DIY -paperiruusu: 90 valokuvaideaa

DIY -paperiruusu: 90 valokuvaideaa

Paperiruusut ovat hämmästyttävä ja epätavallinen koriste, jota voidaan käyttää sisustuksena tai alkuperäisenä lahjana. Käyttämällä hyvin yksinkertaisia ​​tekniikoita voit tehdä ne itse. Paperiruusut täyttävät kotisi lempeällä lämmöllä ja mukavuudella, ja jokainen niistä palkitaan tekijän rakkaudella. Kimpun tällaisia ​​ruusuja täynnä makeisia on ikimuistoinen lahja..

Spiraaliruusu paperista

Yksinkertaisin, mutta erittäin mielenkiintoinen versio paperiruusuista. Sen luomiseen tarvitset paperia (mitä paksumpi sen parempi), sakset ja liiman. Leikkaa ympyrä valitun värin arkista. Sen halkaisija voi olla mielivaltainen. Piirrä ja leikkaa syntynyt ympyrä spiraaliksi, kierrä pala tiukasti ja muodosta silmukka. Helpoin tapa tehdä tämä on aloittaa spiraalin ulkoreunasta. Levitä ja liimaa terälehdet silmun sisäpuolelle. Moniväristen ruusujen tapauksessa käytä sopivan sävyistä paperia tai maalaa lopullisen valkoisen ruusun päälle guassi.

DIY -kierreruusu paperista DIY -kierreruusu paperista DIY -kierreruusu paperista DIY -kierreruusu paperista

Aaltopaperi ruusu

Jotta ruusut näyttäisivät mahdollisimman realistisilta, käytä aaltopaperia. Se näyttää kauniilta, on erittäin joustava ja pitää muotonsa täydellisesti.

Valmistukseen tarvitset itse vaaditun värin aaltopahvin, sakset ja liiman sekä varren valmistukseen langan.

Kun olet päättänyt silmun koosta, leikkaa paperinauha. Seuraavaksi aloita nauhan käämitys langan ympärille liimaamalla jokainen uusi kierros. Leikkaa eri muotoisia ja kokoisia terälehtiä ja liimaa ne sitten alkuunsa. Levitä liimaa vain terälehden pohjaan.

Tehdä verholehtiä ottamalla vihreä paperi ja tarttumalla pohjaan.

DIY aaltopaperi ruusu DIY aaltopaperi ruusu DIY aaltopaperi ruusu DIY aaltopaperi ruusu

DIY nousi origami -tekniikalla

Origami on klassinen japanilainen taide taittaa muotoja suorakulmaisesta paperiarkista. Tässä tapauksessa liimaa tai saksia ei käytetä..

1. Taita valmis neliöarkki puoliksi.

2. Taita uudelleen oikealta vasemmalle..

3. Laajenna yläkulma muodostamaan kolmio

4. Käännä työkappale ympäri ja käännä neliö oikealta puolelta vasemmalle.

5. Noudata vaihetta 3.

6. Taivuta kulmat keskiviivaan.

7. Taivuta pieniä kolmioita ja avaa ne takaisin.

8. Avaa ne ja tee neliöitä.

9. Taita vapaat yläkulmat alas. Toista jokaiselle neliölle.

10. Käännä työkappale ympäri ja toista vaiheet 6-11.

11. Taita yläkulma alas.

12. Avaa työkappale ja anna sille tilavuus..

13. Ota kaksi keskikulmaa ja avaa ne samalla tasolla. Käännä.

14. Taita yläkolmio keskiviivaan niin, että se on kohtisuorassa neliöön nähden..

15. Taita oikean alakulman yläkulma vinosti alaspäin..

16. Kierrä työn tulosta 180 astetta ja toista edellisen kappaleen vaiheet.

17. Ota tuleva ruusu ja aloita seinien kiertäminen muodostaaksesi kukan.

18. Taivuta terälehtiä haluamallasi tavalla hammastikulla tai pinseteillä..

Jos teit kaiken oikein, saat yhdestä paperista erittäin kauniin ruusun..

DIY nousi origami -tekniikalla DIY nousi origami -tekniikalla DIY nousi origami -tekniikalla DIY nousi origami -tekniikalla DIY nousi origami -tekniikalla DIY nousi origami -tekniikalla DIY nousi origami -tekniikalla DIY nousi origami -tekniikalla DIY nousi origami -tekniikalla

Kerrospaperi nousi

Ruusu, jossa on mielenkiintoinen vuori kukkien muodossa, toimii alkuperäisenä lahjapakkauksen koristeena tai sisustuksena. Se on helppo tehdä, ja tulos on erittäin edustava..

Mitä tarvitset: aaltopahvi, paksu kuvioitu paperi, liima, sakset, kaksipuolinen teippi.

