Käsityöt muovipulloista: yli 70 sisustusideaa

Käsityöt muovipulloista: yli 70 sisustusideaa

Koulun opetussuunnitelmasta muistamme, että muovien hajoaminen kestää kauan. Erityisesti muovipullo kestää 100 vuotta tämän prosessin loppuun saattamiseksi! Mutta tiedämme myös jotain muuta: jos käytät vähän mielikuvitusta, muutamia käteviä työkaluja ja paljon muovipulloja, voit saada alkuperäisiä ja mielenkiintoisia koristeita kotiisi tai puutarhaan. Poikkeukselliset hyödyt – sekä ihmisille että ympäristölle!

Porsaat-ruukut

Aloitetaan tutustumisemme käsityöihin muovisäiliöistä söpöillä sioilla. Ne näyttävät upeilta puutarhassa ja ovat erittäin helppoja valmistaa. Voit käyttää näitä söpöjä sikoja kesäkukkaruukkuina tai koriste -esineinä. Tämä askartelu elvyttää puutarhaasi tai kukkapenkkiäsi, ja etenkin pihalla olevat lapset näkevät mielellään sikoja.

Valmista tarvittavat materiaalit. Tarvitset:

1. Viiden litran astiat. Niiden lukumäärän tulisi vastata haluttua porsaiden populaatiota;

2. 0,5 litran pullot. 4 kappaletta kullekin veneelle;

3. Veitsi ja liima;

4. Maalaa punaisella, vaaleanpunaisella tai valkoisella.

Sinun on pestävä ja kuivattava astiat. Jos niissä on tarroja, ne on poistettava, muuten ne pilaavat tuotteen lopullisen ulkonäön. Leikkaa yläreunaan reikä, jotta voit istuttaa kukkia sinne. Mutta jos haluat puutarhaveistoksen, ohita tämä vaihe. Pienemmät pullot ovat uuden puutarhanhoitajakaverisi jalat. Leikkaa ne karkeasti puoliksi.

Liimaamme jalat. Paina niitä varovasti kehoa vasten ja pidä kiinni, kunnes liima tarttuu. Teemme saman toisen parin kanssa. Kun kaikki on kuivaa, mene korville. Voit tehdä koosta ja muodosta mielivaltaisen, mikä antaa eläimellesi ainutlaatuisuuden. Kiinnitämme korvat samalla tavalla..

Olet siis saavuttanut luovimman vaiheen – maalaamisen. Akryylimaali sopii parhaiten, koska se tarttuu täydellisesti muoviin eikä menetä kirkkauttaan pitkään. Voit käyttää vaaleanpunaista, luonnollisempaa väriä tai mitä tahansa muuta. Sinun on maalattava ulkopuolelta, mutta mahdollisimman huolellisesti, jotta muovi ei loista läpi. Kaikki muut yksityiskohdat vain koristavat porsaasi. Se voi olla silmät ja poninhäntä. Silmät voidaan valmistaa mistä tahansa materiaalista tai ostaa kaupasta.

Käsityöt muovipulloista omin käsin - Porsaat -kattilat Käsityöt muovipulloista omin käsin - Porsaat -kattilat

Perhoset

Nämä käsintehdyt koristeet sopivat erinomaisesti sekä sisä- että puutarhakäyttöön. Tähän veneeseen voit käyttää mitä tahansa aluksia. Tarvitset myös sakset, huopakynät, erilaiset kynsilakat, nastat ja glitterit.

Katkaise säiliön kaula ja pohja niin, että vain keskikohta jää jäljelle. Jaa se puoliksi – saat eräänlaisen muovilevyn..

Valmistele nyt malli. Voit piirtää sen paperille tai tulostaa kuvan haluamastasi perhosesta. Jotta kaavain pysyisi hyvin muovissa, voit kiinnittää sen pyykkinapeilla tai paperiliittimillä. Piirrä osan ääriviivat tussilla tai huopakynällä, vaikeasti pyyhittävä merkki on paras. Poista kaavain ja leikkaa työkappale ääriviivoja pitkin. Sinun on taivutettava perhosen siivet ylös.

Maalaa koristeen sisäpuoli. Anna jokaisen kerroksen kuivua kokonaan, jolloin voit levittää tuotteeseen tasaisesti kynsilakan. Lakka on hyvä vaihtoehto värjäykseen, koska siinä on monia värivaihtoehtoja ja ohut, helppokäyttöinen harja..

