DIY kukkaruukut: 100 valokuvaideaa

DIY kukkaruukut: 100 valokuvaideaa

Haluatko siirtää kasveja ja päivittää ruukkujasi? Ota aikaa juosta kauppaan, ehkä talossasi on jo esineitä, jotka ovat valmiita tekemään sinulle uuden palveluksen. Katsotaanpa, mitä mielenkiintoista ja kaunista voit ajatella ja tehdä itse!

Välimuisti-laukku matkalaukusta

Vanhat matkalaukut näyttävät erittäin kiehtovilta – niitä katsoessamme esittelemme kiehtovia matkoja kaukaisiin tutkimattomiin etäisyyksiin, joista tuomme eläviä vaikutelmia ja unohtumattomia tarinoita. Matkalaukku toimii uskollisena kumppanina ja tahattomana seikkailujemme katsojana..

Siksi, jos löydämme tämän näennäisesti merkityksettömän kohteen ullakolta, miellyttävät muistot voivat tulvata meidät, emmekä todellakaan halua erota siitä. Sen sijaan, että lähetämme matkalaukun ikuiseen lepoon, ehdotamme, että siitä tehdään kaunis sisustuselementti ja yhdistettynä – paratiisi sisäkasveille.

Joten mitä tarvitsemme tähän:

– matkalaukku (jos sinulla ei ole sitä kotona, ota se sukulaisilta tai ystäviltä tai mene paikalliselle kirpputorille);

– paisutettu savi tai savi;

– Sisäkukat (valitse mikä tahansa makusi mukaan, tärkeintä on, että ne tulevat toimeen keskenään ja mahtuvat matkalaukkuun);

– vahva kalvo (kasvihuone tai öljykangas pöydälle);

– huonekalujen nitoja;

– Lakka, siveltimet, maali, pohjamaali koristeluun.

Ensin sinun on koristettava matkalaukku. Monipuolisin vaihtoehto on peittää se valkoisella. Irrota kansi, tarvitsemme vain pohjan syvän osan. Pyyhi kaikki pinnat märällä liinalla ja hiero alkoholilla. Peitä matkalaukun ulompi osa kahdella kerroksella pohjamaalilla (akryyli) ja anna sen kuivua. Kulmiin ja kahvoihin ei tarvitse koskea; välttääksesi vahingossa tapahtuvan värjäytymisen, kiinnitä niihin maalarinteippi.

Haluttaessa ulompi osa voidaan lisäksi koristaa decoupage -tekniikalla. Korjaa työ lakalla (paras mattaparketti) – tämä vaihe on pakollinen, jos haluat tuotteen palvelevan sinua pitkään.

Peitä säiliön pohja kalvolla, jotta vältät matkalaukun vahingoittumisen nesteen vuoksi. Kalvo kiinnitetään huonekalun nitojalla yläreunaa pitkin.

Peitä pohja paisutetulla savella, poista kasvit varovasti ruukuista ja järjestä ne, jättäen alueita juurakoiden myöhempää kasvua varten. Täytä tyhjät tilat maaperällä.

Matkalaukku-ruukut ovat valmiita! Aseta se sopivaan paikkaan ja ihaile luomustasi. Seuraa kastelun aikana tulevaisuudessa nesteen määrää, koska jos sitä on liikaa, kasvi voi kuolla, koska tyhjennysaukkoja ei ole. Tämä koskee kaikenlaisia ​​kattiloita.

Tee-se-itse kukkaruukku matkalaukusta Tee-se-itse kukkaruukku matkalaukusta Tee-se-itse kukkaruukku matkalaukusta Tee-se-itse kukkaruukku matkalaukusta Tee-se-itse kukkaruukku matkalaukusta Tee-se-itse kukkaruukku matkalaukusta

Betonin kylvökone

Ensi silmäyksellä saattaa tuntua siltä, ​​että kylvökoneen valaminen betonista on vaikeaa. Tietenkin sinun on työskenneltävä kovasti, mutta tulos on erittäin kestävä ja esteettinen. Keskustellaan joistakin työn vivahteista ja ryhdytään hommiin.

On parempi valita betoniseos, joka on pölytön ja joka löytyy luovuuden materiaalien ja työkalujen myyntipisteistä..

Lomakkeena voit käyttää muovista tai pahvista valmistettuja pakkauksia tuotteiden alta, koska ne on helppo poistaa kuivuneesta betonista. On myös tarkoituksenmukaista käyttää ohuempia muotoja, mutta esikäsittele ne auringonkukkaöljyllä. Tarvitset yhteensä kaksi säiliötä. Ensimmäisen tulisi olla leveämpi, sitä tarvitaan tuotteen ulkopuolelle ja toista, kapeampi, sisäpuolelle. Yritä lisätä yksi toiseen – näin arvioit mittojen ja tulevan seinämän paksuuden vastaavuuden..