Leikkaa paksusta paperista kukkia, joissa on 5-6 terälehteä. Lomake voi olla mielivaltainen, jos se on epätavallista, se osoittautuu erittäin alkuperäiseksi. Leikkaa terälehdet keskelle ja aseta osat päällekkäin ja kiinnitä tulos teipillä. Näin saat äänenvoimakkuuden.

Muotoile seuraavaksi itse ruusu. Leikkaa aaltopahvinauha, jonka kuvasuhde on 5: 1. Kierrä alku tiukasti ja muodosta keskikohta. Kääri sitten loput teipistä ja liimaa kärki. Liimaa lopuksi ruusu muihin yksityiskohtiin. Valmis!

DIY monitasoinen paperiruusu DIY monitasoinen paperiruusu DIY monitasoinen paperiruusu DIY monitasoinen paperiruusu DIY monitasoinen paperiruusu DIY monitasoinen paperiruusu

Keltainen ruusu paperista

Valmis kukka näyttää hyvin kuvioidulta ja herkältä ja sopii yleensä minkä tahansa esineen koristeluun. Tietenkin värit voivat vaihdella, mutta parhaan vaikutuksen saamiseksi valitse hienovaraisia ​​karkkia..

Käsityömateriaalit ovat erittäin yksinkertaisia ​​- tämä on paksu paperi, sakset ja liima.

Piirrä terälehtiä paperille: 5 sydäntä ja 3 sämpylää missä tahansa muodossa. Leikkaa ne pois. Tee matalat leikkaukset sydämen keskelle. Aseta muodostetut päät päällekkäin ja liimaa ne. Ota puinen sauva tai lyijykynä ja kierrä kolme muuta elementtiä niiden ympärille muodostaen keskelle. Liimaa myös päät. Kiinnitä sydämenmuotoiset terälehdet yksitellen veneen keskiosaan. Liimaa pieni ympyrä tuloksena olevan ruusun pohjaan niin, että kukka on vakaa ja sitä voidaan käyttää halutun esineen koristamiseen..

DIY keltainen ruusu paperista DIY keltainen ruusu paperista DIY keltainen ruusu paperista DIY keltainen ruusu paperista DIY keltainen ruusu paperista DIY keltainen ruusu paperista DIY keltainen ruusu paperista DIY keltainen ruusu paperista DIY keltainen ruusu paperista DIY keltainen ruusu paperista

Ruusu quilling -tekniikassa

Paperin kiertäminen alkoi myöhään keskiajalla, mutta tekniikka saavutti aikamme suosion korkeimman huipun. Quilling koristaa postikortteja, lahjoja, kodin sisustusta ja jopa vaatteita! Tietyn koostumuksen tekemisen monimutkaisuus vaihtelee melko voimakkaasti, ja jos olet aloittelija tässä liiketoiminnassa, yksinkertainen ruusun käsityö on hyödyllinen..

Tarvitset siis: nauha värillistä xerox -paperia 1×20 cm, hammastikun, tavallisen tai erikoiskynän quillingille (voit tehdä ilman sitä), liiman, sakset.

Kierrä nauhan alkua tiukasti 3 kierrosta käyttäen kynää tai käsin. Kiinnitä tulos liimalla. Taita liuska 45 asteen kulmassa ja pyöritä sitä pyörivin liikkein. Toista toimenpide ja kiinnitä jokainen kierros liimalla. Kääri kärki ruusun pohjaan ja liimaa. Jos päätät käyttää siipiä tai hammastikkua, koko toimenpide suoritetaan suoraan sen neulalla ja jätä vene sen päälle, kunnes liima kuivuu..

DIY -paperi nousi quilling -tekniikalla DIY -paperi nousi quilling -tekniikalla DIY -paperi nousi quilling -tekniikalla DIY -paperi nousi quilling -tekniikalla

DIY ruusu ja karkkeja sisällä

Epätavallinen ja epäilemättä ikimuistoinen lahja on ruusukimppu, johon on piilotettu herkullisia makeisia. Kukaan ei jää välinpitämättömäksi niin mahtavalle lahjalle..

Ennen työn aloittamista valmistele seuraavat työkalut ja materiaalit: kukan ja lehtien valmistukseen – aaltopahvi; sakset, kukkalanka ja -nauha; riittävän vahvat langat; ja tietysti pieniä pyöreitä karkkeja!

Leikkaa viisi suorakulmioita parametreilla: leveys – 6 cm, korkeus – 7 cm ja kuusi mittasuhteilla: leveys – 4 cm, korkeus – 7 cm. Muodosta tuloksena olevista suorakulmioista terälehtiä. Venyttämällä tulevia terälehtiä keskeltä reunoille saat realistisen muodon.