Saat kirkkaamman ilmeen käyttämällä glitteriä ja glitter -liimaa tai -lakkaa. Jotta perhosi olisi tilavampi, voit liimata siihen helmiä tai koristeellisia lasikiviä. Käytä tappia kiinnikkeenä. Se on helppo kiinnittää sekuntiliimalla..

Käsityöt muovipulloista omin käsin - Perhoset Käsityöt muovipulloista omin käsin - Perhoset Käsityöt muovipulloista omin käsin - Perhoset Käsityöt muovipulloista omin käsin - Perhoset

Riikinkukko

Epätavallisena koristeena voit tehdä riikinkukon muovipulloista. Se näyttää hyvältä sivustolla ja ilahduttaa sinua joka päivä. Toisin kuin muut käsityöt, riikinkukko ei ole kovin helppo suorittaa, mutta tulos ilahduttaa sinua.

Pullojen määrä riippuu täysin valitsemastasi koosta. Sinun on valmisteltava hieman enemmän säiliöitä varastolle, koska jotkin osat eivät ehkä toimi ensimmäisellä kerralla.

Kaula, pää ja vartalo on parhaiten vaahtomuovia, tämä materiaali on helppo leikata. Ota häntä varten pala vanhaa linoleumia.

Osien liittämiseen tarvitset: siivun, kuparin tai muun pehmeän langan, teipin ja liiman. Lisäksi voit käyttää keskikokoista nitojaa ja nauloja. Voit koristella riikinkukon kalvolla ja akryylimaaleilla. Tarvitset näitä materiaaleja työn lopussa..

Täytä tyhjät kohdat. Aloita veistämällä vartalo, höyhenet, häntä ja siivet. Tämä säästää valtavasti aikaa hahmon kokoamisessa ja kaikki, voit lopulta päättää tarvittavan materiaalin määrästä.

– Pääosa, johon pääosat kiinnitetään myöhemmin, on vartalo. Leikkaa pää, kaula ja vartalo vaahdosta. Voit tehdä hahmon kokonaisuutena tai osina, jotka liitetään sitten liimalla..

– Höyhenillä on eri pituudet. Niitä varten tarvitset erikokoisia astioita. Tämä on yksi vaikeimmista vaiheista, koska sinun on leikattava paljon ja erittäin siististi. Höyheniä tarvitaan siipiin, vartaloon, häntään ja kaulaan. Jotta höyhenet näyttäisivät kauniilta, koristele reunat hapsuilla tai hampailla ja piirrä “silmä” keskelle.

– Nokka on tehty kahdesta kolmiosta, jotka on leikattu säiliön kaulasta. Se voi olla minkä kokoinen tahansa, kaikki riippuu vartalosta ja päästä.

– Jalat valmistetaan pienten pullojen, kovan langan tai muoviputkien kaulasta.

– Häntän höyhenpeite on kiinnitetty valmiiseen linoleumipalaan. Riikinkukkasi loisto riippuu käytettyjen astioiden määrästä.

Kun kaikki yksityiskohdat ovat valmiita, jatka maalaamista. Maalaa kaikki höyhenet varovasti ja kiinnitä ne pohjaan päällekkäin.

Riikinkukon tekeminen puutarhaan on todella pitkä ja työläs työ, mutta ponnistelusi eivät jää huomaamatta. Tämä veistos ilahduttaa sinua pitkään ja loistaa vieraiden keskuudessa..

Käsityöt muovipulloista omin käsin - Peacock Käsityöt muovipulloista omin käsin - Peacock

Verhot ja seppeleet

Nämä ovat erittäin mielenkiintoisia ja omaperäisiä elementtejä sisustukseesi, jotka eivät vaadi erityisiä materiaalikustannuksia, mutta samalla ne näyttävät hyvältä kaikissa sisätiloissa..

Näiden verhojen luomiseksi sinun on valmistettava suuri määrä pieniä pulloja, joiden tilavuus on 0,5 litraa tai vähemmän. Tämän lisäksi sinun on varastoitava terävä veitsi, lanka tai siima, sakset. Voit myös käyttää puhdasta hiekkaa ja paistinpannua, mutta siitä lisää myöhemmin..

Leikkaa ensin pohjat veitsellä. Leikkaa seuraavaksi reunat saksilla. Jos olet valmistellut hiekan, lämmitä se paistinpannulla ja aseta sitten pohja muutamaksi minuutiksi leikattu puoli siihen. Siten suoristat työkappaleen reunat mahdollisimman paljon ja saat todella kauniin käsityön..

