Lila väri sisätiloissa (90 kuvaa)

Lila väri sisätiloissa (90 kuvaa)

Sisustuksen värimaailma kääntää omistajan sisäisen maailman. Lila -sävyjen valinta koristeluun luonnehtii hienostunutta luovaa luonnetta, joista monet voivat saada inspiraatiota ja voimaa tästä ilmavasta väristä.

Värin ominaisuudet ja vaikutus psyykeen

Lila on vaalea violetti väri. Kuten monet muutkin, sillä on erilaisia ​​paletteja. Sinertävä laventeli seisoo kylmän spektrin rivillä, ja siksi se sopii huoneisiin, joiden ikkunat ovat etelään tai itään. Lila väri voi olla lämmin, ja oikeat yhdistelmät sopivat pohjoisiin huoneisiin..

Vaimennettu pehmeä ja herkkä sävy sulautuu harmonisesti sekä minimalistiseen tyyliin että ylelliseen klassikkoon. Lisäksi trendikäs vintage -kosketus ja retro -esineiden yleisyys tekevät sävyistä jälleen ajankohtaisia ​​ja vahvistavat ne muun muassa sisustussuunnittelun suosion huipulla..

Lila voi tuoda oman viehätyksensä mihin tahansa tyyliseen ratkaisuun. Antaen henkilölle voimakkaan emotionaalisen viestin, hän sukeltaa omaan todellisuuteensa ajan ja tilan ulkopuolella. Todennäköisesti syy tähän on koko violetin paletin ydin – sinisen ja punaisen yhtenäisyys. Heillä on myös melko vahva ja joskus jopa aggressiivinen vaikutus ihmiseen. Kaikki tällainen “negatiivinen” poistetaan kuitenkin ensinnäkin tukahduttamalla yksi väri toisella ja toiseksi lisäämällä pehmentävää valkoista.

Lila väri symboloi ilmavuutta, uneliaisuutta, luovuutta, aistillisuutta ja mysteeriä. Ihmiset, jotka suosivat tätä väriä, erottuvat usein helppokäyttöisyydestä, mielen joustavuudesta ja myös kehittyneestä luovuudesta. Toisaalta jotkut psykologit huomaavat, että tällaiset persoonallisuudet ovat lapsellisia, turhia, salaisia ​​ja epäluuloisia..

Lila väri ei ole sopiva suurille tiloille, joissa ihmiset viettävät paljon aikaa, mutta on parempi käyttää sitä pienten olohuoneiden suunnittelussa. Tämä on melko kiistanalainen lausunto, koska kaikki on puhtaasti yksilöllistä. Jos talon omistajat tuntevat syvää myötätuntoa tällaista taustaa kohtaan ja tuntevat olonsa tarpeeksi mukavaksi ympäristössään, on täysin tarkoituksenmukaista sisustaa eteinen tai makuuhuone heidän kanssaan..

Kohtuullisuus ja tasapaino ovat kuitenkin tässä tärkeitä. Runsas ja aktiivinen kukkasävy sisätiloissa voi aiheuttaa masennusta ja ahdistusta. Samaan aikaan kevyimmät vaihtoehdot tai korostavat syvät sävyt auttavat rauhoittumaan ja lievittämään tarpeetonta ahdistusta..

Lila väri sisätiloissa - Ominaisuudet

Väriyhdistelmät

On huomattava, että lila ei ole suositeltavaa käyttää yksivärisenä ratkaisuna asuintiloihin. Väri on yhdistettävä muihin sävyihin, mieluiten vähintään kolmeen. Erityisen kannattaa ympäröidä kirkkaimmat aksentit.

Lila valkoisella

Tuore ja neutraali valkoinen sopii hyvin minkä tahansa muun sävyn kanssa. Lila ei ole poikkeus. Yhdistelmä vaalean violetin kanssa näyttää erityisen lempeältä ja romanttiselta..

Kauniiden hahmojen, peilikehysten, maalausten tai filigraanikuvioisten valokuvien käyttö on erittäin tarkoituksenmukaista..

Lila valkoisella - Värien yhdistelmä sisätiloissa Lila valkoisella - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Lila harmaalla

Uskomattoman tyylikäs, mutta hieman viileä yhdistelmä. Harmaa muodostaa täydellisen taustan lilan runsaudelle. Juuri tämä väri tekee sisätiloista monimutkaisempia, mielenkiintoisempia ja vakuuttavampia..

