Jäähdyttimien näytöt: 65 valokuvaa ja ideaa

Jäähdyttimien näytöt: 65 valokuvaa ja ideaa

Akun näytöt ovat tulossa yhä tärkeämmäksi huonekaluksi joka vuosi. Jos aiemmin niitä käytettiin useimmissa tapauksissa julkisissa tiloissa, nykyään niistä tulee erinomaisten koristeellisten ominaisuuksiensa ansiosta tyylikäs asuntojen ja talojen sisustus. Tässä artikkelissa puhumme siitä, mitkä paneelit, jotka peittävät sisäparistoja, voivat olla ja kuinka ne koristetaan..

Akkusuojien tarkoitus

Nykyaikaiset näytöt on suunniteltu suorittamaan monia toimintoja, nimittäin:

– Suojaudu vahingossa tapahtuvalta iskulta, sillä paristojen pullistuvat reunat voivat aiheuttaa vammoja. Näytöt asennetaan usein huoneisiin, joissa on suuri joukko ihmisiä, kouluissa, klinikoilla, kuntosaleilla;

– Lämmitysakun normaalin ja tehokkaan toiminnan varmistaminen;

– Suojaa patterit pölyn ja lian kertymiseltä, mikä yksinkertaistaa huomattavasti puhdistusta;

– Koristetoiminto – valtava määrä tapoja sisustaa näyttöjä, joiden avulla voit tehdä niistä tyylikkään lisäyksen sisustukseen.

Kun olet asentanut näytön, joka peittää ruman jäähdyttimen, voit luopua pitkistä verhoista ja korvata ne moderneilla valssatulla tai roomalaisella kankaalla.

Jäähdyttimien näytöt - Käyttötarkoitus Jäähdyttimien näytöt - Käyttötarkoitus

Erilaisia ​​näyttöjä akuille

Toisin kuin aikaisemmin, jolloin paristosuojat olivat yksinkertaisia ​​metallisaranoituja paneeleja, nykypäivän näyttöjä on saatavana paljon laajemmassa valikoimassa. Koko valikoima voidaan luokitella kahden pääominaisuuden mukaan: rakenteen ja valmistusmateriaalin mukaan..

Suunnittelun ominaisuuksista riippuen

Paristojen näytöt on perinteisesti jaettu useisiin tyyppeihin niiden rakenteen ja käyttötavan mukaan. On kolme päätyyppiä:

1. Litteät paneelit upotettuihin pattereihin. Nämä näytöt auttavat koristamaan akun ei -toivottua karkeaa ulkonäköä. Ne voivat olla saranoituja tai mobiilinäytön muodossa. Näytöt eivät käytännössä vie huoneen käyttöaluetta. Usein tyylikkäistä sisätiloista löydät tämän muotoilun kankaita, joita täydentävät piirustukset tai kaiverrukset, mikä muuttaa ne automaattisesti erinomaisiksi koristeiksi;

2. Saranoidut paneelit ilman kansia – kykenevät tuottamaan maksimaalisen lämpimän ilmavirran jakautumisen huoneeseen;

3. Paneelit, joissa on kansi (laatikot) – useimmiten metallista. Kaoottisen ruudukon näytöt näyttävät kauniilta. On huomionarvoista, että tällaisia ​​laatikkoseuloja voidaan käyttää myös alkuperäisenä telineenä, yöpöydällä. Kun ostat näytön suljetun laatikon muodossa, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota korkealaatuisiin aukkoihin, jotka tarjoavat hyvän ilmanvaihdon. Jos paneelissa on pieniä reikiä, tällaista tuotetta ei kannata ostaa. Lämmityskauden aikana ei ole suositeltavaa asentaa mitään esineitä kannelle, jotta se ei ylikuumene ja lämmin ilma pääsee kiertämään vapaasti.

