DIY pasta -käsityöt (90+ kuvaa)

DIY pasta -käsityöt (90+ kuvaa)

Käsityön tekeminen omin käsin on melko kiehtova prosessi, jonka avulla on mahdollista tehdä jotain kaunista pienin kustannuksin. Käsityöt pastasta ovat loistava tapa luoda tyylikkäitä koristekoostumuksia, koristeita sekä mahdollisuus viettää hauskaa aikaa perheesi kanssa, mikä tuo lapsille suurta iloa. Tässä artikkelissa tarkastelemme eri monimutkaisia ​​koristeellisia pastatuotteita, lasten tuotteita ja tapoja luoda uudenvuoden koristeita..

Valmistaudu työskentelemään pastan kanssa

Ensinnäkin on tarpeen valmistaa materiaali ja välineet tuotteiden liimaamiseen, maalaamiseen. Jos aiot tehdä pallomaisia ​​tuotteita, tarvitset ilmapallon, ja joillekin laajoille käsityöille, esimerkiksi joulukuuseille, sinun on valmistettava pahvi ja sakset. Pasta -käsityön etuna on sen alhainen hinta, koska materiaali on melko halpaa, ja voit ostaa eri muotoisia pastoja mistä tahansa kaupasta.

Paras liima on silikonilla täytetty kuuma ase, joka on saatavana käsityökaupoista. Se tarjoaa luotettavan ja kestävän tartunnan. Koska pisaran pudotus tulee melko suureksi pienille pastalle, se yksinkertaisesti puhalletaan ensin pahville ja levitetään sitten hammastikulla. Mutta sinun on otettava huomioon, että liimapisarat jäätyvät hyvin nopeasti, joten aluksi on parempi harjoitella lomakkeen taittamista ilman sitä ja aloittaa kaiken liimaaminen, kun kaikki sujuu nopeasti. Pistoolin lisäksi voimme käyttää myös tunnettua PVA -liimaa, mutta se ei takaa tuotteen luotettavuutta – mikä tahansa työntö voi johtaa siihen, että vene hajoaa.

Voit maalata pastaa eri tavoin – ennen liimausta tai sen jälkeen. Jos päätät tehdä suuren, värikkään askartelun, kuten maljakon, voit värjätä pastasi etukäteen käyttämällä pääsiäismunien elintarvikeväriä. Se laimennetaan veteen ohjeiden mukaisesti (on lisättävä etikkaa, joka vahvistaa värin), laita siihen erä pastaa, sekoita kunnes väri on saatu ja levitä kuivumaan. Voit maalata pastan liimaamisen jälkeen siveltimellä ja akryylimaaleilla tai graffiti -suihkepullolla.

DIY pastakäsityöt - valmistautuminen työhön DIY pastakäsityöt - valmistautuminen työhön DIY pastakäsityöt - valmistautuminen työhön DIY pastakäsityöt - valmistautuminen työhön

Koristeelliset pastatuotteet

Erilaiset koriste -elementit auttavat muuttamaan sisätiloja merkittävästi, lisäämään siihen tietyn erikoisuuden. Koska aina ei ole tarpeeksi rahaa kalliiden korujen ostamiseen, suosittelemme, että tutustut siihen, miten voit tehdä ne itse yksinkertaisesta pastasta..

Teeastiasto

Tee- tai kahvipalvelu on hieno koriste keittiöön tai olohuoneeseen, joka täyttää tunnelman kodin lämmön erityisellä mukavuudella. Omilla käsillä tehdystä siitä tulee myös todellinen ylpeys kodin omistajille ja se aiheuttaa varmasti huomattavaa yllätystä vieraiden keskuudessa. Koska tällainen vene vaatii useiden elementtien valmistamista kerralla, se vie paljon aikaa ja vaivalloista työtä, mutta tulos on erinomainen.

Ensimmäinen askel on siis muodostaa lokero. Tätä varten sinun on otettava pahvi, annettava sille tarvittava muoto oman harkintasi mukaan (suorakulmainen, pyöreä). Seuraavaksi asetamme ja liimaamme saman litteän pastan reunat koko muotoon ja muodostamme reunoja pitkin ylimääräisen reunan kuorilla. Seuraavaksi teemme palvelun tiedot seuraavasti:

1. Vedenkeitin. Sen muodostamiseksi tarvitset ilmapallon, joka on täytettävä haluttuun kokoon, mutta ei liikaa, jotta rakenne ei kärsi murtumisen yhteydessä. Liimaamme pasta yhteen koko pinnan, jättäen pari senttiä päälle kannelle. On parempi käyttää hammaspyörien (pyörien) pastaa, joka mahtuu tiiviisti yhteen. Kun rakenne kuivuu hyvin, lävistämme pallon ja poistamme sen. Jalusta voidaan liimata pohjaan vakauden varmistamiseksi, kuten kuvassa näkyy.

2. Kansi. Kannen muodostamiseksi sinun on täytettävä pitkänomainen pallo uudelleen ja liimattava pieni fragmentti pyörillä. Poistamme pallon ja liimaamme kahvan kahden kiharan pastan avulla ja koristamme reunat spiraalipastalla tai kuorilla.

