Mustavalkoinen väri sisätiloissa (90 kuvaa)

Mustavalkoinen väri sisätiloissa (90 kuvaa)

Väsynyt kirkkaiden värien kaleidoskoopista, kaikkialla olevista mainosjulisteista ja neonkyltteistä, jokainen modernin metropolin asukas haaveilee eläkkeestä neutraalissa kotiympäristössä. Ehkä siksi mustavalkoiset lakoniset sisätilat saavat niin nopeasti suosiota. Akromaattinen paletti on ihanteellinen studiohuoneistojen, ullakkojen ja parvien sisustamiseen. Yksittäisten huoneiden osalta kontrastien pätevän käytön avulla voit luoda mielenkiintoisen valon ja varjon leikin, laajentaa tilaa visuaalisesti ja antaa huoneelle täydellisen ilmeen..

Avainominaisuudet

Ilmeisyytensä vuoksi musta ja valkoinen eivät ole yleinen väri sisätiloissa. Tämä tandem on vastakohtien, yinin ja yangin ikuinen ykseys, mutta pienin epätasapaino voi olla kohtalokas.

Mustavalkoinen muotoilu vaatii moitteettomuutta kaikessa. Sen pitäisi erottua uusimmista materiaaleista, täysin tasaisista pinnoista, siisteistä linjoista ja täydellisistä muodoista. Erityistä huomiota on kiinnitettävä mittasuhteisiin – on parempi, jos yksi väri on tausta ja toinen on aksentissa. Liiallinen määrä pieniä kontrasteja väsyttää, mutta suuret yksityiskohdat näyttävät harmonisemmilta..

Tekstuurilla on suuri merkitys akromaattisissa sisätiloissa. Joten kiiltävästä mustasta tulee eräänlainen peili, jossa valon alueet heijastuvat ja siten saadaan yötaivaan vaikutus. Toisaalta mattapinta näyttää vankalta ja kestävältä luoden ylellisyyttä..

Valkoisen valta sopii pieniin tiloihin, joista on tehtävä ilmavampia ja tilavampia. Tässä tapauksessa tummia elementtejä tulee käyttää erittäin huolellisesti. Esimerkiksi katon visuaaliseen nostamiseen riittää muutama pystysuora raita, verhot tai korkeat kapeat mustat kynäkotelot, ja pitkänomainen sohva tai vaakasuora paneeli auttaa laajentamaan yhtä seinistä..

Onnistunut valaistus auttaa korostamaan hillityn muotoilun kauneutta. Värilliset seppeleet tai LEDit muuttavat huoneen sekunnissa, koska niiden säteissä kaikki valkoiset esineet näyttävät punaisilta, sinisiltä, ​​vihreiltä ja violetilta. Halutessasi voit myös valita lampun kylmän tai lämpimän sävyn sinertäväksi tai pehmeäksi kellertäväksi..

Mustavalkoinen väri sisätiloissa - tärkeimmät ominaisuudet

Huonekalut mustavalkoiseen sisustukseen

Kaapin huonekalut, jotka voivat täydentää sisustusta mustavalkoisena, ovat ankarat vaatekaapit, mahdollisesti peiliovilla; modernit seinät ja hyllyt; lakoniset lipastot, pöydät, tuolit. Klassisessa tyylissä kultaiset tai hopeiset varusteet, monimutkaiset vastakkaiset kuviot ja kaiverretut kohokuviot ovat tervetulleita, mutta tuotteet on peitettävä tiheällä kiiltävällä emalikerroksella. Keittiön ja olohuoneen kalusteet voivat heijastaa futuristisia motiiveja. Tässä työtasot, jotka on valmistettu iskunkestävästä lasista tai irtotavarakivestä, kromiosat, metallinen kiilto, ovat sopivia. Kosketuspaneelilla varustettu sohvapöytä tulee taukotilan keskipisteeksi..

Mustavalkoisen sisustuksen verhoiltuja huonekaluja edustavat huomaamattomat mutta kunnioitettavat sohvat, nojatuolit, pussit ja sängyt, joissa on ylellinen pääty. Yleensä etusija annetaan nahkaverhoiluille, joissakin tapauksissa myös tavallinen veluuri tai kuviollinen jacquard ovat sopivia. Yleisimmin käytetty väri on puhdas valkoinen tai musta, vaikka neutraalit harmaat tai pastellivärit voivat tarvittaessa vähentää liiallista kontrastia mustavalkoisissa kuvioissa.