Erilaisia ​​näyttöjä jäähdyttimille - Suunnitteluominaisuuksista riippuen Erilaisia ​​näyttöjä jäähdyttimille - Suunnitteluominaisuuksista riippuen Erilaiset näytöt jäähdyttimille - Suunnitteluominaisuuksista riippuen

Materiaalista riippuen

Materiaalilla on suuri merkitys näytön valinnassa, koska hyvän lämmönsyötön ja luotettavan suojan lisäksi myös huoneen sisustus riippuu sen laatuominaisuuksista. Raaka -aineet pattereiden suojauksen valmistukseen ovat:

1. Metalli. Erinomainen materiaali, josta valmistetaan edullisia rakenteita. Tuotannossa käytetään metallilevyä, joka on maalattu teräksen väriseksi, sekä ruostumatonta terästä. Paneeli saa esteettisen ulkonäön rei’ityksen avulla. Tällainen tuote syntyi ensimmäistä kertaa 1800 -luvulla Venäjällä, eikä tähän päivään asti menetä merkitystään hankkimalla uusia muotoiluominaisuuksia. Metalli tarjoaa suuren lämmöntuoton, se on helppo puhdistaa ja samalla se tarjoaa luotettavan suojan. Metalliseulat voivat parantaa merkittävästi ilmankiertoa ja nopeuttaa huoneen lämmitystä. Usein tällaiset mallit asennetaan sisätiloihin minimalismin, korkean teknologian, parvella.

2. Puu. Tällä ympäristöystävällisellä materiaalilla on monia etuja. Ensinnäkin on syytä huomata korkea lämmönsiirto ja estetiikka, jonka ansiosta paneelit voivat olla täydellisessä harmoniassa ympäristön kanssa. Puu soveltuu hyvin käsittelyyn, joten akun näytöt voivat saada ylellisimmän ilmeen kaiverruksilla.

Eri puulajien käyttö sekä maalien ja lakkojen käyttö auttavat tekemään todellisia mestariteoksia. Rottinkipaneelit ovat saavuttaneet suuren suosion tänään, ja niillä on paitsi korkeat esteettiset, myös lujuusominaisuudet. Hoidon helpottamiseksi on parempi valita keinotekoisesta rottinkista valmistetut mallit..

Pajoseinät näyttävät hyvältä yhdessä puusta tai MDF: stä valmistetun laatikon kanssa. Puinen näyttö on loistava lisä klassiseen tai historialliseen sisustukseen sekä viihtyisiin skandinaavisiin huoneisiin, provencelaiseen kuoroon tai ekologisiin huoneisiin. On syytä kiinnittää huomiota siihen, että puurakenne ei voi olla halpaa, koska tämä osoittaa suoraan sen huonon laadun..

3. Lasi. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta voidaan valmistaa kestävimpiä lasimateriaaleja, joista valmistetaan huonekaluja, väliseinät ja muut sisustuselementit. Lisäksi tällä materiaalilla on monia tapoja koristella. Paneelit ovat saatavana karkaistuna tai lasimaalauksena ja ne on laminoitu vaikeuttamaan niiden rikkoutumista tai naarmuuntumista. Samaan aikaan tuotteiden kulmat käsitellään lisäkäsittelyllä niiden turvallisuuden varmistamiseksi. Budjettimaisempi vaihtoehto on läpinäkyvää tai tylsää akryylilasituotteita. Jälkimmäisen ihmisarvo on laaja värivalikoima..

Erityinen paikka paristojen lasiseulojen keskuudessa on tripleksilasiin perustuvat lasimaalaukset, jotka on saatu yhdistämällä useita kerroksia polymeerikoostumukseen. Yksi tekniikoista lasimaalausten luomiseksi – Tiffany -menetelmä – mahdollistaa täysin ainutlaatuisten kankaiden saamisen. Tämä menetelmä käsittää kuvion yksittäisten lasiosien leikkaamisen lasileikkurilla ja kokoamisen sitten koostumukseksi kupariripsellä juottamalla. Tällaisten tuotteiden hinta on ehkä korkein..

4. Muovi. Tämä materiaali on halvin ja sitä käytetään harvoin. Tämä johtuu siitä, että kuumennettaessa muovi voi vääntyä ja vapauttaa ihmiskeholle vaarallisia aineita. Huone, johon on asennettu akun muovinen suoja, on tuuletettava mahdollisimman usein lämmityskauden aikana..

