Lattiavarsi vaatteille (75+ kuvaa)

Lattiavarsi vaatteille (75+ kuvaa)

Vaatekaappi on välttämätön ominaisuus jokaiselle asuintilalle. Nykyään on kuitenkin monia malleja, joista lattiarakenteet ovat ylpeitä. Lattialle asennetuilla ripustimilla on omat ominaisuutensa ja edut, suuri valikoima muotoja, joiden avulla voit valita oikean vaihtoehdon tiettyyn sisustukseen. Tässä artikkelissa tarkastelemme vaatteiden lattiaripustimien pääominaisuuksia, niiden tyyppejä ja annamme myös vinkkejä hyvän valinnan tekemiseen..

Edut

Toisin kuin sisäänrakennetut tai seinälle ripustettavat ripustimet, lattialla kiinnitettävällä ripustimella on merkittävä etu liikkuvuudessa-se on helppo asentaa oikeaan paikkaan, siirtää sitä tarvittaessa ilman paljon vaivaa. Tarkasteltavien ripustimien etuihin kuuluvat seuraavat indikaattorit:

– Ei tarvitse vahingoittaa seinäpäällysteitä – jos ripustinta ei enää tarvita huoneessa, voit yksinkertaisesti poistaa sen;

– Laaja valikoima malleja, jotka sisältävät vakiomallien lisäksi ainutlaatuisia suunnittelukehityksiä. Tämä mahdollistaa lattiaripustimen valinnan mihin tahansa sisustustyyliin;

– Useimpien rakenteiden tilavuus, jonka ansiosta ripustimet asennetaan usein käytävän lattialle, jonne voit sijoittaa vaatteita paitsi omistajille myös talon vieraille.

On myös syytä huomata, että asiat sijaitsevat lattiaripustimessa täysin vapaasti, ja tarvittaessa kuivaa vaatekaappi, voit siirtää rakenteen lähemmäksi lämmönlähdettä.

Lattian ripustin - edut Lattian ripustin - edut

Valmistusmateriaali

Lattiaripustinta valittaessa on tärkeää kiinnittää huomiota valmistusmateriaaliin, koska se on vastuussa rakenteen lujuudesta ja sen merkityksestä sisustuksen yleiseen tyyliin. Ripustimia on materiaalista riippuen seuraavanlaisia:

1. Puinen – valmistettu erilaisesta massiivipuusta, melko vahva ja kestävä. Ne ovat kiinteitä ja esivalmistettuja, ja ne koostuvat useista elementeistä. Puumallit näyttävät upeilta maalaismaisessa sisustuksessa, loft-tyylisessä eteisessä ja epäilemättä klassisessa suunnittelussa. Voit myös valita puutuotteen, jos käytävällä on viimeistely luonnonmateriaalista, esimerkiksi kivestä..

2. Metalli – ne ovat painavia ja niillä on erinomainen vakaus, joten ne sopivat täydellisesti käytäviin, jolloin voit asettaa paljon raskaita päällysvaatteita. Useimmiten metalliset lattiaripustimet on valmistettu kromatusta metallista, joka on maalattu eri väreillä, mutta on myös mielenkiintoisempia malleja – taottuja, jotka voivat antaa sisustukselle tyylikkyyttä.

3. Muovien tärkeimmät edut ovat keveys ja alhaiset kustannukset, mutta ne ovat vähemmän vakaita eivätkä kestä suurta määrää vaatteita.

Keskusteltujen materiaalien lisäksi vaatteiden lattiaripustin voi koostua elementtien yhdistelmästä, esimerkiksi metallipohja, jossa on puiset hyllyt tai muoviset sisäosat.

Lattiavarsi - Rakennusmateriaali Lattiavarsi - Rakennusmateriaali Lattiavarsi - Rakennusmateriaali

Lattian ripustimien tyypit

Nykypäivän markkinat tarjoavat valtavan valikoiman lattiaripustimia – vaatimattomimmista ja omaperäisyyteen silmiinpistävistä. Ne ovat paikallaan tai varustettu pyörillä, jotka helpottavat kuljetusta, auki ja kiinni. On myös muunneltavia ripustimia, jotka voivat suorittaa erilaisia ​​toimintoja..