Huonekalut mustavalkoiseen sisustukseen Huonekalut mustavalkoiseen sisustukseen

Yhdistelmä muiden värien kanssa

Akromaattisessa ympäristössä mahdollisista väritahroista tulee epätavallisen tehokkaita. Se voi olla jopa pienimmät esineet – hahmo, maljakko, kuva, muki. Mustavalkoinen ympäristö näyttää lisäävän kirkkautta useita kertoja, ja näyttää siltä, ​​että värillinen asia jonkun ihmeen kautta siirrettiin vanhan elokuvan kehykseen rinnakkaisesta todellisuudesta. Viimeistelyssä se näyttää yleensä vähemmän dramaattiselta, mutta samalla heikentää vakavuutta ja tekee sisätiloista mukavamman..

Mustavalkoinen ja harmaa

Harmaa on loogisin välittäjä mustan ja valkoisen välillä. Pohjimmiltaan se on osittainen varjo, sekoitus pimeyttä ja valoa vaihtelevissa määrissä. Se ei riko akromaattista harmoniaa, vaan päinvastoin pehmentää ja syventää sitä. Mutta harmaan harhauttamiseen ei kannata myöskään harhautua, muuten saat tylsän toimistomallin, jossa on betonilaatikko.

Mustavalkoinen ja harmaa - Värien yhdistelmä sisätiloissa Mustavalkoinen ja harmaa - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Mustavalkoinen ja beige

Puulle ominainen beige ja ruskea sävy liittyy usein mustavalkoiseen sisustukseen. Yleensä tämä on parketin väri, huonekalujen yksittäiset elementit, tekstiilit, sisustus. Joskus beigeä löytyy koristeista. Sen käyttö antaa huoneelle kodikkaamman ja asuttavamman ilmeen..

Mustavalkoinen ja beige - Värien yhdistelmä sisätiloissa Mustavalkoinen ja beige - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Musta ja valkoinen ja punainen

Riippumatta punaisesta sävystä, oli se sitten runsas tulipunainen, jalo kirsikka tai pölyinen tiili, se näyttää aina uskomattoman juhlalliselta mustavalkoisella taustalla. Jotta sisustus ei ylikuormitu, on suositeltavaa käyttää tätä väriä useissa pienissä lisävarusteissa (valokuvakehykset, kynttilät, astiat) tai yhdessä suurikokoisessa esineessä (retrojääkaappi, vintage-sohva, yksi tiiliseinä parvella jne.). ).

Mustavalkoinen ja punainen - Värien yhdistelmä sisätiloissa Mustavalkoinen ja punainen - Värien yhdistelmä sisätiloissa Mustavalkoinen ja punainen - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Mustavalkoinen ja vihreä

Ei voida kiistää, että itse mustavalkoinen sisustus näyttää melko elottomalta ja herättää assosiaatioita talvimaisemaan. Huonekasvit, maisema -taustakuvat, tekstiilit ja vaaleanvihreiden tai yrttien sävyt auttavat “elvyttämään” sen. Vihreä näyttää orgaanisemmalta, kun taustalla on harmaa..

Mustavalkoinen ja vihreä - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Musta ja valkoinen ja keltainen

Vaikka keltainen mustalla taustalla, kaikkialla tarkoittaa signaalia: “Huomio: vaara”, mutta akromaattisessa sisustuksessa tällainen yhdistelmä voi olla erittäin mukava. Loppujen lopuksi ei ole välttämätöntä valita raidallisia mustavalkoisia kuvioita tai outoa abstraktiota, josta silmät häikäisevät. Paras ratkaisu olisi aurinkoiset maalaukset, punottu olki -sisustus, sohvatyynyt, verhot.

Mustavalkoinen ja keltainen - Värien yhdistelmä sisätiloissa Mustavalkoinen ja keltainen - Värien yhdistelmä sisätiloissa Mustavalkoinen ja keltainen - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Musta ja valkoinen ja sininen

Mustavalkoisissa sisätiloissa sininen on useimmiten “avaruus” -valaistuksen muodossa. Yleensä hän on lähellä mustaa ja voi kilpailla hänen kanssaan. Kylläiset taivaalliset, turkoosit, vesisävyt näyttävät erittäin hyviltä sekä tummalla että vaalealla taustalla..

