on otettava pastellisävyjä tasapainottamalla ne valkoisilla, beigeillä ja sinisillä roiskeilla.

Sisustuksen persikanväri auttaa itsenäisiä lapsia avautumaan, tuntemaan olonsa turvalliseksi, mukavaksi ja rakastetuksi. Se edistää luovuutta ja keskittymistä päivittäisiin toimintoihin..

Monet pitävät väriä “tyttömäisenä” – se todellakin sopii ihmiskunnan kauniille puoliskoille ja on parempi kuin stereotyyppinen vaaleanpunainen, joka ajaa lapsen kapeisiin kehyksiin. Poikien persikalla on rauhoittava vaikutus, joten heidän tilassaan sävy on yhdistetty siniseen, vihreään ja harmaaseen.

Peach Blossom lastenhuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom lastenhuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom lastenhuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom lastenhuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom lastenhuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom lastenhuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom lastenhuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom lastenhuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom lastenhuoneessa - Sisustussuunnittelu Peach Blossom lastenhuoneessa - Sisustussuunnittelu

Video: Persikan väri sisustuksessa