3. Lautanen ja kuppi. Tässä tarvitset todellisen lautasen, joka on päällystetty kalvolla. Kuten pallon tapauksessa, pasta on liimattava yhteen lautasen muotoon ja ääriviivat koristettava kuorilla. Verhiö muodostetaan samalla tavalla..

Kun osat on muodostettu, niihin on liimattava lisäelementtejä – kahva kuppiin ja nokka teekannuun. Odotamme, että vene kuivuu kokonaan ja aloitamme maalaamisen. Palvelu on parempi järjestää yhdellä värillä, esimerkiksi valkoisella tai hopealla. Tällä tavalla saamme upean tuotteen, joka voi olla huoneen sisustus tai arvokas lahja..

DIY pasta -käsitöitä - teetä DIY pasta -käsitöitä - teetä DIY pasta -käsitöitä - teetä DIY pasta -käsitöitä - teetä DIY pasta -käsitöitä - teetä DIY pasta -käsitöitä - teetä DIY pasta -käsitöitä - teetä DIY pasta -käsitöitä - teetä

Paneeli pastaa

Tällaisen koristeellisen koristeen tekemiseksi pastapaneeliksi tarvitset valokuvakehyksen. Ensin sinun on luonnosteltava luonnos tulevasta kuvasta pahvipinnalle ja valittava tarvittavat pastamuodot. Spagettia voidaan käyttää auringon säteiden tekemiseen, kasvien varret ja “jouset” voivat muuttua ruusukukkansinisiksi terälehdiksi tai perhossiipiksi. On parempi maalata ne etukäteen, koska sen jälkeen on vaikeaa maalata jokainen elementti värjäämättä alustaa ja vierekkäisiä osia.

Joskus pastan lisäksi tilavuusmaalausten luomiseen osallistuu muita elementtejä – muroja, kahvipapuja jne. Kun piirustus on valmis ja materiaali on koottu, se liimataan pahvilaatikkoon muodostaen kuvan. Tällainen työ on lapsen vallassa, vain plastiliinia voidaan käyttää liiman sijaan..

DIY pasta -käsityöt - Pasta -paneeli DIY pasta -käsityöt - Pasta -paneeli

Purkit värillistä pastaa

Yksinkertaisin pastakäsityyppi. Tällaisista purkeista tulee epätavallisen alkuperäinen koriste keittiöön, ja niiden tekeminen on melko yksinkertaista. On tarpeen kerätä useita pieniä tölkkejä (mieluiten erimuotoisia), pestä ja kuivata. On parempi valita eri muotoisia pastoja. Ne on maalattava eri väreillä elintarvikeväreillä, kuten totesimme artikkelin alussa, kuivattava perusteellisesti ja asetettava purkkeihin. Samaan aikaan voit tehdä yhden värin, joka sopii parhaiten keittiön sisätiloihin, jotta sisustus näyttää harmoniselta. On parempi peittää kannet säkkikangaspalasilla ja sitoa ne paksulla langalla..

DIY pastakäsityöt - Purkit värillisellä pastalla DIY pastakäsityöt - Purkit värillisellä pastalla

Lasten käsityöt

Tuotteiden tekeminen omin käsin on erittäin hyödyllistä ja mielenkiintoista lapsille, jotka hankkivat monia taitoja työn aikana. Tällainen luovuus kehittää mielikuvitusta, parantaa motorisia taitoja, sitkeyttä, kykyä saattaa työ alkuun ja saada erinomainen tulos. Lisäksi se on loistava tapa viettää vapaa -aikaa yhdessä. Lasten käsityöt ovat yksinkertaisia, jotta lapsi voi työskennellä itsenäisesti.

Korut tytöille

Yksinkertainen askartelu, jonka lapsi voi tehdä itse. Tätä varten sinun on valittava halutun muotoiset tuotteet, maalattava ja kuivattava ne. Seuraavaksi otamme vahvan langan tai siiman neulalla ja narumme jokainen pala yksitellen. Helmet voidaan valmistaa monivärisinä tai yksivärisinä. Jokainen fashionista pitää tästä koristuksesta. Samalla tavalla on helppo muodostaa rannekoru – silloin saat täydellisen sarjan.

Perhospastan avulla voit tehdä monia alkuperäisiä hiusneuloja, sormuksia ja koristaa ne kirkkailla väreillä ja kuvioilla. Täällä tarvitset vanhempien apua, koska sinun täytyy liimata kuumalla aseella.

DIY pastakäsityöt lapsille - Tyttöjen koristeet DIY pastakäsityöt lapsille - Tyttöjen koristeet DIY pastakäsityöt lapsille - Tyttöjen koristeet

Sovellukset

Tämä on melko suosittu lasten luovuuden tyyppi, jota käytetään usein päiväkodeissa. Lapsen iästä riippuen voit valita vaihtelevan monimutkaisen sovelluksen, jotta lapsi tekee suurimman osan työstä itse. Tee esimerkiksi hauskoja lampaita, kuten kuvassa näkyy. Tätä varten sinun on leikattava ruumiit valkoisesta paperista (vanhemmat voivat piirtää luonnoksen), kiinnittää ne pahville ja lisätä tilavuutta pastan avulla.