5. MDF. Puristetuista lastuista valmistettuja levyjä käytetään pääsääntöisesti laatikoiden ja kehysten koristamiseen, ja itse näyttö voi olla lasia tai muovia. Tämän rakenteen avulla voit vaihtaa ajoittain silmään tylsiä teriä. Materiaali ei ole altis muodonmuutoksille, vaan melko massiivinen.

Erilaisia ​​näyttöjä pattereille - materiaalista riippuen Erilaisia ​​näyttöjä pattereille - materiaalista riippuen Erilaisia ​​näyttöjä pattereille - materiaalista riippuen

Akun näytön suunnittelu

Vuosien varrella jäähdyttimiä peittävistä kankaista on tullut tyylikäs lisä sisustukseen. On olemassa erilaisia ​​tapoja tehdä todellinen koriste näytöltä. Ensinnäkin tämä koskee puutuotteita, joita usein täydennetään veistetyillä elementeillä klassisissa sisätiloissa. Siro veistos antaa ilmapiirille kevyyttä ja hienostuneisuutta. Huonekalujen väriin sopivat kankaat näyttävät hyviltä. Lasiseinillä on erityisiä koristeellisia ominaisuuksia, joita voidaan täydentää seuraavilla tavoilla:

– Valokuvatulostus – koristaa kankaan upeilla maisemilla, kaupunkien panoraamakuvilla ja muilla kuvilla asiakkaan pyynnöstä;

– Käsintehdyt piirustukset ovat melko kalliita, mutta lopputulos on sen arvoinen. Tämä näytön koristamismenetelmä sisältää taiteilijan maalauksen silikaattimaaleilla. Sitten lasimaalaus poltetaan erityisessä uunissa;

– Hiekkapuhallus lisäämällä maaleja voit luoda monenlaisia ​​kuvioita;

– Sisustaminen lyijy itseliimautuvalla kalvolla on kallis näytön koristustyyppi. Sen hinta johtuu raaka -aineiden korkeista kustannuksista, mutta piirustuksilla on runsas värikäs paletti..

Kauniita lasimaalausten malleja luodaan facet-menetelmällä. Tämä on melko monimutkainen tekniikka, jossa prosessissa yksittäiset lasielementit leikataan ensin ja sitten verhotaan erityisellä liimalla ja kiinnitetään metalliprofiiliin. Aivan ainutlaatuisia seuloja valmistetaan tekojalokivillä, jotka kykenevät jäljittelemään arvokkaiden materiaalien leikkaamista.

Jos päätät koristella akun näytön itse, tämä voidaan tehdä esimerkiksi perusmaalauksen avulla vastaamaan sisätilojen väriä. Voit käyttää alkuperäistä piirustusta pianon muodossa. Työtä varten tarvitset valkoisia ja mustia maaleja. Kuva on harkittava huolellisesti etukäteen, jotta näppäimet asetetaan realistisesti oikeaan järjestykseen..

Toinen mielenkiintoinen tekniikka – decoupage – antaa paneeleille tyylikkyyttä. Tätä varten sinun on ostettava monikerroksiset lautasliinat, joissa on kuvio. Sitten kaikki on yksinkertaista: näyttö on pestävä ja kuivattava (voit maalata sen). Lautasliinan yläkerros erotetaan, levitetään kankaan pinnalle ja päällystetään perusteellisesti PVA -liimakerroksella. Samanaikaisesti on tarpeen poistaa ilmakuplat. Kun applikointi on täysin kuiva, se voidaan lakata pidentäen suunnittelun pitkäikäisyyttä..

Näytön suunnittelu pattereille Näytön suunnittelu pattereille Näytön suunnittelu pattereille

Jäähdyttimien näytöt – kuva

Löydät monia muita ratkaisuja akkujen näyttöjen suunnitteluun kuvagalleriastamme. Täällä olemme yrittäneet kerätä mielenkiintoisimmat ja käytännöllisimmät ideat. Hyvää katselua!

Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva Jäähdyttimien näytöt - kuva