Lila harmaalla - Värien yhdistelmä sisätiloissa Lila harmaalla - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Lila vihreällä

Ajatus lila -värin yhdistämisestä vihreään ehdottaa luonto itse. Harmoninen pari tuo huoneeseen mehukasta kevään arkuutta herättäen miellyttäviä yhteyksiä lilajen, violettien, laventelin ja iiriksen kukintaan. Huomaa, että pistaasipähkinä, minttu ja teepuu sopivat vaaleanpunaiseen – pehmeisiin, mykistettyihin sävyihin. Jos huoneessa on runsaasti violetteja yksityiskohtia, on syytä lisätä sama syvänvihreä aksentti..

Lila vihreällä - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Lila keltaisella

Toinen hyvin harkittu muotoiluliike. Kuten muissakin tapauksissa, oikeiden sävyjen valinta on erityisen tärkeää. Sitruuna, sinappi muistiinpanot sulautuvat täydellisesti harmoniseen duettoon, jossa on sinertävä ja vaaleanpunainen lila.

Keltainen häviää usein muissa väriyhdistelmissä, mutta täällä se pelaa täydellä voimalla ja ottaa johtavan paikan tuoden aurinkoenergiaa ja positiivista tilaa..

Lila keltaisella - Värien yhdistelmä sisätiloissa Lila keltaisella - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Lila ja beige

Maitokermainen alastonvaaka näyttää erittäin pehmeältä ja söpöltä. Hän luo ainutlaatuisen ilmapiirin, jossa on mukava olla. Siitä syntyvä viihtyisyyden, keveyden ja mukavuuden vaikutus selittää beige -sävyjen suosion..

Vaimennetut sävyt tarjoavat neutraalin pohjan lila -aksentille. Värit, kuten kerma, maito, hiekka, norsunluu, sopivat orgaanisesti makuuhuoneen, lastentarhan tai olohuoneen rauhalliseen sisustukseen. Violettia voidaan käyttää yhden seinän, verhojen, lamppujen ja tyynyjen koristamiseen.

Lila beigellä - Värien yhdistelmä sisätiloissa Lila beigellä - Värien yhdistelmä sisätiloissa

Lila väri sisustuksessa – valokuva

Lila -muistiinpanot voivat luoda tilavan ja raikkaan tilan mihin tahansa talon osaan. Jokaisella huoneella on kuitenkin oma toiminnallinen tarkoituksensa ja siksi omat erityispiirteensä väriliikkeiden käytössä..

Lila väri keittiön sisätiloissa

Lila väri luo keittiöön uskomattoman juhlallisen, kevyen keväisen tunnelman. Voit korostaa tätä sisustusta vihreiden kasvien, kukkien, peilien, läpinäkyvien pintojen avulla. Käytä myös appelsiineja, keltaisia ​​ja lämpimiä puupinnoitteita lämmön lisäämiseksi. Toisaalta valitse nykyaikaiseen tyyliin rapea valkoinen kuuloke, jossa on suorat ja puhtaat linjat..

Lila väri keittiön sisätiloissa - Valokuvasuunnittelu Lila väri keittiön sisätiloissa - Valokuvasuunnittelu Lila väri keittiön sisätiloissa - Valokuvasuunnittelu Lila väri keittiön sisätiloissa - Valokuvasuunnittelu Lila väri keittiön sisätiloissa - Valokuvasuunnittelu Lila väri keittiön sisätiloissa - Valokuvasuunnittelu Lila väri keittiön sisätiloissa - Valokuvasuunnittelu Lila väri keittiön sisätiloissa - Valokuvasuunnittelu Lila väri keittiön sisätiloissa - Valokuvasuunnittelu Lila väri keittiön sisätiloissa - Valokuvasuunnittelu Lila väri keittiön sisätiloissa - Valokuvasuunnittelu Lila väri keittiön sisätiloissa - Valokuvasuunnittelu Lila väri keittiön sisätiloissa - Valokuvasuunnittelu

Lila väri olohuoneen sisustuksessa

Kun sisustat olohuoneen sisustusta lila -väreillä, sinun tulee ympäröidä tällaiset läiskät suurella määrällä valkoisia, harmaita, beigejä vaaleita sävyjä. Muussa tapauksessa saatat saada häiritsevän ja ärsyttävän vaikutuksen..

Laventeli, harmaa-liila ja laventeli muistiinpanot näyttävät vieläkin tyylikkäämmiltä, ​​jos ne on maalattu samettisilla huonekaluilla, vaaleilla tyllillä, kiiltävillä tai mattaisilla tekstiileillä. Lisäksi sisustus muuttuu paljon kirkkaammaksi ja mielenkiintoisemmaksi, jos keltaiset, siniset, vihreät, turkoosit ja vaaleanpunaiset aksentit vastaavat liilaa. Yritä unohtaa väritasapaino, pyri mahdollisimman harmoniseen alueeseen.