Tontit voivat olla hyvin erilaisia ​​- eläimiä, kukkia, vesimaailmaa jne. Lisäksi niiden tulisi olla värikkäitä ja vaihtelevia. Lapsen työskentelyn helpottamiseksi voit levittää pahville kerroksen muovailua, johon kuvan yksityiskohdat muotoillaan.

DIY pastakäsityöt lapsille - Sovellukset DIY pastakäsityöt lapsille - Sovellukset

DIY joulupastatöitä

Eri muotoisten spagettien ja pastan avulla voit valmistaa monenlaisia ​​joulukoristeita. Useimmiten värjäykseen käytetään aerosolimaaleja, kuten pronssia, kultausta, hopeaa, mikä antaa tuotteelle epätavallisen kauniin ja juhlallisen ilmeen. Voit myös käyttää lumivalkoista maalia, joka muistuttaa lumista talvea..

Pastapallo joulukuusi

Joulupallot ovat suosituin joulukuusi koriste. Jos haluat tehdä sen omilla käsilläsi pastasta, tarvitset tavallisen ilmapallon tai pyöreän aihion, jonka voit ostaa käsityökaupasta. Jos valitset toisen vaihtoehdon, asiat etenevät paljon nopeammin. Työkappaleen pinta liitetään yksinkertaisesti pastalla ja maalataan sitten (älä unohda tehdä silmukkaa, johon lelu ripustetaan oksalle).

Jos valitsit valmistusmenetelmän pallolla, sinun on täytettävä se ja kiinnitettävä se kierteellä. Sitten aloitamme pastan liimaamisen varovasti. Tässä on otettava huomioon tärkeä seikka – osia ei voida liimata suoraan kumipintaan, kaikki elementit on liimattu siististi yhteen. On parempi antaa etusija pienille pasta -aineille, joilla on helpompi liittää pyöreän pinnan päälle. Kun uudenvuoden pallo on muodostettu, sinun on lävistettävä kumimuotti, tyhjennettävä ja poistettava se varovasti. Seuraavaksi liimaamme langan palloon ja maalaamme.

DIY Christmas pasta -käsityöt - Pastapallo joulukuusi DIY Christmas pasta -käsityöt - Pastapallo joulukuusi DIY Christmas pasta -käsityöt - Pastapallo joulukuusi DIY Christmas pasta -käsityöt - Pastapallo joulukuusi

joulukuusi

Pienen, mutta erittäin kauniin joulukuusi valmistamiseksi tarvitset paksua paperia tai pahvia, josta muodostetaan kartiomainen pohja. Seuraavaksi valitsemme materiaalin. Kuten kuvassa näkyy, kalanruoto voidaan valmistaa eri muodoista pastasta..

Helpoin tapa on käyttää spagettia, mutta tässä tapauksessa tilavuus ei toimi. Jos haluat saada kätesi pörröiseen kauneuteen, voit käyttää jousia, höyheniä ja muita tyyppejä. Koska puu on yksivärinen, on parempi maalata pasta etukäteen. Liimaamme valmistetun materiaalin yksinkertaisesti pohjaan kerroksittain liimapistoolilla (PVA -liima ei toimi täällä). Valmis joulukuusi voidaan täydentää helmillä, helmillä, sateella ja muilla koristeilla.

DIY joulupasta -käsitöitä - joulukuusi DIY joulupasta -käsitöitä - joulukuusi DIY joulupasta -käsitöitä - joulukuusi

Joulun enkelit

Jotta voisimme tehdä söpöjä enkeleitä joulukuuselle, tarvitsemme seuraavat tiedot: pieni kuulapää (voit ostaa vaahtomuovin), suuret pastaputket (runko), pienet kampaukset, pyörät (kaulukset), sarvet (kahvat) , jouset (siivet). Liimaamme kaikki yksityiskohdat yksitellen alkaen päästä ja vartalosta. Kun hahmo on valmis, voit piirtää kasvonpiirteet ja koristella ylävartalon makaronitähdillä. Ennen kuin suunnittelet kampaustasi, sinun on muistettava liimata silmukka..

DIY joulupasta -askartelut - joulun enkelit DIY joulupasta -askartelut - joulun enkelit DIY joulupasta -askartelut - joulun enkelit

DIY pasta -käsitöitä – valokuvia ja ideoita

Lopuksi suosittelemme vierailemaan kuvagalleriassa. Täällä olemme yrittäneet kerätä monenlaisia ​​esimerkkejä kauniista pastatuotteista. Katsaus antaa mahdollisuuden saada paremman käsityksen tällaisista käsityöistä ja tehdä oma mestariteos. Hyvää katselua!

DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita DIY pasta -käsitöitä - valokuvia ja ideoita