Valmistusprosessin aikana tarvitset: muotit, sakset, luotettavan teipin, lastan, kauhan, betoniseoksen.

Vaivaa betoniseosta, kunnes saat jogurttirakenteen. Noudata valmistajan antamia ohjeita. Jos kaadat enemmän vettä kuin tarvitset, älä huoli, koska jonkin ajan kuluttua se näkyy pinnalla. Valuta ja lisää pieni määrä seosta levittämällä se pinnan päälle.Muotit on tarkastettava reikien varalta. Jos löydät ne, peitä ne vain teipillä. Kaada seos isoon muottiin puoliksi.

Odottamatta betonin kovettumista, kiinnitä pienempi astia ulkomuotin sisään. Sinun on kiinnitettävä se päälle teipillä. Tässä vaiheessa on tärkeää varmistaa, että pieni muoto on vähintään 1 cm: n päässä suuremmasta, muuten kylvökone tulee hauraaksi. Voit arvioida, kuinka täynnä astia on ensimmäisen astian valmistuksen aikana upottamalla sisämuotti seokseen..

Anna betonin kovettua – noin kaksi tai kolme päivää. Teippiä ei tarvitse poistaa. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen astia voidaan poistaa varovasti. Jos tämä on vaikeaa, leikkaa pahvi tai muovi veitsellä..

Päästä eroon pinnan karheudesta hiekkapaperilla. Valmis!

Kylvökone voidaan koristella tai maalata. Istuta kasvit ja aseta ne näkyvälle paikalle – jotta kaikki näkevät millainen mestari tai käsityöläinen olet!

DIY betoninen kukkaruukku DIY betoninen kukkaruukku DIY betoninen kukkaruukku DIY betoninen kukkaruukku DIY betoninen kukkaruukku DIY betoninen kukkaruukku DIY betoninen kukkaruukku DIY betoninen kukkaruukku DIY betoninen kukkaruukku DIY betoninen kukkaruukku

Istutuslaatta laattojen jäännöksistä

Kunnostustöiden päätyttyä monissa taloissa on viimeistelymateriaaleja, mukaan lukien laatat. Juuri siitä voit rakentaa epätavallisen kylvökoneen, joka koristaa sisustuksen tai puutarhan..

Varaa nämä materiaalit: liimaa (pistooli tai momentti), 4 laattaa yhdessä koossa, 4 kpl. tunsi olonsa.

Levitä liimaa laatan yhteen reunaan ja paina sitä välittömästi toisen laatan takaosaa vasten. Käytä kaiverrusmattoa pitämään reunat siistinä. Toista algoritmi jokaiselle ruudulle. Tämä antaa sinulle perustan tuotteelle..

Kiinnitä huopapiirit liimalla tuloksena olevan kuution kaikkiin 4 alakulmaan. Aseta ruukku kylvökoneeseen. Valmis!

Mikä on erityisen mukavaa – tällainen ruukku on monipuolinen, esimerkiksi voit käyttää sitä puutarhan kynttilänjalana.

Tee-se-itse-istutuslaatta kukille laattojen jäännöksistä Tee-se-itse-istutuslaatta kukille laattojen jäännöksistä Tee-se-itse-istutuslaatta kukille laattojen jäännöksistä Tee-se-itse-istutuslaatta kukille laattojen jäännöksistä Tee-se-itse-istutuslaatta kukille laattojen jäännöksistä

Kangasastiat

Yksi yksinkertaisimmista ideoista ruman istutuslaitteen sisustamiseen on ommella yksi pellavakangas tai suuri taskuilla varustettu kangas. Jotta vesi ei pääse tunkeutumaan kankaaseen, pohjaan on asetettava öljykangas. Voit valita koristeen tai tekstuurin harkintasi mukaan, ja useimmissa tapauksissa kasveja ei tarvitse istuttaa uudelleen, mikä säästää aikaa ja energiaa..

Tekstiilien on oltava riittävän tiheitä ja säilytettävä muotonsa. Erillistä kantta varten on tarpeen muodostaa sylinteri, jonka sisäpuolella on kalvo. Taskuilla varustetun kankaan valmistamiseksi sinun on valmisteltava lankapohja, joka kiinnittää muodon.

DIY kangas kukkaruukku DIY kangas kukkaruukku DIY kangas kukkaruukku DIY kangas kukkaruukku

Riippuva hylly ruukuilla

Parvekkeelle tai huoneelle voit rakentaa mukavan hyllyn, jolle voit asettaa kukkia ja pari kynttilää.

Tarvitset: vaneria (tavalliset levyt tai OSB, mitat 45×20, 45×18, 15×9 ja kaksi palasia 17×9 cm); yksi palkki 1,5 cm leveä, leikattu nauhoiksi (kaksi 45 ja 27 cm pitkiä ja 4 15 cm: n kappaletta); vaijeri tai köysi; liima puun käsittelyyn; porata; itsekierteittävät ruuvit 4×3 mm; Lehdistö; maali puulle; harjata.