Lila väri olohuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri olohuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri olohuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri olohuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri olohuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri olohuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri olohuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri olohuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri olohuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri olohuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri olohuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri olohuoneen sisätiloissa - Photo Design

Lila väri makuuhuoneen sisustuksessa

Tässä suunnittelussa makuuhuone saa salaperäisen romantiikan ilmapiirin. Usein suunnittelijat ottavat muotoiluun alaston puolisävyjä, mikä tekee tilasta rauhallisen ja viihtyisän..

Tapetit, verhot tai kukkalakanat ovat loistava liike. Useiden violettien aksenttien käyttö lisää ilmeen kokonaisilmeeseen, varsinkin jos sitä pelataan jaloilla smaragdin sävyillä.

Lila väri makuuhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri makuuhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri makuuhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri makuuhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri makuuhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri makuuhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri makuuhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri makuuhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri makuuhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri makuuhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri makuuhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu

Lila väri kylpyhuoneen sisätiloissa

Lila kylpyhuone antaa vaikutelman puhtaudesta, romantiikasta ja lempeästä autuudesta. Tällaisessa sisätiloissa voit jättää arjen turhuuden ja ahdistuksen oven ulkopuolelle ja nauttia vastineeksi rauhan ja hiljaisuuden makeista hetkistä..

Värikylläisyys voi vaihdella vaaleimmista sävyistä syvimpiin ja kylläisimpiin. Suosittelemme käyttämään lisäväreinä lämmintä beigeä tai kylmää valkoista..

Sisustuselementit ovat tärkeä kosketus, joka lisää täydellisyyttä ja viihtyisyyttä kylpyhuoneen ulkonäköön. Näitä voivat olla: tavalliset pyyhkeet valkoisina tai lila; kukat – laventeli, orkideat, orvokit, iirikset; kuvitetut maljakot, peilit, pienet kuvat kehyksissä; paju korit pienille asioille.

Lila väri kylpyhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri kylpyhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri kylpyhuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri kylpyhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri kylpyhuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri kylpyhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri kylpyhuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri kylpyhuoneen sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri kylpyhuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri kylpyhuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri kylpyhuoneen sisätiloissa - Photo Design Lila väri kylpyhuoneen sisätiloissa - Photo Design

Lila väri käytävän sisätiloissa

Käytävä on paikka, josta uusi positiivinen energia tulee taloon. Siksi vain tarpeelliset kohteet ovat täällä sopivia, tilattuja, jotka eivät häiritse voimien virtausta asuinalueellesi..

Lila väri yhdistettynä valkoiseen on tässä yhteydessä erittäin hyvä ratkaisu. Ne luovat valoisan, tilavan siisteyden ja eleganssin alueen, joka innostaa kotitalouksia ja vieraita positiiviseen luovuuteen..

Lila väri käytävän sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri käytävän sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri käytävän sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri käytävän sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri käytävän sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri käytävän sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri käytävän sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri käytävän sisätiloissa - valokuvasuunnittelu Lila väri käytävän sisätiloissa - valokuvasuunnittelu

Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa

Loistava paikka luoda “liila tunnelma” on huone pienille. Laventeli, violetti, rikas lila antaa ainutlaatuisen tunnelman upeista unista. Yhdistelmä vaaleanpunaisen, pistaasipähkinän, sinisen ja keltaisen kanssa tuo poikkeuksellisen mukavuuden lapsuuden alueelle..

Tämä paletti pystyy toteuttamaan rohkeimmat ja mielenkiintoisimmat ideat. Esimerkiksi seinille voit ripustaa värikkäitä kuvia, julisteita, kiinnittää vinyylitarroja avoimen puun muodossa, perhosia. On hyvä idea rakentaa pehmeä alue ikkunan viereen ja varustaa pieni pöytä ja tuolit teeseremoniaa varten..

Yleensä lila on kelvollinen vaihtoehto vaaleanpunaiselle, ja siksi on yleisempi käyttää sitä nuorten prinsessojen huoneissa..

Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu Lila väri lastenhuoneen sisustuksessa - valokuvasuunnittelu

Video: Purppura ja lila sävyjä sisätiloissa