Valmista vihreän paperin verhot. Venytä jokaisen paperin paperia ja kierrä yläreunaa hieman. Sido karkki langalle narulla. Kääri karkin ympärille leveämpi terälehti piilottaaksesi sen. Seuraavaksi kiinnitä pohja lankaan.

Kierrä ydin analogisesti jäljellä olevien terälehtien kanssa. Kiinnitä kapeammat terälehdet pareittain vastakkain. Kiinnitä aiemmin valmistetut verholehdet pohjaan teipillä. Valmis!

DIY -paperiruusu, jossa on karkkeja DIY -paperiruusu, jossa on karkkeja DIY -paperiruusu, jossa on karkkeja

Paperiruusujen sovellusideoita

DIY -paperiruusut ovat yleinen koriste. Niitä voidaan käyttää itsenäisenä sisustuselementtinä, taittaa esimerkiksi koriin tai laittaa maljakkoon tai muuttaa valittua esinettä heidän avullaan. Olemme valmistelleet useita ideoita, joiden avulla voit sisustaa kotisi lomalle tai luoda ainutlaatuisia asioita jokapäiväiseen käyttöön..

Topiary

Topiary sisätiloissa on pääsääntöisesti keinotekoisesti luotu puu, jossa on pyöreä kruunu. Meidän tapauksessamme lehtien sijasta improvisoitu kasvi koristetaan ruusuilla..

Pallon, jolle kukat asetetaan, tulee olla sisalista tai pussista. Rungona voidaan käyttää mitä tahansa, jopa alumiiniputkea; jäljellä on vain koristella se kauniilla vihreän tai ruskean värisellä nauhalla. Yhdistä osat ja pujota ruusut palloon. Kaunis topiary on valmis!

DIY -paperiruusu - Topiary DIY -paperiruusu - Topiary DIY -paperiruusu - Topiary

Seppele

Ruusujen seppele on loistava paikka häät, romanttinen illallinen tai polttarit. On parasta käyttää niitä sisätiloissa tai rauhallisella säällä ilman tuulta, muuten se voi muuttua rumaksi tai hajota kokonaan..

Kierreruusut sopivat täydellisesti tällaiseen koristeluun – ne näyttävät edustavalta ja tekevät sellaisista elementeistä yhtä helppoja kuin päärynöiden kuoriminen. Tee siipien tai neulojen avulla reikiä kukkiin ja pujota ne sitten köydelle tai siimalle. Kiva ja helppo!

DIY -paperiruusu - Garland DIY -paperiruusu - Garland DIY -paperiruusu - Garland

Kori

Koostumus tekee uskomattoman tehokkaan vaikutelman! Tällainen lahja ilahduttaa jokaista tyttöä, varsinkin kun se on tehty käsin. Tarvitset kauniin korin, täyteaineen pohjana (voit käyttää samaa kuin topiary) ja itse kukat, jotka on valmistettu kestävästä materiaalista. Kori voidaan lisäksi koristaa vaalealla maalilla.

DIY -paperiruusu - Kori DIY -paperiruusu - Kori

Valokuvakehys tai maalaus

Ruusut ovat valmiita koristeita, ja peilin tai valokuvakehyksen koristamiseksi sinun tarvitsee vain liimata kukka-yksityiskohdat. Voit esimerkiksi tehdä jousikoristeen pyöreälle peilille, se sopii täydellisesti tytön makuuhuoneen, kylpyhuoneen tai lastenhuoneen sisustukseen..

Yritä tehdä ruusuja erikokoisina ja -sävyisinä ja valitse yksi värimalli ja kiinnitä ne sitten kehykseen. Valmis koostumus näyttää täysin omavaraiselta, ja siksi se voidaan ripustaa seinälle ilman kuvaa sen sisällä..

Tee alkuperäinen maalaus. Täydennä ruusuja muilla kukilla ja liimaa ne pohjaan. Peitä runko valkoisella maalilla ja hankaa hiekkapaperilla, jotta saat aavistuksen tyylikkään tyylin..

DIY -paperiruusu - valokuvakehys tai kuva DIY -paperiruusu - valokuvakehys tai kuva

Seppele

Jos haluat sijoittaa kauniin seppeleen huoneeseen, jossa on puuleikkaus, voit kutoa sen itse viiniköynnöksestä ja tehdä ruusuja aikakauslehdistä, joissa on tekstiä tai materiaalista, jolla on luonnollinen sävy.

Sydämen muotoinen seppele näyttää myös erittäin mukavalta, voit ripustaa tämän oven ystävänpäivään. Älä pelkää kokeilla: yritä suunnitella koostumus tavalliselle kirjontakehykselle, täydennä kierreruusuja muilla pienillä paperin yksityiskohdilla ja saat upean asusteen pienen prinsessan huoneeseen..

DIY paperiruusu - seppele DIY paperiruusu - seppele DIY paperiruusu - seppele