Jalusta

Tämä laji on ehkä jokaisen ihmisen tiedossa, koska sillä on hyvin pitkä historia. Suunnittelu ei kuitenkaan menetä merkitystään tähän päivään asti, ja se on saanut uusia, parannettuja muotoja vuosien varrella. Kolmijalkaisia ​​ripustimia on kahta päätyyppiä. Ensimmäinen koostuu tukevasta tangosta, jossa on koukkupitimet, jotka on sijoitettu samalle korkeudelle tai eri tasoille. Rakenne on vahvistettu pyöreällä alustalla. Kun valitset tämän vaihtoehdon eteiseen, sinun on kiinnitettävä huomiota sen vakauteen – tukirenkaan halkaisijan on oltava vähintään 30 cm.

Toinen tyyppi sisältää mallin, joka on koottu useista kaarevista metallinauhoista, kuten alla olevassa kuvassa näkyy. Lisäksi ylemmät mutkat ovat kooltaan paljon pienempiä kuin alemmat. Tällainen ripustin on paljon vakaampi kuin edellinen, mutta se vaatii suuremman alueen, joten se sopii tilavaan huoneeseen.

Lattiaripustimien tyypit - kolmijalka Lattiaripustimien tyypit - kolmijalka

Yhdistelmä tuolin tai jalustan kanssa

Kätevä versio muuttuvasta ripustimesta, joka vie vähän tilaa, ja se sopii hyvin asennettavaksi mihin tahansa huoneeseen. Tämä on yksi puvun ripustimien lajikkeista, jotka voidaan lisäksi varustaa reunakivellä. Tällaiset huonekalut ovat hyvä ratkaisu pieniin huoneistoihin, joissa vapaata tilaa on kipeästi. Sen lisäksi, että pieni vaatekaappi sopii täydellisesti tähän, ripustin toimii istuimena tai siinä on ylimääräinen säilytystila. Rakenteet, joissa on reunakivi, ovat vakaampia alemman osaston painon vuoksi, joten ne kestävät helposti jopa talvitakkien ja -takkien painon.

Lattiatelineiden tyypit - Yhdistettynä tuoliin tai kaappiin Lattiatelineiden tyypit - Yhdistettynä tuoliin tai kaappiin

Työpuvun ripustin

Tämä tyyppi sopii sekä aikuisten makuuhuoneisiin, pieniin pukuhuoneisiin että lapsille, jos lapsella on koulupuku. Sen tärkein etu on erityisten vaateripustimien ja housujen poikkipalkin läsnäolo. Naisten malli on varustettu lisähameilla. Puvun ripustin on valmistettu mistä tahansa materiaalista, myös muovista, koska se ei kanna raskaita taakkoja. Monien tällaisten mallien etuna on hylly tai pieni säilytystila, jossa vaatekaapin lisäykset ja tarvittavat välineet, kuten lasit, kellot, avaimet jne..

Vaatteiden lattiapidikkeiden tyypit - Business Suit Hanger Vaatteiden lattiapidikkeiden tyypit - Business Suit Hanger

Teline

Ripustin, jossa on ripustusteline, selviytyy täydellisesti vaatekaapin roolista. Koosta riippuen siihen mahtuu melko paljon vaatteita, jotka sopivat mukavasti eivätkä menetä muotoaan. Rakenteellisesti ripustin on muodostettu suorakulmaisesta alustasta, telineistä ja yhdestä tai kahdesta putkista, joihin ripustimet ripustetaan. Nykyaikainen telineen ripustin, jonka korkeudensäätö voi vaihdella 80 cm – 1,5 m, on hyvä valinta.Valmistusmateriaali on puu tai metalli, on myös taottuja rakenteita. Lasten lattiatelineet voivat olla muovia ja kirkkaita värejä.