Mustavalkoinen ja sininen - Värien yhdistelmä sisätiloissa Mustavalkoinen ja sininen - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Mustavalkoinen väri sisätiloissa – valokuva

Valikoimamme valokuvia auttaa sinua saamaan käsityksen siitä, miltä eri huoneiden mustavalkoinen muotoilu voisi näyttää. Galleria sisältää mielenkiintoisia muotoiluvaihtoehtoja akromaattisissa väreissä, jotka on jo toteutettu taloissa ja huoneistoissa. Nämä esimerkit ovat hyödyllisiä kaikille, jotka pitävät valon ja varjon huomaamattomasta vuorovaikutuksesta ilman värien ylimääräistä kirkkautta..

Keittiön sisustus mustavalkoisena

Tyylikäs, trendikäs, moderni – näin voit kuvata keittiön mustavalkoisena. Uusin tekniikka, kromiovet ja kosketusnäyttöohjaimet, sopii täydellisesti tähän ympäristöön. Mustavalkoinen keittiö näyttää erityisen hyvältä avoimissa huoneistoissa, ja se muodostaa yhden kokoonpanon vieras- ja ruokailutilan kanssa..

Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva Keittiön sisustus mustavalkoisena - kuva

Olohuoneen sisustus mustavalkoisena

Olipa studiossa tai erillisessä huoneessa, olohuoneen mustavalkoinen muotoilu tuo aina lisää mukavuutta. Tällainen ympäristö edistää miellyttävää ajanvietettä television edessä, helppoa kommunikointia ystävien ja sukulaisten kanssa..

Olohuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Olohuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Olohuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Olohuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Olohuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Olohuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Olohuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Olohuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Olohuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Olohuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Olohuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Olohuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva

Makuuhuoneen sisustus mustavalkoisena

Mustavalkoinen makuuhuone tekee erinomaista työtä, ja sen päätehtävä on edistää rentoutumista ja häiriöttömiä unia. Oikeassa määrässä valitut akromaattiset värit rauhoittavat hermostoa, rentouttavat ja auttavat myös häiritsemään nopeasti päivän ajatuksia.

Makuuhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Makuuhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Makuuhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Makuuhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Makuuhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Makuuhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Makuuhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Makuuhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Makuuhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Makuuhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Makuuhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva

Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena

Mustavalkoinen kylpyhuoneen suunnittelu voidaan katsoa menestyneimpien kokeiden ansioksi. Kirkkaiden värien puuttuminen poistaa sisätilojen “ruuhkautumisen”, ja tällaisessa ympäristössä kaikki putkistot ja tarvikkeet näyttävät täydellisiltä ultramodernista vintagean.

Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Kylpyhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva

Päiväkodin sisustus mustavalkoisena

Pienten lasten normaaliin kehitykseen heidän on vain harkittava rikkaita värejä. Talossa tai huoneistossa niiden tulisi olla kirkkaiden, iloisten värien ympäröimiä. On mahdollista sisustaa lastentarha mustavalkoisena vain teini -ikäisen pyynnöstä, mutta tässä on parempi antaa johtava asema valkoiselle – niin että lopulta se on vähintään 70%.

Lastenhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Lastenhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Lastenhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Lastenhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Lastenhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Lastenhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Lastenhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Lastenhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva Lastenhuoneen sisustus mustavalkoisena - kuva

Käytävän / käytävän sisustus mustavalkoinen

On järkevää tehdä käytävästä mustavalkoinen, jos ainakin olohuone ja ehkä koko asunto on myös valmistettu akromaattisesta paletista. Suuret peilit, grafiikalla varustetut kuvat ja laadukas valaistus auttavat koristamaan sen minimalistista sisustusta..

Käytävän sisustus, käytävä mustavalkoisena - kuva Käytävän sisustus, käytävä mustavalkoisena - kuva Käytävän sisustus, käytävä mustavalkoisena - kuva Käytävän sisustus, käytävä mustavalkoisena - kuva Käytävän sisustus, käytävä mustavalkoisena - kuva Käytävän sisustus, käytävä mustavalkoisena - kuva Käytävän sisustus, käytävä mustavalkoisena - kuva Käytävän sisustus, käytävä mustavalkoisena - kuva Käytävän sisustus, käytävä mustavalkoisena - kuva

Video: Mustavalkoiset sisätilat