Maalaa palkit – ne toimivat kasvilaatikon ja itse hyllyn reunoina. Tee seuraavaksi köydelle reiät suurimpaan laattaan – tämä on takaseinä. Astu taaksepäin vähintään 1 cm reunasta.

Poraa laatan vasemmalle puolelle reiät hyllyn pohjalle, 1 cm reunasta. Tee reikiä oikealle puolelle jättäen 2,5 cm.

Tee reikiä pystykappaleeseen kappaleiden yhdistämiseksi. Käytä ohuempaa poranterää ja poraa 3/4 cm reunasta. Poraa reiät paksummalla terällä, jotta ne näyttävät siistiltä. Leikkaa elementit.

Päätä kukkaruukkulaatikon koko ja ota mitat, jättäen tilaa kiinnitystä varten vasemmalle puolelle. Merkitse kiinnityskohdat – laatikon molempien puolien keskelle ja kulmiin. Poraa ne ohuella ja paksulla poranterällä. Ruuvaa laatikko hyllyyn itsekierteittävillä ruuveilla.

Levitä ja levitä liimaa hyllyn alaosaan ja laatikon reunoihin, aseta tangot sinne, paina alas puristimella. Anna kuivua liiman ohjeiden mukaisesti.

Pujota köysi, jonka päät on sidottu vaakasuoraan lautaan. Vedä se suurelle lankulle, aseta pystysuoraan ja sido myös solmut. Valmis! Aseta öljykangas laatikon pohjalle ja istuta kukkia sinne tai laita ruukkuja sisälle. Voit sijoittaa kynttilöitä tai muita koriste -elementtejä hyllylle, laittaa kupit kuumien juomien kanssa.

Riippuva hylly kattiloilla tekee sen itse Riippuva hylly kattiloilla tekee sen itse Riippuva hylly kattiloilla tekee sen itse Riippuva hylly kattiloilla tekee sen itse Riippuva hylly kattiloilla tekee sen itse Riippuva hylly kattiloilla tekee sen itse Riippuva hylly kattiloilla tekee sen itse Riippuva hylly kattiloilla tekee sen itse Riippuva hylly kattiloilla tekee sen itse Riippuva hylly kattiloilla tekee sen itse

Ideoita puutarhan istuttajille

Puutarhassa voit lähestyä paljon vapaammin kasvien astioiden valintaa. Mutta kasviston edustajien hyvinvoinnin kannalta on kuitenkin pidettävä mielessä, että heidät on valittava ruukkujen koon mukaan. Jos alus on matala, käytä kasvillisuutta, jolla on matala juuristo. Lisäksi pieni maa -alue, joka joissakin tapauksissa on käytettävä, ei pysty tarjoamaan ruokaa millekään kukalle. Siksi tässä tapauksessa anna etusija vaatimattomille edustajille, esimerkiksi kauniille mehikasveille tai kivipuutarhaan sopiville kasveille.

Olemme koonneet hulluja mutta tehokkaita sävellyksiä:

– Kylpyhuoneeseen voidaan istuttaa omavaraisia, suuria kukkia, joissa on mehukas ja rikas vehreys – tällaiset kukat eivät eksy edes niin suuressa astiassa;

– Vanhasta puupöydästä tulee erinomaisia ​​luonnollisia ruukkuja – teeskentele, että kasvit ovat itäneet sinne itse, voit jopa istuttaa ruohoa sinne ja laittaa kauniita hamppuja;

– Vanhat autot, etenkin vintage -autot, näyttävät erittäin orgaanisilta ja kukkia sisällä, ikään kuin ottaisit ne vain elinsiirtoon.

– Kiharat papukaijojen häkit näyttävät uskomattoman hienostuneilta ja söpöiltä, ​​maalaa ne kirkkailla väreillä ja istuta rohkeasti sinne, esimerkiksi sammal ja narsissit;

– Joskus kasvit itävät mahdottomimmilta näyttävissä paikoissa, käytä tätä – istuta kukkia kumisaappaissa, paksu kirja, jossa on kellastuneet sivut, hiiltyneet lokit.

Ideoita puutarhan istuttajille Ideoita puutarhan istuttajille Ideoita puutarhan istuttajille Ideoita puutarhan istuttajille Ideoita puutarhan istuttajille Ideoita puutarhan istuttajille Ideoita puutarhan istuttajille Ideoita puutarhan istuttajille

Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva

Itse asiassa melkein mitä tahansa haluamaasi esinettä voidaan käyttää kylvökoneena. Tärkeintä on, että laitokselle tarjotaan tarvittavat olosuhteet elämälle. Tarjoamme katseluun valikoiman valokuvia, joissa on kauniita ideoita ruukkuihin. Toivotamme sinulle miellyttävää katselukokemusta ja inspiraatiota luovuuteen.!

Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva Tee-se-itse kukkaruukku-valokuva