Aikuisten telineille on tärkeää valita oikea ripustin, jonka pituuden ei tulisi olla pienempi kuin vaatteen koko vasemmalta olkapäältä oikealle – tämä auttaa välttämään pidennettyjen hartioiden vaikutuksen. Ohuet rakenteet johtavat myös muodonmuutoksiin, joten on parempi ostaa suuria ripustimia. Myös kiillotuksen ja pinnoitteen laatuun kannattaa kiinnittää huomiota. Jos viimeistely on huonolaatuista, karheaa, ohuet ja kevyet kankaat vahingoittuvat.

Pyörillä varustetuille malleille on suuri kysyntä, joita voidaan tarvittaessa siirtää vapaasti. Perheille, jotka haluavat toivottaa vieraat tervetulleiksi kotiin, voit ostaa taitettavan ripustustelineen. Tällainen malli, kun se on koottu, vie hyvin vähän tilaa, ja kun se avataan, se tarjoaa mukavan sijoittamisen monille asioille..

Lattian ripustimien tyypit - teline Lattian ripustimien tyypit - teline

Räätälöidyt lattiaripustimet

Tämä luokka sisältää erilaisia ​​malleja, joissa yhdistyvät toiminnallisuus ja yksilöllinen kauneus. Hyvin usein tällaisista malleista tulee sisustus, jotka lisäävät omaperäisyyttä, kuten esimerkiksi puun ripustimet skandinaavisessa käytävässä, massiiviset taotut rakenteet, epätavallinen parvilaskuri ja erilaisia ​​abstrakteja tuotteita.

Lattian ripustimien tyypit - mukautetut lattiaripustimet Lattian ripustimien tyypit - mukautetut lattiaripustimet Lattian ripustimien tyypit - mukautetut lattiaripustimet

Miten valita?

Lattian ripustimen valinta vaatteisiin riippuu monista tekijöistä. Ensinnäkin sinun on päätettävä, kuinka monta asiaa siihen on tarkoitus sijoittaa ja mitä. Esimerkiksi raskaalle ulko -vaatekaapille sinun on valittava vankka ja vakaa rakenne, joka on valmistettu materiaalista, joka ei pelkää kosteutta. Tällaiset ripustimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai puusta, joka on päällystetty kosteutta kestävällä kyllästyksellä. Jos ripustin on suunniteltu puvun säilyttämiseen, siinä on oltava vaahtomuovipalkit ja hameessa erityiset lisäkoukut.

On tärkeää ottaa huomioon perheenjäsenten lukumäärä – jos asunnossa asuu yksi tai kaksi ihmistä, voit valita pienikokoisen version ja suurelle perheelle tilavamman. Jos talossa vierailee vieraita tarpeeksi usein, voit valita pari mallia.

Valittaessa myös lattiaripustimen sijainti on tärkeä – käytävälle asennetaan pääsääntöisesti massiivinen, ja huoneeseen (makuuhuone, lastentarha, kylpyhuone) on parempi rajoittua kevyeen rakenteeseen.

Tilavuuden lisäksi ripustimen ulkonäkö on myös tärkeä. Sen pitäisi olla sopusoinnussa ympäröivän sisustuksen kanssa, vaikka epätyypillisessä muodossa tai kirkkaassa väripaletissa tehdystä siitä voi tulla korostuselementti..

Lattiavarsi - miten valita Lattiavarsi - miten valita

Lattiaripustimet – kuva

Galleriaamme olemme keränneet monia valokuvia, jotka esittävät erilaisia ​​lattiaripustimia sisätiloissa. Toivomme, että visuaalinen tuttavuus auttaa sinua tekemään oikean valinnan. Hyvää katselua!

Lattian ripustimet - kuva Lattian ripustimet - kuva Lattian ripustimet - kuva Lattian ripustimet - kuva Lattian ripustimet - kuva Lattian ripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattian ripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva Lattiaripustimet - kuva