Kun kaikki aihiot ovat valmiita, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Yhdistä kaikki osat ohuella langalla tai siimalla.

Kun lisäät tavallisen seppeleen joulukuuseen valmiiseen kankaaseen, saat alkuperäisen tuotteen, joka ilahduttaa sinua ympäri vuoden. Käytä LED -merkkijonoa, sen lamput eivät kuumene ja valot sijaitsevat samalla etäisyydellä.

Samoin voit tehdä verhon, väliseinän tai seppeleen. Kaikki riippuu luovasta mielestänne..

Suosittelemme käyttämään läpinäkyviä astioita, jotta tuotteesi näyttää mahdollisimman mielenkiintoiselta, mutta voit ottaa myös värillisiä pulloja. Yhdistetyistä läpinäkyvistä ja monivärisistä pohjista saat melko epätavallisia ja alkuperäisiä tuotteita..

Käsityöt muovipulloista omin käsin - Verhot ja seppeleet Käsityöt muovipulloista omin käsin - Verhot ja seppeleet Käsityöt muovipulloista omin käsin - Verhot ja seppeleet Käsityöt muovipulloista omin käsin - Verhot ja seppeleet Käsityöt muovipulloista omin käsin - Verhot ja seppeleet Käsityöt muovipulloista omin käsin - Verhot ja seppeleet Käsityöt muovipulloista omin käsin - Verhot ja seppeleet Käsityöt muovipulloista omin käsin - Verhot ja seppeleet Käsityöt muovipulloista omin käsin - Verhot ja seppeleet Käsityöt muovipulloista omin käsin - Verhot ja seppeleet Käsityöt muovipulloista omin käsin - Verhot ja seppeleet Käsityöt muovipulloista omin käsin - Verhot ja seppeleet Käsityöt muovipulloista omin käsin - Verhot ja seppeleet

Epätavallisia lemmikkipullo -käsityöideoita

Mielikuvituksella aseistettu voit luoda muovipulloista mielenkiintoisia esineitä sisustukseen ja puutarhan sisustukseen. Ja rohkeat voivat vaarantaa huonekalujen tai täysimittaisen maalaistalon suunnittelun.

Itse asiassa muovipullot ovat erinomainen materiaali käsitöiden valmistamiseen, joilla on erilaisia ​​toimintoja, tässä on joitain niistä:

– hauska paperitavarateline;

– kosmetiikan pyramidien järjestäjä;

– korulaatikko;

– epätavallinen maljakko

– kurpitsavalaisin Halloweenille;

– Pingviini tai joulupukki uudenvuoden ympäristössä

– Pieni kori;

– Harjateline;

– Kerroksinen karkkimaljakko.

Annetaan esimerkki viimeisen laitteen valmistamisesta. Tarvitset: muovia tai paksua pahvia jalustalle; muoviset kahden litran pullot makeisten lokeroiden lukumäärästä riippuen; sauva muovista tai puusta. Ohut muoviputki tai suora sauva tekee; spraymaali (sopii hyvin ja kuivuu nopeasti).

Siirrymme valmistukseen. Kiinnitä sauva pohjaan reiän tai liimapistoolin avulla. Leikkaa sitten pohja kaikista valmistetuista astioista, tämä esitetään maljakkona. Tee reikiä kolmeen niistä ja työnnä ne sitten tankoon. Liimaa loput aihiot ympyrässä pohjaan. Seuraavaksi maalaa koko koostumus ja koristele se haluamillasi yksityiskohdilla..

Käsityöt muovipulloista omin käsin - epätavallisia käsityöideoita Käsityöt muovipulloista omin käsin - epätavallisia käsityöideoita Käsityöt muovipulloista omin käsin - epätavallisia käsityöideoita Käsityöt muovipulloista omin käsin - epätavallisia käsityöideoita Käsityöt muovipulloista omin käsin - epätavallisia käsityöideoita Käsityöt muovipulloista omin käsin - epätavallisia käsityöideoita Käsityöt muovipulloista omin käsin - epätavallisia käsityöideoita

Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse – kuva

Kuten olet ehkä huomannut, useimmat muovipulloaskartelut ovat nopeita ja helppoja tehdä. Olemme keränneet niistä mielenkiintoisimmat, jotta voit valita tapauksestasi menestyneimmät. Hyvää katselua!

Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva Käsityöt muovipulloista tekevät sen itse - kuva

Video: Ideoita muovipulloihin – Mestariluokka